من خریدم ایشون تمام توضیحات رو درست نوشتن .هم مزایا هم معایب![]()
من خریدم ایشون تمام توضیحات رو درست نوشتن .هم مزایا هم معایب![]()
فکر میکنم تا حالا صحبتهایی که به دوستان کردم حاصل تجربه هام بوده باشه ولی آقا ما بی تجربه ... خوش به حال شما با اینهمه تجربه ! اصلا" هرچی شما میگی درسته اینهمه حرص خوردن و دعوا کردن که نداره آقا ! دوستان از راهنمایی ها و تجربیات ایشون استفاده کنید اعصاب نداره یهو میزنه خودش رو میکشه ها !
امیدوارم دوستان خودتون کیفیت تصویر 3d این مانیتور رو ببینید و تصمیم بگیرین![]()
سلام دوستان
سوالی داشتم :به غیر از بازیهای سایت ال جی از کجا میتوان بازیهای دیگری دانلودکرد پسوند فایلهای بازی چیه؟بازیهای سه بعدی چطور؟اگر پیدا کردم از روی فلش راحت میتونم نصب کنم؟
سوال دیگه میدونید این تی وی ها سیستم عامل داره یانه اگر داره چیه؟میشه براش برنامه نوشت؟با چه زبانی؟
ممنون میشم نظراتتان را بدونم.باتشکر
سیستم عاملش که جاواست ولی از نظر نوشتن برنامه میتونی توی نت یه سرچ بزنی براش
با سلام خدمت دوستان عزیز
خدمتتون عرض کنم که من هاردم رو برای استفاده از تایم ماشین lw57000 فرمت کردم ... همونطور که می دونید بعد از فرمت کردن دیگه روی کامپیوتر شناسایی نمیشه ... خواهشن اگه میشه راهنمایی کنید که چه جوری باید برش گردونم ... هرچه قدر سرچ می کنم چیزی دستگیرم نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید که چه جوری می تونم هارد رو به شکل اولش برگردونم که روی کامپیوتر هم قابل شناسایی بشه .... !!! ؟؟؟؟؟
راهش اینه که دوباره تو ویندوز فرمتش کنی ولی باز وقتی بخوای از ماشین زمان استفاده کنی باز باید فرمت تلویزیون بشه. در واقع نمیشه در آن واحد هم رو ویندوز باهاش کار کرد و هم به عنوان ماشین زمان. نکته احمقانه ای که من توی ال جی و سامسونگ دیدم همینه.
دوست عزیز اگه می شه راهنمایی کنید که چه جوری باید فرمتش کنم ... آخه روی windows مثل حالت قبل شناسایی نمی شه که بشه فرمتش کرد![]()
سلام
برنامه EASEUS Partition Master 9.0.0 Home Edition رو نصب کن بعد خیلی راحت درایوای هارد رو شناسایی میکنه و میتونی دوباره به فورمتای ویندوزی فرمت کنی
دوستان جایزه تلویزیون 47 اینچ چقد بوده ؟ .. برای من کارت هدیه 200 تومن شارژ شده
انگار از تبیلغاتم که معلومه قراره شبکه ی ورزش euro 2012 رو full hd پخش کنه ببینیم چیکار می کنن البته شایدم hd باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)