تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 674 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

به نظرم عیب اصلی pes دروازبانشه بقیه چیزا قابل تحمله
    شاید در نسخه نهایی با اومدن دروازه بانهای دیگه معلوم بشه دروازه بانها چند مرده حلاجن
    من اینطوری فکر نمی کنم . مشکل کلیه و هوش مصنوعی

اینو حتما ببینید . حجمشم کم کردم تا جایی که تونستم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا اینجا این همه ناراضی ان همه؟ برین تو فروم های کشورهای دیگه ببینین اکثریت با بازی حال کردن، من خودم از 2008 به این ور با PES حال نکردم اما این بار واقعا دوس دارم بازی رو، شاید دلیل ش اینه که مثل PES های قبل می خواین بازی کنین، مخصوصا دفاع کردن کلا عوض شده سیستم ش، دروازه بان ها هم تو Top player خیلی مشکل دار نیستن، فقط داورش یه مقدار زیاد خطا می گیره با یه سری باگ که خیلی هاش رفع می شه تو نسخه کامل (مثلا نردیک نقطه کرنر می شه راحت راه رفت و راحت هم سانتر کرد، که این رو گفتن درستش کردن)

3. 4 کاربر از hesamat87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

چرا اینجا این همه ناراضی ان همه؟ برین تو فروم های کشورهای دیگه ببینین اکثریت با بازی حال کردن، من خودم از 2008 به این ور با PES حال نکردم اما این بار واقعا دوس دارم بازی رو، شاید دلیل ش اینه که مثل PES های قبل می خواین بازی کنین، مخصوصا دفاع کردن کلا عوض شده سیستم ش، دروازه بان ها هم تو Top player خیلی مشکل دار نیستن، فقط داورش یه مقدار زیاد خطا می گیره با یه سری باگ که خیلی هاش رفع می شه تو نسخه کامل (مثلا نردیک نقطه کرنر می شه راحت راه رفت و راحت هم سانتر کرد، که این رو گفتن درستش کردن)
    تو فرومای خارجی باگها رو هم گفتن . درسته خیلی چیزا درست شده . ولی هوش مصنوعی افتضاح تر شده . نه داداش من قشنگ یاد گرفتم بازی رو . 10-20 بار بازی کنین دستتون میاد خیلی راحت میشه گل زد و موقعیت به وجود آورد ولی دیگه تخیلی نیست .

5. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تو فرومای خارجی باگها رو هم گفتن . درسته خیلی چیزا درست شده . ولی هوش مصنوعی افتضاح تر شده . نه داداش من قشنگ یاد گرفتم بازی رو . 10-20 بار بازی کنین دستتون میاد خیلی راحت میشه گل زد و موقعیت به وجود آورد ولی دیگه تخیلی نیست .
    حرفم کلی بود دوست عزیز، در مورد هوش مصنوعی قبول دارم به خوبی PES5/6 نیست، اما به نظرم خیلی بهتر از 2010 شده، یه باگ هایی داره مخصوصا از کناره ها بخوای حمله کنی، کاری به کارت نداره (که گویا قراره درست ش کنن)اما واقعا به غیر از این روش راحت نیست گل زدن

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با عرض سلام.
    اقایون ایا این نسخه دمویی که اومده فقط برا تبلیغه یا اینکه جهت رفع ایرادهای بازی هم هستش.
    یعنی اینکه این نسخه اخرین ویرایش هستش و غیر قابل تغییر یا اینکه اگه باگی یا مشکلی مطرح بشه عوامل کونامی برطرفش میکنن ؟
    سپاسگذارم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

حرفم کلی بود دوست عزیز، در مورد هوش مصنوعی قبول دارم به خوبی PES5/6 نیست، اما به نظرم خیلی بهتر از 2010 شده، یه باگ هایی داره مخصوصا از کناره ها بخوای حمله کنی، کاری به کارت نداره (که گویا قراره درست ش کنن)اما واقعا به غیر از این روش راحت نیست گل زدن
    از گوشه ها نمی رم . با پاس های عمقی و هوایی . اونقدر پاس کاری میکنم که دیگه حریف سوتی میده خودش . می دونم داداش حرفتم کاملا درست بود . خیلیا الکی گیر میدن و باگهایی رو که به خاطر نسخه دمو هست هزار بار می گن . مخصوصا این فیفا بازهای تعصبی

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

با عرض سلام.
    اقایون ایا این نسخه دمویی که اومده فقط برا تبلیغه یا اینکه جهت رفع ایرادهای بازی هم هستش.
    یعنی اینکه این نسخه اخرین ویرایش هستش و غیر قابل تغییر یا اینکه اگه باگی یا مشکلی مطرح بشه عوامل کونامی برطرفش میکنن ؟
    سپاسگذارم.
    این نسخه برای رفع باگ و پیدا کردن باگهاست . اگه باگی دیدین به کونامی گزارش بدین . هنوز بازی ریلیز نشده و امکان دستکاری هست . شاید اصلا یهو عقب انداختن زمان عرضه رو .

9. 4 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قابل توجه اون آدمایی که دلشون میخواد بدونن محبوبیت کدوم بازی ، PES یا FIFA بالاتره،میتونن آنتی ف ی ل ت ر خودشونو باز کنن و این 2 لینکی که میدم رو با هم مقایسه کنن :
    کد:
    کد:

11. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با عرض سلام.
    سپاسگذارم.
    کلا چون دمو زودتر عرضه می شه فرصت دارن بهتر کنن بازی رو اما از 2، 3 هفته قبل از عرضه ی بازی دیگه معمولا تغییری توش انجام نمی شه و می ره برای تست های نهایی و packaging اما اگه باگ اساسی گزارش بشه، بعدا patch یرای درست شدن مشکل می دن بیرون

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

این آقا روابط عمومی PES هست:
    کد:
    می تونین تو همون توییتر ازش سوال بپرسین و باگ گزارش کنین

تا الان این دو تا حرف رو در مورد دمو زده:
    I'm aware of the 'jog bug' in the demo. Final code checked and issue appears to be fixed. Will doubled check with team

The team is aware of issues reported with AI pressure down the wing and at corner flag. We'll report back with results ASAP
    Last edited by hesamat87; 24-09-2010 at 14:07.

13. 5 کاربر از hesamat87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من خودم طرفدار pes هستم.pes 2010 بهتر از fifa2010 بود.ولی الان fifa2011 بهتر از pes2011 هست.

در واقع pes ضعیف تر شده و fifa بهتر.

15. این کاربر از vendee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کد:
    آقا اینم ببینید . در ضمن بازی رو top player هست . این یکی شاه باگه

اصلاح می کنم این یکی رو ببینید . دروازبان میره تو تماشاگرا

کد:
    Last edited by black.assassin; 24-09-2010 at 14:25.

17. 5 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •