Windows
Linux
Unix
Os2
Other
1. hatman password mikhad ke nadari
2.har sherkati narmafzar khodesho dare va az tu browser ham nemishe did chon bara amniiat port 80 mibandan
سلام دوستان خسته نباشید.
من می خواستم برم کلاس های آموزش شبکه CCNA و...می خواستم ببینم هزینه اش معمولا حدودا چقدره؟
چندماه طول می کشه؟
راستش بعضی وقت ها با خودم فکر می کنم که این همه با کامپیوتر کار کردی کدوم فن رو یاد گرفتی؟خلاصه این فکرا داره کلافم می کنه.
توی طراحی هم خیلی تلاش کردم ولی مث اینکه فایده نداره.. طراح شدنی نیستم.
نصب ویندوز و بک آپ گیری و.. این حرفا رو دیگه یه بچه هم بلده.. خواستم یکم حرفه ای تر بشم.
بعد این شبکه که یاد بگیرم بعدا واسه کار می تونه کمکم کنه؟
دانشجوی رشته کامپیوتر
کنجکاوی: 100%
تلاش و پشتکار:70%(اگر موضوع مورد علاقم باشه: 90%)
هوش:80%
استعداد:80%
Last edited by pcsoft; 05-10-2011 at 06:28.
دوستان من بین اکس باکس پی سی حد اکثر از یکی از اونها استفاده می کنم!
آیا برای اتصال هردو آنها به شبکه غیر از روتر اکسس پوینت هاب و سوئیچ، چیز دیگری هست که هردو همزمان به شبکه وصل باشد و من تنها با استفاده از یک کلید بتوان بین آنها سوئیچ کنم؟؟
یعنی می خواهم عملیات در آوردن پورت از یکی و گذاشتن آن در دیگری را تنها با یک کلید انجام بدم!
سلام.
چی نوشتی نفهمیدم!؟
شرمنده
دوستان من بین اکس باکس(xbox) و پی سی (pc)حد اکثر از یکی از اونها استفاده می کنم!
آیا برای اتصال هردو آنها به شبکه غیر از روتر اکسس پوینت هاب و سوئیچ، چیز دیگری هست که هردو همزمان به شبکه وصل باشد و من تنها با استفاده از یک کلید بتوان بین آنها سوئیچ کنم؟؟
یعنی می خواهم عملیات در آوردن پورت از یکی و گذاشتن آن در دیگری را تنها با یک کلید انجام بدم!
سلام
یه روتر پیدا کردم این لینکشه:به نظرتون این روتر به درد من میخوره؟ در ضمن ما 3 نفر هستیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه شاید فاصله مون 800 مترم بشه. به نظرتون خط میده ای این روتر؟
بی زحمت هر چه زودتر جواب بدین که میخوام بگیرم.
به جای نقطه چینا digikala
بعید می دونم این مودم بتونه تا 800 متر آنتن بده ! شاید حداکثر 300 متر !
این رو هم اضافه کنم که از این مودم زیاد راضی نیستم !![]()
با تقویت سیگنال میشه بردش رو مثلا تا 2-3 کیلومتر افزایش داد ؟
معایبش چیه که شما راضی نیستی ازش؟
سلام میشه راجع به توپولوژی باس استار و استار استار توضیح بدید برام ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)