تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 555 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام به دوستان گل خودم

یه روش جدید گیر اوردم که با اون میشه کیفیت صدا و تصویر دوربین گالکسی s2 رو با هم برد بالا

تغییراتی که بعد از نصب این update تو دوربین گوشی به وجود میاد از این قرار است

1:کیفیت صدای فیلمبرداری دوربین از 64kbps/16khz به 192kbps/44.1Khz تغییر پیدا میکنه که باعث میشه کیفیت صدای ضبط شده خیلی بره بالا

2:کیفیت فیلمبرداری گوشی هم به این صورت تغییر پیدا میکنه

در حالت 1080p:

Normal – 17 mbps

Fine: 24 mbps

Super fine: 30 mbps

در حالت 720p :

Normal: 9 mbps

Fine: 13 mbps

Super fine: 17 mbps

این در حالی هستش که قبل از این اپدیت گوشی به این صورت فیلمبرداری میکرد

در حالت 1080p :

normal:7 mbps

fine:11 mbps

superfine:17 mbps

در حالت 720p :

normal:4 mbps

fine:8 mbps

superfine:12 mbps

منظور از mbps {مگابیت در ثانیه}همون بیت ریت هستش که خودتون در این مورد استادین و میدونین که هر چی بیت ریت یه فیلم بالاتر باشه کیفیت اون فیلم هم بالاتر میره

3:در حالت عادی اگه باتری کم باشه شما اجازه فیلمبرداری رو ندارید ولی این اپدیت این محدودیت رو برداشته و شما بدون در نظر گرفتن مقدار باتری میتونید به فیلمبرداریتون ادامه بدید

طریقه نصب کردن این اپدیت:

1:اول گوشی رو روت کنید و بعد یه برنامه فایل منیجر مانند root explorer که بتونه به فایلهای ریشه ای گوشیتون دسترسی داشته باشه رو نصب کنید.

برنامه root explorer رو میتونید از اینجا دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا از اندروید مارکت دریافت کنید.

طریقه رفتن تو اندروید مارکت:

اول گوشی رو ببرید رو حالت flight mode.بعد به وایرلس مورد نظرتون کانکت شید.یه v-p-n رو گوشیتون درست کنید و برید تو اندروید مارکت.تو اندروید مارکت ورژن جدیدتر این برنامه هم هستش که اگه خواستید میتونید دانلود کنید.

2:از طریق root explorer برید به شاخه /system/app و دو فایل Camera.apk و Camera.odex رو پیدا کنید و اسمشون رو به Camera.apk.bak و Camera.odex.bak تغییر بدید تا بعدا اگه احتمالا مشکلی پیش اومد یا نتونستید درست این update رو نصب کنید بتونید از این دو تا فایل پشتیبان برای برگردوندن دوربین گوشی به حالت اول استفاده کنید.

نکته مهم:هرگز این دو تا فایلی که بالا در موردشون گفتم رو پاک نکنید و فقط اسمشون رو تغییر بدید.حتی بعد از نصب اپدیت و درست کار کردنش هم این دو تا فایل رو پاک نکنید.چون اگه مشکلی پیش بیاد دیگه نمیتونید از دوربینتون استفاده کنید و دوربین گوشی از کار میوفته و تنها راه درست کردن دوربین گوشی نصب دوباره رام گوشی هستش تا اون فایلها رو دوباره برگردونه....

3:فایل اپدیت رو از اینجا دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد اونو از حالت زیپ خارج کنید.یه فایلی بهتون میده به نام Camera.apk

این فایل رو اول از طریق کابل usb بریزید تو گوشیتون و بعد از طریق برنامه root explorer این فایل رو بریزید تو

شاخه /system/app و از کپی شدن این فایل تو این شاخه حتما اطمینان حاصل کنید

4:از برنامه root explorer بیاید بیرون و برای اطمینان گوشیتون رو ریست کنید.وقتی گوشی اومد بالا برید تو قسمت camera و حالشو ببرید.

اگر camera بالا نیومد میتونید با پاک کردن این فایل و برگردوندن اسم اون دو تا فایلهایی که بالا گفتم به اسم قبلیشون camera رو بکار بندازید

من خودم امتحان کردم کار کرد و کیفیت صدا و تصویر به طور محسوسی میره بالا.ولی یه مقدار زودتر حافظه گوشی رو پر میکنه

شما میتونید این تغییرات رو با باز کردن فایل تصویری که توسط گوشی رکورد شده به وسیله kmplayer و یا پلیرهایی مشابه اون و رفتن تو قسمت media info مشاهده کنید

یک بار قبل از اپدیت و یک بار هم بعد از اپدیت فیلمبرداری کنید و تغییرات رو در kmplayer در قسمت media info مشاهده کنید.

اگه tv تون میتونه به طور مستقیم فایلهای mp4 رو از طریق فلش بخونه مثل بعضی از مدلهای سامسونگ و سونی و یا دستگاه پلیری دارید که میتونه mp4 رو بخونه و از طریق hdmi به tv تون وصله میتونید تفاوت کیفیت تصویر و صدا رو توی tv تون مشاهده کنید

امیدوارم که از این اپدیت نهایت استفاده رو ببرید مخصوصا اونایی که نگران کیفیت پایین صدای ضبط گوشی بودند

با ارزوی موفقیت برای همه شما دوستان خوبم

منبع:xda-developers
    Last edited by kissyou; 07-07-2011 at 14:48.

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

می شه ونائی که خریدن به جز از خوبی هاش چندتا از بدی هاش رئ هم بگن؟

3. 2 کاربر از hadi_vazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

می شه ونائی که خریدن به جز از خوبی هاش چندتا از بدی هاش رئ هم بگن؟
    گوشی چون نازکه وقتی گرم میشه راحت حس میکنی باطری سری خالی میکنه کیفیت عکس برداری گوشی نیاز به اپدیت بیشتری داره به عنوان یه 8 مگاپیکسلی جا بیشتر از اینداره

5. 6 کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که تا الان گوشی رو خریدن، در کل از خریدشون راضی هستن؟ یعنی اونجوری که انتظار داشتن بوده گوشی؟
    یک سوال دیگه اون هم اینکه کیفیت ساخت گوشی واقعاً در چه حدیه؟

7. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

دوستانی که تا الان گوشی رو خریدن، در کل از خریدشون راضی هستن؟ یعنی اونجوری که انتظار داشتن بوده گوشی؟
    یک سوال دیگه اون هم اینکه کیفیت ساخت گوشی واقعاً در چه حدیه؟
    سلام متین جان هنوز داری تحقیق میکنی؟

ببین دوست عزیز در مورد خود گوشی خیالت راحت گوشی قدرتمندی هستش و حالا حالاها نیازهاتو برطرف میکنه

من از خریدم راضی هستم

در مورد کیفیت ساخت گوشی باید بگم که بستگی داره اونو با چه گوشی مقایسه کنید.ولی در کل کیفیت ساخت خوبی داره البته عالی نیست ولی خوبه.برای کسایی که خیلی به قیافه اهمیت میدن و پلاستیکی بودن بدنه براشون ازاردهندس ممکنه در مورد انتخاب این گوشی با مشکل مواجه بشن

در کل باید ببینید که چه قسمت از کاراییهای گوشی بیشتر مورد نیازتون هست و بر طبق اون تصمیم بگیرید

ممنون و موفق باشید

9. 6 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

من از خریدم رازیم کاملا ولی یه سری ایرادام داره که حتما با اپدیت ها درست میشن ...
    باتری گوشی خیلی افتضاحه (برای من 1 روزه خالی میشه) تو یه فروم خارجی خوندم که یه نفر نوشته بود بعد چند وقت کار با گوشی درست میشه باتریش(ماله اونم مشکل داشت)...
    وایرلسش هم ضعیفه واقعا که اونم ایشالا با اپدیت ها درست میشه...
    به غیر از اینا من مشکلی ندیدم دیگه تو گوشی...(گرمای ماله من زیاد نیست,بیشتر از 40 درجه نشده تا حالا : انگار شانسیه این گرمام)...

حالا یه چیز اموزشی که البته فکر کنم بدونن بیشتریا :
    برای عکس گرفتن از صفحه گوشی میتونید دکمه home با power رو هم زمان بگیرید تا عکس بگیره از صفحه...

موفق باشید

11. 5 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

کسانی که از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر دارند بهش بگند این مطالب را در پستهای نخستین اضافه کنه
    و یا اشاره کنه

13. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام متین جان هنوز داری تحقیق میکنی؟

ببین دوست عزیز در مورد خود گوشی خیالت راحت گوشی قدرتمندی هستش و حالا حالاها نیازهاتو برطرف میکنه

من از خریدم راضی هستم

در مورد کیفیت ساخت گوشی باید بگم که بستگی داره اونو با چه گوشی مقایسه کنید.ولی در کل کیفیت ساخت خوبی داره البته عالی نیست ولی خوبه.برای کسایی که خیلی به قیافه اهمیت میدن و پلاستیکی بودن بدنه براشون ازاردهندس ممکنه در مورد انتخاب این گوشی با مشکل مواجه بشن

در کل باید ببینید که چه قسمت از کاراییهای گوشی بیشتر مورد نیازتون هست و بر طبق اون تصمیم بگیرید

ممنون و موفق باشید
    ممنونم دوست من.
    والا تحقیق که دارم میکنم، ولی جیب خالیه و ...

15. 3 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

الان داشتم دفترچه گوشی رو میخوندم: تو دفترچه گوشی نوشته که دما گوشی اگه بالا رفت,نگران نشید,طبیعیه و روی گوشی و کارایی اون تاثیر بدی نمیزاره(پس اونایی که بخاطر گرما نگران بودن خیالشون راحت باشه)

صفحه 145 دفترچه :
    Your device is hot to the touch
    When you use applications that require more power or use
    applications on your device for an extended period of time,
    your device may feel hot to the touch. This is normal and
    should not affect your device’s lifespan or performance.

اگر ندارید دفترچه رو بهم پ خ بدید که لینک دانلودش رو یزارم براتون...

17. 8 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بهترين هديه واسه روز پدر:

19. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •