تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 328 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

2 پیغام راموس
    - فقط میتونم تشکر کنم از هوادارای بی نظیرمون..تا آخرین لحظه امید داشتن و تشویق کردن. از صمیم قلب ازتون ممنونم. همچنین بازیکنان تیمم..از کوچیک تا بزرگترینشون..چراکه از هرچی که داشتن مایه گذاشتن.. افتخار میکنم که این لباس رو میپوشم
    - خیلی وضعیت سختی بود اما زندگی ادامه داره...مطمئن هستم فوتبال لحظات بهتری برای ما در لیگ قهرمانان کنار گذاشته..زنده باد رئال!

+

از ایکر و راموس جز این انتظار نمیرفت اما چیزی که خیلی جالب بود، با تعصب بودن کریس بود..
    بد بود اما واقعا تلاش کرد..چندین بار وقتی دورتموند داشت ضد حمله میزد، کریس سریع برمیگشت و دفاع میکرد...
    آخر بازی هم کم ناراحت نبود...
    کلا این جو رئال جوریه که افرادی مثل کریس و خوزه رو عوض کرد و درگیر خودش کرد...

2. 16 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1...2...3...4...5...6...7...8...9 معرفي ميكنم ، كاپ ِ چمپيونز ليگ

4. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

رئال اگه دلبوسکه رو نگه داشته بود الان چند تا بازیکن در حد رائول,گوتی و ایرو داشت که تا سالها سروری رئال رو تضمین میکردن.اگه دلبوسکه باقی میموند شاید الان رئال حداقل دو تا قهرمانی اروپا بیشتر داشت.هی بازیکن از اینور اونور خریدن چاره کار نیست خود باشگاه هم باید بازیکن پرورش بده که بیان تو تیم اصلی بازی کنن نه اینکه پرورش بده و بفروشه به تیمهای دیگه.

6. این کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ايوانوويچ:بازيکنان چلسي منتظر مورينيو هستند

درحالي که اين روزها همه از بازگشت احتمالي ژوزه مورينيوبه چلسي صحبت مي کنند، برانيسلاو ايوانوويچ،مدافع چلسي اين خبر را خبر خوبي دانست.

او در صحبت هايي گفته:« همه کساني که چلسي را دوست دارند، درانتظار بازگشت مورينيو هستند . ما بازيکنان هيچ خبر قطعي اي درمورد بازگشت احتمالي او به استمفورد بريج نداريم ولي همه مان دوست داريم که اين اتفاق رخ بدهد چون مورينيو يکي از بهترين سرمربيان دنياست.»

به گزارش گل، اين مدافع صربستاني در ادامه در مورد لوئيس سوارس صحبت کرده. بازيکني که در جريان بازي ليورپول و چلسي دست ايوانوويچ را گاز گرفت و با محروميتي ده جلسه اي هم مواجه شده. ايوانوويچ دراين باره گفت:«در آن لحظه واقعا تعجب کردم و عصباني شدم ولي بعد از اتمام بازي و وقتي همه چيز آرام شد، همه چيز فراموش شد.من و سوارس تلفني حرف زديم و من عذرخواهي او را پذيرفتم وهيچ شکايتي عليه او به پليس نکردم.»

او در گفتگو با روزنامه صربستاني "Vecernje Novosti".در مورد ده جلسه محروميتي که براي سوارس درنظر گرفته شده گفت:« تصميم گيرندگان درمورد اين محروميت، گذشته سوارس را هم درنظر گرفتند و محروميت هاي پيشين او را هم مدنظر گرفتند.با بررسي تمام اين شرايط هفت جلسه محروميت به علاوه سه جلسه محروميت با شرط و شروط را براي او درنظر گرفتند. از نظر من اين اتفاق قابل تغيير دادن نيست. من بلافاصله همه چيز را فراموش کردم ولي اين محروميت با توجه به پيشينه سوارس درنظر گرفته شد.»

پ.ن:
    قابل توجه اون دوستانی که زیاد مایل به موندن مورینیو نیستن!!!
    تو پورتو و چلسی و اینتر همه ی هوادارا آرزوی بازگشت این مرد رو دارند به تیمشون!!!
    به خدا یه روز آرزوی ما هم میشه!!!
    پس بیایم قدر دان زحماتش باشیم...
    نمکشناس باشیم و به این فکر کنیم چه تیمی رو تحویل گرفت اون روز و چه تیمی تحویلمون داد...
    فقط بدشانس بود...
    وگرنه 2 تا چمپیونزلیگ راحت برده بود تو همین 2 سال :(
    بی انصافی هم حدی داره

8. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رئال اگه دلبوسکه رو نگه داشته بود الان چند تا بازیکن در حد رائول,گوتی و ایرو داشت که تا سالها سروری رئال رو تضمین میکردن.اگه دلبوسکه باقی میموند شاید الان رئال حداقل دو تا قهرمانی اروپا بیشتر داشت.هی بازیکن از اینور اونور خریدن چاره کار نیست خود باشگاه هم باید بازیکن پرورش بده که بیان تو تیم اصلی بازی کنن نه اینکه پرورش بده و بفروشه به تیمهای دیگه.
    من نمی دونم کی جا انداخته که فقط رئاله که بازیکن می خره همه تیمها بازیکن می سازن! همین بایرن رو شما ببین...ریبری...روبن...ماندژوک چ...مارتینز که 40 تا براش داد...نویر...و خیلی های دیگه! کلا همه تیمها بازیکن می خرن دیگه...

در مورد دلبوسکه هم واقعا غیر از مورینیو، از بقیه ای که اومدن مثلا کار کردن خیلی بهتر بود.

10. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان به نظرتون آخر فصل اوضاع سرمربی چی میشه ؟؟
    به شدت نگران فصل بعد هستم

دیگه آخه چند سال صبر کنیم واسه قهرمانی اروپا ؟ 11 سال انتظار کافی نیست ؟؟
    مردیم از بس انتظار کشیدیم
    هر سال هم میگیم سال بعد ..

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم کی جا انداخته که فقط رئاله که بازیکن می خره همه تیمها بازیکن می سازن! همین بایرن رو شما ببین...ریبری...روبن...ماندژوک چ...مارتینز که 40 تا براش داد...نویر...و خیلی های دیگه! کلا همه تیمها بازیکن می خرن دیگه...

در مورد دلبوسکه هم واقعا غیر از مورینیو، از بقیه ای که اومدن مثلا کار کردن خیلی بهتر بود.
    خب درکنارش امثال آلابا،لام،بادشتوبر،شواین اشتایگر،کروس،مولر هم از تیم پایه به تیم اصلی رسیدن ولی توی رئال از نظر سرمربیایا شایدم بر اساس سیاست مدیریت،کیفیت تیمای پایه هیچوقت در حدی نبوده که بازیکنی در حد فیکس رئال از تو دربیارن
    به همین خاطر امثال سولدادو و .... از تیمای دیگه سردرمیارن

13. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

Iker Casillas : " When i went to Sergio Ramos and i saw him full of tears i said to him, 'you're a hero, Real Madrid C.F. 's hero and the hero of spain. "

" he said to me i am crying because i lost the semi for madrid last year and i remember on that day i promised myself that i will not forgive myself if i didn't win the cup for madrid next year. "

Hearing this Iker also started crying !! :

ایکر کاسیاس: "هنگامی که پیش سرجیو راموس رفتم و دیدم که چشمان او پر از اشک است به او گفتم، تو قهرمان رئال مادرید و اسپانیایی."

"او به من گفت دارم گریه میکنم چون من باعث از دست دادن نیمه نهایی سال گذشته شدم و اون روز به خودم قول دادم که هرگز خودمو نمی بخشم اگه سال دیگه با رئال قهرمان نشم."
    ایکر بعد شنیدن این حرف شروع به گریه کردن کرد.

ی توی رئال از نظر سرمربیایا شایدم بر اساس سیاست مدیریت،کیفیت تیمای پایه هیچوقت در حدی نبوده که بازیکنی در حد فیکس رئال از تو دربیارن
    به همین خاطر امثال سولدادو و .... از تیمای دیگه سردرمیارن
    تا حدودی باهات موافقم.
    البته دوتا مورد در این رابطه دخیل هستند که یکیش کیفیت بالا تیم B رئال مادرید هست که در لالیگا 2 بازی میکنه ، بازیکن هایی مثل دنیس با اینکه در تیم B بازی میکنند به تیم ملی روسیه دعوت میشه یا مثلا خسه رودریگز روی بعضی از کارشناسان حتی بهتر از دی ماریا میدونند ولی در تیم B بازی میکنه و با اسپانیا آقای گل یورو 2012 هم شد.
    در طرف دیگر قضیه بازیکن های دیگه هم مثل سولدادو ( والنسیا ) نگردو (سویا) دنی کارخاوال (لورکوزن) خوان ماتا (چلسی) گاگو و پدرو لئون ، خوسلو.... تیم های پایه رو ترک میکنند و به تیم های دیگه میرن.
    Last edited by D3vil_A; 01-05-2013 at 21:30.

15. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پ.ن:
    قابل توجه اون دوستانی که زیاد مایل به موندن مورینیو نیستن!!!
    تو پورتو و چلسی و اینتر همه ی هوادارا آرزوی بازگشت این مرد رو دارند به تیمشون!!!
    به خدا یه روز آرزوی ما هم میشه!!!
    پس بیایم قدر دان زحماتش باشیم...
    نمکشناس باشیم و به این فکر کنیم چه تیمی رو تحویل گرفت اون روز و چه تیمی تحویلمون داد...
    فقط بدشانس بود...
    وگرنه 2 تا چمپیونزلیگ راحت برده بود تو همین 2 سال :(
    بی انصافی هم حدی داره
    من فکر میکنم دلگیری مورینیو جدای از مارکا و و برخی بازیکنا ، از هواداری اسپانیایی و بطور خاص مادریدی رئال باشه ، هوادارایی که همیشه نشون دادن حافظه ی تاریخی افتضاحی دارن و حتی همین 4 سال قبل رو هم یادشون نمیاد که در سانتیاگو برنابئو چه اتفاقی افتاد در الکلاسیکوی برگشت یا فاجعه ی آلکورکن ! و یا لیون گربه سیاه و ...

فکر میکنم باید خودمون دست به کار بشیم و یه کمپین حمایت از مورینیو راه بندازیم : دی

17. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

من فکر میکنم دلگیری مورینیو جدای از مارکا و و برخی بازیکنا ، از هواداری اسپانیایی و بطور خاص مادریدی رئال باشه ، هوادارایی که همیشه نشون دادن حافظه ی تاریخی افتضاحی دارن و حتی همین 4 سال قبل رو هم یادشون نمیاد که در سانتیاگو برنابئو چه اتفاقی افتاد در الکلاسیکوی برگشت یا فاجعه ی آلکورکن ! و یا لیون گربه سیاه و ...

فکر میکنم باید خودمون دست به کار بشیم و یه کمپین حمایت از مورینیو راه بندازیم : دی
    آره واقعا...
    بعضی از هوادار طوری صحبت میکنند که انگار رئال هر سال قهرمان CL میشد یا مثلا گرفتن 100 امتیاز تو لالیگا یک چیز عادی به حساب میومد یا هر سال بارسلونا رو 6 تایی میکردن ....دارن پشته سره مورینیو حرف میزنن و میخوان از تیم بره...! فقط کافیه یه 3 4 سال به عقب برگردیم...!

19. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •