دوست عزیز وقتی اون بالا عکس G یا E میاره به معنی این نیست که کانکتی! یعنی این کانکشنا رو خطت موجوده...![]()
دوست عزیز وقتی اون بالا عکس G یا E میاره به معنی این نیست که کانکتی! یعنی این کانکشنا رو خطت موجوده...![]()
منم با ایشون موافقم چون هیچ دلیل قانع کننده ای وجود نداره که همچین گوشیی به این زودی خبراش بیاد بیرون و همینطور که ایشون گفتن الان قوی ترین پردازنده ها کوالکام 1.3 گیگا هرتز و 1.5 گیگاهرتز dual core هستن که تازه آخره این ماه به بازار داده میشن البته 1.5 گیگا 2 هسته ای به مراتب از 2 گیگا تک هسته قوی تره!!! ولی خب همونطور که گفتم سایت اسلش گیر خبراش الکی نیست و حتما یه خبری تو سامسونگ هست...ولی فقط 1 دقیقه فکر کنین همچین گوشیی تو دستتونه!! با این مشخصات!! من که فیوزای مغزم میزنه بیرون![]()
دوست عزيز درسته من الان ايرانسل گذاشتم
و علامت E اومد
نشوندهنده اينه كه اين سيم كارت داراي امكان اينترنت هست
سلام.
اون E که میاد کنار آنتن بمعنای وجود تکنولوژی EDGE در اون منطقه هست و هر زمانی که این امکان وجود نداشته باشه علامت G ظاهر میشه که به معنای GPRS هست.![]()
راستی آریان جان!! من هر موقع میام تهران E میشه برمیگرم خونمون (میلان!!) دوباره G میشه یعنی به شهرستانا Edge نمیدن؟؟ بعد این Edge واقعی هستش یا فقط اسمشه؟؟ هزینه ی اضافه حساب میکنن بات؟
مرسي بابت راهنماييتون
پس علامت مربوط به اينترنت g هست؟
اما برام جالبه كه اينجا كه يه شهرستانه كوچيكه EDGE داره
دوستان اين مشكل گذاشتي والپيپر كي حل ميشه هر عكسي ميندازي براي كل صفحه ها ميندازه نميشه مثل جت عكس انداخت براش با برنامه WALLPAPER PLUS هم كار كردم ولي نشد
واسه دهات ما هم Eهست.جالب اينجاست صبح زود حدوداي 6؛7سرعت در حد المپيكه.حدوداي 60تا 70كيلو بايت در ثانيه!!!
از اي دي اس ال 512هم بيشتره؛در طول روز هم 15اينا هست.
تازه ايرانسل يه طرحي هم زده 1ماه اينترنت نامحدود 24ساعته 10هزار تومن؛24ساعته وصلم با همون 10تومن.4ومين دورست فعالش ميكنم.فقط شبا قطعيش زياده.
در كل اگه آدم بيكار باشه و مثل من واسه ارشد نخونه :(( آخره عشق و حاله.
60 کیلو در ثانیه!!!!
بعد همراه اول پدرسوخته با اون شعار پدر سوخته تر از خودشاومده تو نظمیه کرمانشاه به رئیس نظمیه (من!) میگه فقط GPRS داریم Edge نداریم! آخه پدر سوخته بدم با زبون از سقف آویزونت کنن!! اومدی تو نظمیه به رئیسش توهین میکنی! پدر سوخته!!بدم پدر پدر سوختتو بسوزونن!! (اگه قهوه تلخ ندیدین زیاد این پست رو جدی نگیرین
)
ولی چه ظلمیه در حق ما میکنن!! همراه اول تو اینجا فقط gprs داره ...باور کنین اونم سرعتش از 10 کیلو در ثانیه بالاتر نمیره!!![]()
حالا باز خوبه؛واسه شهر ما همراه آخر اينترنت نداره.اس ام اس هم به زور ميره چه برسه به اينترنتش.اما ايرانسل عوضش كارش درسته.
دوستان از عنوان تايپيك دور نشيم...
بروبچ گالاكسي لانچر 0.8.1.1 رو نصب كنن حالشو ببرين.
منو رو سه بعدي ميكنه؛ويدگت هاي زيبايي هم واسه مسج ايناداره.
بعد از نصبش دكمه هاوم رو بزنيد و لانچر رو انتخاب كنيد.
ضمنا اين نسخه پلاسش هست كه پولي نيست؛در نسخه هاي عاديش 3دلار پول ميخاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)