با کدوم دیکشنری این متون رو ترجمه میکنید ؟
با کدوم دیکشنری این متون رو ترجمه میکنید ؟
کدوم متون رو؟ متون تخصصی خوب دیکشنریهای تخصصی هم دارن...
مثلا توی همون Babylon (دیکشنری hFarsi_Advanced برای واژههایی که معنیهای مختلف توی رشتههای علمی دارن نوشته...)...
اینجا اکثرا از بابیلون استفاده میکنن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یه سایت جامع برای دیکشنریهای بابیلون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن...
سلام میخواستم بدونم این جمله ای که به انگلیسی ترجمه کردم درست ترجمه شده
------------------------
سعادت راه های ساده ای ساخته برای سایت ها که پرداخت های مختلفی را قبول کنند همچون ....
درگاه های پرداخت ما فراهم میکنه که شما در سراسر جهان مشتری های زیادی را در بر بگیرین و فروش خود را افزایش دهید
saadat built simple ways for websites to accept different payments like Liberty reserve, Perfect money and OKpay.
Our online payment gateways provide you encompass many customers in worldwide that increase your sales.
سپاس
compression is normally computational demanding, but decompression is a computational inexpensive table lookup process
سلام
شما جمله فارسی هم که نوشتید زیاد سلیس نیست
به هر حال من تغییراتی که به نظرم میاد جمله انگلیسیتون رو بهتر میکنه مینویسم
saadat has built simple ways for websites to accept (have) different payments like Liberty reserve
Our online payment gateways will help you to have different customers through the world and consequently will increase your sale
Last edited by sajjad1973; 01-12-2012 at 16:56.
سلام و خسته نباشید ..معنی این کلمات چی میشه ؟؟
social lubricant
و
orchid Ophrys speculum
Last edited by Sh4|)0w; 01-12-2012 at 20:48.
تسهیل کننده روابط اجتمائی
مثلا میگن facebook یه social lubricant هست یعنی یه جور تسهیل کننده روابط اجتمائی هست
Last edited by sajjad1973; 01-12-2012 at 20:39.
خیلی ممنون آقا سجاد ..معنی اینم میگید??
orchid Ophrys speculum
باید یه نوع گل ارکیده باشه - مثلا گل ارکیده تزئینی ارغوانی
لغت تخصصی هست من چیزی در این مورد نمیدونم
Last edited by sajjad1973; 01-12-2012 at 21:28.
اسم یه نوع گله از خانواده ارکیدها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)