شخصا برای سقوط پاس خوشحال شدم
تیمی که زیر نفوذ ارگان خاصی هست و با شعارهای سیاسی قصد خود شیرینی داشت
شخصا برای سقوط پاس خوشحال شدم
تیمی که زیر نفوذ ارگان خاصی هست و با شعارهای سیاسی قصد خود شیرینی داشت
دقیقا خدا کنه سردار تو همون تیم بمونه برنگرده با تیم دیگری لیگ برتر![]()
تیمی که زمانی اسیا را فتح کرد به دلیل بی تدبیری های مردانی که فوتبالی نبودند به لیگ پایین تر سقوط کرد.
جالبه دو تیم پیکان و پاس هر دو تیم هایی بودند که به شهرستان منتقل شدند.
جواب اشک های عاشقان این دو تیم که سال ها با این تیم ها خو گرفته بودند را که خواهد داد؟
نفت تهران هم اگه که به کاشان(یا اراک یادم رفت کدوم شهر بودش)بره گزینه بعدی سقوط برای فصل بعد خواهد بود
------------------------
چقدر تو مراسم اهدای جام سپاهانی ها بی فرهنگ بازی در اوردند دلم به حال کاپیتان نوید کیا سوخت همه جا ابتدا کاپیتان جام رو بلند می کنه ولی بنده خدا وقتی دید بهش جام رو ندادند با ناراحتی (یا به قول خیابانی محفوظ به حیا)رفت کنار.چقدر این بازیکن محجوب و بزرگه .از اون دست بازیکنانی هست که بزرگی یه تیم رو قلم میزنند
ما هم خوشحالیم ولی اگه نفت سقوط می کرد 100 هزار مرتبه بهتره بود
چون عبرتی می شد تا دیگه این نماینده اراک به 90 زنگ نزه بگه ما نفت تهران رو می خواهیم بکنیم نفت اراک
در هر صورت خدارو شکر شاهین لیگ برتر ماند![]()
کدوم سردار؟
اون که برکنار شد یا استعفا داد!!
اگه سردار و سرهنگ بودن ، که از چند هفته پیش همراه استیل آذین میشدن ، دیگه کار به هفته آخر نمی کشید!!
برادر جوگیر نشو، کدوم عاشقان؟؟
، اینا که توی تهران طرفدار نداشتن ، توی شهرایی هم که منتقل شدن بعید میدونم عاشقی به اون صورت داشته باشن
خب که چی؟
شما هم تو اکثر پست هاتون حتما باید به نحوی به استقلال طعنه بزنید.
خب ما اگه تراکتور رو زده بودیم شاید قهرمان تو هفته اخر مشخص میشد یه نگاه به امتیاز های دو تیم بیندازید متوجه خواهید شد.
حرف حقیقت رو شما اگه دوس داری به عنوان نکته فوق کنکوری حساب کنید.
کاملا فاصله بازیکنا و منبع اون یعنی پول مشخصه.بازیکنای استقلال به خاطر پیشنهاد های اقای ساکت رفتن سپاهان به همین راحتی اون هم دو تا از بهترین ها.که شاید بودن اون دو در تیم الان استقلال بسیار به تیم کمک می کرد.
من از این استقلال خیلی راضیم خداییش .ببینید اول فصل اس اس چه وضعیتی داشت که یه شیر مردی مث مضلومی اومد تیم رو گرفت خداییش خوب تیم رو ساخت.
نائب قهرمان اون هم در حضور تیم هایی مث ذوب اهن و پیروزی و تراکتور که هر کدام مدت ها کادر و بازیکنان خود را در اختیار داشته اند.
در اسیا هم که ما تا اخرین لحظه شانس داشتیم و نرفتن به مرحله بالا تقصیر خودمون بود نه از روی بی لیاقتی بلکه با شایستگی حذف شدیم.اگه عقب کشیدن های (ترسیدن)بی دلیل در بازی های قبلی نبود الان ما رفته
بودیم بالا.بقولا وقتی مهاجم دروازه خالی نمیزنه مربی چیکار کنه.هر چند مضلومل از همون اول هم خیلی به دل نمی شنست ولی بین داخلی ها بهترینه برای اس اس.
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
کدوم جو ؟یعنی شما می خوای بگی پاس تو تهران طرفدار نداشت؟
پس اون هایی که زمانی تو ورزشگاه شیرودی برای این تیم اشک میریختن کیا بودن؟
من کاری به استقلال ندارمخب که چی؟
شما هم تو اکثر پست هاتون حتما باید به نحوی به استقلال طعنه بزنید.
خب ما اگه تراکتور رو زده بودیم شاید قهرمان تو هفته اخر مشخص میشد یه نگاه به امتیاز های دو تیم بیندازید متوجه خواهید شد.
منظور من تحلیل شما و دوستانتون هست
مطمئنا اگه استقلال تراکتور رو برده بود و یا سپاهان نفت رو نبرده بود جلوی پرسپولیس و سایپا اینطور بازی نمیکرد و خیلی چیزها تغییر میکرد
پس این حرفها و تحلیل ها همین طعنه ها رو هم خواهد داشت
بله ، بازیکن قدیمی زیاد داشت که اونا رو میشه گفت عاشق تیم بودن اما هوادار خیر!
شیرودی رو نمی دونم ، ولی توی دستگردی ، به جز سربازای نیروی انتظامی یادم نمیاد تماشاگری داشته باشه
خدا رحمت کنه پاس تهران رو ، میتونست تیم وجهه داری بشه!
پیکان هم که هیچ!
حالا شما مطمئنی موقعی که داشتی پستت رو می نوشتی ، در مورد لیگ ایران و این 2 تیم بود؟؟
رکورد ماندگار یاوری،سقوط بادو تیم!
سایت گل- با سقوط پاس همدان ،محمود یاوری صاحب رکوردی جاودانه در لیگ ایران شد. این مربی در تیم همدانی بدترین نتایج را گرفت وبعدها مدیر روستا نتوانست جبران آن عقب ماندگی راکند. استیل آذین هم دومین تیمی بود که با یاوری سقوط کرد. شاید اگر صبا هم دیرتر دست به تعویض او می زد این تیم هم رکورد سرهنگ را تکمیل می کرد!
اتفاق ويژه در جشن قهرماني سپاهان/ كاپيتان محرم جام را نگرفت!
سایت گل- در ورزشگاه انقلاب كرج بعد از اينكه كليه بازيكنان سپاهان روي استيج رفتند تا جام قهرماني را بگيرند اتفاق عجيبي در لحظه اهداي جام افتاد تا مشخص شود هميشه و در هر جشني در فوتبال ايران بايد منتظر گاف بزرگي بود.اين بار گاف نه از سوي برگزاركنندگان بلكه از سوي سپاهاني ها رخ داد چرا كه بخاطر ازدحام روي استيج و عجله بازيكنان سپاهان براي دريافت جام قهرماني، كاپيتان باسابقه اين تيم كلا قيد گرفتن جام را زد و حسين پاپي اولين نفري بود كه جام قهرماني را لمس كرد.جالب اينكه بخاطر همين شلوغ كاري ها محرم بلافاصله از روي استيج پايين رفت و حتي در جشن تيمش هم شركت نكرد تا نشان دهد از حركت همبازيانش حسابي دلخور شده است!
بازم تبريك ميگم قهرمانيه سپاهان رو
ولي واقعا اين مراسم قهرماني در ايران هم داستاني شده واقعا
چقدر بد چقدر بدون فكر
چه نيازي هست تيمي كه سه بار در ليگ جام رو برده يه جام اضافه بهش بدن مگه جام جهاني يا جام ملتهاست حالا اين به كنار اصلا چه نيازي هست دو جام رو با هم بدن ديگه جام اصلي رو ميدن بعد ازشون ميگيرن يه جام بدلي شبيه جام اصلي بهشون ميدن
كي ميخوايم بفهميم جام نبايد هر سال تغيير كنه
روي صحنه دادن جام به كاپيتان هم واقعا حركات سپاهانيها زشت بود البته فرقي نميكنه ها همه تيماي ايران داستانشون همينه
نويدكيا هم معلوم بود كه ناراحت شد
يكي از قديميترين تيمهاي ايران هم به ليگ يك رفت
در زمان علي آبادي و سعيدلو ضربه هاي جبران ناپذيري به فوتبال ايران وارد شد فكر نميكنم تا سالها بشه اين مشكلات رو جبران كرد
اي كاش نفت تهرانه چند ساله ي پا در هوا اون گل دقيقه 92 رو نميزد
بشخصه بين پاس و نفت تهران پاس رو ترجيح ميدادم
يه خسته نباشيد به فوتبال زيباي فولاد كه روز به روز اوج گرفت
و يه تبريك به نوروزي به خاطر آقاي گليش و ثبت يك ركور جديد براي گلزني در يك فصل
اميدوارم سال بعد هم در فولاد بمونه كه البته با روحيه اي كه ازش سراغ دارم فكر كنم بمونه
به عنوان يه پرسپوليسي درباره نتيجه قاطع در روز پاياني فقط ميتونم بگم :
كاشاني و دارو دسته اش نبودن پرسپوليس آرامش داشت
در پايان من در نبود ذوب آهن و فوتبال شناور سالهاي گذشته اش و با وجود قهرمانيه بحق سپاهان فكر ميكنم مس كرمان فوتبال بهتر زيباتر و تاكتيكي تري نسبت به ساير تيمها اجرا كرد
Last edited by گرافيكار; 20-05-2011 at 20:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)