تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 1364 اولاول ... 1451952352412422432442452462472482492552953457451245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

368- تا حالا شده از اين انجمن اشكال بگيري ؟

369- مي تونم بپرسم كي بهتون گفته من سامان هستم ؟

370- زندگي يعني ؟

371- فكر مي كني اگر ايران 10 برابر الان وسعت داشت موفق تر نبود ؟

372- فكر مي كني اگر ايران الان 10 برابر الان نفت و گاز داشت موفق تر بود ؟

373- مي دوني كل دارايي بيل گيتس چه قدره ؟

374- مي دوني همين بيل گيتس خودمون اگر از همين امروز روزي 5 ميليارد تومان خرج كنه 40 سال ديگع طول مي كشه تا پولش تموم شده ؟

375- فكر مي كني بتوني 5 ميليارد تومان رو توي يك روز تموم كني ؟

376- دوست داي زمين بخري يا ماشين يا پول تو بانك ؟

377- براي بار دوم فكر مي كني چند صفحه به اين تاپيك اضافه كني ؟

378- تا همين الان چند تا پست توي مشاعره دادي ؟

379- سوال بالا ولي درباره صندلي داغ ؟

380- بهترين ساعت روز ؟

خودم دوست دارم بر گردم ولي شرايط نخواهد گذاشت ...

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

واي الهي بميرم
    بابا چقدر سوال پرسيدين لز اين مگ مگي جون!!!!!!!!!!!!11
    تو را خدا امونش بدين.به خدا فرار نمي كنه.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مگ مگي جون من هم 2 سوال داشتم
    1.در روز چند ساعت مي خوابي؟
    2.در اين هفته چند ساعت خوابيدي؟
    هي خانوم مي دوني به نظر من تو نمره بيستي

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض ادامه سوالهاي مستر

221.يكي از زيباترين و خواستني ترين ارزوهات ؟‌
    كنار كسايي باشم كه دوسشون دارم و حس كنم خوشبختي باهم بودن را با تموم وجود

222.چرا ملت اين همه سوال ازت ميكنن؟‌
    يا لطف دارن يا براشون جالبم يا دوسم دارن يا براشون ناشناخته ام يا ...

223.نظرت راجع به زندگي در اينده چيه ... و در گذشته ؟‌ايا تو هم موافقي كه كه عشق و مهرو محبت و ابراز علاقه افراد نسبت بههم داره كم وكمتر ميشه با گذشت زمان؟ بااين تفاصير دوست داري در گذشته زندگي كني يااينده ... دو انتخاب داري ... كدوم يكي
    فرقي نمي كنه هر جا به دنيا بيام تطبيق پيدا مي كنم .
    كمتر نه اما سطحي تر -
    اصلا فرقي نداره اما چون تمدنا دوس دارم اينده بهتر

224.چجوري به اينجا رسيدي ؟ بر قله اي؟ راضي هستي؟ برگرد به گذشته نگاه كن ... حالا به راه پيش روت ..چه حسي داري ... چي ميبيني؟
    در مورد موفقياتم با تلا ش و كمكاي خانواده- نه قله اما پايين هم نيستم ( مي شد خيلي بالاتر بود )-
    چه قدر قبلا پشتكارم بيشتر بود ... اگه مثل اون موقع ها پرتلاش بشم روبه رو چيزي نيست كه بترسوندم

225.دوست داري تو زندگيت به چي برسي؟
    خوشبختي و ارامش

226.رضايت والدين ارجحيت داره يا همسر؟‌
    بستگي داره در چه برهه اي از زندگيت باشي

227.فرزند ارجحيت داره يا همسر ؟‌(زندگي رو ميگم ..جان فرزند برات مهمتره ياهمسرت )
    فكر كنم ادم همسرشا بيشتر دوس داره اما اگه قضيه زندگي باشه بچه ارجح تر حق زندگي مال اونه

228.ايا بعد از مرگ همسرت (خداي نكرده انشالله 10000سال عمر با عزت بكنيد ) ازدواج ديگه اي خواهي داشت ؟ يااينكه بايادش سر ميكني؟
    بايد تو شرايط بود اگه بچه داشته باشم ازدواج نمي كنم اما اگه بچه اي نباشه قضيه شايد متفاوت باشه

229.اا اين مطلب كه افراد ميرن بعد از مرگ همسر اول همسر ديگه اي اختيار ميكنند ؟‌بي وفايي مي دوني ؟ نوعي نامردي؟
    منطقيه اما ناخودآگاه ادم حس نامردي مي كنه

230.چرا خانوما براشون مهمه كه ايا بعد از مرگشون همسرشون همسر دگه اي اختيار مي كنند يا خير ؟‌
    وا اصلا چرا فكر كنم من زودتر مي يميرم . اين قدر از قول خانمها حرف نزن حسين

231.ايا براي تو اين مطلب مهمه ؟‌اگه اين سوال رو بپرسي دوست داري چهجوابي بشنوي؟
    بهش فكر مي كنم - اما خوب درست نيست كه بگه اره بايد بگه خدا نياره اون روزا من بي تو مي يميرم

232.خانومها بهتر هم ديگه رو مي خوان يا اقايون ؟
    خانمها

233.چه چيزي در اقايون بيشتر براي خانمها وجودش هائز اهميته ؟‌ و مورد توجه ؟‌
    مسئوليت پذيري و باعرضه بودن - مرد بودن

234.ايا موافقي كه هيچ خانومي نمي تونه بگه من عاشق تو ام بر فرض مثال .چون هيچ وقت عشقشون موندگار نيست ... و هميشه بدنبال بهترين اند ... اگر گيربيارن اين حرف رو ميزنند.و اگه بهتريني باز ببينند ... تمايل پيدا ميكنند به طرف ... ايا حرفي كه خانومها مي زنندرز مورد عشق ..تنها بيان يك حس كه از عادت كردن ناشي ميشه نيست؟
    شايد حرف از روي عادت باشه و نه عميق اما لازمه بي وفايي نيست نه خانمها بي معرفت نيستن

235.سوالهاي فلسفي .... موافقي ازت بپرسم يا نه ؟‌(جواب بده ر سوالهاي بعدي ازت مي پرسم )
    نه بدم مي ياد از فلسفه

236.چهحسي داري اين دفعه اين همه سوال ازت كردم .... ؟ دفعه ي بعد مي دوني كه بيشتره ... 300 سوال پشت سر هم ....
    به خدا انگشتم شكست از درد

237.چرا سولئاريس كه اين همه سوال ازت ميكنه نمي گن بالاچشش ابروهه/// اونوقت ما زارت همه دنيا رو سرمون خراب مي كنند و خراب مي كني ...؟‌تعدد پست ها به صلاحه به نظرت؟
    اون جدا جدا مي پرسه بعد هم اونم دعوا كردن كه

238.ديوانه ... ديوانه از قفس پريد ... تو رو ياد چي ميندازه؟
    فيلم

239..برف ... رودخانه ... جنگل ... فرانك 7 سالشه ... اينا تو رو ياد چي ميندازه ..هر كدومشون... ايا خاطره اي داري كه باديدن هر سه اينا برات تداعي بشه ؟‌
    برف كرمانشاه چه قدر برف مي يومد واي خونه برفي مي ساختيم عال بود
    رودخونه = زاينده رود عشق من
    جنگل= اخرن مسافرت شمال با دانشگاه
    7 ساله = بچگيم تو دشت شقايق پشت خونمون

240.يه جمله بگو كه توش تمام ارزو ها خواسته هات موج بزنه ...
    من نشسته ام پيش كسي كه دوسش دارم و با تمام وجود خوشبختي و موفقيت را حس مي كنم

241.تضاد طبقاتي؟‌نظرت چيه؟‌ايا بايد مقابله بشه باهاش؟‌يا اينكه امر متعارفيه
    گريز ناپذير مي شه كمش كرد اما از بين نمي ره طبيعيه

242.نظرت راجع به دختر هايي كه ميرن دوبي چيه؟‌ ايا واقعا از بي پوليه يا اينكه منحرفن؟‌
    خيليها بي پولي بعضيهاشون واقعا بچه ان گناه خودشون نيست اما بعضي دلشون مي خواد

243.چرا انقدر خانوما به بيراهه كشيده ميشن؟
    چون جنس مردا خرابه و خانمها دير مي فهمن

244.چطور ادمي لياقت مرگ رو پيدا ميكنه .... يعني اينكه واقعا مستحق مرگه ... با انجام چه كاري ...؟
    گناههاي اجتماعي بزرگ مثل خفاش شب و....

245.اگه بخوان از بين ببرنت و بكشنت ... دوست داري اعدامت كنند با طناب دار ‌؟‌ يا اينكه رويه صندلي الكتريكي اعدامت كنند؟‌ يا اينكه سلاخي بشي؟‌
    طناب دار- گمونم دردش كمتر باشه و ترسش

246.تو با اسرائل مشكل داري؟ با كار هايي كه كرده ؟‌
    كي بهت گفت مشكل دارم ضد حال بود

247.از جي ميل استفاده ميكني يا ايميل؟ (ياهو . هات ميل .. ؟‌)
    ياهو و سايت دانشگاه

248.اينكه ميگن اصفهانيا بمبوس بوبو ميزنن راسته ؟‌
    مترجم لطفا

249.چرا بعضي ها تشنن به خينه اصفهانيا؟
    چشم ندارن بهتر از خود ببينن ( شوخي )

250.چجوري ميشه فهميد فردي يك دوست واقعيه؟ تو چطور امتحانش مي كني؟ تا حالا برات مشخص شده ‌ ؟
    تو موقعيتهاي سخت تنهام نذاره باهام روراست باشه باورم كنه دركم كنه من امتحانش نمي كنم زمانه بهترين ممتحنه بله من كلي دوست عالي دارم

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

381- ساويس بهتره يا ساويز ؟

382- اوتار مونيكا خيلي قشنگه از 1000 نمره چند بهش ميدي ؟

383- تو هم نظرت اينه ؟ : مشكي رنگ عشقه ...

384- فيلم اره رو ديدي ؟

385- بهترين كلمه رو گفته بودي سرزمين چرا اين فكرو كردي آخه بهترين كلمه توي دنيا مادر انتخاب شد !؟

386- مي دوني سكتور صفر هارد كجاست ؟

387- هانس كريستين اندرسن خيلي نويسنده خوب و بزرگيه اسم داستانهايي رو كه ازش خوندي رو بگو ؟

388- من توي تاپيك داستان هاي كوتاه نميرم ولي مي دونم كه خيلي خوبه شما هم توش فعاليت داريد ؟

389- در آخر كي از همه بيشتر سوال خواهد پرسيد ؟

390- يه سوال جالب : مي گن امام زمان ظهور خواهد كرد و مي گن عيسي هم ظهور خواهد كرد لحظه ي ظهور طرف كي هستي ؟
    (اگه خواستي جواب بدي لطف كن توي پيام خصوصي بده )

391- به نظرت اين صندلي داغ وقت كشي نيست ؟

392- مي دونستي درمان براي ايدز پيدا شد ؟

393- مي دوني بزرگترين كتاب خانه خاور ميانه مال كدوم كشوره ؟

394- انديشه يا فكر ؟

395- اگه ضريب هوشيت 300 بود چي ميشد ؟

396- دوست داشتي يه آدم زشت بودي كه كسي نگات نمي كرد ولي مي تونستي نامرئي بشي ؟

397- دوست داشتي هر چيزي مي خواستي انجام بشه ؟

398- چند سال ديگه زمين نابود ميشه ؟

399- ورزش حرفه ايت چيه ؟

400- ههه هاهاها ه ه ه هى هو ه ... مي دونستي پدرم درآومد تا اين همه سوال پرسيدم ؟

موفق باشي كه هميشه بودي و هستي ! اين منم كه بيچاره شدم ..

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض گوگل کیلو چند؟

نع.........
    مثل اینکه گوگل این وسط هیچکارس.......
    ما که مرید شما شدیم........
    ایول معلومات عمومی.......
    اون فوق لیسانس هم حقته........
    از شیر مادر برات حلال تر باشه........
    منکه کم آوردم..........
    تبریک میگم..

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saviss
    نع.........
    مثل اینکه گوگل این وسط هیچکارس.......
    ما که مرید شما شدیم........
    ایول معلومات عمومی.......
    اون فوق لیسانس هم حقته........
    از شیر مادر برات حلال تر باشه........
    منکه کم آوردم..........
    تبریک میگم..
    ااا ار كجا فهميديم
    ولي نه جدي حيتي اگه مسخره ام هم مي كني ( چون بعد از هر جواب من يك تاصلاحيه روش مي زنن ) بازم كيف داره
    ممنون
    عمرا شما كم بيارين اين چه حرفيه
    ( مصونيت سياسي ديگه هر چي مي خواييم مي گيم )
    مرسي در هر صورت
    اميدوارم زود زود شما رو صندلي باشي تا نشون همه بدين معلومات يعني چي
    البته اگه اوضاع مثل الان ادامه پيدا كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض ادامه سوالات حسين ( داره تموم مي شه ديگه )

منونم ... اگه وقتي كه براي سوالاي سولئاريس ميزاري براي منم بذاري جيم فنگي تمومن ..اما كوگوش شنوا .... نخواستي جواب نده .... اوكي؟‌ مهم نيست ..خوش باش
    خوب ميبيني كه دارم مي ذارم ( ببخشيد اگه جوابها كامل كامل نيست )

حسين
    Master The Forsaken
    (لقب جديدمه خوبه؟ )
    نه

Elapsed time :2 :57:45
    زمان صرف شده 2 ساعت و 57 دقيقه و 45 ثانيه براي طراحي سوالات ميباشد به عبارت ديگر 1.6949152542372881355932203389831 دقيقه زمان براي طراحي هر سوال و ويرايش اون و حذف بعضي از سوالا ت صرف شده ...
    جواب دادنش خيلي بيشتر بوده

301.نظرت راجع به امضام چيه؟‌واقعيته محضه؟‌يا يه شوخي؟ دليل؟ جوابي داري؟‌در اين زمينه نمونه مشابهي بيار البته چيزي خلاف اين ... (اينجا به دخترا توپيده شده تو يه چيزي گير بيار كه به پسرا بتوپه)
    كي گفته من خيلي هم خوشم مي ياد از اون تيكه معلومه كه دختر بايد چنين كاري بكنه
    من كلي هم با امضات حال مي كنم شرمنده

302.بنگول اسم پسره يا دختر؟‌اسم كدوم يكي از كابراي اينجاست؟ اگه من بگم من بنگولم يه دخمل خوشكل . باهام رفيق ميشي چه حسي بهت دس ميده؟ چه قيافه اي جلوت نقش ميبنده با شنيدن اسم بنگول؟‌
    لابد دختر- لابد يكي كه تو بدت مي ياد ازش- خنده- يك دختر كه موهاشا از 2 طرف بافته مثل همين دختر اسمايليها

303.قيمه؟اسب.نفرت بمبوس بوبو .خشم .فرانك (ملقب به فري جون) بنگولكستان شرقي .... بااينا جمله بساز
    ببخشيد شرمنده ولي من مصرف 2 تاشا نمي دونم

304.نظرت راجع به سوالهاي صد من يه غاز من چيه؟‌حالا بعد از اين فكر ميكني چه نوع سوالهايي مي خوام بپرسم؟ نظرت راجع به زندگي واقع گرايانه چيه؟‌
    بعضي خوب بعضي بد - يك ذه لابد فلسفي تر - بد نيست خوبه اما رويا هم لازمه

305.زندگي به نظر تو در چه چيزي خلاصه ميشه؟‌از كجا به اين مطلب رسيدي؟‌
    اميد- چون بدون اميد نمي تونم ادامه بدم و با اون همه چيز ممكنه

306.زندگي چقدر ارزش داره؟‌ايا ارزش هاي ديگري هم برات موجود هست كه ارزش زندگي جلوشون كم رنگ بشه ؟‌مثل چي؟
    خيلي - خوب اره مثلا به هر قيمتي حاضر نيستم زندگيما حفظ كنم مثلا بگن يا يك نفرا بكش يا مي كشيمت مي گم بكشين

307.از كدوم جنبه ي اين دنيا خيلي خوشت مياد .؟
    شاديهاش- با هم بودناش- زندگي جمعي

308.تو چطور خلق و خويي رو ميپسندي؟
    هم اروم خوبه هم شيطون افراد خونگرم و مهربون و روراست كسايي كه به رشد فكري رسيده باشن و خودخواه نباشن تقصيذاتشون را قبول كنن

309.چطوري و كي براي اولين بار فهميدي كه بزرگ شدي؟
    يادم نيست

310.تا حالا با چه كسي بيش از همه رفيق بودي(از نظر زماني ) رابطت طولاني تر بوده ..؟‌
    هستن كسايي كه از 6 و 7 سالگي باهاشون دوست بودم البته نه خيلي صميمي اما خوب دوست حدود 16 يا 17 سال

311.اگه بخواي حد(ديگه جايي كه بايد غزل داحافظيو بخوني) عمر تو مشخص بكني چند سالگي خواهد بود؟
    تكراري

312.چرا و به چه دليل فكر مي كني در مقابله با مشكلات بايد از اونا فرار كرد ؟ كنار گذاشتن مشكلات مگه فرار كردن از اونا نيست؟ چرا؟
    نه خير - اگه مشكل وابسته به زندگيته حلش كن ولي اين كه بشيني غصه بخوري چرا 1 سال پيش اين حرفا زدم خيلي احمانه است اشتباه بزرگي كردي ولي وقتي راه جبران نيست مي خواي چي كار كني فقط عبرت بگير خيلي از مشكلات هم ارزش فكر كردن نداره بهتر دردسر را زا زندگي كنار گذاشت
    اگه با يك نفر مشكل داري و مي دوني غيرقابل حله خوب اصلا بي خيالش شو به جاي اين كه ائم درگيرش باشي

313.دوست داشتي چه موجودي باشي غير از انسان؟
    هيچي

314.به نظرت چرا انسانها حيوانات رو سمبل خودشون مي كنند ؟‌و هنوزم كه نوزه اين كار ادامه داره ...؟ چرا؟
    دليل خاصي نيست اصلا مبحث ريشه اي نيست كه بخواي گير بدي نمي دونم چي جوري بگم منظورما

315.نظرت راجع به سابقه ايرانيان چيه؟ ‌‌ايا موافقي با حضور اسلام ما پس رفت كرديم‌ يا نه پيشرفت هم كرديم؟‌
    بسيار غرور افرين- بله

316.منت ... نظرت چيه؟‌
    نبايد منت بعضي ها راكشيد ولي بعضي ها هم ممكنه ارزششا داشته باشن

317.از نظر اعتقادي قوي هستي؟ چجوري فهميدي؟‌
    هنوز نفهميدم

318.تو هميشه عكس افرادي كه يه روزي پدر كشتگي داشتن با هات رو نگه مي داري و مواظبشي؟‌چرا انقدر خانومي؟‌و چرا انقدر فهميده؟
    بالاخره اين موضع اخلاقيه- اگر عكس كسي را دارم به من اعتماد كرده اختلاف داشتن با يك نفر باعث زير پا گذاشتن مرزهاي اخلاقي نبايد بشه كه
    نظر لطفته

319.معناي ماست خوردن رو ميدوني؟‌مثلا برو ماست خودتو بخور و اينا ...
    سرت به كار خودت باشه

320.اولين بار چن سالت بود حس كردي عاشق شدي؟
    من اصلا نمي تونم باور كنم چيزي به اسم عاشقي هست دوست داشتن اره اما عاشقي نه

321.نظرت راجع به لزبين و گِي چيه؟‌ چرا ما هومو داريم تو دنيا ... ؟‌مشكل كار كجاست؟‌
    انحراف اخلاقي- خوب از نظر روحي مشكل دارن بايد درمان شن

322.چرا راهپيمايي هاي افراد هومو تو كشور هاي مختلف برگزار ميشه و كسي جلوشونو نميگيره ... چرا سابقا تااسم هومو مي اومد همه از خجالت اب ميشدن و اما الا ن نه؟‌ چرا براشون قانون تصويب كردن؟ رو چه حسابي اين مسئله انقدر گسترده شده؟ چه بايد كرد ؟
    323.تالاسمي ؟ كم خوني؟ سل . ايدز ... دلايلشونو بگو ... و اينكه فاكتور اصلي در انعقاد خون چيه؟
    كمبود گلوبل- ويروس ويتامين كا

233.نظرت راچع به افراد سيگاري چيه؟ معتاد ؟‌مفنگي؟‌قاچاقچي مواد ... قاچاقچي انسان
    نمي دونم اكثرا با يك شروع ساده گرفتارش شدن اميدوارم ترك كنن
    بدون ارداه- بي وجدان- اصلا انسان نيست اون ديگه

234.اگه گير گروهاي قاچاق انسان بيوفتي و اونا كار ناروايي رو ازت بخوان تو چيكار ميكني ؟ اگه قبول نكني ميكشنت و اگرم بكني .... (نمونه اين اتفاق چند سال پيش تو قم افتاد ... افرادي دختر هاي وان رو ميگرفتند و اونا رو تهديد ميكرند كه اگه مقاومت كنند .. الفاتحه ... و بعدم شروع به فيلم گرفتن ميكردن ..اين وسط افرادي كه مقاومت ميكرند رو با ساطور جلوي چشم بقيه ميكشتند و تيكه ميكردند..تا به اين نحو اونها به هر كاري كه اين افراد مي خوان تن بدن ... حالا خودتو تو اين شرايط مجسم كن ... انقدر شجاعت داري؟
    فقط مي تونم بگم اميدوارم كه داشته باشم

335.اگه اين اختيار رو بهت بدن كه بين مرد و زن يه دسته رو انتخاب كن كدوم رو انتخاب ميكني؟ زندگي ايندتم به اين بستگي داره ... (دنياي زن و مرد جداست ... بين زنان مردان نيستند و بلعكس .تنها گروه كمي هستند كه اونها هم متاهل اند .. چه مي كني؟
    زنها - خوب چون صادق تر و مهربون ترن بالاخره بين اون همه مرد اخه من چي كار كنم پس بهتر همه دختر باشيم

336.بابا رو بيشتر دوست داري يا مامانو؟ نگو كه فرق ندارن ... اگه شرايطي پيش بياد كه تنها يكي از اونا ميتونند زنده بمونند كدومو نتخاب ميكني ؟ شرايط جفتشون مثل همه .دقيقا در يك شرايط خاص كاملا يكسان ؟حالا؟
    فرق مي كنه اما هر 2 را دوست دارم ....... نمي دونم شرمنده نگو چه لوس

337.دوست داشتي اگه اسمت فرانك نبود اسمت چي بود؟
    روشنك

338.كدوم كاربر بود كه فكر ميكردي از تو متنفره اما ديدي كه ازت تعريف كرد و گفت فوقالعده ترين كاربر فورمه؟
    كاربر نبود اون ماجرا مال يكي از دوستام بود گفته بودم كه دوست كه نه يك اتشنا توي دنياي حقيقي نه نت

339.فكر ميكني ما تا چند سال ديگه بايد به اين فلاكت تن بديم و زندگي كنيم ... تا كي با نام اسلام بايد بزنن تو سرمون؟ كي طعم اسلام واقعي روميچشيم؟.
    تا هر وقت كه ديگه دلمون نخواد تو اين شرايط باشيم . فعلا اكثريت راضين

340.ونوس يه مطلبي رو عنوان كرد در موردبا هم زندگي كردن اما نه ازدواج كردن ... براي درك بهتر اينكه ايا بدرد هم مي خورن يا نه ؟‌تو هم گفتي خوبه و گفتي اي كاش تو ايران هم اين مسئله بود ... اين مسئه وجود داره و راهشم صيغه است كه انقدر بد جا افتاده حالا ديدي؟‌وجه اسلامي همون كاريو كه اونور ميكنند اينجا هم داريم ... اما بعضي ها غيرتي بازي در ميارن و بهتره بگم مزخرف بازي كه مملكت الانش شده اين .... تو نظرت راجع به صيغه و صيغه شدن چيه؟‌چرا تا هر وقت اسم صيغه رو مياري خانوما غيرتي ميشن ؟‌اگه بد بود اگه نادرست بود كه خدا (كه عالم ترينه همه عاالمهاست ) اين مطلب رو عنوان نمي كرد ؟ پس چرا؟
    شرمندتم اما متنفرم شايد براي منم جا نيفتاده حرف ديگه اي ندارم

341.اگه بخواي صيغه بشي ..دوست داري صيغه كي بشي؟ كسيو كه دوسش داري اما شوهرت نخواهد بود ... كسي كه شوهر ايندته و در اينده به شدت دوسش خواهش داشت؟‌كدومو/ ؟ موقع صيغه شدن هم چه شرط يا شروطي احيانا مي زاري؟‌
    امكان نداره

342.به نظرت مملكت ما ازاد شده يااينكه فاسد شده؟
    بعد از قيد و بند فساد مي ياد اما كم كم متعادل مي شه نمي دونم شايد هم به فساد عادت مي كنيم

343.چرا دختر خانوما هر وقت يه پسر رو ميبيند صداشونو 180 درجه ميپيچونند بطوري كه صدا داراي مشخصات زير ميشه ///1.از ته چاه در مياد 2.مثل خفاش بايد از فركانس خاضي براي دريافت و فهم اونها استفاده كرد 3.قر ميدن شديد 4.صدا به سان بچه 12 13 ساله ميشه (دختر 20 25 30 35 ) چرا؟ اين لِم داره؟ چرا تو تاكسي بايد قر بيان اونوقت جلو دخترا صداي نكري و گوش خراشي از خوشون متساعد كنند
    تو چه قدر بدبيني - چي بگم منم خوشم نمي ياد اما ربط خاصي هم نداره بعضي ها عادتا پشت تلفن يا با يك غريبه تن صداشونا عوض مي كنن حتي پسرا اما بين دخترا بيشتر

344.اگه دعوا كني چجوري دعوا مي كني؟‌يعني گيس و گيس كشي راه ميندازي؟‌
    عمرا- حرفي

345.چرا ديدين دعواي دوتا چيك (همون دخمل) خيلي باحاله و خنده دار؟‌
    عقايدتا اعمال نكن من از ديدن هيچ دعوايي لذت نمي برم

346.يه دختر سر چه چيز هايي مي تونه با يه پسر دعوا كنه .. (چه چيزي انقدر ارزش داره كه بخواد مشت و لگد و مو دماغ و كبله و فك و كوفت و زهر مار همه بيارن پايين ؟‌
    بردن ابروش- حيثتيش

347.ايا فكر ميكني پرسش سوال ازت توصندلي داغ بخاطر علاقه اي كه بهت دارنه؟‌كنجكاوي؟‌ياالافي؟
    2 مورد اول

348.نظرت راجع به افرادي كه سوالهاي يك كيلومتري مي كنند چيه‌؟‌مشكل دارن؟ چشونه؟ ها؟
    بعضي وقتا مي خوان منظورا برسونن اما بعضي وقتها هم نمي دونم

349.نظرت راجع بع اقوام ادام خوار چيه ؟‌تو دوست ادم خوارم داشتيما خبر نداشتيم؟‌خوب دوست داري اون رفيقت شما رو با سس يوناني پخ پخ بعدش گلوپي قورتت بده يااينكه تو رو تو زعفرون . پياز با كره يه روز تمام خيس بده ‌بعدشم با ريحون بغلت كباب بكنه ببره پيش قبيله بنگولا اونجا بخورنت… هانه؟‌بگو بينم؟ چه حسي داره ادم دوس ادم خوار داشته باشه ….
    راجع به دوستاي من درست حرف بزن
    اونا خودمون به توافق مي رسيم تو را صننم

350.به چي تو اسلام اعتقاد نداري چرا؟‌
    فكر كنم جاش اينجا نباشه مي ترسم بحث كش دار باشه خواستي تو پيغام خصوصي بهت مي گم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soleares
    عاليه ! تعداد سوالات خيلي زياد شده ...

از همه دوستان به خصوص magmagf كه اين در زحمت كشيده اند متشكرم ...
    خواهش ميكنم
    ممنون از شماها بابت توجه اي كه داريد

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

سلام....
    مثل اینکه این سوالات مستر داره تموم میشه

خوب خدا رو شکر.........

فرانک خانوم سوالات ما رو هم جواب بده..
    یه تنوعی تو جوابات داشته باشی...همش سوالات مستره که داری جواب میدی

خسته نباشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •