فقط از اون قسمتایی که گفتی باشه؟ فیزیک هسته ای هم راحته 2 تا تست ازش میاد(البته واسه ریاضی اگه تجربی باشی نمیدونم)
فقط از اون قسمتایی که گفتی باشه؟ فیزیک هسته ای هم راحته 2 تا تست ازش میاد(البته واسه ریاضی اگه تجربی باشی نمیدونم)
از دوستان کسی اطلاع دقیق نداره که من کی میتونم برای کنکور91 سراسری ثبت نام کنم؟
میدونم زمانش آذر ماه بود ولی همیشه یه وقت دیگه هم برای ثبت نام میذارن واسه اونایی که نتونستن ثبت نام کنن یا کد سوابق تحصیلیشون رو نداشتن
زمان دقیق رو میدونید؟
ممنون میشم کمکم کنید
![]()
آغاز مرحله دوم ثبتنام كنكور؛ ۳۰ بهمن
حسین توکلی در گفتوگو با فارس، دربارهی زمان ثبتنام مرحله دوم کنکور سراسری سال ۹۱ توضیح داد: مرحله اول ثبتنام در کنکور سراسری سال ۹۱ از ۱۶ آذرماه آغاز شد و داوطلبان براساس ضوابط از طریق شبکهی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور ثبتنام کردند.
وی با اشاره به اینکه ۹۶۷ هزار و ۱۴۰ نفر در مرحلهی اول ثبتنام، تقاضانامه الکترونیکی خود را تکمیل کردند، افزود: با توجه به برنامهی زمانبندی شده، مجددا اطلاعات کارت تقاضانامه ثبتنام داوطلبان از ۳۰ بهمن تا ۳ اسفندماه سال جاری روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد.
توکلی اضافه کرد: از داوطلبانی که ثبتنام کردهاند، دعوت میشود تا در تاریخ فوق به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و اطلاعات تقاضانامه تکمیل شده خود را بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: از تاریخ ۳۰ بهمن تا ۳ اسفندماه سال جاری از متقاضیانی که نتوانستند در کنکور سراسری کارشناسی سال ۹۱ ثبتنام بهعمل آورند، ثبتنام انجام خواهد شد.
وی افزود: ثبتنام مرحلهی دوم کنکور سراسری سال ۹۱ همزمان با قرار دادن اطلاعات تقاضانامه ثبتنامی مرحلهی اول به منظور ویرایش است.
براساس این خبر، کنکور سراسری سال ۹۱ همانند سال گذشته در یک مرحله و در صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۹ تیر و صبح شنبه ۱۰ تیرماه سال ۹۱ در حوزههای امتحانی سراسر کشور برگزار میشود
فکر نکنم بشه.آخه منم پارسال میخواستم عوض کنم ولی نشد.
بچه ها فقط بخونین
ایشالا موفق بشین
Last edited by brad pitt; 30-01-2012 at 22:14.
اره مابقی مطالب رو یا خوندم یا می خونم از سه فصل آخر 3-4 سوال می یاد تو تجربی
تو کنکور آزاد انسانی برای هر درس چند سوال میاد ؟
مثلا اقتصاد چند سوال میاد ؟ بقیشونم بگین !
نه به تفکیک کتابا
سلام. میخواستم بپرسم برای ویرایش اطلاعات کنکور فقط اطلاعات شخصی هست یا میشه انتخاب رشته رو هم تغیر داد؟
ای بابا چرا کسی جواب نمیده؟ کجایید؟
تا جایی که من میدونم میتونی علاقه مندی اضافه کنی ولی متاسفانه تغییر رشته رو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)