سلام به دوستان گل خودم
یه روش جدید گیر اوردم که با اون میشه کیفیت صدا و تصویر دوربین گالکسی s2 رو با هم برد بالا
تغییراتی که بعد از نصب این update تو دوربین گوشی به وجود میاد از این قرار است
1:کیفیت صدای فیلمبرداری دوربین از 64kbps/16khz به 192kbps/44.1Khz تغییر پیدا میکنه که باعث میشه کیفیت صدای ضبط شده خیلی بره بالا
2:کیفیت فیلمبرداری گوشی هم به این صورت تغییر پیدا میکنه
در حالت 1080p:
Normal – 17 mbps
Fine: 24 mbps
Super fine: 30 mbps
در حالت 720p :
Normal: 9 mbps
Fine: 13 mbps
Super fine: 17 mbps
این در حالی هستش که قبل از این اپدیت گوشی به این صورت فیلمبرداری میکرد
در حالت 1080p :
normal:7 mbps
fine:11 mbps
superfine:17 mbps
در حالت 720p :
normal:4 mbps
fine:8 mbps
superfine:12 mbps
منظور از mbps {مگابیت در ثانیه}همون بیت ریت هستش که خودتون در این مورد استادین و میدونین که هر چی بیت ریت یه فیلم بالاتر باشه کیفیت اون فیلم هم بالاتر میره
3:در حالت عادی اگه باتری کم باشه شما اجازه فیلمبرداری رو ندارید ولی این اپدیت این محدودیت رو برداشته و شما بدون در نظر گرفتن مقدار باتری میتونید به فیلمبرداریتون ادامه بدید
طریقه نصب کردن این اپدیت:
1:اول گوشی رو روت کنید و بعد یه برنامه فایل منیجر مانند root explorer که بتونه به فایلهای ریشه ای گوشیتون دسترسی داشته باشه رو نصب کنید.
برنامه root explorer رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
و یا از اندروید مارکت دریافت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه رفتن تو اندروید مارکت:
اول گوشی رو ببرید رو حالت flight mode.بعد به وایرلس مورد نظرتون کانکت شید.یه v-p-n رو گوشیتون درست کنید و برید تو اندروید مارکت.تو اندروید مارکت ورژن جدیدتر این برنامه هم هستش که اگه خواستید میتونید دانلود کنید.
2:از طریق root explorer برید به شاخه /system/app و دو فایل Camera.apk و Camera.odex رو پیدا کنید و اسمشون رو به Camera.apk.bak و Camera.odex.bak تغییر بدید تا بعدا اگه احتمالا مشکلی پیش اومد یا نتونستید درست این update رو نصب کنید بتونید از این دو تا فایل پشتیبان برای برگردوندن دوربین گوشی به حالت اول استفاده کنید.
نکته مهم:هرگز این دو تا فایلی که بالا در موردشون گفتم رو پاک نکنید و فقط اسمشون رو تغییر بدید.حتی بعد از نصب اپدیت و درست کار کردنش هم این دو تا فایل رو پاک نکنید.چون اگه مشکلی پیش بیاد دیگه نمیتونید از دوربینتون استفاده کنید و دوربین گوشی از کار میوفته و تنها راه درست کردن دوربین گوشی نصب دوباره رام گوشی هستش تا اون فایلها رو دوباره برگردونه....
3:فایل اپدیت رو از اینجا دانلود کنید:
بعد اونو از حالت زیپ خارج کنید.یه فایلی بهتون میده به نام Camera.apkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل رو اول از طریق کابل usb بریزید تو گوشیتون و بعد از طریق برنامه root explorer این فایل رو بریزید تو
شاخه /system/app و از کپی شدن این فایل تو این شاخه حتما اطمینان حاصل کنید
4:از برنامه root explorer بیاید بیرون و برای اطمینان گوشیتون رو ریست کنید.وقتی گوشی اومد بالا برید تو قسمت camera و حالشو ببرید.
اگر camera بالا نیومد میتونید با پاک کردن این فایل و برگردوندن اسم اون دو تا فایلهایی که بالا گفتم به اسم قبلیشون camera رو بکار بندازید
من خودم امتحان کردم کار کرد و کیفیت صدا و تصویر به طور محسوسی میره بالا.ولی یه مقدار زودتر حافظه گوشی رو پر میکنه
شما میتونید این تغییرات رو با باز کردن فایل تصویری که توسط گوشی رکورد شده به وسیله kmplayer و یا پلیرهایی مشابه اون و رفتن تو قسمت media info مشاهده کنید
یک بار قبل از اپدیت و یک بار هم بعد از اپدیت فیلمبرداری کنید و تغییرات رو در kmplayer در قسمت media info مشاهده کنید.
اگه tv تون میتونه به طور مستقیم فایلهای mp4 رو از طریق فلش بخونه مثل بعضی از مدلهای سامسونگ و سونی و یا دستگاه پلیری دارید که میتونه mp4 رو بخونه و از طریق hdmi به tv تون وصله میتونید تفاوت کیفیت تصویر و صدا رو توی tv تون مشاهده کنید
امیدوارم که از این اپدیت نهایت استفاده رو ببرید مخصوصا اونایی که نگران کیفیت پایین صدای ضبط گوشی بودند
با ارزوی موفقیت برای همه شما دوستان خوبم
منبع:xda-developers