اره ، اگه دنبال نصب بازی هستی ، روتش کن و یه رام کاستوم فرویو یا جیجنجربرد روش نصب کن که بتونی رو مموری کارت هم نرم افزار و بازی بریزی
اره ، اگه دنبال نصب بازی هستی ، روتش کن و یه رام کاستوم فرویو یا جیجنجربرد روش نصب کن که بتونی رو مموری کارت هم نرم افزار و بازی بریزی
شما میتونی از نرم افزار x8toolbox استفاده کنی ، همه کاری انجام میده ، روت کردن ، نصب xrecovery ، تعیین مدل تاچ گوشی ، نصب busybox و ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار هم باهاش راحته ، گوشی رو در حالت charge only به سیستم وصل می کنی ، usb debuging هم باید فعال باشد ، بعد با این نرم افزار که منویی شبیه داس داره هر کاری دلت میخواد انجام بده!!!
میشه باهاش رام هم نصب کرد؟
در ضمن الان بهترین رام که مشکلی نداشه باشه چه رامیه؟
gingerdx خوبه؟
نصب رام از طریق xrecovery انجام می گیره که راحت ترین روشه ، فلش تولز هم هست که البته معمولا نیازی به اون نیست
چند تا رام هست که تقریبا بدون مشکله لینکش رو از فروم همسایه مییذارم
این یه رامه مبتنی بر جیجنربرد هستش که خودم دارم و خیلی امکانات داره و خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دومی هم یک رام مبتنی بر فرویو هستش که از بالایی بدون باگ تره ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کدوم رو انتخاب کنی خوبه
روش نصب رام هم خیلی راحته ، خیلی راحت فقط باید به نکات ریزش دقت کنی کمک خواستی در خدمتم
دوستان کسی میدونه چجوری میشه اسم برنامه های نصب شده را تغییر نام داد؟
ممنون
کسی لینکی از moboplayer یا یک پلیر قوی مثل اینو نداره برامون بزاره؟
کدک مخصوص x8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز با این رم گوشیم فیلبرداریش 3gp فیلم میگره تنظیمات ندار هریچی میگردم پیدا نمیکنم میشه راهنمایی کنید اگه ماله رم میشه یه رم دیگه لینکشو بهدی که خیلی باگ نداشت باشه بازی های گرافیکی رو اجرا کنه و خوشکله باشه ممنون میشم معرفی کنی![]()
آقا دستت درد نکنه برم نصبش کنم
دوستان گوشی رو فلش کردم با X8i_2.1.1.A.0.6_Baseband_015 اما متاسفانه وقتی گوشی بالا میاد هرچ دکمه ای کار نمیکنه حتی دکمه پاور!
باید چه کارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)