داداش الان من واسه خرید باید چی بگم به فروشنده ؟![]()
داداش الان من واسه خرید باید چی بگم به فروشنده ؟![]()
نظرتون راجعبه bellagio micaelangelo چی یه ادو تویلت که دوقولو هستش عطر سرد وشیرین و عطر شیرین من خریدم 30 تومان قیمتش چنده
فارنهایت رو منم خیلی ازش تعریف شنیدم ولی خودم هنوز سعادت بو کردنش رو نداشتم.
در مورد rocky mountain هم درست تشخیص دادی، خیلی همه پسنده.
چی بگی؟؟
بگو آقا از شرکت امپر که عطراش تو بازار من یکی از اسپری هاشو میخوام...کارای امپر انقد تو همه مغازه ها زیاد شده که به هر مغازه داری بگی عطرای شرکت امپر 20 تاشو میذاره جلوت...حالا تو به طرف بگو من از همون مدل عطرا به جای عطر اسپری هاشونو میخوام...مدلاشو میذاره جلوت یکیشونو انتخاب کن.
برو یه سر تو سایتش اونجا تنوع محصولات مردونه و زنونه شو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایین عکس عطرا یه گزینه هست به اسم Range
رو اون کلیک کن عکس اسپری هاشونو برات میاره
تکرارمیشه![]()
هر چی گشتم لینک که هیتلر نباشه نیستتو گوگل سرچ کن میاد از برند comme des garcons روی جعبه زده spain اسپانیایی هست
اصلالتا این برند ژاپنی هستش..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز رفتم باز اسمیت ویسون رو تست کردم.این دفعه خیلی بهتر اومد به نظرم.یه چیزی بود که نه معلومه
ترشه؟تلخه؟بینابین بود.بد نبود ولی به نظرم 62 تومن بالاست.در عینه ملایمی تند بود![]()
لالیک بوی کاج سوخته داره.
دوستان كسي تا حالا از عطراي شركتي به اسم NCC استفاده كرده؟
همين كه الان كار Black Diamond اش به خاطر شباهت فوق العاده به لاليك خيلي معروف شده و ماندگاري وحشتاكي هم داره.
شركتش يه جوريه..كلا با اين كه كيفيت كاراش بسيار عاليه اما خيلي گم نام و بي نامو نشونه...اصلا معلوم نيست از كجا مياد كه انقدر كاراش خوبه واصلا ساخت كجاست...اما واقعا كاراش خيلي عاليه...واقعا ميگماچون خيلياشونو امتحان كردم و همه شون عالي بودن...به خاطر همينم قيمتاشو با وجود اين كه كار مشابه ارائه ميده كمتر از 30 تومن نميده.
من يه كاپيتان بلك ازش تست كردم كه اين كاپتان بلك تو بازار پيش اون انگار بوي زهر مار ميده...يه كار بسيار عالي ديگه اش هم Cristiano ronaldo بود به قول خودش...اما زحمت سرچشونو تو اينترنت نكشيد چون هيچ ردپايي از يه همچين شركتي تواينترنت پيدا نميكنيد...
Last edited by arsenal_mmm; 10-11-2011 at 16:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)