ایول بابا تیم فقط رئال مادرید. باید دید بعد از رفتن گواردیولا بازم میتونن قهرمان شن![]()
ایول بابا تیم فقط رئال مادرید. باید دید بعد از رفتن گواردیولا بازم میتونن قهرمان شن![]()
دیگه نخندون مارو!
رئال امسال تمام زورشو زد!چنتا فوق ستاره گرفت!ولی هنوز توو بازی با اوساسونا مونده!
توو بازی با اوساسونا رئال در حد لیگ ایران هم بازی نکرد اونوقت میگی دارو فلان داور بصار؟!تا الانم هرچی توو لیگ دووم آورده فقط به خاطر ستاره هاشه و بس که غیر اونا دیگه هیچی نداره!واقعا حیف کاسیاس که توو رئال بازی می کنه!
ببین دوست من ، شما فقط با کلمه ها بازی میکنی!اون 6 تا جامی که بارسا امسال گرفت خیلی چیزا رو ثابت کرد!
اگه دقت کرده باشی طرفدارای بارسا دیگه بعد این حماسه ای که بارسا خلق کرد خیلی توو فروما صحبت نمی کنن!به قول معروف گفتی آن چیز که عیان است ، چه حاجت به بیان است؟!
خود طرفدارای رئالم می دونن همه چیزو فقط حرف میزنن تا کم نیارن...
توو تاریخ رئال هیچ سالی بوده که بتونه 6 تا جام بگیره؟!هیچی نشده از اولین جام امسال هم که حذف شدین!
وقتی جلوی آلکورکون 4 تا می خورین بعد بازم میگی رئال؟!من دیگه نمی دونم چی بگم!!!
stfu !
ببیخشید اگه رئال بخواد کل بارسا که هیچ تو رو هم می تونه بخره اب هم از اب تکون نخوره !
لطفا رعایت کنید3-بر سر موضوعات ورزشی با هم بحث و جدال بیمورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد ؛ مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است...
دلتو به همین حرفا خوش کن!
برو ببین با این پولا یکی از جام های بارسا رو می تونه بخره بعد بیا اینجا پست بده...
چشم برادر ، من دیگه ادامه نمی دم...
اون چیزایی هم که گفتم توضیح واضحات بود و بس!وگرنه همه چیز مشخصه و معلوم!
لابورتا اطه كل بارسا + زن و بچش رو هم به فروش بزاره نمیتونه 9 تا جام اروپای رئال رو بخره....دقت کن 9 تا...
اینم همه میدونن که حالا حالا هاا مونده به ما برسین...
زیر رئال بودید ! هستید ! خواهید بود///
زنده باد پر افتخار ترین تیم دنیا....![]()
عجب رعایتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیزی که واضحه مجموعه ای از عقاید اشتباه شماست همین
![]()
شما که حرف از تعدد جام های می زنی برات بگم که !
رئال 100 تا حدودا گرفته !
بارسا 70 تا که 25 تاش هم کوپا ده ری بوده که رئال هیچ وقت اهمیتی به این جام نداده !
30 تا جام اگه هر سال هم 6 تا ببرین میشه 5 سال ! 5 سال عقبی عزیزم !
تازه تیمتون هم ضعیف شده !
ببین دوست من با آدمای شبیه تو توو فرومای فوتبالی زیاد حرف زدم!
اغلب منطقی نیستید و نمی تونید باشید!چون طرفدار رئالید!و این عادیه!
فعلا که رئال زیر بارسا هست و حالا حالاها خواهد بود!
بارسا هیچوقت نمیاد از تیمی مثل آلکورکون 4 تا بخوره!
بارسا هیچوقت نمیاد از لیورپول 4 تا بخوره!
بارسا هیچوقت نمیاد مثل رئال 6 تا گل بخوره اونم توو زمین خودش(قضیه ی تحقیر خانگی رو می گما!)!
رئال یه زمانی رئال بود!
الان پرز با ثروتش(نه فقط زن و بچه ش!) + کل بازیکنای رئال و همه و همه ی ثروتشون هیچوقت و هیچوقت نمی تون توو یه سال 6 تا جام بگیرن!
حالا حالاها رئال باید زور بزنه تا برسه با بارسا!شما مواظب باشید توو همین لیگ قهرمانان(مقدماتیشو میگم) ، لیون حذفتون نکنه بقیه پیشکش!
اینو میگم چون ممکنه دومین جام امسالتون رو هم خیلی زود از دست بدید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)