تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 357 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

warning: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان شرمنده که خیلی خیلی دیر شدش !!
    چپتر 14(25 سپتامبر)

محتوای مخفی: چپتر 14 
    آپارتمان ویتو
    تلفن زنگ میزنه و جو پشت خطه و میگه : ادی یه کاری داره که توش پول خوبیه !! و ما هم میتونیم پولودیم به برونو !!
    تو ماشین جو
    جو: ادی گفت که این کار برای خانوادس!! این یارویی که میریم بکشیمش خیلی وقته که دنبالشن ولی تازه جاشو پیدا کردن و میگن توسط پلیس ها ازش محافظت میشه ! ولی ما می تونیم از پسش بر بیاییم !! ( من مافیا 1 رو بازی نکردم ولی اینطور که دوستان میگن این یارو همون تامی آنجلو هستش !!) و میگه که بعد از این کار ویتو باید بره پیش دریک .
    تو دفتر دریک
    پاپالا میگه که یکی از کارگرامو چون سر کار نیومده دیروز اخراجش کردم !! حالا هم رفیقاش میگن که تا دوستشون سر کار برنگرده کار نمیکنن و من الان میخوام نشونشون بدم که کار یعنی چی!!
    تو گارگاه
    دریک پاپالاردو : همتون برید سرکار تا مشکلی پیش نیاد !!! و پیرمرده میگه : ما فقط می خواییم دوستمون برگرده سر کار اون خانواده داره !! دریک جواب میده: اون یه هفته سر کار نیومد!! پیر مرد: چون وقتی داشت برای تو کار میکرد افتاد و دستش شیکست !! پسر جوونه میگه : این خپل احمق برای ما ها هیچ ارزشی قائل نیست < کمی با هم دعوا میکنن که استیئ با ته تفنگش میزنه تو دل پسره ! و دریک میگه : اگه میخوایید شما ها هم اخراج نشید یا مشکل دیگه ای پیش نیاد برید سر کارتون. و همه هم میترسن .
    دریگ به ویتو میگه : بیا بریم ویتو اینا همشون یه مشت ترسو بدرد نخورن !!
    که بهو پیر مرده میگه : ویتو ؟؟ تو پسر اسکالتا هستی ؟؟پدرت همیشه از تو تعریف میکرد !!
    چرا با وجود اینکه اینا، اون بلا رو سر پدرت اوردن هنوز داری باهاشون کار میکنی ؟ ویتو میپرسه مگه اونا با پدرم چی کار کردن ؟؟
    پسر جوونه میگه : اونا پدرت رو کشتن !! پیر مرده ادامه میده که : یه روز پدرت و استیو دوتایی رفتن بیرون و وقتی برگشتن استیو تنها بود و لباساش خیس شده بود !! و بعدا فهمیدیم که پدرت غرق شده !! ویتو به استیو میگه : اینا چی دارن میگن ؟؟ لباسات خیس شده بود چون داشتی به پدرم کمک میکردی از آب بیرون بیاد درسته ؟؟
    استیو جواب میده : نه ، لباسام خیس شده بود چون پدرت زیر آب نمیموند !!
    دریک میگه : ویتو به خانواده خودمون فکر کن !! و این موضوع رو ولش کن !! بعد هم که میره دریک رو میکشه !!!
    آپارتمان جو
    ویتو میاد در خ.نه جو و زنگ میزنه! ولی جو خونه نیستش و یعد ویتو توضیح میده: جو خونش نبود و من رفتم تا یه چیزی بخوروم 2 ساعت بعد که برگشتم هنوز خونش نبود و هوا هم داشت تاریک میشد و من هم داشتم نگران میشدم، پس رفتم دنبالش !
    تو رستوران
    ادی رو میبینه و ادی میگه : هنری رو چینی ها وسط پارک تیکه تیکش کردن !! و ویتو خودشو میزنه به کوچه علی چپ !! و میگه من هیچی از ماجرا خبری ندارم ! ادی میگه: هر چی باشه هنری تنها نبوده!! چند نفر هم ریختم محله چینی ها و رئیسشونو کشتن !! حالا اونا فکر میکنن یا کار ما بوده یا کار وینچی و از اونجایی که مطمئن نیستن کدوممون بودیم برای انتقام به هر دو حمله می کنن !! و این یعنی یه جنگ !!!
    تو مغازه جوزف
    ویتو: جو رو ندیدی ؟ جوزف جواب میده : چرا دیدمش، دنبال کار میکشت ! ولی قبل از اینکه حرفمونو تموم کنیم افراد وینچی اومدن و بردنش !!
    تو رستوران
    ویتو به دو نفر میگه جو کجاست ؟ و جواب میدن پیش وینچیه ! ویتو میگه جو که با شماها کاری نداشته ! یارو جواب میده : وینچی اینطور فکر نمیکنه ! و تو هم باید بیای ! ویتو میگه اگه نخوام بیام چی ؟ یارو میگه تفنگ من اینو نمیگه !!
    تو ساختمون-پیش جو
    ویتو از جو میپرسه که چی شده ؟ جو جواب میده : وینچی میخواد از یه سرس مسائل سر در بیاره !
    وینچی میاد و میگه : یکی به چینی ها حمله کرده و اونها هم سعی کردن منو بکشن !! و چندتا از افرادمو کشتن !! و من فکر میکنم که این همش تقصیر شما هاست !! حالا به من توضیح بدید که چی شده ؟؟ ویتو میگه : ما چیزی نمی دونیم !! بعد یارو ویتو رو میزنه و ویتو هم بیهوش میشه !!
    تو ماشین -بعد از فرار از ساختمون
    جو از ویتو به خاطر نجات جونش تشکر میکنه !! و میگه من بدجوری زخمی شدم منو ببر پیش دکتر !
    پیش دکتر
    دکی میگه معلوم هست چه خبره ؟؟ همین الان دو تا از دوستاتونو اوردن اینجا و الان هم خودتو اوردن !! این زندگییه که خودتون خواستید !! همش جنگ و کشتار و خون و........
    پیش برونو
    برونو میگه پولو اوردی هان ؟؟ من شنیدم هنری توسط چینی ها مرده !! و همچنین شنیدم به چینی ها حمله شده !! چینی ها هم فکر میکنن کار ایتالیا یی ها بوده برا همین هم به وینچی حمله کردن !! و وینچی هم انداخته تقصیر فالکون و چینی ها به فالکون هم حمله کردن و یه جنگ بوجود اومده !!
    بذار یه سوال ازت بکنم : مطمعنی این پولی که گرفتی برات سود داشت ؟؟ ویتو جواب میده: تو پولتو گرفتی و بقیش دیگه به تو ربطی نداره !!
    برونو ازش میپرسه که اسنت جیه ؟؟ ویتو جواب میده : ویتو اسکالتا !!
    برونو میگه: من قبلا یه اسکالتا میشناختم ولی اون مثل تو به موقع قرضشو نمیداد !! بی چاره زنش !! ویتو میگه پس پدرم از تو پول قرض کرده بود هان ؟؟؟ برونو جواب میده : من مجبورش نکرده بودنم تا ازم پول قرض بگیره !! همین طور که تو رو مجبور نکرده بودم !! اگر هم با من کار داشتی میدونی منو کجا پیدا کنی!! و با دستش اشاره میکنه که برو بیرون.

پایان چپتر 14

Last edited by huggy; 18-09-2010 at 04:03.

2. 15 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام ...
    مرحله اول بازی که تو جنگ جهانی هست برای من بیشتر از 5 فریم نمیده و اونو با بدبختی ردش کردم!
    الان هم تو مرحله 5 هستم و دو باره همینجوری شده و فریم بازی بیشتر از 5 نمیشه و اصلا نمیشه بازی کرد ...
    اما تو حالت عادی که تو شهر هستم همیشه بالای 100 فریم میگیرم اما مرحله هایی که توش تیراندازیه اینجوری میشه ...
    سیستم هم تو امضامه ....
    به نظرتون مشکل از کجاست اگه حل نمیشه میخام پاکش کنم....(اشغال ترین بازیی که تو عمر کردم همین بوده از gta هم بیشتر باگ داره )
    راستی کسی هست که با گرافیک ati بدون مشکل بازی کرده باشه ؟
    ممنون از دوستان....

4. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

دوستان سلام ...
    مرحله اول بازی که تو جنگ جهانی هست برای من بیشتر از 5 فریم نمیده و اونو با بدبختی ردش کردم!
    الان هم تو مرحله 5 هستم و دو باره همینجوری شده و فریم بازی بیشتر از 5 نمیشه و اصلا نمیشه بازی کرد ...
    اما تو حالت عادی که تو شهر هستم همیشه بالای 100 فریم میگیرم اما مرحله هایی که توش تیراندازیه اینجوری میشه ...
    سیستم هم تو امضامه ....
    به نظرتون مشکل از کجاست اگه حل نمیشه میخام پاکش کنم....(اشغال ترین بازیی که تو عمر کردم همین بوده از gta هم بیشتر باگ داره )
    ممنون از دوستان....

منم با این سیستمی که تو امضام هست تو بازی تو صحنه هایی که شما میگین کند میشد ولی دیگه 5 فریم نمیشد!!! احتمالا ضعف از پردازنده ی شماست چون تو محیطهای درگیری نیاز به هوش مصنوعی بالا هست که توسط پردازنده تامین میشه !!
    البته جالبه که شما میگین تو شهر 100 فریم میگیرین!! شما با نرم افزار امتحان کردین؟!!
    چون من حدودا بین 40 تا 60 فریم بسته به شرایط تو شهر میگیرم!!
    کلا این بازی رو کارتهای ati زیاد فریم نمیده به علاوه اینکه هی افت فریم پیدا میکنه !!
    البته شاید مشکل از کرک شما باشه
    شما با کرکی که تو این تاپیک قرار داده شده بود امتحان کردین؟!! (کرک skidrow )

6. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب پردازنده رو تا 3.3 اورکلاک کردم و تا الان تو هیچ بازیی کم نیاوردم...
    اگه تو تنظیمات گزینه v-sync رو خاموش کنید دیگه محدودیت فریم ندارید ولی اگه روشن باشه فریم بیشتر از 60 نمیره در ضمن کارت رو تا 850/1200 اورکلاک کردم که تو کاراییش تاثیرش زیاد بوده ....
    شما از کدوم ورزن درایور استفاده میکنید شاید ایراد از اونه ...
    شما توی اون مراحل چند فریم میگیرید؟
    راستی کسی دیگه با گرافیک ati بازی نکرده ...
    ممنون از دوستان ...

8. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه مگه 5850 اجرا نکنه..
    مشکل از جای دیگست..

من با 4570 با اورج فریم 18 دارم بازی میکنم..
    5470 هم میتونه با 23 تا..( حدودا)

10. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هرکاری کردم خودمو راضی کنم free ride بازی کنم نشد که نشد!
    اصلا" حال نمیده×××

12. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

هرکاری کردم خودمو راضی کنم free ride بازی کنم نشد که نشد!
    اصلا" حال نمیده×××
    واسه اینکه تنوع gta رو نداره
    من همون اول که تموم شد آنیستالش کردم
    حتی فرصت نشد این انتقام جیمی رو برم

14. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میشه مگه 5850 اجرا نکنه..
    مشکل از جای دیگست..

من با 4570 با اورج فریم 18 دارم بازی میکنم..
    5470 هم میتونه با 23 تا..( حدودا)
    اگه باورتون نمیشه تا عکس بزارم !
    شما پردازندتون چیه؟
    یعنی امکان داره از کرک بازی باشه ...
    بابا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    ویندوز هم سون 32 بیت هست...

16. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

چه نمره ای بهت میده؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منظورت بنچمارک خود بازی هست دیگه ....
    تمام تنظیمات رو میزارم اخر بهم c میده ...
    البته تو بازی هم تمام تنظیات از جمله فیزیک رو گزاشتم اخر....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •