تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 405 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من چیز زیادی از پکیج نمیدونم و جدیدا به مکانی رفتیم که پکیج تاچی داره. خونه ما 62 متره (در تهران)و طبقه اول بالای پارکینگه. با اینکه هنوز هوا زیاد سرد نشده ولی پکیج خیلی پاسخگوی سرما نیست.
    البته نمیدونم در زمستون درجه پکیج باید چند باشه؟؟ چه کارایی باید انجام بدم تا گرمای پکیج بیشتر بشه؟ اوایل روشن کردن پکیج کف زمین(محل عبور لوله ها) بیشتر گرم میشد ولی دو روزه که زمین زیاد گرم نمیشه.
    کلا میشه یک کم درباره استاده از این پکیج در زمستون توضیح بدین.
    ممنونم

2. این کاربر از smireh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من چیز زیادی از پکیج نمیدونم و جدیدا به مکانی رفتیم که پکیج تاچی داره. خونه ما 62 متره (در تهران)و طبقه اول بالای پارکینگه.
    با اینکه هنوز هوا زیاد سرد نشده ولی پکیج خیلی پاسخگوی سرما نیست.البته نمیدونم در زمستون درجه پکیج باید چند باشه؟؟ چه کارایی باید انجام بدم تا گرمای پکیج بیشتر بشه؟
    اوایل روشن کردن پکیج کف زمین(محل عبور لوله ها) بیشتر گرم میشد ولی دو روزه که زمین زیاد گرم نمیشه.
    کلا میشه یک کم درباره استاده از این پکیج در زمستون توضیح بدین.
    ممنونم
    سلام
    پیکیج سیستم ساده ای داره
    دو تا مدار جدا از هم داره
    آبگرمکن
    سوفاژ
    مدار آبگرمکن , آب سردِ ورودی به رادباتور داخلِ پکیج تا حد معینی گرم میکنه یعنی آب سرد در رادیاتور حرکت میکنه , رادیاتور هم توسط مشعل داغ میشه , شعله ی مشعل هم قابل تنظیم هست تا آب رو به اندازه ای که میخواین گرم کنه
    ===================
    مدار دوم مدار سوفاژ هست که مدار بسته هست یعنی آب در یک حلقه ی بسته میچرخه به شکل زیر :
    آب سرد از طریق شیر پُرکن که داخل پکیج در زیر هست واردِ مدار شوفاژ میشه و وقتی فشار به 1.5 رسید شیر پرکن رو میبندین تا آب در مدار سوفاژ حبس بشه
    مدار شوفاژ از داخل رادیاتوری که توی پکیج هست شروع میشه و بعد از داغ شدن آب , این آب داغ از طریق لوله ی رفت که زیر پکیج هست میره برای رادیاتورهای سوفاژ که در جاهای مختلف خانه هست .
    آب داغ گرماش رو میده به بدنه ی شوفاژها و شوفاژها هم گرما رو میده به هوای داخل خونه .
    در خانه هائی که سیستم گرمایش از کف داره , این رادیاتورها زیر کف اتاقها و سالن کار گذاشته شده که کارائی بهتری داره .
    آب سرد شده دوباره بر میگرده به درون پکیج توسط لوله ی برگشت تا دوباره داغ بشه و عملیات دوباره تکرار بشه
    یک پمپ کار به جریان انداختن آب در مدار شوفاژ رو به عهده داره . این پمپ داخل پکیج هست و وقتی که شوفاژ کار میکنه صداش رو میشنوید
    =======================================
    ممانعت از اتلافِ گرما خیلی مهم هست
    اگر خانه کولر آبی داره باید حتماً در آغاز فصل سرما تمام کانالها با مقوا به روشی که در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های زندگی عکسش رو گذاشتم بسته بشه تا هوای گرم نتونه از کانالها خارج بشه و وقتی باد میاد هم هوای سرد نتونه از کانالها وارد خونه بشه .
    کولر هم باید با پلاستیک ضخیم پبچیده و بسته بشه .
    دور دربها و پنجره ها باید با نوار درزگیر اسفنجی کیپ بشه .
    بهتره کف اتاقها و سالن موکت یا فرش باشه تا اتلاف گرما از کف کم بشه .
    اینها مهمترین چیزها هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید
    پکیج من بوتانه، مدلشو الان یادم نیست. مشکلش اینه که برای گرم کردن آب مرتب خاموش و روشن میشد. یعنی خاموش می شه بعد سریع باز روشن میشه. تعمیرکار بوتانو آوردم همه جاشو چک کرد. بعضی قطعاتم عوض کرد، رسوب گیری هم کرد اما فقط همون شب خوب بود و از فرداش دیگه باز مثل قبل. گفتم دوباره بیاد. میگه از لوله های داخل ساختمان هست و گرفتگی داره. آب رادیاتورها رو خیلی خوب گرم می کرد تا دیشب که تعمیرکار اومد هیچ کاریش نکرد فقط در مورد شیر سه طرفه یه توضیحاتی بهم داد، از دیشب برعکس شده! یعنی آب مصرفی گرمه گرمه، دیگه بی خود روشن خاموش نمی شه و اتوماتیکش طبیعیه، اما رادیاتورها سردند و اونارو گرم نمی کنه! موقعی هم که برای رادیاتورها روشن میشه چند ثانیه روشنه و سریع خاموش میشه! بعد به جای اینکه لوله های آبی که به رادیاتورها میرن گرم بشن لوله آب مصرفی گرم میشه! کسی می دونه چه اشکالی داره؟ به نظرم کل مشکلاتش از قبل هم برا همین شیر سه طرفشه. یعنی یه قسمت هایی از پکیج داره اینجور کار می کنه که آب مصرفی رو باید گرم کنه یه قسمت هاییش داره تو حالتی کار می کنه که آب رادیاتورها رو باید گرم کنه!کسی میتونه کمکی کنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشیدپکیج من بوتانه، مدلشو الان یادم نیست. مشکلش اینه که برای گرم کردن آب مرتب خاموش و روشن میشد. یعنی خاموش می شه بعد سریع باز روشن میشه. تعمیرکار بوتانو آوردم همه جاشو چک کرد. بعضی قطعاتم عوض کرد، رسوب گیری هم کرد اما فقط همون شب خوب بود و از فرداش دیگه باز مثل قبل. گفتم دوباره بیاد. میگه از لوله های داخل ساختمان هست و گرفتگی داره. آب رادیاتورها رو خیلی خوب گرم می کرد تا دیشب که تعمیرکار اومد هیچ کاریش نکرد فقط در مورد شیر سه طرفه یه توضیحاتی بهم داد، از دیشب برعکس شده! یعنی آب مصرفی گرمه گرمه، دیگه بی خود روشن خاموش نمی شه و اتوماتیکش طبیعیه، اما رادیاتورها سردند و اونارو گرم نمی کنه! موقعی هم که برای رادیاتورها روشن میشه چند ثانیه روشنه و سریع خاموش میشه! بعد به جای اینکه لوله های آبی که به رادیاتورها میرن گرم بشن لوله آب مصرفی گرم میشه! کسی می دونه چه اشکالی داره؟ به نظرم کل مشکلاتش از قبل هم برا همین شیر سه طرفشه. یعنی یه قسمت هایی از پکیج داره اینجور کار می کنه که آب مصرفی رو باید گرم کنه یه قسمت هاییش داره تو حالتی کار می کنه که آب رادیاتورها رو باید گرم کنه!کسی میتونه کمکی کنه؟
    سلام
    لوله های زیر پکیج که چهار تا هست جابجا نشده با هم ؟

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام،دوستان من پکیج کیس 24 بوتان دارم،جدیدا مشکلی دارم که هی د حین روشن بودن چه برا شوفاژ و چه آبگرم یهویی چراغ سبز قرمز میشه و فقط فن کار میکنه ،که مجبور میشم باز کنمش و تمام سیمهای رو برد رو در میارم و دوباره وصل میکنم تا برد ریست بشه و اون وقت کار میکنهچند روز گاهی چند ساعت کار میکنه و دوباره این مشکل پیش میاد،ممنون میشم راهنماییم کنین مشکل میتونه از چی باشه؟
    در ضمن حدودای سرویس کردن پکیج چقدر میگیرن؟شستشو و سرویس کامل پکیج؟واینکه برا سرویس پکیج ،پکیج رو میبرن یا میان همینجا خونه انجام میدن
    و سوال اخرم،این پکیج رو بالکن هستش و صدای فنش هم موقع روشن بودن ازار دهنده هستش،ایا میشه فن لوله دودکشش رو خاموش کرد؟ایا ضرری نداره؟و اگه ندارهوچطوری خاموشش کنم
    با تشکر
    کسی از دوستان نیست جواب من رو بده ممنون

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پکیج زیاد سر و صدا داره ؟
    قبل از اینکه لولی کشی آغاز کنم میپرسم چون اگه صداش زیاده از فکرش بیام بیرون.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام،دوستان
    من پکیج کیس 24 بوتان دارم،جدیدا مشکلی دارم که هی در حین روشن بودن چه برا شوفاژ و چه آبگرم یهویی چراغ سبز قرمز میشه و فقط فن کار میکنه ،که مجبور میشم بازش کنم و تمام سیمهای رو برد رو در میارم و دوباره وصل میکنم تا برد ریست بشه و اون وقت کار میکنه
    چند روز گاهی چند ساعت کار میکنه و دوباره این مشکل پیش میاد،ممنون میشم راهنماییم کنین مشکل میتونه از چی باشه؟
    در ضمن حدودای سرویس کردن پکیج چقدر میگیرن؟
    شستشو و سرویس کامل پکیج؟
    و اینکه برا سرویس پکیج ،پکیج رو میبرن یا میان همینجا خونه انجام میدن ؟
    و سوال اخرم،این پکیج رو بالکن هستش و صدای فنش هم موقع روشن بودن ازار دهنده هستش،ایا میشه فن لوله دودکشش رو خاموش کرد؟
    ایا ضرری نداره؟
    و اگه نداره وچطوری خاموشش کنمبا تشکر
    سلام
    پکیج شما محافظ داره ؟
    ممکنه برق نوسان میکنه و روی مدارهای الکترونیکی اثر میذاره و هنگ میکنه .
    قبلاً هم در صفحات قبلی ذکر کردم که بورد پکیج خیلی گرونه و باید حتماً محافظ داشته باشه .
    شاید هم فشار کم و زیاد میشه . عقربه ی فشار سمج همیشه روی 1.5 هست یا دائم کم و زیاد میشه ؟

برای قطع کردن فن کافیه فیش برقش رو بکشین اما شاید درست کار نکنه .
    شاید صدای زیاد موتور فن علتش خشک بودنِ محورش هست و با دو قطره روغن به دو محورش درست بشه
    توی بالکن , وقتی باد شدید میاد مشکلی نداره ؟
    برای قیمت سرویس هم میتونین از توی نت یا 118 تلفن سرویسکار رو بگیرین و ازشون سوال کنید
    توی گوگل بنویسید
    تعمیر پکیج ......
    به جای نقطه چین اسم شهرتون رو بنویسید
    البته برای اطلاعات گرفتن در مورد قیمت و نحوه ی سرویس لزومی نداره فقط به شهرتون زنگ بزنید بلکه میتونین به هر تعمیرکاری در هر شهری زنگ بزنین و سوال کنین
    کسانی هم که قطعات پکیج میفروشند از همه چیز خبر دارند و بهتون میگن
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-10-2014 at 00:33. دليل: تصحیح

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پکیج زیاد سر و صدا داره ؟
    قبل از اینکه لولی کشی آغاز کنم میپرسم چون اگه صداش زیاده از فکرش بیام بیرون.
    سلام
    پکیج سالم صدای زیادی نداره
    اما بهتره براش یک جا مثل کیوسک تلفن عمومی درست کنین که بشه دربش رو بست .
    این اتاقک یا زیر بازه برای هوای مشعلها یا اگر کاملاً بسته هست , در خود اتاقک یک دریچه ی کوچک تعبیه میشه برای ورود هوا به اتاقک

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    پکیج شما محافظ داره ؟
    ممکنه برق نوسان میکنه و روی مدارهای الکترونیکی اثر میذاره و هنگ میکنه .
    قبلاً هم در صفحات قبلی ذکر کردم که بورد پکیج خیلی گرونه و باید حتماً محافظ داشته باشه .
    شاید هم فشار کم و زیاد میشه . عقربه ی فشار سمج همیشه روی 1.5 هست یا دائم کم و زیاد میشه ؟

برای قطع کردن فن کافیه فیش برقش رو بکشین اما شاید درست کار نکنه .
    شاید صدای زیاد موتور فن علتش خشک بودنِ محورش هست و با دو قطره روغن به دو محورش درست بشه
    توی بالکن , وقتی باد شدید میاد مشکلی نداره ؟
    برای قیمت سرویس هم میتونین از توی نت یا 118 تلفن سرویسکار رو بگیرین و ازشون سوال کنید
    توی گوگل بنویسید
    تعمیر پکیج ......
    به جای نقطه چین اسم شهرتون رو بنویسید
    البته برای اطلاعات گرفتن در مورد قیمت و نحوه ی سرویس لزومی نداره فقط به شهرتون زنگ بزنید بلکه میتونین به هر تعمیرکاری در هر شهری زنگ بزنین و سوال کنین
    کسانی هم که قطعات پکیج میفروشند از همه چیز خبر دارند و بهتون میگن
    اره محافظ برق داره و از روز اول نصب بوده،درجه فشارم بین 1 و 1ونیم هستش ثابت که اکثرا رو 1و3 هستش،مثل خیلی ها هم مشکل سرد شدن اب تو حمام رو داریم،راستی بیشتر این مشکل زمانیم هستش که مثلا شوفاژ کار میکنه یهویی اب گرمم لازم میشه باز کنیم قاطی میکنه،گارنتیشم تموم شده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اره محافظ برق داره و از روز اول نصب بوده،درجه فشارم بین 1 و 1ونیم هستش ثابت که اکثرا رو 1و3 هستش،مثل خیلی ها هم مشکل سرد شدن اب تو حمام رو داریم
    راستی بیشتر این مشکل زمانیم هستش که مثلا شوفاژ کار میکنه یهویی اب گرمم لازم میشه باز کنیم قاطی میکنه
    گارنتیشم تموم شده
    سلام
    بنده به دو چیز شک دارم
    فشار آبِ درونِ سیستم
    فشار گاز
    این تست رو یکی دو روز انجام بدین و نتیجه رو چک کنین:
    شیر پرکن رو باز کنین و فشار رو برسونید به 1.75
    بعدش حتماً شیر پرکن رو محکم کنین تا نشتی نداشته باشه و فشار افت و خیز نداشته باشه و یکی دو روز یا بیشتر تست کنین ببینین مشکل بدتر میشه یا بهتر ؟
    اگر هم گذارتون به مغازه ای افتاد که قطعاتش رو میفروشه , به اونها هم مشکل رو بگین ببینین نظرشون چیه .
    بنده چند بار همینجوری مشکل یک دستگاه رو فهمیدم و درستش کردم چون فروشنده ی قطعات اگر با سابقه و با تجربه باشه خوب میدونه هر قطعه کارش چیه و معیوب بودنش چه مشکلی بوجود میاره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •