من اینطوری فکر نمی کنم . مشکل کلیه و هوش مصنوعی![]()
اینو حتما ببینید . حجمشم کم کردم تا جایی که تونستم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینطوری فکر نمی کنم . مشکل کلیه و هوش مصنوعی![]()
اینو حتما ببینید . حجمشم کم کردم تا جایی که تونستم :
چرا اینجا این همه ناراضی ان همه؟ برین تو فروم های کشورهای دیگه ببینین اکثریت با بازی حال کردن، من خودم از 2008 به این ور با PES حال نکردم اما این بار واقعا دوس دارم بازی رو، شاید دلیل ش اینه که مثل PES های قبل می خواین بازی کنین، مخصوصا دفاع کردن کلا عوض شده سیستم ش، دروازه بان ها هم تو Top player خیلی مشکل دار نیستن، فقط داورش یه مقدار زیاد خطا می گیره با یه سری باگ که خیلی هاش رفع می شه تو نسخه کامل (مثلا نردیک نقطه کرنر می شه راحت راه رفت و راحت هم سانتر کرد، که این رو گفتن درستش کردن)
تو فرومای خارجی باگها رو هم گفتن . درسته خیلی چیزا درست شده . ولی هوش مصنوعی افتضاح تر شده . نه داداش من قشنگ یاد گرفتم بازی رو . 10-20 بار بازی کنین دستتون میاد خیلی راحت میشه گل زد و موقعیت به وجود آورد ولی دیگه تخیلی نیست .
حرفم کلی بود دوست عزیز، در مورد هوش مصنوعی قبول دارم به خوبی PES5/6 نیست، اما به نظرم خیلی بهتر از 2010 شده، یه باگ هایی داره مخصوصا از کناره ها بخوای حمله کنی، کاری به کارت نداره (که گویا قراره درست ش کنن)اما واقعا به غیر از این روش راحت نیست گل زدن
با عرض سلام.
اقایون ایا این نسخه دمویی که اومده فقط برا تبلیغه یا اینکه جهت رفع ایرادهای بازی هم هستش.
یعنی اینکه این نسخه اخرین ویرایش هستش و غیر قابل تغییر یا اینکه اگه باگی یا مشکلی مطرح بشه عوامل کونامی برطرفش میکنن ؟
سپاسگذارم.
از گوشه ها نمی رم . با پاس های عمقی و هوایی . اونقدر پاس کاری میکنم که دیگه حریف سوتی میده خودش . می دونم داداش حرفتم کاملا درست بود . خیلیا الکی گیر میدن و باگهایی رو که به خاطر نسخه دمو هست هزار بار می گن . مخصوصا این فیفا بازهای تعصبی
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
این نسخه برای رفع باگ و پیدا کردن باگهاست . اگه باگی دیدین به کونامی گزارش بدین . هنوز بازی ریلیز نشده و امکان دستکاری هست . شاید اصلا یهو عقب انداختن زمان عرضه رو .
قابل توجه اون آدمایی که دلشون میخواد بدونن محبوبیت کدوم بازی ، PES یا FIFA بالاتره،میتونن آنتی ف ی ل ت ر خودشونو باز کنن و این 2 لینکی که میدم رو با هم مقایسه کنن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا چون دمو زودتر عرضه می شه فرصت دارن بهتر کنن بازی رو اما از 2، 3 هفته قبل از عرضه ی بازی دیگه معمولا تغییری توش انجام نمی شه و می ره برای تست های نهایی و packaging اما اگه باگ اساسی گزارش بشه، بعدا patch یرای درست شدن مشکل می دن بیرون
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
این آقا روابط عمومی PES هست:
می تونین تو همون توییتر ازش سوال بپرسین و باگ گزارش کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا الان این دو تا حرف رو در مورد دمو زده:
I'm aware of the 'jog bug' in the demo. Final code checked and issue appears to be fixed. Will doubled check with team
The team is aware of issues reported with AI pressure down the wing and at corner flag. We'll report back with results ASAP
Last edited by hesamat87; 24-09-2010 at 14:07.
من خودم طرفدار pes هستم.pes 2010 بهتر از fifa2010 بود.ولی الان fifa2011 بهتر از pes2011 هست.
در واقع pes ضعیف تر شده و fifa بهتر.
آقا اینم ببینید . در ضمن بازی رو top player هست . این یکی شاه باگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلاح می کنم این یکی رو ببینید . دروازبان میره تو تماشاگرا![]()
Last edited by black.assassin; 24-09-2010 at 14:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)