تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 364 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راستش من که نخریدم

بابام خرید

همه جا نزدیک 2 تومن بود . بعضی جاها هم که میگفتن بخاطر نوسانات قیمت ها ما نمیاریم.

اما یه آدم منصف پیدا شد که قدیم خرید داشت و از اونجا خریدیم یک و هشت صد

راستش داداش من تجربه ی یه روزه دارم ، نمیتونم اطلاعات خاصی بدم

اما چون اهل زیاد ور رفتن هستم :

توی همون روز اول اینترنتشو به راه کردم

تلویزیونو آپدیت کردم

توی سایت ال جی عضو شدم

کلی نرم افزار های رایگان و جالب هست که دارم از سایت نصب میکنم.

در مورد 3D پرسیدی . خب کیفیت 3D بستگی به فیلمش داره . من از اینترنت تلویزیون ، چندتایی فیلم 3Dدیدم . چندتاشون واقعا واقعی بودن به پدر و مادرمم گفتم بیان ببینن که اونا هم شگفت زده شدن

توی پست قبلی هم که در مورد وبگردی با تلویزیون نوشتم . من 9 سالی توی دنیای مجازی هستم . واقعا لذت بردم از وبگردی با این تلویزیون .

همونطور که توی پست قبلی نوشتم:
    (دیگه واسه وب گردی نیازی به لپ تاپ ندارم

دیگه میتونم سایتمو ، فتوبلاگمو ، تاپیکمو و ... مدیریت کنم)

البته چندتا محدودیت هم واسه وبگردیش پیدا کردم:

1-عدم نمایش کلیپ های فلش . مثلا سایت آپارات نمیشه کلیپ هارو دید .
    (اما بنر های تبلیغاتی که فلش هستن رو نشون میده )
    اگه کسی میدونه که باید چیکار کنم تا بتونم این مشکل رو رفع کنم یه دنیا ممنون میشمممممممم

2-یک ضعف بزرگ دیگه هم اینه که نمیشه تب جدید باز کرد و خیلی حیفه با این وبگردی باحال ، این چیز ساده رو نداره
    البته ایشالله که بشه و من توی این چند ساعت بلد نباشم .

البته کلی سوال توی ذهنم دارم که امیدوارم پیداشون کنم ، اگه نکردم اینجا میپرسم به این امید که کسی جوابمو بده

معمولا دوست دارم از تمام امکانات وسایلی که دارم استفاده کنم.
    موبایل ، ماشین ، لپ تاپ و ...

الان دغدغه ی پیش روم ایناس . هرکی بلده یادم بده :

شبکه کردن موبایل و لپ تاپ به تلویزیون....

من خریدم ایشون تمام توضیحات رو درست نوشتن .هم مزایا هم معایب

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه قالب سایت زیبا شده و پیشرفته

3. 3 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما اگر از نزدیک دیدی و تجربه داری بیا نظر بده
    این مشخصات و سایر مسایل تءوریک رو همه با یه سرچ ساده میتونن ببینن
    منتهی من که خریدم و بعد از 2 ساعت فهمیدم کلاه سرم رفته تجربه خودم رو به دوستام میگم
    با توجه به چیزی که با چشم های خودم دیدم بهتون میگم از نظر دو بعدی به کل تعطیل هست و سه بعدیش هم با فیلم بلوری 3D و بازی سه بعدی تست کردم چنگی به دل نمیزد
    عمق سه بعدیش کم و زاویه دیدش هم به شدت محدود هست
    قبول ندارید برید با توجه به مشخصاتی که این آقا نوشته بخرید اگر پشیمون هم شدید اتفاقی نمیوفته با 30 درصد ضرر میتونید بفروشیدش.
    Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
    فکر میکنم تا حالا صحبتهایی که به دوستان کردم حاصل تجربه هام بوده باشه ولی آقا ما بی تجربه ... خوش به حال شما با اینهمه تجربه ! اصلا" هرچی شما میگی درسته اینهمه حرص خوردن و دعوا کردن که نداره آقا ! دوستان از راهنمایی ها و تجربیات ایشون استفاده کنید اعصاب نداره یهو میزنه خودش رو میکشه ها !
    امیدوارم دوستان خودتون کیفیت تصویر 3d این مانیتور رو ببینید و تصمیم بگیرین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم :به غیر از بازیهای سایت ال جی از کجا میتوان بازیهای دیگری دانلودکرد پسوند فایلهای بازی چیه؟بازیهای سه بعدی چطور؟اگر پیدا کردم از روی فلش راحت میتونم نصب کنم؟
    سوال دیگه میدونید این تی وی ها سیستم عامل داره یانه اگر داره چیه؟میشه براش برنامه نوشت؟با چه زبانی؟
    ممنون میشم نظراتتان را بدونم.باتشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم :به غیر از بازیهای سایت ال جی از کجا میتوان بازیهای دیگری دانلودکرد پسوند فایلهای بازی چیه؟بازیهای سه بعدی چطور؟اگر پیدا کردم از روی فلش راحت میتونم نصب کنم؟
    سوال دیگه میدونید این تی وی ها سیستم عامل داره یانه اگر داره چیه؟میشه براش برنامه نوشت؟با چه زبانی؟
    ممنون میشم نظراتتان را بدونم.باتشکر
    سیستم عاملش که جاواست ولی از نظر نوشتن برنامه میتونی توی نت یه سرچ بزنی براش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    خدمتتون عرض کنم که من هاردم رو برای استفاده از تایم ماشین lw57000 فرمت کردم ... همونطور که می دونید بعد از فرمت کردن دیگه روی کامپیوتر شناسایی نمیشه ... خواهشن اگه میشه راهنمایی کنید که چه جوری باید برش گردونم ... هرچه قدر سرچ می کنم چیزی دستگیرم نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید که چه جوری می تونم هارد رو به شکل اولش برگردونم که روی کامپیوتر هم قابل شناسایی بشه .... !!! ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    خدمتتون عرض کنم که من هاردم رو برای استفاده از تایم ماشین lw57000 فرمت کردم ... همونطور که می دونید بعد از فرمت کردن دیگه روی کامپیوتر شناسایی نمیشه ... خواهشن اگه میشه راهنمایی کنید که چه جوری باید برش گردونم ... هرچه قدر سرچ می کنم چیزی دستگیرم نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید که چه جوری می تونم هارد رو به شکل اولش برگردونم که روی کامپیوتر هم قابل شناسایی بشه .... !!! ؟؟؟؟؟
    راهش اینه که دوباره تو ویندوز فرمتش کنی ولی باز وقتی بخوای از ماشین زمان استفاده کنی باز باید فرمت تلویزیون بشه. در واقع نمیشه در آن واحد هم رو ویندوز باهاش کار کرد و هم به عنوان ماشین زمان. نکته احمقانه ای که من توی ال جی و سامسونگ دیدم همینه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

14

دوست عزیز اگه می شه راهنمایی کنید که چه جوری باید فرمتش کنم ... آخه روی windows مثل حالت قبل شناسایی نمی شه که بشه فرمتش کرد

10. این کاربر از shift1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز اگه می شه راهنمایی کنید که چه جوری باید فرمتش کنم ... آخه روی windows مثل حالت قبل شناسایی نمی شه که بشه فرمتش کرد
    سلام

برنامه EASEUS Partition Master 9.0.0 Home Edition رو نصب کن بعد خیلی راحت درایوای هارد رو شناسایی میکنه و میتونی دوباره به فورمتای ویندوزی فرمت کنی

دوستان جایزه تلویزیون 47 اینچ چقد بوده ؟ .. برای من کارت هدیه 200 تومن شارژ شده

12. این کاربر از myleila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

انگار از تبیلغاتم که معلومه قراره شبکه ی ورزش euro 2012 رو full hd پخش کنه ببینیم چیکار می کنن البته شایدم hd باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •