با 7 دقیقه، یه فصل کریر 1 سال طول میکشه.
با 7 دقیقه، یه فصل کریر 1 سال طول میکشه.
اقا یکیم جوابه ما رو بده ورژن انگلیسیشو
پیدا کردم اما پسورد میخواد ندارم اسم برنامهFifa 08-13 Manager Money ----
اونکه آره ولی گاهی اوقات بازی از دستت در میره دو تا پشت سرهم میخوری اعصابت خورد میشه
7 دقیقه که سهله من 10 مین بازی میکنم و لذت می برم
فکر میکنم fifa13 یه گام بزرگ تو این مورد برداشته چون حتی با بازی 10 دقیقه ای هم نمیتونم بگم بازی تکراری میشه
در مورد first touch فکر میکنم هم مهارت بازیکن مهمه هم گیمر
چون اگه توپ با سرعت بیاد یا قبل اومدن توپ جهت رو گرفته باشی دیگه هر بازیکنی باشه توپ از پاش جدا میشه
اتفاقا همین امروز به خاطر first touch ضعیف دروازه بان cpu یه دروازه خالی گیرم اومد
اتفاقا اينطوري درسته..مسخره بود واقعا..من تيمم. ششم شد(يه نتيجه كاملا معمولي)اما ٦ تا باشكاه تو فصل اول مربيگري بهم بيشنهاد ميدادن...(تو فيفا ١٢)...الان با اين مكانيسزم كمي منطقي تره..اما اين يه شبيه سازي مربيگري نيست..كه اگربود مثلا يه مربي تازه كار منطقا بايد با يه تيم كاملا گمنام شروع كنه تا برسه به سطح بالانر برسه..خوب ميشد اگه مربي تيم رو با ستاره يا با نوشته ايي خاص زيرش reputation ميدادن...كه البته فيفا ١٣ هدفش شبيه سازي مربيگري نييييست.
خب اخه وقتی مربی چلسی هستیو همه جاما رو بردی، مگه میشه سال بعد فقط نیوکسل بهت پیشنهاد بده؟ این همه تیمای قوی که فصل قبل خوب نتیجه نگرفتن باید دنبال مربی جدید باشن دیگه.
آقا منم همچین چیزی رو تجربه کردم ؛ آخر فصل مشکل رفتن به یک تیم دیگه وجود داره و چون رندوم هست ممکنه
یک بار 4-5 تا تیم بهت پیشنهاد بدن یا اصلا هیچ پیشنهادی نداشته باشی!
آقا کسی جواب مارو نمیده ؟ سوالم ساده بودااا بابا این همه فیفابازحرفه ای داریم اینجا...آقا بهزاد آقا کامیار و... یکی جواب منو بده لطفا![]()
خب نكته همينه.....شما با تيمت قرار داد دلري..واسه همين باشگاه هايي كه كتقاضي ان كم ميشن يا بايد مبلغ به اصطلاح clause fee شما رو برداخت كنند(همون رضايت نامه ما ايراني ها))كه شما از باشگات ازاد بشي..بعد شما تو اولين فصل مثلا ميري مربي جلسي ميشي..خب اين خودش درست نيست.
سلام....
فیفا 13 ایکس باکس LT3 میخواد؟
خب چرا تا ابد با چلسی قرارداد دارم و تموم نمیشه؟ گزینه ای هم برای استعفا از شغل باشگاهی نیست. اینجوری نمیشه که.
Last edited by mj94; 30-10-2012 at 14:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)