از قسمت setting گزینه Quality را روي low قرار بده.
از قسمت setting گزینه Quality را روي low قرار بده.
سلام مي خواستم بپزرسم كه بازيكناي رجيستر شده رو چه جور بيارم تو تيمم و در ضمن بايد hidden player آف باشه يا ان
ريجستر شده منظورت چيه ؟؟؟؟؟؟؟
يك سوال تقريبا عجيب!
چطوري هست كه بازيكنان من در مستر ليگ هميشه قدرت بدنيشون بعد از دقيقه 70 همه تموم ميشه اين در حالي هست كه من به صورت رندم استفاده ميكنم از اونها و جالب تر اينكه استامينيا همه اونها بالاي 80 هست اما خيلي خيلي زود خسته ميشن حتي بعضي ها شون نيمه اول قدرتشون تموم ميشه !! خودم كف كردم اعصابم خورد ميشه هميشه تيمم از دقيقه 70 كم مياره شدم مثل ايران توي جام جهاني!!!
حتما از اونايي هستي كه با يه بازيكن راه ميفت همه رو دريبل ميكني ميزني توگل ؟ ها ؟
اگه آره كه هميشه وقتي اونجوري ازشون كار بكشي ميميرن .
نه بابا.این داره میگه همه بازیکناش این جوری میشن.معمولا کسی که استامیناش بالای 80 باشه میتونه 90 دقیقه رو دوام بیاره.ولی برای تو رو نمیدونم.
دوست عزیز خوب که نمی شه بدتر هم می شه
البته یه احتمال دیگه هم که من خودم اینطور احساس می کنم اینکه در هوای سرد زود تر نفس کم میارن
یه چیز دیگه توی منوی مستر لیگ اسمش رو یادم نیست بالا تمرین آزاد رو میگم همون که بازیکن ها رو آماده تر می کنه اون هم باعث خستگی و کاهش قدرت بازیکن در بازی اون هفته میشه
سلام
تو مسترلیگ تمرین کردن تاثیر داره ؟
نه
یعنی free training نه فقط پلیر میتونه بیشتر تیمش رو بشناسه ولی آخر فصل که یکسری بازی های دوستانه برگزار میشه یه آتو training داره که باعث پیشرفت بازیکن ها میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)