سلام قیمت یک هفته پیش 870,000 تومان
قیمت روز رو از سایت زیگورات بگیر.
سلام قیمت یک هفته پیش 870,000 تومان
قیمت روز رو از سایت زیگورات بگیر.
عزیز من دقیقا همین کانفیگ رو 1 ماه پیش خریدم.حدود 930 تومنه.
برای خریدن باید سرویس تگش رو چک کنی.
من از رشت خریدم اگه واست ممکنه بهت آدرس می دم بری از همون جایی که خریدم بخری.همه چیزش درسته.من که تا حالا مشکلی تو لپ تاپم ندیدم.منتها گارانتیش چندان معروف نیست.واسه من سالم و بدونه عیب بودنه دستگاه مهم بود.که اینم عیبی نداره.اگه آدرس خواستی من در خدمتم.
از هردوی عزیزان ممنونم
مرسی بنده اصفهان هستم
من از اصفهان خریدم.950000 تومان با گارانتی و همه چیز.
تازه گرافیکشم 5650 خیلی راضیم.![]()
من این 240 صفحه رو کامل خودنم!!
سوالم اینجاست چرا اکثر بچه ها با نصب درایور های این لپ تاپ مشکل دارند و اصولا پیرامون نصب درایور هاش خیلی سوال و پرسش زیاد هست؟؟
مگر درایور های ارائه شده در سایت dell کامل و بدون مشکل نیست؟
نه
دوستان وقتی میخوان ویندوزی غیر از 7 روی سیستم نصب کنن مشکل درایور براشون به وجود میاد که اونم طبیعیه
این لپتاپ بری ویندوز 7 به بالا ساخته شده
عزیز حجم درایور ها زیاده.اکثرا هم سرعت اینترنت بچه ها پایینه.و الا من از دانشگامون با سرعت بالا تموم درایورای مربوط به لپ تاپمو از خود سایت دل دانلود کردم.الان هم هیچ مشکلی ندارم.بیشتر بچه ها میرن از سایت های دیگه فایل کم حجم درایورارو دانلود می کنن.که ممکنه یک یا چند فایل مورد نیازو دانلود نکنن و واسشون مشکل پیش بیاد.در واقع باید برن سایت دل و با وارد کردن سرویس تگ ، درایور های مورد نیاز لپ تاپ خودشونو گیر بیارن.اینجوری دیگه هیچ مشکلی به وجود نمی یاد.
البته اون مطلبیم که در بالا دوست عزیزمون اشاره کرد،اونم یه مشکله دیگست که مربوط می شه به انتظارات بچه ها.چون این لپ تاپ واسه ویندوز 7 ساخته شده و با 7 هیچ مشکلی نداره.![]()
Last edited by sina.belyad; 24-01-2011 at 17:07.
من با حرف دوستان در 2 پست قبل کاملا موافقم.ویندوز 7 رو نصب کنید راحت باشید و لذت ببربد.
دیگه ویندوز XP رو باید کم کم گذاشت کنار.من که با N5010 واقعا کیف میکنم.
ممنون از دوستان
1 سوال دیگه
امروز دیدم دکمه های جهت روی کیبورد این لپ تاپ نسبت به بقیه باریک تر و کوچکتر هست.
این اذیت نمیکنه؟
راستشو بخوای من اصلا حس نکرده بودم این باریکیو.آخه این تاچپدش اینقد توپه که اصلا به اون دکمه ها نیاز پیدا نمی کنی.مگه واسه بازی.که من تاحالا بازی نکردم باهاش تا ببینم ازیت می کنه یا نه.
تاچپدش مولتی تاچه.واسه همین هر کاریو می تونی باهاش انجام بدی.حساسیتشم فوق العادست.
یکی از دوستام ASUS خریده.با تاچش کار کردم،نمی دونم چه جوری توصیف کنم.افتضاح بود.
با این حال اگه خیلی اون دکمه های جهتی رو نیاز داری منتظر باش تا ببینی کی ازشون زیاد استفاده می کنه تا راهنماییت کنه.من که تاحالا باهاشون مشکلی نداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)