خوب دارو برای درمان هست دیگه ، تو اگه مریض بشی دارو نمیخوری : دی؟
کسی رو که برای مصرف دارو تعلیق نمیکنند که خوب حتما مریض بوده دکتر بهش دارو داده
خوب دارو برای درمان هست دیگه ، تو اگه مریض بشی دارو نمیخوری : دی؟
کسی رو که برای مصرف دارو تعلیق نمیکنند که خوب حتما مریض بوده دکتر بهش دارو داده
این دارو را را از عمد انجام داده تا یک چند وقتی استراحت کند؟
![]()
اون اگه نباشه به جاش آلبرتو دل ریو هست جاشو پر میکنه![]()
پاوربامب خودش حرکت سنگینیه اونم از روی نردبون.... اگه اینجوریه میز هم باید تعلیق بشه چون توی لدر مچ راو مصدوم شد
سلام من نمیدونم که چرا بعضی ها نمیخوان باور کنن که این سین کارا امکان رفتنش از wwe بالاست چون طرفدارشی نمیشه که هی بگی این دارو چی بود؟برای مریضی خورده؟خوب اگه برا مریضی بود که موتاد نمیشد به این دارو حالا دیگه خود دانید یا این که فکر کنید این سین کارا موتاد نشده وبگین این خوبه و یا اینکه واقعیت را بپذیرید و این را هم همیشه بدونید که حرف حق تلخه.![]()
اینا که واقعی کشتی نمیگرن
همش یه مشت حرکت نمایشیه
دیوونس wwe مگه یه کشتی کج کار خوبم که اومده ردش کنه بره؟
خیلی استار داره اینم بخواد رد کنه! خودت میگی چرا داره wwe ضعیف میشه چون دیگه راک و استون کلد و براک لسنر و شاون مایکلز و برت هارت و باتیستا و بابی لشلی و کریس جریکو و هالک هوگان و کریس بنوا و میک فولی و تریپل اچ و 100 نفر دیگه که قشنگ بازی میکردن نیستن دیگه. به جاش یه مشت ناشی آوردن که اندازه الاغ حالیشون نیست![]()
با تخفیف حذف نشد./
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را رعایت کنید:
102- از نوشتن کلمات ناشایست و مطالب غیراخلاقی پرهیز کنید. همواره از لحن مناسب استفاده کنید و احترام کاربران دیگر را تحت هر شرایطی داشته باشید.
WWE Smackdown - 22nd July 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------
پروموی ابتدای شوء:
در ابتدای شوء، رندی اورتن دیده میشود که روی یک صندلی در رینگ نشسته است. اورتن درباره تریپل اچ صحبت کرد و چیرمن شدن وی را تبریک گفت. سپس به مانی این د بنک اشاره کرد و گفت: کریسچن، ادب خودش را نشان داد و سزای کار خودش را هم با دو آر کی او روی میز دید! در اینجا موزیک کریسچن زده شد و وی در استیج ایستاد. وی گفت: این یک بیزینس است و هر کاری برای موفق شدن در این تجارت خواهم کرد! البته صورت تو هم در آن روز به آب دهان من نیاز داشت و تو لایق آن بودی!! در ادامه کریسچن درباره دو قهرمانی خود در یک سال صحبت کرد و اورتن خواستار ریمچ بازی خود همین الان شد! موزیک تدی لانگ زده شد و لانگ گفت: اورتن، تو ریمچ خود را خواهی داشت ولی امشب باید در یک استریت فایت با کین مسابقه بدی! کریسچن صورت خود را به لانگ کرد و گفت: تمام کن این مسخره بازی هارو! چرا من بازی ندارم؟ لانگ پاسخ داد: تو نیز باید هم اکنون با قهرمان کمربند بین قاره ای بازی کنی!
مسابقه اول:ازکیل جکسون در مقابل کریسچن ....................برنده مسابقه:کریسچن
جکسون در زدن شولدر ناموفق بود و به رینگ پست برخورد کرد و در برگشت کیل سوئیچ را خورد و بازنده شد.
پروموی دنیل برایان:
مایکل کول در رینگ حضور دارد و برنده کیف مانی این د بنک اسمکدان را معرفی کرد و دنیل برایان به رینگ آمد. کول در ابتدا صحبت های زیادی کرد و طوری که میخواست برایان را وادار به کش کردن کیفش بر روی کریسچن کند! ولی برایان گفت: من به حرف های کول توجهی ندارم و قصد دارم که کیف خود را در رسلمنیا سال آینده کش کنم! 1 آپریل 2012 در میامی من قهرمان جدید کمربند سنگین وزن خواهم شد! در اینجا موزیک هیث اسلاتر زده شد و وی گفت: برایان یک بازنده است، او در سیزن یک ان ایکس تی باخت، به نکسوس باخت و این کیف حق وی نیست! در ادامه اسلاتر یک بازی با برایان را ترتیب داد.
مسابقه دوم:دنیل برایان در مقابل هیث اسلاتر ....................برنده مسابقه:دنیل برایان
اسلاتر برای زدن تورنادو دی دی تی رفت اما برایان یک سابمیشن جدید روی وی اجرا کرد و برنده شد!
مسابقه سوم:شیموس در مقابل وید برت .........................برنده مسابقه:بدون برنده
کار دو استار به جائی رسید که هر دو در بیرون رینگ ماندند و بازی دابل کانت اوت شد.
» برت به شیموس به شدت حمله کرد و یک فن روی میز گزارشگران به وی زد. در ادامه داخل رینگ، برت برای ویستلند رفت که شیموس اجازه نداد و بروگ کیک را به وی زد.
پروموی کین:
کین در بک استیج حضور دارد و کمی درباره خود حرف زد. وی گفت: من یک مانستر هستم و امشب این مانستر، رندی اورتن را نابود خواهد کرد! کین درباره 14 سال حضور وی در WWE گفت و مسئولان کمپانی را باعث ضعیف شدن مانستر اعلام کرد!
مین اونت
مسابقه چهارم:کین در مقابل رندی اورتن ..........................برنده مسابقه:رندی اورتن
در یک بازی فوق العاده طولانی، این اورتن بود که با سختی توانست در یک استریت فایت، بیگ رد مانستر را شکست دهد! در این بازی که کین نسبتا برتر از حریف خود ظاهر شد، کین چندین بار چوک اسلم را از دست داد و از طرفی اورتن هم در اجرای آر کی او های خود ناموفق بود. در پایان کین برای تومبستون روی صندلی رفت که اورتن اجازه نداد و مجددا کین برای زدن چوک اسلم رفت که باز هم ناموفق بود که ناگهان RKO را روی صندلی از اورتن خورد و بازی را واگذار کرد.
» پس از پایان بازی، مارک هنری وارد استادیوم شد و یک کلوسلاین و بیگ اسپلش قوی به کین زد. در ادامه هنری یک صندلی آورد و بین پای کین گذاشت و یک بیگ اسپلش به وی زد و به شدت بووو شد. دقیقا همان بلایی که سر بیگشو در مانی این د بنک آورد، اینجا روی کین اجرا نمود. پس از آن به نظر رسید که کین از ناحیه پا آسیب دیده است! شوء اسمکدان این هفته با خروج هنری از رینگ به پایان رسید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)