تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 396 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظره من بهترین راه برای اینکه گل نخوری اینه که با حوضله و صبر و آرمش بازی کنی
    و واسه تمام حرکاتت چه در دفاع چه حمله برنامه داشته باشی
    اگه بخوای با عجله بازی کنی مطمئنن راحت گل میخوری
    در ضمن زمان بازیم دیگه از 7 دقیقه کمتر نباشه تا بتونی برنامه ریزی کنی واسه حرکاتت
    با 7 دقیقه، یه فصل کریر 1 سال طول میکشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا یکیم جوابه ما رو بده ورژن انگلیسیشو
    پیدا کردم اما پسورد میخواد ندارم اسم برنامهFifa 08-13 Manager Money ----

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظره من بهترین راه برای اینکه گل نخوری اینه که با حوضله و صبر و آرمش بازی کنی
    و واسه تمام حرکاتت چه در دفاع چه حمله برنامه داشته باشی
    اگه بخوای با عجله بازی کنی مطمئنن راحت گل میخوری
    در ضمن زمان بازیم دیگه از 7 دقیقه کمتر نباشه تا بتونی برنامه ریزی کنی واسه حرکاتت
    اونکه آره ولی گاهی اوقات بازی از دستت در میره دو تا پشت سرهم میخوری اعصابت خورد میشه
    7 دقیقه که سهله من 10 مین بازی میکنم و لذت می برم

فکر میکنم fifa13 یه گام بزرگ تو این مورد برداشته چون حتی با بازی 10 دقیقه ای هم نمیتونم بگم بازی تکراری میشه

مورد بعدی هم اینه که 1st Touch هم توی تقلب CPU شریک میشه و وقتی CPU بخواد گل بزنه فرست تاچ هم به کمکش میاد.البته تا حالا من توی این بازی ندیدم که بازیکنی مثل رونالدو از نظر فرست تاچ با بقیه بازیکنای سطح پایین تفاوت داشته باشه.بوده که با رونالدو هم حتی نشده ساده ترین توپ ها رو درست کنترل کنم
    در مورد first touch فکر میکنم هم مهارت بازیکن مهمه هم گیمر
    چون اگه توپ با سرعت بیاد یا قبل اومدن توپ جهت رو گرفته باشی دیگه هر بازیکنی باشه توپ از پاش جدا میشه

اتفاقا همین امروز به خاطر first touch ضعیف دروازه بان cpu یه دروازه خالی گیرم اومد

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فصل اول رو با رئال بدون باخت روی درجه ورلد کلاس تموم کردم
    یکی از مسائلی که باعث تعجبم شد این بود که خودم یه سیستم ادیت کردم و تا آخر با همون سیستم رفتم و هیچ بازی ای هم دچار مشکل نشدم در صورتیکه توی فیفا 12 بعد از چند هفته استفاده از یک سیستم خاص CPU دستت رو میخوند و نمیشد با اون سیستم ادامه بدی.
    مورد دیگه هم ضعیفتر بودن بارسا نسبت به 12 بود.بازی رفت و برگشت بارسا رو بردم و چندین موقعیت رو هم گل نکردم در صورتیکه باز هم توی فیفا 12 بازی جلوی بارسا وحشتناک سخت بود.
    مورد بعدی هم اینه که 1st Touch هم توی تقلب CPU شریک میشه و وقتی CPU بخواد گل بزنه فرست تاچ هم به کمکش میاد.البته تا حالا من توی این بازی ندیدم که بازیکنی مثل رونالدو از نظر فرست تاچ با بقیه بازیکنای سطح پایین تفاوت داشته باشه.بوده که با رونالدو هم حتی نشده ساده ترین توپ ها رو درست کنترل کنم
    راستی داشت یادم میرفت.توی فیفا 12 وقتی با یه تیم نتایج خوبی میگرفتی آخرای فصل کلی پیشنهاد از تیمای دیگه دریافت میکردی ولی من یه پیشنهاد هم نگرفتم!.عجیب بود اینم...

اتفاقا اينطوري درسته..مسخره بود واقعا..من تيمم. ششم شد(يه نتيجه كاملا معمولي)اما ٦ تا باشكاه تو فصل اول مربيگري بهم بيشنهاد ميدادن...(تو فيفا ١٢)...الان با اين مكانيسزم كمي منطقي تره..اما اين يه شبيه سازي مربيگري نيست..كه اگربود مثلا يه مربي تازه كار منطقا بايد با يه تيم كاملا گمنام شروع كنه تا برسه به سطح بالانر برسه..خوب ميشد اگه مربي تيم رو با ستاره يا با نوشته ايي خاص زيرش reputation ميدادن...كه البته فيفا ١٣ هدفش شبيه سازي مربيگري نييييست.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب اخه وقتی مربی چلسی هستیو همه جاما رو بردی، مگه میشه سال بعد فقط نیوکسل بهت پیشنهاد بده؟ این همه تیمای قوی که فصل قبل خوب نتیجه نگرفتن باید دنبال مربی جدید باشن دیگه.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

آقا منم همچین چیزی رو تجربه کردم ؛ آخر فصل مشکل رفتن به یک تیم دیگه وجود داره و چون رندوم هست ممکنه
    یک بار 4-5 تا تیم بهت پیشنهاد بدن یا اصلا هیچ پیشنهادی نداشته باشی!

داره خودمونی میشه shadmehrbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تازه فیفا 13 رو نصب کردم دارم بازی میکنم شاید سوالم خنده دار باشه ولی واقعا هر کاری کردم نتونستم درست سانتر کشیدنو تو فیفا 13 یاد بگیرم ! چه طوری باید در حالیکه وینگرمون درحال دویدنه باهاش سانتر بکشیم روی دروازه ؟ توی game skill یه دونه آموزش داره که توش گفته LB رو نگه دار بعد B رو بزن ... من اینکارو اونجا انجام میدم درست سانتر میکشه توی محوته ، ولی وقتی میرم توی بازی این روش اصلا عمل نمیکنه و سانتر به جای اینکه بره تو محوته میره توی اوت!
    آقا کسی جواب مارو نمیده ؟ سوالم ساده بودااا بابا این همه فیفابازحرفه ای داریم اینجا...آقا بهزاد آقا کامیار و... یکی جواب منو بده لطفا

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب اخه وقتی مربی چلسی هستیو همه جاما رو بردی، مگه میشه سال بعد فقط نیوکسل بهت پیشنهاد بده؟ این همه تیمای قوی که فصل قبل خوب نتیجه نگرفتن باید دنبال مربی جدید باشن دیگه.

خب نكته همينه.....شما با تيمت قرار داد دلري..واسه همين باشگاه هايي كه كتقاضي ان كم ميشن يا بايد مبلغ به اصطلاح clause fee شما رو برداخت كنند(همون رضايت نامه ما ايراني ها))كه شما از باشگات ازاد بشي..بعد شما تو اولين فصل مثلا ميري مربي جلسي ميشي..خب اين خودش درست نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام....

فیفا 13 ایکس باکس LT3 میخواد؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب نكته همينه.....شما با تيمت قرار داد دلري..واسه همين باشگاه هايي كه كتقاضي ان كم ميشن يا بايد مبلغ به اصطلاح clause fee شما رو برداخت كنند(همون رضايت نامه ما ايراني ها))كه شما از باشگات ازاد بشي..بعد شما تو اولين فصل مثلا ميري مربي جلسي ميشي..خب اين خودش درست نيست.
    خب چرا تا ابد با چلسی قرارداد دارم و تموم نمیشه؟ گزینه ای هم برای استعفا از شغل باشگاهی نیست. اینجوری نمیشه که.
    Last edited by mj94; 30-10-2012 at 14:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •