تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 827 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

سلام .

من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم برای آرشیو اطلاعات خصوصا آرشیو فیلم.
    میخوام خیلی راحت به پلیر های خونگی و گیرنده های دیجیتال وصل بشه.
    سرعت خوبی داشته باشه.
    مطمئن باشه یعنی با تکون خوردن و یا ضربه کوچیک مشکل پیدا نکنه و اطلاعاتش نپره.
    usb3 باشه (پورتش رو ندارم ولی ممکنه در آینده داشته باشم).
    لینوکس هم اونو بشناسه.

من خودم مدل زیر مد نظرم هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیشنهاد دوستان چی هست؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از اونجایی که مدلهایی که معرفی کردین به من y-cable ندارن بجز مدل pro و اون هم قیمت بسیار بایی داره. مدل دیگری که قیمت معقولی داشته باشه و این کابل رو هم داشته باشه سراغ ندارین و حتما 1 ترا باشه ؟ این کابل به بقیه ی هارد ها نمیخوره ؟ تست کردین؟
    ممنون از توضیحات کامل... یعنی ممکنه برای تامین برق به مشکل بخورم بعدا... یا نه خیالم از بابت تامین برق از usb راحت باشه؟
    دوستان سلام
    اگر برای لپتاپ یا PC میخواهید استفاده کنین ، بعید میدونم مشکل کمبود ولتاژ پیش بیاد به شرطی که
    1. اصلا از کابلهای افزایش طول usb استفاده نکنید و فقط از کابل خود هارد استفاده کنین .
    2. اگر سیستمم شما لپتاپ نیست اونو به پورت پشت کیس متصل کنید . و اگر لپتاپ هست اونو به برق شهر متصل کنین.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

سلام

اگر سیستم شما usb3 داشته باشه که چه بهتر ولی اگر نداشته باشه مجبوری با usb2 کارکنی که به خاطر سرعت پایینش از زندگی کردن سیر میشی !!!

برای موارد زیر بهتره که اینترنال بخرین.
    1. اگر خیلی زیاد کار میکنین .
    2. اگر سیستمتون usb3 نداشته باشه و سرعت بالا برای شما مهمه !!!
    3. اصلا هم جابه جایی ندارین .
    4. قصد اتصال به دستگاههای دیگه مثل ----- یا TV رو ندارید .

مثلا اگر فروشگاه دارین که دائما برای مشتریان رایت میکنین مسلما خرید یه هارد اینترنال خیلی مناسبتره هست برای شما
    در غیر اینصورت من مدل My Book Essential پیشنهاد میدم که در حال حاضر بهترین نوع هارد اکسترنال موجود در بازار هست . مخصوصا اگر ساخت تایلند رو بخرید تا 3 ترابایت هم موجوده . این مدل اساساً usb3 داره ولی میتونین به پورتهای usb2 هم متصل کنین
    دمت گرم
    اینجوری که می گی نه بهتره هارد اکسترنال بگیرم چون هم م یخوام به لب تاب وصل کنم و گه گاهی هم به تلیوزیون و زیاد اذیت نشم
    و البته می خوام Usb3 هم باشه و بتونم در همین حال با 2 هم مشکلی نداشته باشه
    چون می دونید که تلویزیون و این ها که هست 2 بیدن
    بعد الان من فقط سر قیمتش موندم
    ارد دو ترا می خواستم بگیرم ولی خوب چیز خوبی که این ها رو داره و خوبه و پایین ترین قیمت رو داره می دونم کار سختی بید ولی جیبه دیگه
    حالا این مدلی که شما گفتید می شه یک عکسی هم ازش بگذارید و ببخشیدا من همین اسم رو سرچ کنم می توانم قیمتش رو پیدا کنم منظورم مارکش بید یا مدلش
    ممنون می شوم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم برای آرشیو اطلاعات خصوصا آرشیو فیلم.
    میخوام خیلی راحت به پلیر های خونگی و گیرنده های دیجیتال وصل بشه.
    سرعت خوبی داشته باشه.
    مطمئن باشه یعنی با تکون خوردن و یا ضربه کوچیک مشکل پیدا نکنه و اطلاعاتش نپره.
    usb3 باشه (پورتش رو ندارم ولی ممکنه در آینده داشته باشم).
    لینوکس هم اونو بشناسه.

من خودم مدل زیر مد نظرم هستش:
    کد:

پیشنهاد دوستان چی هست؟
    سلام

اگر اطلاعات برای شما مهمه به نظر من هارد پرتابل مناسب برای آرشیو نیست . من خودم هفت عدد هارد اکسترنال دسکتاپی وسترن دارم و یه هارد 500 گیگ پرتابل . هارد اکسترنال دسکتاپی برای آرشیو فیلم و هارد پرتابل رو برای کارهای روزمره و جاری استفاده میکنم مثل وصل کردن به TV یا کنسول بازی .یعنی هاردی که برای آرشیو هست به هیچ سیستمی وصل نمیکنم به جزء لپتاپ خودم .

در هر حال همون مدلی که شما انتخاب کردین مناسب هست ولی با توجه به اینکه برای آرشیو فیلم میخواهید و مطمئنا حجم این آرشیو بیشتر خواهد شد بهتره که مدل بعدی که میخرید دسکتاپی باشه !!!

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم
    اینجوری که می گی نه بهتره هارد اکسترنال بگیرم چون هم م یخوام به لب تاب وصل کنم و گه گاهی هم به تلیوزیون و زیاد اذیت نشم
    و البته می خوام Usb3 هم باشه و بتونم در همین حال با 2 هم مشکلی نداشته باشه
    چون می دونید که تلویزیون و این ها که هست 2 بیدن
    بعد الان من فقط سر قیمتش موندم
    ارد دو ترا می خواستم بگیرم ولی خوب چیز خوبی که این ها رو داره و خوبه و پایین ترین قیمت رو داره می دونم کار سختی بید ولی جیبه دیگه
    حالا این مدلی که شما گفتید می شه یک عکسی هم ازش بگذارید و ببخشیدا من همین اسم رو سرچ کنم می توانم قیمتش رو پیدا کنم منظورم مارکش بید یا مدلش
    ممنون می شوم
    والا دوست من ، مطمئن نیستم که آیا این TV یا ----- شما میتونه این دوترابایت با فرمت ntfs رو شناسایی کنه یا خیر !!!پیشنهادم اینه که قبل از خرید هاردهای پر حجم درباره ساپورت TV از اینجور هاردها مطمئن بشید . دفترچه راهنمای TV یا ----- رو بخونین.
    مثلا سینمای خانگی ما هارد پرتابل رو فقط با ظرفیت 160 گیگ و با فرمت FAT32 میشناسه ظرفیت های بالاتر شانسی هست . ولی TV ما هارد پرتابل من رو که 500 گیگ بوده شناسایی کرده
    موارد متعددی هم در این تایپیک داشتیم که دوستان هارد خریده بودن برای TV یا ----- ولی قادر به شناسایی نبوده !!!
    مدلی که من پیشنهاد دادم western digital My Book Essential هست لینک زیر سایت سازنده هست و همه چیز داره
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    فرق هارد دسکتاپی با هارد پرتابل چیه؟
    من میخام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بگیرم.
    چه مارکی پیشنهاد میشه؟
    قیمت تا 140 150 خوبه.
    برا سیستم pc خونگی میخام. usb3 هم ندارم

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

والا دوست من ، مطمئن نیستم که آیا این TV یا ----- شما میتونه این دوترابایت با فرمت ntfs رو شناسایی کنه یا خیر !!!پیشنهادم اینه که قبل از خرید هاردهای پر حجم درباره ساپورت TV از اینجور هاردها مطمئن بشید . دفترچه راهنمای TV یا ----- رو بخونین.
    مثلا سینمای خانگی ما هارد پرتابل رو فقط با ظرفیت 160 گیگ و با فرمت FAT32 میشناسه ظرفیت های بالاتر شانسی هست . ولی TV ما هارد پرتابل من رو که 500 گیگ بوده شناسایی کرده
    موارد متعددی هم در این تایپیک داشتیم که دوستان هارد خریده بودن برای TV یا ----- ولی قادر به شناسایی نبوده !!!
    مدلی که من پیشنهاد دادم western digital My Book Essential هست لینک زیر سایت سازنده هست و همه چیز داره
    کد:
    ممنون من برام زیاد مهم نیست رو تلویزیون بشه یا نشه خوب یک فلش می گیرم
    ولی بیشتر اطلاعات کامپیوترم رو م یخوام روش بریزم که راحت بتونم بعدا به لب تاب یا کامپیوتر دیگران وصل کنم و از این حرف ها

خوب یک سوال سرعت کپی پیستش بالا بید منظورم همونی که usb3 بید و رو 2 هم می آید
    بعد یک چیزی نسبت به تکون های عادی مقاوم بید مثل هارد اینترنال البته فکر کنم مال من شانسی تکون می خوره و سالم مونده

بعدش یک سوال گرمای زیاد که به این هارد ها اسیب نمی روسنه و مدت های خیلی طولانی مثلا چندین ماه همیشه روشن باشه از این چیز ها مشکل نیست دیگه
    بعدش من همیشه توخرید هارد اینترنال بین وسترن دیجیتال و سیگیت هم می موندم الان واقعا می بینم نمی دونم کدوم بهتره شما این رو معرفی کردید سیگت با این تشکیلات و سرعت و خشگلی دو ترا چیزی داره ارزون تر
    اگه هر کدوم بهتر باشه بگو که بروم بگیرم (البته فکر کنم این هفته نشه دو هفته بعد وقت دارم تحقیق کنم )
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    فرق هارد دسکتاپی با هارد پرتابل چیه؟
    من میخام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بگیرم.
    چه مارکی پیشنهاد میشه؟
    قیمت تا 140 150 خوبه.
    برا سیستم pc خونگی میخام. usb3 هم ندارم
    سلام
    هاردهاي دسكتاپي يا آداپتوردار :
    1. در واقع اينها از هاردهاي 3.5 اينچي اينترنال ساخته شده اند .
    2. يه آداپتور برق دارن و با توجه به وجود منبع تغذيه كاملا مستقل ضريب امنيت بيشتري دارن
    3. اين هاردها بزرگ هستن و مناسب براي جابه جايي روزمره نيستن .
    4. بيشترين حجم ممكنه در مدلهاي عادي 3 ترابايت و در برخي از مدلها 6 ترابايت هست .

هاردهاي پرتابل يا بدون آداپتور
    1. در واقع اينها از هارد 2.5 اينچي لپتاپ ساخته شده اند .
    2. آداپتور برق ندارن بلكه وابسته به جريان برق پورت Usb هست و گاهي اوقات بعلا ضعف برق رساني و ساير دلايل ديگر هارد پرتابل راه اندازي نميشه .
    3. اندازه اين مدلها در حدي هست كه ميتونين اونو توي جيب هم جا بدين .
    4. بيشترين حجم ممكنه 1.5 ترابايت در مدل سيگيت هست .

با توجه به توضيحات بالا يا دسكتاپي رو انتخاب كنين يا پرتابل .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:
    هارد 500 شما وسترن usb3 هست؟ با ----- چی... مشکل نداره؟

اینکه میگید برای سازگاری با هارد به راهنمای tv مراجعه کنید..کدوم بخشش منظورتونه؟

+

کسی هارد سیلیکون پاور A80 داره ؟ طول کابلش چقدره؟ اگه اینقدر که بنظر میاد کوتاه باشه باید به پورت جلوی کیس وصلش کرد که هیچ اعتباری بهش نیست!

بجز سیلیکون هارد دیگه ای هست که خاصیت ضد ضربه و باکس قوی داشته باشه؟
    Last edited by DANIAL_2000; 30-07-2011 at 11:21.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

هارد 500 شما وسترن usb3 هست؟ با ----- چی... مشکل نداره؟

اینکه میگید برای سازگاری با هارد به راهنمای tv مراجعه کنید..کدوم بخشش منظورتونه؟

+

کسی هارد سیلیکون پاور A80 داره ؟ طول کابلش چقدره؟ اگه اینقدر که بنظر میاد کوتاه باشه باید به پورت جلوی کیس وصلش کرد که هیچ اعتباری بهش نیست!

بجز سیلیکون هارد دیگه ای هست که خاصیت ضد ضربه و باکس قوی داشته باشه؟
    فکر کنم باید کابل دیگه ای هم داشته باشه.نداشته باشه میشه خرید!
    یکی از دوستام داره میخواین بپرسم؟
    ترنسند و ای دی تا و ... هم هارد ضد ضربه دارن!
    چرا جلوی کامپیوتر اعتبار نداره؟! فقط یک کوچولو سرعتش کمتر از پشت کیس هست!
    البته برای پی سی های قدیمی و خاصی میتونه بیشتر باشه!!
    البته مزیت این هارد USB3 دار بودن که مثلا مدل صد ضربه ای دی تا بود فکر کنم USB3 نداره! میتونید به سایتشون نگاهی بندازید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •