دوستان عزیز یه مقایسه فنی از N82JQ و N61JQ برا ما میزارن بی زحمت ؟
اگه لینک هم بدین بد نیست فرقی هم نمیکنه EN باشه زبانش یا FA.
یکی از فعالین لپتاپ به من گفت N82JQ از چیپست ضعیفی استفاده میکنه که با Cpu قدرتمندش همخوانی نداره و باعث هنگ کردن در مواقع سنگین و بالا رفتن دما میشه.
حالا سوال من اینجاست که N61JQ هم از همون چیپست استفاده میکنه ولی این دوستمون این مدل رو یکی از بهترین گزینه های خرید
میدونن !! و گفتن مشکلی نداره.
تنها فرقشون این هست که N61JQ از Mobile Intel H55 استفاده میکنه و N82JQ از Intel H55.
یکی منو از سر در گمی در میاره خواهشا !!؟؟
من این چیزی که گفتین ور الان چک کردم. درسته تو سایت رسمی ایسوس همین رو نوشته. ولی این خیلی حرف عجیبیه !!! هیچ جا ندیدم بگن ان 61 یا ان 81 مشکل هنگ کردن تو بار بالا دارن. تازه این چیپست یه جورش بیشتر نیست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیپست h55 داریم که 5.2 وات مصرف میکنه مال دستاپه و یه دونه HM55 داریم که موبایله و 3.5 وات مصرف میکنه. اون حرف m نوشن دهنده ی موبایل بودن این چیپست هست. حالا چه تو سایت ایسوس این جوری بنویسه:
Intel® HM55 Express Chipset
و چه تاکید کنه موبایله:
Mobile Intel® HM55 Express Chipset
درسته یا نه؟
دوستان قصد تبلیغ هیچ سایت و برند و مدلی ندارم. مقایسه فقط مقایسه است که به دوستمون کممک کنیم مدلی که الان بهترینه برای کاربردی که میخواد بخره و بس:
کد:
کد:
هر دو خوبه. ان 82 گرافیکش 20 درصد ضعیف تره ولی مصرف برقش و ساپورتش تو نرم افزارها مقداری بهتره. در عوض دو سه تا پورت هم کم داره.
اینم سایت رسمی ایسوس برو تو بخش Specification نگاه کن خودت:
کد:
کد: