تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 602 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اتفاقا m50 هم جزو هدفونهای محسوب میشه که کیفیت و کمیت بالایی تو بیس داره
    از لهاذ فاکتورهای صدا هم قابل مقایسه با هدفونی مثل xb500 نیست
    ولی خوب قیمتش تقریبا دو برابر xb500 هستش.
    چقدر بودجه مد نظرتونه؟
    درسته هدفون m50 هدفون استودیویی و دقیقه یعنی هدفشون اینه که صدایی که مدنظر سازنده موسیقی بوده را همونطور پخش بکنه با اینکه میشه گقت تا حدی فان هم هست... من هدفون دقیق استودیویی دارم که میشه گفت از m50 هم بهتره الان دنبال یه هدفون به اصطلاخ باس هدم.

اون پاناسونیکه چون صدای خیلی نزدیک به xb500 داره و از طرفی هم قیمت ارزونتری داشت خلی دلم می خواست که اگه بشه پیداش کرد بگیرمش.... برای xb500 ، قیمت 280 تومان بالاس من ترجیحم زیر 200 تومنه...

akg k44 هم میشه پیدا کرد تو رنج قیمت زیر 200 تومنه ولی اونم استودیوییه ، باس هد نیست...

2. این کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بله من خودم هم حتی یه M-50 دارم .باس بسار قوی درعین حال محکم .صدای شفاق و زیبا با محدوده فرکانسی بسیار مناسب که شما صدا های زیرو بم رو به خوبی و با جزییات بسیار دقیق و با کیفیت البته نسبت به قیمتش نباید دیگه اغراق کرد و با HD650 یا HD800 مقایسه کرد .ولی کیفیت بی نظیری داره که شمارو هیچوقت از خریدتون پشیمون نخواهد کرد .من همیشه به دوستان میگم میخوایید یه بار هزینه کنید دیگه هر روز نمیخوایید که هدفون بگیرید یه بار M-50 بگیرید خیالتون رو از هدفون برای مدت زیادی راحت کنید کیفیت ساخت و عمرش رو من خودم تضمین میکنم .

دوست من خیلی ممنون به خاطر پیشنهادتون، در اینکه M50 هدفونیه که کسی از گرفتنش پشیمون نمیشه شکی نیست ولی قیمتی که از این هدفون داشتم بالای 700 تومن بود، من متوجهم که چون شما واقعا از صداش لذت می برین به طبع همونو هم توصیه می کنید چون میدونین هدفون خیلی خوبیه. من قبلا میخواستم M50 بگیرم ولی آخر سر به خاطر طراحی باز Beyerdynamic DT990 و رویوهای خیلی خوب، سوداستیج بزرگتز، صدای دقیق و ساخت المان بودن اونو گرفتم .

الان دنبال یه هدفون دیگه باس هدم که زیر 200 تومن باشه. اگه اون پاناسونیکه که گفتمو نتونم پیدا کنم و گزینه دیگه ای هم تو این رنج قیمت نباشه احتمالا مجبور میشم همون xb500 بگیرم.... ولی امیدوارم که پاناسونیکه پیدا شه یا از دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای تو این رنج قیمت بده
    Last edited by A1E; 19-04-2013 at 11:50.

4. این کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درسته هدفون m50 هدفون استودیویی و دقیقه یعنی هدفشون اینه که صدایی که مدنظر سازنده موسیقی بوده را همونطور پخش بکنه با اینکه میشه گقت تا حدی فان هم هست... من هدفون دقیق استودیویی دارم که میشه گفت از m50 هم بهتره الان دنبال یه هدفون به اصطلاخ باس هدم.

اون پاناسونیکه چون صدای خیلی نزدیک به xb500 داره و از طرفی هم قیمت ارزونتری داشت خلی دلم می خواست که اگه بشه پیداش کرد بگیرمش.... برای xb500 ، قیمت 280 تومان بالاس من ترجیحم زیر 200 تومنه...

akg k44 هم میشه پیدا کرد تو رنج قیمت زیر 200 تومنه ولی اونم استودیوییه ، باس هد نیست...
    پس باید همون xb500 رو خریداری کنید.
    چون تنوع هدفونهای داخل به شدت پایینه
    akg هم هدفونهاش کاملا صدای فلتی داره و اصلا به درد کاربری شما نمیخوره.
    ولی یک نکته ای بگم
    اینکه احتمالا اگر برای خودتون بخواین از صداش نا امید خواهید شد.
    چون به صدای خوبی که هدفون قبلیتون بهتون ارائه میداده عادت کردید تحمل بیس بومی و غیر دقیق و مید رنج و های ضعیف و تا حدودی مبهم این هدفون رو(در مقایسه با هدفون خودتون) نخواهید داشت. پس احتمالش زیاده که این هدفون رو نپسندید.
    پس این نکته رو مد نظر داشته باشید و ازش انتظار زیادی نداشته باشید.

6. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پس باید همون xb500 رو خریداری کنید.
    چون تنوع هدفونهای داخل به شدت پایینه
    akg هم هدفونهاش کاملا صدای فلتی داره و اصلا به درد کاربری شما نمیخوره.
    ولی یک نکته ای بگم
    اینکه احتمالا اگر برای خودتون بخواین از صداش نا امید خواهید شد.
    چون به صدای خوبی که هدفون قبلیتون بهتون ارائه میداده عادت کردید تحمل بیس بومی و غیر دقیق و مید رنج و های ضعیف و تا حدودی مبهم این هدفون رو(در مقایسه با هدفون خودتون) نخواهید داشت. پس احتمالش زیاده که این هدفون رو نپسندید.
    پس این نکته رو مد نظر داشته باشید و ازش انتظار زیادی نداشته باشید.

دوست عزیز نکته خیلی خوبی گفتین.... اگه بتونم قبل از خرید با دستگاه پخش خودم از فروشنده درخواست تست میکنم، مثل دفعه قبل بین dt770، dt880 و dt990

8. این کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    اول از همه میخوام از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گل تشکر کنم که خیلی منو راهنمایی کردن.
    بالاخره بعد از کلی سر در گمی هدفون XB-500 رو گرفتم.تا الان که ازش راضی بودم،تفکیک صداش و صداهای زیرو بمش عالیه.صداشم خیلی زیاده.
    بیس قوی داره ولی من از بیسش انتظار بیشتری داشتم (آخه تو سایتش خیلی از بیسش تعریف کرده بود).به راحتی روی گوش قرار میگیره و بالشتکای کلفت و خیلی نرمی داره واسه همین هنگام استفاده ی طولانی مدت زیاد احساس خستگی نمیکنید.
    فقط تنها چیزی که منو خیلی آزار میده اینه که صداش خیلییی راحت بیرون درز میکنه و همه میفهمن چی داری گوش میدی(حتی اگه روی گوشتم باشه از صدای اسپیکر خود گوشی بیشتر به بیرون درز میکنه)
    آقا مرتضا خیلیی ممنون کاش میشد جبران کنم
    Last edited by poorya0369; 19-04-2013 at 20:51.

10. 3 کاربر از poorya0369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام دوستان
    یه راهنمایی دقیق و جامع نیاز دارم.
    من در حال حاضر حدود 100 تومن پول دارم و میخوام یه هدفون خوب بخرم.
    قبلا سونی MDR-XD100 داشتم و ازش راضی بودم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان دنبال یه هدفونی میگردم که تو این رنج قیمت کیفیت صدای خوبی داشته باشه و صداش خیلی گرم باشه و تفکیک صدای بالایی داشته باشه.باس نسبتا خوبی هم داشته باشه.
    شما با در نظر گرفتن این شرایط چی پیشنهاد میدین؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یکی دو هفته پیش بازار رضا 50 تومن بود. (این هدفون پارسال 18 تومن بود.)
    من امروز از همون ولیعصر خریدم 43 تومن EP630 رو. گرونتر نخرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من ظرف 6 ماه تا حالا یه هدست و یه هدفون شکستم!اولی که a4tech بود که روی آشغال رو هم کم کرده بود!هدفونم این آخری انزاتک بود(45 تومن) و متاسفانه پام رفت روش شکست!از همون اول هم اون محافظ ابریش از بدنه جدا شده بود ولی پارگی و شکستگی جزو گارانتی محسوب نمی شن که.هر کار کردم هم نتونستم بچسبونمش.ولی خدایی صدای بدی نداشت.الان حیفم میاد دوباره برم هدفون بخرم.مگر اینکه یه چیزی باشه که مطمئن باشم 4-5 سال برام کار میده و 100 درصد راضیم میکنه.خلاصه اینکه به نتیجه رسیدم که باید همون اول یه پول بیشتری میدادم و یه جنس با کیفیت تری می خریدم!درد و دلی بود از یک هدفون شکسته ی دلشکسته ی نا امید

14. این کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    یه راهنمایی دقیق و جامع نیاز دارم.
    من در حال حاضر حدود 100 تومن پول دارم و میخوام یه هدفون خوب بخرم.
    قبلا سونی MDR-XD100 داشتم و ازش راضی بودم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان دنبال یه هدفونی میگردم که تو این رنج قیمت کیفیت صدای خوبی داشته باشه و صداش خیلی گرم باشه و تفکیک صدای بالایی داشته باشه.باس نسبتا خوبی هم داشته باشه.
    شما با در نظر گرفتن این شرایط چی پیشنهاد میدین؟
    با توجه به اینکه xd100 داشتین و راضی بودین
    میتونید برادر بزرگتر اون یعنی xd200 رو تهیه کنید
    من این هدفون رو دارم طراحی خیلی خوبش و سبکی و راحتیش اون رو برای استفاده ی بلند مدت عالی میکنه
    تو بازه ی قیمتیتون هم قرار میگیره
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

با توجه به اینکه xd100 داشتین و راضی بودین
    میتونید برادر بزرگتر اون یعنی xd200 رو تهیه کنید
    من این هدفون رو دارم طراحی خیلی خوبش و سبکی و راحتیش اون رو برای استفاده ی بلند مدت عالی میکنه
    تو بازه ی قیمتیتون هم قرار میگیره
    موفق باشید.
    ممنون داداش
    حالا این دو تا چقدر با هم تفاوت دارن؟تفاوتشون تو چیه؟
    چیزی بهتر از اینا ‍‍‍بیدا میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •