به این پست مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این پست مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول برو پيش داووينچي...بده بخونشون...بعد جلو ديوار codex برو...اول shift بزن بعدم e ...
خدا رو شکر کمتر کسی مشکل کرک داره...........نسبت به اولا
---------- Post added 24-04-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 23-04-2010 at 11:59 PM ----------
همین کارو میکنم چیزی نمیشهاول برو پيش داووينچي...بده بخونشون...بعد جلو ديوار codex برو...اول shift بزن بعدم e ...
مثله ماست همشون منو نگاه میکنن
وقتی Shift رو میزنی کار نمیکنه یا وقتی e رو میزنی
به هر حال باید shift رو بزنی و بعدش e رو نگه داری تا eagle vision فعال بشه حل نشد از کرک امضا استفاده کن چون ممکنه از value باشه
در ضمن حتما سیوت رو برام آپلود کن و با pm لینک بده ممکنه از سیو هم باشه
سلام به همگی من اول بازی جایی که اگه اشتباه نکنم برادرشو دار می زنند و شمشیرشو اون زره پوشه ازش می گیره گیر کردم
تعدادشون زیاد سریع دار فانی رو وداع می گم باید چه کار کنم
فرار كن...
يه f بزن سريع بدو....
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
كسي اونجا نور دورش نيست؟؟؟؟
چون فكر كنم اول بايد با عموت حرف بزني...
اصلا ببين تو نقشه علامت كجا هست...
f چه عملی انجام میده
یه بار فرار کردم از یه منطقه ای که امدم جلو تر بدون دلیل مرد
f روی هدف شما فوکس میکنه یعنی دوربین و توجهتون رو روی هدف قفل میکنه این منطقه هم فعلا قفله یعنی بازی که شروع میشه کل شهر باز نیست و با رد کردن مراحل کم کم مناطق بیشتری باز میشن
سلام
موقعه فرار کیسه پولو انتخاب کن و جاهای که جمعیت مردم تقریبا زیاده پولا رو بریز کف خیابون تا ملت بریزن روشو راه بسته شه به سربازا(هر جای میتونی این کارو کن) دکمه اسپیسم رو هم که میدونی بگیری سرعت بیشتر میشه.توی قسمتای شهر که لایه سفیدی رنگی پوشوندتش نشو تا نمیره
سلام دوستان من یه جایی گیر کردم کسی هست کمکم یکنه
یه مرده رو پل وایساده و من میرم پیشش و حرف میزنم و بعد که حذرفمون تموم میشه هیچی نمیشه البته یه نامه میده بهم ولی بعدش خبری نیست
و تو یه دهکده کوچیک یکی از اون استخونا هست که دورش میری و یه در باز میشه و میرم توش ولی توش که میرم پایین پام اب هست و روبه روم یه دره که وقتی میرم پیش دره هیچی دکمه ایی یا چیزی نداره که دره رو باز کنم کسی هست اینجا رو رد کرده باشه فکر کنم تو 16 درصد باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)