تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 320 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مورينيو موفق ترين مربي قرن فوتبال اسپانيا شد

خوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد به عنوان موفق ترين مربي قرن رقابت هاي فوتبال دسته اول باشگاه هاي اسپانيا (لاليگا) انتخاب شد.

به گزارش سایت گل، مورینیو پرتغالی درفصل جاری لالیگا توانسته است، همراه با تیم رئال مادرید به دو رکورد 10 پیروزی متوالی دست یافت.

این تیم در هفته های ششم تا پانزدهم و هفدهم تا بیست و ششم لالیگا به 10 پیروزی پیاپی دست یافته است تا با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونا درصدر جدول رده بندی قرار داشته باشد.
    تیم رئال مادرید در صورتی که بتواند یکشنبه آینده تیم رئال بتیس را شکست دهد، یازدهمین پیروزی متوالی خود را در لالیگا جشن می گیرد.

تاکنون مورینیو پرتغالی 99 مسابقه هدایت تیم رئال مادرید را بر عهده داشته که موفق به کسب 76 پیروزی و 13 تساوی شده است.
    پرگل ترین پیروزی رئال مادرید در زمان هدایت مورینیو، دسامبر سال 2010 میلادی مقابل تیم لوانته به دست آمد که سفیدپوشان مادرید با هشت گل حریف خود را در هم کوبیدند.
    همچنین درخشان ترین نتیجه رئال مادرید همراه با مورینیو سال گذشته میلادی برابر تیم بارسلونا بود که این تیم با یک گل حریف دیرینه خود را شکست داد و فاتح جام حذفی اسپانیا شد.

میگوئل مونز سرمربی اسبق تیم رئال مادرید و پپ گواردیولا سرمربی تیم بارسلونا، پیش از این رکورد 10 پیروزی متوالی در یک فصل فوتبال اسپانیا را در اختیار داشتند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورینیو به دنبال حفظ فاصله در صدمین بازیش

رئال مادرید روز شنبه از صدرنشینی خود در ویامارین دفاع خواهد کرد . بتیس ، حریف خوزه مورینیو در صدمین بازی رسمی در رئال مادرید خواهد بود . صدرنشین می خواهد در این بازی به یازدهمین پیروزی پیاپی خود برسد و فاصله ده امتیازی با بارسلونا را بیشتر کند و منتظر بماند تا ببیند که یکشنبه بارسلونا در ساردینه رو چه خواهد کرد .
    رقابت در لالیگا در این هفته های پایانی به اوجش می رسد . رئال مادرید برابر اسپانیول ، دهمین پیروزی پیاپی در لالیگا را کسب کرد ، اتفاقی که برای دومین بار در لالیگای امسال برایش می افتد . یعنی در دو مقطع توانست که شصت امتیاز کسب کند تا حسابی بارسلونا را کنار بگذارد . رئال مادرید برابر اسپانیول همچنین توانست که یک بازی زیبا و تماشایی ارائه دهد . تیم قوای تهاجمی قابل توجهی دارد و از سویی حالا بنزما هم که در لیست قرار گرفته ، فرصت بازی دارد .
    بتیس از سویی در جایگاه مطمئنی در جدول است . آنها سعی می کنند نیم نگاهی به سهمیه های اروپایی داشته باشند . تیم په په مل بازی زیبایی ارائه می دهد اما این مربی گفته که یک امتیاز را هم دوست دارد . مورینیو هم برای این بازی قصد ندارد که بازیکنی را زرو کند و با تمام قوایش بازی کند .
    ...............................
    امروز ، 110مین سالگرد اولین بازی رئال مادرید

110 سال پیش در چنین روزی ، رئال مادرید اولین بازی خود را برگزار کرد . درست سه روز پس از تاسیس این باشگاه بود که رئالی ها برای بازی کردن پا به توپ شدند .
    آن تیم را خوان پادروس ، گوروستیزا و خوان پالاسیوس تشکیل می دادند . پیراهن رئال مادرید بر اساس پیراهن تیم کورینتیانس لندن تنظیم شده بود ، باشگاهی که در سال 1882 تاسیس شده بود . پیراهن رئال یک دست سفید بود .
    درست پس از دو ماه ، رئال مادرید اولین بازی رسمی خود را در جام پادشاهی برگزار کرد .
    ...........................
    زیدان :"100 تایی شدن مورینیو ؟ امیدوارم بیشتر بماند "

بنیاد خیریه رئال مادرید ، جوایز دومین دوره مراسم " گالا آلما 2012 " را اهدا کرد ، مراسمی که نشانه ادای احترام به افرادی است که الگوی جامعه هستند و به طور مستقیم یا غیر مستقیم با ورزش در ارتباط دارند . به گفته فلورنتینو پرز ، مدیر باشگاه ، این جوایز برای "قهرمانان انسادوستی " است . در میان حاضران در این مراسم می توان از فلورنتینو پرز ، مدیر باشگاه ، آلفردو دی استفانو ، مدیر افتخاری ، امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک ، زیدان زیدان ، مدیر فوتبال تیم اصلی ، ایوان هلگرا بازیکن سابق و نفراتی از تیم نظیر کوئنت رائو و دی ماریا که به علت مصدومیت به سویل نرفتند نام برد .
    در میانه مراسم ، اپرای سرود رئال مادرید با اجرای مالو برای ادای احترام به جشن 110 سالگی باشگاه برگزار شد . پیش از مراسم هم زیدان ، بازیکن فرانسوی از فرصت استفاده کرد تا در مورد شرایط باشگاه صحبت کرد . در مورد کار مورینیو گفت :" 100 بازی اولش را چطور می بینم ؟ با شیوه عملکردش می توان گفت که بهترین حالت این است که بماند . مهم این است که امسال را خوب تمام کنیم و همه چیز روبراه باشد ، بعد می بینیم که چه می شود ."
    این فوتبالیست سابق سپس به یادآوری دوران حضورش در رئال مادرید و چمپیونزلیگی که در سال 2002 برد پرداخت :" خوش شانس بودم که در سال صدسالگی در این باشگاه بودم . حالا راه زیادی تا دهمین چمپیونزلیگ در پیش است اما روی دور هستیم . "

برندگان
    جایزه ویژه آلما 2012 : پلاسیدو دومینگو
    جایزه افتخاری عرصه ورزشی : اسکار پیتوریوس
    جایزه انساندوستی : میسیونز سالیاناس
    جایزه همکاری پروژه انسانی : واحد نظامی اورژانسی به خاطر کارش در لورکا
    جایزه اتحاد : یونیسف به خاطر کمپین " یک روز برای مادران "

منبع: مرجع اخبار رئال
    Last edited by Ezel; 10-03-2012 at 18:49. دليل: اصلاح و همگام سازی با بند 206 قوانین

4. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورينيو: در رئال مادريد مي مانم

' خوزه مورينيو' احتمال بازگشت به باشگاه چلسي و يا هدايت تيم ملي انگليس را رد کرد و گفت قصد دارد قرارداد خود با رئال مادريد را تمديد کند.

به گزارش دیلی میل، این مربی 49 ساله گفت:آینده من دستاورد های بیشتر و نتایج بهتر همراه با رئال مادرید است. می خواهم بیشتر در مادرید بمانم تا جای کوچکی در تاریخ این باشگاه داشته باشم.

تیم مورینیو در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف با بارسلونا صدرنشین لالیگا است. در صورتی که رئال مادرید همراه با او قهرمان این فصل لالیگا شود؛ مورینیو نخستین سرمربی در دنیای فوتبال خواهد بود که در چهار کشور مختلف جام قهرمانی لیگ را در دست می گیرد.

وی گفت : من و باشگاه رئال مادرید یک پروژه را شروع کرده ایم و می خواهیم آن را ادامه دهیم. بخشی از این تیم بودن به عنوان یک مربی برای من تجربه ای فوق العاده و فراموش نشدنی است.

مورینیو ، رئال مادریذ را یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا توصیف کرد و افزود: در اینجا احساس خوشحالی می کنم. فکر می کنم آنها به من اعتماد دارند و هواداران و مدیران باشگاه به طور کامل از من حمایت می کنند.

وی ارقام و رکوردهای رئال مادرید در زمان مربیگری خود را '''' بسیار خوب'''' توصیف کرد ولی گفت که این کافی نیست و قصد دارد بیشتر در این باشگاه بماند تا این ارقام را به '''' عنوان'''' تبدیل کند.

مورینیو گفت: زمانی که در میلان بودم احساس خوبی داشتم ولی فکر کردم باید مربی رئال مادرید شوم تا در آینده احساس کنم جزوی از بزرگان بوده ام. در این مدت تجربیات مثبت بسیاری کسب کرده ام و البته تجربه های منفی هم داشته ام؛ مانند همه بخش های زندگی.

سرمربی رئال مادرید اضافه کرد: تجربه رئال مادرید برایم فراموش نشدنی و فوق العاه بوده و به پیشرفت کارم کمک کرده است.

وی صحبت درباره بهترین و بدترین لحظات زندگی خود در دوران حضور در رئال مادرید را '''' دشوار'''' خواند و گفت: به لحاظ عملی، بهترین لحظه زمانی است که قهرمان می شوید و بدترین لحظه، زمان باخت است، مانند خداحافظی با لیگ قهرمانان اروپا.

مورینیو سرنوشت قهرمانی لالیگا را تا این زمان نامشخص خواند و گفت: اگر نتوانیم به قهرمانی برسیم به این دلیل خواهد بود که بارسلونا دیدارهای آخر لیگ را تماشایی و غیرمنتظره بازی کرده است و یا اینکه ما نتوانسته ایم به خوبی به کارمان ادامه دهیم.

سرمربی رئال مادرید افزود:پرونده قهرمانی این فصل لالیگا هنوز باز است و امتیازهای زیادی مانده است. ما همچنان با قدرت به کارمان ادامه می دهیم البته نمی گویم همه بازی ها را می بریم چون ممکن است تساوی یا شکست هم داشته باشیم ولی تا آخر به کمپین خود برای قهرمانی ادامه خواهیم داد.

...................
    زيدان: ماندن، بهترين تصميم مورينيو است.

اسطوره فرانسوي و پيشکسوت محبوب تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: بهترين انتخاب براي مورينيو ماندن است.

به نقل از مارکا اسپانیا، زین الدین زیدان هنگام خروج از مراسم جشن ۱۱۰ سالگی باشگاه رئال مادرید به خبرنگاران گفت: معتقدم که موفقیت‌های مورینیو در مادرید ستودنی است و باید به کار خود ادامه دهد. در شرایط فعلی بهترین انتخاب برای مورینیو ماندن است.

زیدان ادامه داد: از لطف پرس (مدیرعامل باشگاه رئال مادرید) متشکرم، بنیاد خیریه رئال مادرید همیشه پیشتاز امور خیریه در جهان بوده و هنوز هم در صدر جدول کمک‌های مالی به مناطق محروم در آسیا و آفریقا است، یونیسف هم که رابطه‌ای در حمایت مالی از رئال مادرید ندارد، در آماری رسمی، رئال مادرید را قوی‌ترین حامی خود دانسته است.

اسطوره فوتبال جهان ادامه داد: به موفقیت این فصل رئال مادرید اطمینان دارم و قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را به هواداران رئال مادرید تبریک می‌گویم، نباید این فرصت بزرگ را از دست بدهیم و باید با قدرت تا پایان راه حرکت کنیم.

.................................
    کریم به بازي امشب مي‌رسد

مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد براي بازي حساس امشب مقابل رئال بتيس آماده است.

به نقل از آس اسپانیا، کریم بن‌زما که در بازی مقابل زسکا مسکو در لیگ قهرمانان اروپا دچار مصدومیت از ناحیه کشاله پا شده بود، روز گذشته در کنار تیم تمرین کرد و مشکلی برای حضور در ترکیب اصلی رئال مادرید نخواهد داشت.

کادر پزشکی رئال مادرید نیز نام این بازیکن را در فهرست بازیکنان آماده برای تمرین فشرده تیمی وارد کرده‌اند.

رئال مادرید برای پیروزی مقابل رئال بتیس به گفته مورینیو مشکل تاکتیکی و تکنیکی ندارد اما ورزشگاه بنیتو ویامارین محل مناسبی برای درخشش ستارگان نامی مادریدی نیست و مردم آندلوس برگ برنده تیم دوم این منطقه خواهند بود.

سرماخوردگی کریس رونالدو نیز باعث شده تا این بازیکن حضور اطمینان بخشی در تمرینات روز گذشته نداشته باشد.

....................
      محتوای مخفی: ... 
    درسته میرسه ولی با نمایش هیگواین مقابل اسپانیول کریم فیکس نیست شاید دقیقه 70 بیاد

.................
    NEXT MATCH

هفته بیست و هشتم لالیگا
    یکشنبه ، بیست و یکم اسفند ماه 1390
    ساعت 00:30
    استادیوم: ویامارین
    بازی امشبه ها
    منبع : ورزش 3

6. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان....
    بازی امشب پخش مستقیم از شبکه سه ساعت 00:30 ...
    خیلی داره بهتر میشه و کانال 3 داره از تک قطبی بودن در میاد...!

--------------------------------------------------------

مرجع خبري رئال مادريد : روبرت یارنی ، بازیکن سابق فوتبال کرواسی که سابقه بازی در رئال مادرید و رئال بتیس را دارد ، در مصاحبه با مجله اسپورتز آرنا در مورد بازی شنبه شب صحبت کرد.
    یارنی گفت :" البته طرفدار بتیس هستم و دوست دارم برنده باشد . چرا که بیشتر در بتیس بوده ام و آنها احتیاجشان به پیروزی بیشتر است . " البته او زیاد هم به موفقیت سفید و سبز ها امید ندارد :" رئال مادرید نه تنها می برد ، بلکه ویران می کند . یک مربی فوق العاده و یک ترکیب عالی دارد . کار برای بتیس مشکل خواهد بود اما در فوتبال چیزی غیرممکن نیست . "

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید روز شنبه از صدرنشینی خود در ویامارین دفاع خواهد کرد . بتیس ، حریف خوزه مورینیو در صدمین بازی رسمی در رئال مادرید خواهد بود . صدرنشین می خواهد در این بازی به یازدهمین پیروزی پیاپی خود برسد و فاصله ده امتیازی با بارسلونا را بیشتر کند و منتظر بماند تا ببیند که یکشنبه بارسلونا در ساردینه رو چه خواهد کرد .
    رقابت در لالیگا در این هفته های پایانی به اوجش می رسد . رئال مادرید برابر اسپانیول ، دهمین پیروزی پیاپی در لالیگا را کسب کرد ، اتفاقی که برای دومین بار در لالیگای امسال برایش می افتد . یعنی در دو مقطع توانست که شصت امتیاز کسب کند تا حسابی بارسلونا را کنار بگذارد . رئال مادرید برابر اسپانیول همچنین توانست که یک بازی زیبا و تماشایی ارائه دهد . تیم قوای تهاجمی قابل توجهی دارد و از سویی حالا بنزما هم که در لیست قرار گرفته ، فرصت بازی دارد .
    بتیس از سویی در جایگاه مطمئنی در جدول است . آنها سعی می کنند نیم نگاهی به سهمیه های اروپایی داشته باشند . تیم په په مل بازی زیبایی ارائه می دهد اما این مربی گفته که یک امتیاز را هم دوست دارد . مورینیو هم برای این بازی قصد ندارد که بازیکنی را زرو کند و با تمام قوایش بازی کند .

Viva Madrid..
    Last edited by Ezel; 10-03-2012 at 18:50. دليل: اصلاح و همگام سازی با بند 206 قوانین انجمن ورزش

8. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

زیدان: بهترین اتفاق برای رئال این است که مورینیو بماند

اسطوره فرانسوی در صحبتهایی به حمایت از مربی رئال پرداخته

سایت گل- زین الدین زیدان، مدیر داخلی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی تمایلش را برای ماندن ژوزه مورینیو برروی نیمکت مربیگری رئال در فصول آینده ابراز کرده

امشب و در بازی رئال مقابل بتیس، آقای خاص صدمین حضورش برروی نیمکت مربیگری رئال را جشن خواهد گرفت . رئال زیر نظر مورینیو در 99 دیداری که برگزار کرده به 76 برد دست یافته . زیدان در صحبتهایی دراین باره به خبرنگاران گفت:« آیا من معتقدم که مورینیو یک جشن حضور صدگانه دیگر را در رئال خواهد گرفت؟ با تمام کارهایی که او برای باشگاه انجام داده، بهترین حالت این است که او بماند. مهمترین نکته این است که ما فصل را خوب تمام کنیم و همه چیز به خوبی پیش برود. بعد از آن خواهیم دید که چطور خواهد شد.»

مورینیو در سال 2010 و بعد از کسب جامهای سه گانه با اینتر هدایت رئال مادرید را در دست گرفت ولی از آن زمان تاکنون تنها توانست یک قهرمانی در جام حذفی اسپانیا با رئالی ها کسب کند.

این روزها صحبتهایی درمورد احتمال انتقال مورینیو به تیمهایی مثل تاتنهام، چلسی و حتی تیم ملی انگلیس به گوش می رسد و آقای خاص درماه دسامبر اعلام کرده بود که دوست دارد تا روزی به فوتبال انگلیس بازگردد

رابطه مورینیو با هواداران رئال مادرید در جریان دیدار این تیم مقابل بارسلونا در جام حذفی اسپانیا تیره و تار شد ؛ اما با صدرنشینی مقتدرانه رئال در جدول لالیگا وفاصله 10 امتیازی این تیم با بارسا، این ناراحتی ها برطرف و فراموش شده است

کنفرانس خبری مورینیوگر کمتر غر می زنم؛ چون چوبش را خورده ام

مربی رئال در صحبتهایی ، گفته های سخنگوی بارسا را تحلیل کرده

سایت گل- ژوزه مورینیو حاضر نیست تا جام قهرمانی لالیگا را به راحتی از دست بدهد و هر بازی را به سان یک فینال می داند. آقای خاص به هیچ تیمی اطمینان نمی کند و معتقد است که اگر تیمش نتواند قهرمان این فصل لالیگا بشود، اشتباه خودشان بوده است

مورینیو در کنفرانس خبری اش پیش ازبازی با بتیس درمورد مسائل مختلفی صحبت کرد

قهرمانی در لالیگا

می خواهم این طور فکر کنم که قهرمان می شویم ولی اگر قهرمان نشویم به این دلیل است که بارسلونا در بخش پایانی رقابتهای فصل فوق العاده بوده و به این دلیل که ما نتوانسته ایم تا انگیزه و قاطعیتمان را حفظ کنیم. رقابتهای لالیگا هنوز باز است. بازیهای زیادی و امتیازات فراوانی تاپایان فصل مانده . باور ما این است که می توانیم با همین قدرت به تلاشمان ادامه دهیم. نمی گویم که در تمام بازیها به پیروزی می رسیم، روزی تساوی یا شکست هم از راه می رسد
    استفاده از تیم پایه ای

می پرسید که آیا بازهم از بازیکنان تیم پایه ای استفاده می کنم؟ اگر واران از تیم پایه ای به اینجا آمده بود، این طور بازی می کرد؟ ما درمورد کیفیت و واکنش و سبک بازی بازیکنان حرف می زنیم. استفاده از تیم پایه ای خوب است، هیچ مربی ای در دنیا نیست که از استفاده از بازیکنان تیم های پایه ای راضی نباشد. وقتی یک بازیکن در سطحی است که پاسخ نیازهای لازم در تیم اصلی را بدهد، به تیم اصلی می آید.کسانی که با من بازی کرده اند می دانند که من چطور هستند. همه آنها در شرایطی متفاوت ، بعد از آنکه در تیم اصلی به کار گرفته شده اند، حضورشان جواب داده

واکنش به صحبتهای گودای

گودای، رئیس سابق باشگاه بارسلونا اخیرا اعلام کرده بود که لاپورتا کنترل ارگانهای قدرت را در دست داشته ولی من دراین مورد چیزی نمی گویم و ترجیح می دهم در مورد لالیگا صحبت کنم. اینها صحبتهای هیجان انگیزی هستند ولی من آنها را آنالیز نخواهم کرد.هریک از کلمات و صحبتهای من ممکن است به صورت عمقی آنالیز شود. من این کار را برعهده شما خبرنگاران می گذارم، چون من برروی بازیهای لالیگا تمرکز کرده ام. تیمی که در جدول لالیگا چهارم است در اولدترافورد به پیروزی رسید. فوتبال اسپانیا از کیفیت بالایی برخوردار است.من در دستانم یک ماشین با کیفیت دارم ولی کار سختی است

صدمین حضور روی نیمکت رئال

از این بابت احساس خوشبختی می کنم. من در اینتر شرایط خوبی داشتم ولی در رئال در انگیزه داشتن قوی ترم. من در نظر داشتم تا در بخشی از کارنامه ورزشی ام هدایت رئال را در دست بگیرم تا حس بزرگی بکنم. این تجربه ای مثبت و فراموش نشدنی است. فوق العاده است و مرا به یک مربی حرفه ای تر تبدیل می کند.»

انتقاد بارسایی ها از داوران

یادم می آید که بارسایی ها درمورد داوران حرف نمی زندند و بالاخره دراین باره به حرف آمدند. من مربی ایده آلی نیستم چون از داوران انتقاد کرده ام و گاهی وقتها با کلماتی تند هم صحبت کرده ام ولی افراد دیگری هستند که تصویری متفاوت از من را ارائه می کنند ولی درنهایت همه مان مثل هم هستیم

جنجال نمی آفرینم

من کمتر غر می زنم؛ چون چوبش را خورده ام. درخیلی از بازیها قادر به همراهی تیمم نبودم. پول زیادی را بابت جریمه ها پرداخت کردم و تصویر و وجهه من تغییر یافت و این وجهه با خود واقعی من شباهتی ندارد. بدون آنکه طبیعت و ذاتم را از دست بدهم،آرامتر شده ام. من کامل نیستم ولی زمانی می رسد که دوباره همه چیز بد می شود. افراد باهوشتری نسبت به من وجود داردند که سعی می کنند چهره ای متفاوت رااز من ارائه دهند، ولی اینها مثل من هستند.

دومین مربی برتر تاریخ رئال

کاربران وب سایت مارکا، مرا به عنوان دومین مربی برتر تاریخ 110 ساله باشگاه رئال برگزیدند وازاین بابت از هواداران مشترکم. من کار خاصی انجام نداده ام که شایسته این محب باشم. آمار و ارقام تیم خیلی خوب است ولی مربیانی بوده اند که کارهای مهمتری نسبت به من انجام داده اند. هدف من این است که موفقیتهای بیشتری کسب کنیم . می خواهم این آمار و ارقام را بهبود ببخشم و آنها را به جام تبدیل کنم. دوست دارم کارهای بزرگتری نسبت به آنچه تا امروز انجام داده بودم، انجام دهم

بازیهای آتی

من با بهترین تیم ممکن بازی را برگزار خواهم کردوسه روز بعد از آن هم در لیگ قهرمانان اروپا بازی خواهیم داشت ولی من اجازه نمی دهم که بازیکنانم قبل از بازی با بتیس به بازی با زسکا فکر کنند. بتیس رقیب باکیفیتی است و مربی باهوشی دارد و هواداران تیم هم پشت آنها هستند و بازی سختی خواهیم داشت.

رابطه با هواداران

درباشگاه به صورت 100 درصد از هم حمایت می شود. احساس اطمینان و پشت گرمی دارم و با سران باشگاه پروژه مشترکی هم داریم. نمی توانم از هواداران گله کنم. من از آنها هیچ چیزی برای خودم نمی خواهم، بلکه برای تیم و برخی بازیکنان به صورت فردی می خواهم. از آنها می خواهم تا اندکی بیشتر در بازیهای خارج از خانه ما را همراهی کنند.»

رونالدو، غایب مراسم ناهار اخوت در برنابئو

بازیکنان رئال در آستانه حساس ترین بازه زمانی فصل بایکدیگر هم پیمان شدند

سایت گل- اعضای باشگاه رئال مادرید روز پنجشنبه در مراسم ناهار اخوت شرکت کردند و با هم در مسیر موفقیت پیش روی تیم هم پیمان شدند.
    در این مراسم، مدیر فنی باشگاه و زین الدین زیدان ، مدیر داخلی تیم هم درکنار بازیکنان حضورداشتند . هدف این مراسم کاملا روشن بود: « هم پیمانی برای تمرکز قدرت در فاز سرنوشت ساز رقابتهای این فصل. »
    این روزها رئالی ها در لالیگا با ده امتیاز برتری نسبت به بارسا صدرنشین لالیگا هستند و رسما یک گام دیگر تا دستیابی به این جام فاصله دارند. کسب نتایج مطلوب در بازیهای آتی کافی است تا رئالی ها بعد از سالها دوری از قهرمانی در لیگ اسپانیا، بار دیگر به جام لالیگا دست بیابند. این تیم در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم شرایط خوبی دارد و درصورت کسب یک تساوی بدون گل و یا یک برد حداقل مقابل زسکامسکو می تواند به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافته و برای کسب دهمین قهرمانی اروپایی اش بجنگد.
    بعد از ده برد پیاپی رئال که برای دومین بار در رقابتهای این فصل لالیگا به دست آمد، بازیکنان و مربیان این تیم به دنبال آن هستند تا این روند را در بازی شنبه شبشان مقابل بتیس هم دنبال کنند و دربازی هفته آینده شان مقابل زسکا مسکو هم مجوز صعود به دور بعدی رقابتها را به دست بیاورند.
    مراسم ناهار روز پنجشنبه رئالی ها به هدف تقویت جو دوستانه و صمیمانه بازیکنان رئال در رختکن این تیم برگزار شد و مسئولان این تیم به دنبال آن بودند تا بااین کار هم پیمانی جدیدی میان بازیکنان در سه ماه حساس باقی مانده از رقابتها برگزار کنند
    البته کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، غایب بزرگ این مراسم بود. چرا که این ستاره پرتغالی به دلیل سرماخوردگی نتوانست دراین مراسم شرکت کند.
    مراسم ناهار رسمی رئال بعد از برگزاری دومین جلسه تمرینی کهکشانی ها در این هفته برگزار شد و بعد از اتمام این جلسه تمرینی، بازیکنان رئال از کمپ تمرینی والدبباس به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رفتند تا ناهار را در کنار مدیران و زین الدین زیدان، در رستوران درب 57 ورزشگاه صرف کنند.
    وب سایت رسمی رئال هم از غیبت رونالدو دراین مراسم خبر داد و البته اعلام کرد که رونالدو با وجود این سرماخوردگی، روز شنبه در خدمت مربی تیمش برای بازی با رئال بتیس است.

جفرسون مونترو :" بازی با رئال همیشه خاص است "

مرجع خبري رئال مادريد : جفرسون مونترو ، هافبک اکوادوری در مصاحبه با سایت گل در مورد بازی با رئال مادرید گفت :" بازی خاصی است . بازی با رئال مادرید مهمترین بازی است . همیشه نشاط آور است . "
    این بازیکن ادامه داد :" اگر نتیجه خوبی بگیریم ، مطمئنا یک اتفاق بزرگ است و به یاد می ماند . هواداران اگر استادیوم ار پر کنند می توانند خیلی کمک کنند . "
    او به طور قرضی از ویارئال به بتیس پیوست که در 19 بازی با بتیس حاضر بوده است .

فقط هشت بازیکن رئال در این فصل مصدوم نشده اند

مرجع خبري رئال مادريد : مصدومیت ها در این فصل دست از سر رئال مادرید بر نداشته اند . از 23 بازیکنی که مورینیو در ترکیب دارد ، فقط هشت تا مصدوم نشده اند . مسئله مصدومیت هاست که باعث شده مربی پرتغالی به فکر تغییر در کادر پزشکی بیافتد . به هر صورت فقط هشت بازیکن بوده اند که در این فصل مصدوم نشده اند .
    این هشت بازیکن بدین شرح هستند : کاسیاس ، رونالدو ، ژابی ، اوزیل ، هیگوائین ، کایخون ، واران و آدان . آماری که نشان می دهد آمار مصدومان رئال در این فصل جالب نبوده است . در واقع آدان و واران به ندرت بازی کرده اند اما از سویی بازیکنانی نظیر رونالدو و ژابی از رکورد داران حضور در ترکیب اصلی هستند .
    ایکر هم کاسیاس است و دروازه بان ها کمتر مصدوم می شوند . رونالدو و ژابی در این فصل بیش از 3000 دقیقه در تمامی تورنمنت ها بازی کرده اند .

10. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

جلسه سري فلورنتينو پرس با يواخيم لو

مربي آلماني گزينه اصلي رئال در صورت جدايي مورينيو از برنابئو به حساب مي آيد.

فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، این روزها نگرانی های خاص خودش را دارد. درحالی که مدیران باشگاه مادریدی رسما از ادامه حضور مورینیو برروی نیمکت مربیگری این تیم در فصل آینده می گویند، اما گویا فلورنتینو پرس در حال پیشبرد نقشه هایی است که در صورت جدایی مورینیو، رو دست نخورده و بتواند مربی موفقی را در باشگاهش روی کار بیاورد.

گزارش های منتشره حکایت از آن دارد که یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان، گزینه ایده آل پرس است. فلورنتینو پرسی اولین تماس ها را با سرمربی ژرمن ها برقرارکرده است.

طبق گزارش منتشره در فوتبال کنفیدنشال که روی وب سایت «terra.es» و «اسپورت کاتالونیا» قرار گرفته، پرس چند روز پیش در هتلی مجلل درمادرید، با یواخیم لو دیدار کرده و در این جلسه، یکی از اعضای کادر مدیریتی باشگاه رئال نیز حضور داشته. البته جزئیات بیشتری در مورد این دیدار منتشر نشده ولی مشخص است که تنها هدف این جلسه، اطلاع از آمادگی لو برای پذیرش احتمالی مربیگری رئال است. چرا که سران رئال از هم اکنون به دنبال مشخص کردن برنامه هایشان برای فصل بعد هستند.

گویا پرس شخصا می خواسته تا نظر دقیق این مربی آلمانی را نسبت به این پیشنهاد بداند. آن هم در شرایطی که مورینیو وارد بازی جدیدی شده و با ابهام تمام درمورد اینده اش صحبت می کند و کسی نمی داند که آقای خاص در برنابئو ماندنی است و یا رفتنی. البته اینده او در این باشگاه هم ممکن است به نتایج آتی تیمش بستگی داشته باشد. رئال این روزها با برتری مقتدرانه ای صدرنشین جدول لالیگاست و درمسیر چالش دیگرش یعنی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هم خوب گام برداشته است.

از سوی دیگرهم لو بعد از موفقیت های اخیر تیم ملی آلمان در ارائه بازیهای زیبا و کسب نتایج مطلوب در یورو2008 و جام جهانی 2010، اکنون به شهرت بین المللی و فوتبالی فراوانی رسیده . البته او تا سال 2014 با فدراسیون فوتبال آلمان قرارداد دارد؛ هرچند که در چند ماهه اخیر چشمکهایی را به پیشنهادات بزرگ اروپایی زده است.

لو اخیرا در صحبتهایی پذیرش پیشنهاد تیم باشگاهی بزرگ را رد نکرده بود و از همین رو ممکن است که در پایان رقابتهای یورو2012 که در تابستان پیش روبرگزارمی شود، تصمیم به ترک نیمکت هدایت ژرمنها بگیرد. درهرصورت سران رئال هم گوش به زنگند تا اگر مورینیو مادرید را ترک کرد، به سرعت برای جذب لو واردعمل شوند.

12. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 یادآوری

دوستان گرامی قبل از هرصحبتی یادآوری بند 206 از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( در مورد خبرهای ارسالی توسط دوستان) :

206- توصیه: از قرار دادن اخبار سایت‌های اختصاصی و کانون‌های هواداران که اغلب یکطرفه هستند خودداری کنید.
    تذکر: در صورتی که ارسال اینگونه اخبار باعث ایجاد بحث و جنجال در میان دیگر کاربران شود با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    +

در این تاپیک قرار نیست راجع به تیمهای دیگه ( هرتیمی) صحبت بشه ، رئال اونقدر پتانسیل داره که بهتره تمام فضای تاپیک رو به باشگاه اختصاص بدیم .

اینکه دیگران در تاپیکهای تیمهاشون چه چیزی بنویسند وچی بگن و چه خبری ارسال کنند برای ما مهم نیست ابدا ، نکته ی مهم اینه که حاشیه ای از طرف این تاپیک بوجود نیاد .

پیشاپیش ممنون از توجه و همراهی شما

14. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب این بازی هم بردیم و رکورد شکستیم

از همه لحاظ
    رونالدو هم دوتا گل زد و 8 گل تا رکورد پایان فصل قبلش فرقش اینه که تا پایان هفته 26 سی و دوتا گل زده و به نظرم رکورد فصل قبل شو میشکنه
    من هم هم نتونستم درست و حسابی بازی رو ببینم ولی بازم خیلی خوشحالم
    به قول خوزه تو این بازی هاست که قهرمان مشخص میشه
    صحنه ی راموس هم جونمو به لب رسوند ولی بردیم و صفا

رئال بتیس 2-3 رئال مادرید / عبور سرخ از چراغ سبز !

رئال مادرید در یک بازی نسبتا مشکل ، توانست که با کسب سه امتیاز دیگر در ویامارین ، آمارش را نجومی تر از همیشه کند .
    با دو گل کریستیانو رونالدو و تک گل گونزالو هیگوائین ، رئال مادریدی که زیاد خوب بازی نمی کرد توانست که تیم سبزپوش را مغلوب سازد و با خیالی راحت تر آماده هفته های پایانی لالیگا شود .
    بازی در حالی آغاز شد که ناهماهنگی در تیم موج می زد . به ندرت می شد دید که بازیکنان می توانند به یکدیگر پاس سالم بدهند اما رونالدو در همان دقیقه سه ، با یک شوت یک موقعیت جدی را ایجاد کرد که ثمره ای نداشت . اما در دقیقه 10 ، روی اشتباه ایتورالده در نگرفتن هند بازیکن بتیس ، کاسترو به مولینا پاس داد تا دروازه کاسیاس باز شود . هر چند که فارغ از این اشتباه ، نمی توان عملکرد ضعیف مدافعان رئال را نادیده گرفت که در حالی که دستمزدی تقریبا چند برابر مهاجم بتیس داشتند ، عملکردشان در حد نامشان نبود .
    رئال مادرید همچنان سر در گم و ضعیف بازی می کرد تا این که روی پاس عالی اوزیل و فرار استثنایی هیگوائین ، این ال پیپیتا بود که نشان داد همیشه می تواند یک ناجی قابل اعتماد باشد ، هر چند که در ادامه بازی با توجه به ضربه شدیدی که به سرش خورده بود ، فقط برای از خودگذشتگی بازی کرد و نتوانست بازی واقعیش را ارائه دهد . در ادامه هر دو تیم موقعیت هایی داشتند که رئالی ها با بی دقتی توپهایشان را از دست دادند و بتیسی ها با هنر کاسیاس و تیر دروازه رئال .
    رئال مادرید نیمه دوم را با اعتماد به نفس بیشتری آغاز کرد تا این که در دقیقه 51 ، روی حرکت خوب مارسلو ، این رونالدو بود که در موقعیتی تقریبا تک به تک و با ضربه ای چکشی دروازه فابریسیو را گشود .
    اما چهار دقیقه بعد ، روی یک ضربه کرنر ، باز هم آربلوا شاهکار دیگری را از خود ارائه داد و توپ را برای جفرسون استپ کرد تا بازی به تساوی کشیده شود . مشخص نیست که چه بلایی بر سر این مدافع آمده که در این فصل ، از سمت راست خط دفاع رئال یک اتوبان ساخته است .
    بتیس باز هم شجاعش را به لطف هوادارانش باز یافته بود و حمله می کرد اما باز هم ایکر با مهار دو توپ مشکل به کمک تیم آمد . بالاخره در دقیقه 72 ، روی ارسال از روی ضربه کرنر و بازگشت ضربه سر راموس ، این رونالدو بود که دومین گلش را به ثمر رساند . در ادامه بتیس ، جسته و گریخته به تلاشش برای جبران نتیجه ادامه و رئال نیز با آوردن بازیکنانی نظیر گرانرو و کایخون به جای کاکا و هیگوائین سعی در حفظ بازی داشت .
    در مجموع ، رئال مادرید توانست که از این بازی مشکل ، باز هم با سربلندی بیرون بیاید تا نشان دهد که می تواند رکوردها را یکی پس از دیگری جابجا کند . بازگشت بنزما از دیگر نکات مثبت این بازی بود چرا که بازیکن فرانسوی دقایقی باز کرد .

..................
    ایتورالده مصدوم شد و جایش را به یک داور دسته دومی داد

ایتورالده ، داور بتیس - رئال در نیمه دوم بازی به علت مصدومیت وارد زمین نشد و جایش را به گورکا ساگس ، داور بازیهای دسته دوم داد .
    ایتورالده که آخرین فصل فعالیتش را پشت سر می گذارد ، در طول فصل به خاطر اضافه وزنش جنجالی شده است . او در دقایق آخر نیمه اول داشت لنگ می زد .
    منبع: مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 11-03-2012 at 12:09.

16. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو گرانترین مربی جهان است

خبرگزاری فارس: سرمربی پرتغالی تیم فوتبال رئال‌مادرید با دریافت دستمزد سالیانه به ارزش ۱۰ میلیون یورو عنوان بالاترین سطح حقوق را به خود اختصاص داده است. به گزارش خبرگزاری فارس، از نظر بسیاری از کارشناسان فوتبال جهان خوزه مورینیو، مسئول فنی دو سال گذشته رئال مادرید بهترین مربی فوتبال جهان در مقطع کنونی است و آمار و ارقام موجود حکایت از این نکته می‌کند ‌که مربی ۴۹ ساله پرتغالی گران بهاترین مربی جهان نیز محسوب می‌شود. بر اساس این گزارش آقای خاص از باشگاه مادریدی سالیانه ۱۰ میلیون یورو دستمزد می‌گیرد. در فهرستی که به همین منظور توسط بنیاد اقتصادی فوتبال انتشار یافت، او در فهرست ۳۰ مربی گران‌قیمت جهان، در رتبه نخست قرار گرفته است.
    *مربیان صاحب بیشترین دستمزد:
    1- ۱۰ میلیون یورو: خوزه مورینیو، رئال مادرید اسپانیا
    ۲ - 7.5 میلیون یورو: پپ گواردیولا، بارسلونا اسپانیا
    3- 7.5 میلیون یورو: گاس هیدینک، آنژی ماخاچکالا
    ۴- 6 میلیون یورو: روبرتو مانچینی، منچسترسیتی انگلیس
    ۵- ۵.۹ میلیون یورو: کارلو آنجلوتی، پاری سن ژرمن فرانسه
    ۶ - 5 میلیون یورو: یوپ هاینکس، بایرن مونیخ آلمان
    7- 4.8 میلیون یورو: آلکس فرگوسن، منچستریونایتد
    ۸- ۴.۸ میلیون یورو:کنی دالگلیش، لیورپول انگلیس
    9- 4.6 میلیون یورو: آرسن ونگر، آرسنال انگلیس
    10- 4.5 میلیون یورو: هری ردنپ، تاتنهام انگلیس
    11- 3.6 میلیون یورو: لوئیس فلیپه اسکولاری، پالمیراس
    12- 3.6 میلیون یورو: دیوید مویس، اورتون انگلیس
    13- 3.6 میلیون یورو: مارک هیوز، کوئینز‌پارک رنجرز انگلیس
    14- 3.6 میلیون یورو: مارتین اونیل، ساندرلند انگلیس
    15- 3.5 میلیون یورو: دیگو مارادونا ، الوصل امارات
    16- 3.5 میلیون یورو:مانوئل پیگرینی، مالاگا اسپانیا
    17- 3 میلیون یورو:لوچیانو اسپالتی، زنیت روسیه
    18- 2.6 میلیون یورو:موریسی رامالیو، سانتوس برزیل
    ۱۹- ۲.۶ میلیون یورو:اوتمار هیتسفلد،‌ تیم ملی سوئیس
    ۲۰- ۲.۴ میلیون یورو:آلکس مک لیش، آستون ویلا انگلیس
    21- ۲.۴ میلیون یورو:یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان
    ۲۲- ۲.۱ میلیون یورو: ویسنته دل بوسکه، مربی تیم ملی اسپانیا
    23- 2.1 میلیون یورو: آبل براگا، فلومیننسه برزیل
    24- 2.1 میلیون یورو:ماسیمیلانو آلگری، آ.ث.میلان ایتالیا
    25 - 2.1 میلیون یورو: یورگن کلوپ، بورسیادورتموند آلمان
    ۲۶- ۱.۹ میلیون یورو:دوریوال جونیور، انترناسیونال برزیل
    ۲۷- ۱.۹ میلیون یورو:تی‌ته ، کورینتیانس برزیل
    ۲۸- ۱.۸ میلیون یورو:کلادیو رانیری، اینترمیلان ایتالیا
    ۲۹- ۱.۷ میلیون یورو: مانو منزس، تیم ملی برزیل
    30 - 1.6 میلیون یورو: آنتونیو کونته، یوونتوس ایتالیا
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:54.

18. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تبریک میگم..
    واقعا بازی و برد سختی بود و اون صحنه خطای آخر داشت سکتمون میداد!: دی

فقط 2 تا نکته رو میخوام بگم چون اکثر بازی رو دیدن دیگه و نیازی به گفتن چیزی نیست...
    1.گزارشگر خدا بود! حالا جدای از این اخبار موثقش(!!)، فکر کنم فقط اسم های کاسیاس و رونالدو رو قاطی نکرد و اشتباه نگفت!! اوزیل و خدیرا رو که 500 بار اشتباه گفت!
    2.یه بازی به من بگید که تیم با لباس قرمز بازی کرده و راحت و عالی بردیم؟ فکر نمیکنم اینطور بازی داشته باشیم! آدم خرافاتی نیستم اما هرچی یادم میاد، ما با این لباس همیشه به دردسر افتادیم! شاید بخاطر رنگ قرمزه و اسپانیایی ها که گاوبازن و گاو ها به رنگ قرمز حساس و تیم های حریف این رنگ رو میبینن و...!!(ربطش رو خودتون پیدا کنید!)
    +
    تعویض داور اول با داور چهارم رو من فکر نمیکنم تا حالا بطور زنده دیده بوده باشم و احتمالا این اولین بارم بود! جالب بود..(و البته بازم جناب گزارش گر که در حالی 8 دقیقه بعد از آغاز نیمه دوم اعلام میکنه که از 5 دقیقه قبل پایان نیمه اول، تصاویر نشون میداد که داور وسط مشکل داره و مصدوم شده...همون اغاز نیمه دوم هم کارگردان "ایتورالده" رو که نشون داد که شده بود داور چهارم اما این هویج...!)

20. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •