تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 311 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه ashlee_m20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ناشناخته

پيش فرض

عزيز جان اينجا تاپيك كنسول هست.
    شما سوالتون رو تو تاپيك نسخه ي كامپيوتري بپرسيد
    اقا حمید وقتی یه نفرو ارجا میدن به یه جای نا معلوم ادرسم بهش میدن ها!!!!!!

داره خودمونی میشه ashlee_m20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ناشناخته

پيش فرض

اقا حمید از راهنماییتون ممنون واقعا
    خودم جوابشو پیدا کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

دوستان من کرج زندگی میکنم !!

الان یه ماه بیشتره که فیفا اومده ولی من نتونستم تو کرج ریجن j رو پیدا کنم... همه جا فقط پال دارن...
    کسی سایتی چیزی سراغ داره که ریجن جی رو برای فروش گذاشته باشه؟؟؟

به نکست جن سر زدم نداشت !! زنگ هم زدم بهش میگه نداریم....

نمیدونم امسال چرا اینجوری شده.... خبری از جی نیست اصلا... خوب گناه ما که قدیما ایکس باکس گرفتیم و اون موقع جی تو بورس بود چیه؟ D:

هر کی سایتی سراغ داره لطفشو از ما دریغ نکنه... ممنون
    ممنون از لظف همگی دوستان !!!

خجالت زده فرمودین

خدا وکیلی کسی سراغ نداره؟؟؟ من تو کفم !!

حداقل یه آدرسی چیزی تو تهران اگه دارین بدین ... من 2 جا تهران میشناختم... هیچ کدوم ندارن ریجن جی !!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ممنون از لظف همگی دوستان !!!

خجالت زده فرمودین

خدا وکیلی کسی سراغ نداره؟؟؟ من تو کفم !!

حداقل یه آدرسی چیزی تو تهران اگه دارین بدین ... من 2 جا تهران میشناختم... هیچ کدوم ندارن ریجن جی !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من دارم منیجر مود بازی میکنم با تیم میلان ولی یک مشکلی پیش اومده زلاتان ابراهیموویچ یه صورت قرضی اومده ,یعنی من سال بعد ندارمش و باید کلی پول بالاش بدم یا نه اگه کسی با میلان کار کرده جواب بده ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه باگ افتضاح:
    من توی نیم فصل اول 2 بار با منچستر یونایتد بازی کردم از توی تقویم هم چک کردم بازی اول Home نوشته بود از سری مسابقات Barclays و بازی که الان دارم انجام می دم نوشته Away و دقیقا مربوط میشه به لیگ جفتشون هم مال لیگ هست و کاپ یا چیز دیگه نیست تعدا بازی من 14 تا هست هنوزم پنجره ترانسفر زمستانی شروع نشده یعنی یک ماه مونده توی دسامبر هستم واقعا باید به EA چی گفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

یه باگ افتضاح:
    من توی نیم فصل اول 2 بار با منچستر یونایتد بازی کردم از توی تقویم هم چک کردم بازی اول Home نوشته بود از سری مسابقات Barclays و بازی که الان دارم انجام می دم نوشته Away و دقیقا مربوط میشه به لیگ جفتشون هم مال لیگ هست و کاپ یا چیز دیگه نیست تعدا بازی من 14 تا هست هنوزم پنجره ترانسفر زمستانی شروع نشده یعنی یک ماه مونده توی دسامبر هستم واقعا باید به EA چی گفت
    دوست عزیز.... به نظر من باید به ea تبریک بگیا !!

این اتفاقا تو لیگ انگلیس میفته بعضی وقتا..... اگه برنامه های سالای پیش رو یه نگاه بندازی میفهمی بعضی وقتا دو تا تیم تو نیم فصل اول 2 بار با هم بازی کردن!!! اتفاقا این اتفاق هم دقیقا تو ماه دسامبر میفته .... (برو حالشو ببر )

پس این قضیه تو واقعیت هم اتفاق میفته و چیز عجیبی نیست....

بچه ها من 2-3 روز میشه این بازیو گرفتم.. (نسخه کنسولی رو میگم) ... چند تا چیزش برام مبهمه هنوز...

pitch wear چیه؟؟؟؟ تو تنظمیات قبل از بازی پیش مدل توپ و شکل خط کشی زمین و ایناست..

یه گرینه دیگه هم تو controller settings یه قسمت داره اسم دقیقش یادم نیست ولی یه چی تو مایه های assisted switch move و اینا بود... که none داره و low و high !!

این دو تا رو هنوز نفهمیدم چین.... اگه کسی میدونه ما رو از سردر گمی در بیاره
    Last edited by h_13691990; 11-11-2010 at 22:26.

9. 2 کاربر از h_13691990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این اتفاقا تو لیگ انگلیس میفته بعضی وقتا..... اگه برنامه های سالای پیش رو یه نگاه بندازی میفهمی بعضی وقتا دو تا تیم تو نیم فصل اول 2 بار با هم بازی کردن!!! اتفاقا این اتفاق هم دقیقا تو ماه دسامبر میفته .... (برو حالشو ببر )
    با منبع می تونی اثبات کنی گفته ات رو؟ از کجا باید برنامه فصل قبل لیگ بارکلیس رو ببینم؟ من شک دارم این طور باشه اینکه شما میگی احتال داره از سری مسابقات متفاوت باشه لیگ جزیره لیگ منظمی هست... پارسال اگه شما میگید دو تا تیم 2 بار بازی کردن احتمالا یکیش در قالب لیگ بوده یکیش در قالب کاپ... باز هم میگم منبع موثق بدید برای ادعاتون... ممنونم

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

با منبع می تونی اثبات کنی گفته ات رو؟ از کجا باید برنامه فصل قبل لیگ بارکلیس رو ببینم؟ من شک دارم این طور باشه اینکه شما میگی احتال داره از سری مسابقات متفاوت باشه لیگ جزیره لیگ منظمی هست... پارسال اگه شما میگید دو تا تیم 2 بار بازی کردن احتمالا یکیش در قالب لیگ بوده یکیش در قالب کاپ... باز هم میگم منبع موثق بدید برای ادعاتون... ممنونم
    خوشبختانه دقیقا تو برنامه های این فصل آرسنال همین اتفاق افتاده

آرسنال همین فصل تو هفته 7 لیگ با چلسی تو استمفورد بریج بازی کرد... و بازی برگشت افتاده هفته 19 ام... یعنی 27 دسامبر !!!

طیق این برنامه آرسنال با ویگان تو نیم فصل اول بازی نمیکنه و هر دو تا بازیش با این تیم میفته تو نیم فصل 2 ...

این هم برنامه بازیهای ارسنال تو این فصل...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این یعنی دقیقا برنامه هفته 7 لیگ برتر تو هفته 19 هم برگزار میشه ...

فکر کنم قشنگ توضیح دادم دیگه

13. 3 کاربر از h_13691990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا مرسی به قول شما باید به این احسن گفت البته من نمی دونستم لیگ جزیره برنامه اش اینقدر نا منظم و مضخرفه ولی اینکه این برنامه مضخرف هم شبیه سازی شده برای EA ایول داره که دقیقا به همون شکل در آورده

+ این فیفا کلا بعضی چیزاش خیلی سورپرایز کننده هست توپ داشت به کمک داور می خورد طفلکی یه لحظه سرش رو خم کرد جا خالی داد به توپ واقعا عجب چیزی ساخته...

راستی عشق Celebration ها می تونن تمام جشن گل ها رو با آنلاک کردنشون ببینن من تقریبا تمام جشن ها رو دیدم چیزی نزدیک به 30 جشن گل خیره کننده میشه انجام داد البته فقط با بازیکن ویرتوال پرو چون وقتی داری اچیومنت های مربوط به پیشرفتش رو می گیری همزمان برات جشن گل هم آنلاک می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •