شما باید عضو مدرسه جادوگری بشی. قبل از ورود به همینجا در راه یک خانمی جلوتو میگره و توضیحاتو بهت میده![]()
شما باید عضو مدرسه جادوگری بشی. قبل از ورود به همینجا در راه یک خانمی جلوتو میگره و توضیحاتو بهت میده![]()
توی یکی از اتاق های اون خونه(فکر کنم یک صندلی با یک میز داره) یک در مخفی پشت کمد است.
اقا این رمز گرفتن پرک هاش چیه؟
یکی دو تا پرک هست که می خوام داشته باشم ولی نمی خوام توی اون کلاس اسکیلم بره بالا.
من اسبم گم شد! رفتم دم یه خرابه ای ازشش پیاده شدم یهو کشیده شد از کادر رفت بیرون. بعدش هر جا گشتم نبود. هر چی فست تراول کردم برنگشت. توی استبل وایتران هم نبود ( از اون جا خریده بودم.) نمی دونید چیکارش کنم؟ البته یکی دیگه خریدم، ولی به هر حال 1000 سکه ام رفت...
ID پرکی که میخوای اضافه کنی رو از لینک زیر پیدا کن :
بعد این کد رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
player.addperk ID
که به جای ID همون ID ـیه پرک مورد نظر رو مینویسی ( اون 3 تا صفر اولش لازم نیست )
دمت گرم ویروس خیلی حال دادی
رفتم بازی رو بترکونم
دوستان کسی ادرسی، لینکی، چیزی داره برا این Patch 1.31 بازی که از رم 4GB هم ساپورت میکنه؟
این بازی بدجوری منو گرفته از یه طرف سرم به امتحانات شلوغه این همه مدت نتونستم بیام اینجا
یکی از مواردی که دوستان اشاره کردند درست می گید داستان در حد عالی و متعالی نبود ولی مثلا شخصیت پردازی بازی خیلی خوب بود مثل اون اژدها Parthurnax و Dark brotherhood و .... همینطور این اشکال هم به نظر می رسید که مثلا شما میتونستید رییس هر گروه بشید و زیاد جالب به نظر نمی رسید. این مورد توی oblivion اصلا به نظر نمیومد یعنی نحوه رسیدن به ریاست خیلی جالبتر و جذابتر بود و داستانشون هم بهتر بود. ولی خود سازندگان بازی گفتن که قصدشون از ساختن این بازی این بوده که شما وقتی دسته ایکس باکس رو برمیداری راحت بشینی بازی کنی و حال کنی برای همین روی داستانش خیلی کار نکرده بودند. همینطور بازی به این بزرگی ممکن نیست که باگ نداشته باشه ولی کاملا مشخص بود که نسبت به نسخه های قبلی خیلی کمتر باگ داره من الان حدود 213 ساعت با 500 تا Save بازی کردم تنها به 3 -4 تا باگ خوردم که اصلا به بازی لطمه نمی زد. تازه patch هم نصب نکردم. من الان یه مصاحبه خوندم قصد دارن با DLC های بازی خیلی چیزها رو بهتر کنند و از الان خیلی منتظشرم. اینهمه بازی توی این سال عرضه شد هیچکدوم به پای این بازی نرسید این نشون میده کارشون چقدر سخته که یک بازی خوب در این حد بسازند. خوب دیگه برگردم به بازی![]()
Last edited by aristocrat; 01-01-2012 at 14:11.
توی تاپیک زیر هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کد پول چیه؟پول لازمم بدجورررررر
player.additem 000000f gold
به جای کلمه gold مقدار گلدی که نیاز داری رو بنوسی ، مثلا 1000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)