تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 296 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بعد از اینکه یک نفر بازیشو انجام داد فایل سیو بازیها ( PES2010_COMMUNITY03.bin )رو فشرده کنه و توی سایت multiupload آپلودش کنه . در ضمن از بازیهای بعدی آخر بازیها یک عکس از آمار بازی که پایین صفحه نشون داده میشه بگیرید و توی تاپیک بزارید . سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای آپلود عکس مناسبه فقط یادتون باشه سایز عکس و فرمتشو کوچیک کنید تا بچه ها برای لود صفحه تاپیک به مشکلی برخورد نکنن .

در آغاز فعالیت habib_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حسین جان من حاضرم بازیمو انجام بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من حاضرم محمد جان بازیمو انجام بدم

فقط باید ترکیبشو بده درسته

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون . حسین جان . خداحافظ . من دارم میرم سر کار . سعی میکنم از سر کار با گوشیم ان شم و کار رو دنبال کنم. حسین جان اونا رو برام آپ کن تا من فردا بیام مشکلات بازی رو روبه راه کنم. همگی خداحافظ.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حسین جان به نظرت بهترین روش ترکیب رم با بازیکنایی که دارم کدوم روشه
    منظورم 2-4-4 اینا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اقایون . حسین جان . خداحافظ . من دارم میرم سر کار . سعی میکنم از سر کار با گوشیم ان شم و کار رو دنبال کنم. حسین جان اونا رو برام آپ کن تا من فردا بیام مشکلات بازی رو روبه راه کنم. همگی خداحافظ.
    باشه آرمین جان من فایلهایی که لازم داریو برات میفرستم برو به سلامت .

من حاضرم محمد جان بازیمو انجام بدم

فقط باید ترکیبشو بده درسته
    آره فقط اجازه بده محمد بیاد تا ترکیبشو بده . فعلا چون شروع بازیهاست معطلیها و مشکلاتی بوجود میاد اما دو سه هفته از بازیهای لیگ که بگذره همه چیز روتین میشه و همه کاملا روی امورات مسلط میشن و اونوقت کمترین معطلی یا هدر رفتن وقت رو خواهیم داشت . یعنی هر کاربر تنها کافیه روزی نیم ساعت وقت توی تاپیک بزاره و برنامه های کاریش دچار مشکل نشه .

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

حسین جان به نظرت بهترین روش ترکیب رم با بازیکنایی که دارم کدوم روشه
    منظورم 2-4-4 اینا
    حامد جان یکی دو تا بازی که بکنی کم کم با توجه به سبک بازیت همه چیز دستت میاد من الان دقیقا نمیدونم اصلا سبک بازیت چطوریه .
    فقط از سیسینیو به نحو احسنت استفاده کن چون کارت اورلپ داره که میتونه ساپورت بسیار خوبی برای توتی باشه . دقیقا کاری که آلوز توی بارسا میکنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بهترین پستی که واسه سیسینیو انتخاب کنم چیه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهاب جان صبر کن الان ترکیب میدم. حسین نمیشه من مثلا سیو رو دانلود کنم و ببینم که فلش بازیکنان چه طوری تا با توجه به اون بازیکنان رو بچینم؟ یعنی منظورم این هست که فلشهای بازیکنان چلسی برای من و شهاب هر جفتمون به یک صورت نشون داده میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شهاب جان صبر کن الان ترکیب میدم. حسین نمیشه من مثلا سیو رو دانلود کنم و ببینم که فلش بازیکنان چه طوری تا با توجه به اون بازیکنان رو بچینم؟ یعنی منظورم این هست که فلشهای بازیکنان چلسی برای من و شهاب هر جفتمون به یک صورت نشون داده میشه؟
    آره یک جوره . راستی میبخشی پشت سرت به حامد گفتم این وحید برای ترکیب کچلت میکنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باشه آرمین جان من فایلهایی که لازم داریو برات میفرستم برو به سلامت .

آره فقط اجازه بده محمد بیاد تا ترکیبشو بده . فعلا چون شروع بازیهاست معطلیها و مشکلاتی بوجود میاد اما دو سه هفته از بازیهای لیگ که بگذره همه چیز روتین میشه و همه کاملا روی امورات مسلط میشن و اونوقت کمترین معطلی یا هدر رفتن وقت رو خواهیم داشت . یعنی هر کاربر تنها کافیه روزی نیم ساعت وقت توی تاپیک بزاره و برنامه های کاریش دچار مشکل نشه .

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

حامد جان یکی دو تا بازی که بکنی کم کم با توجه به سبک بازیت همه چیز دستت میاد من الان دقیقا نمیدونم اصلا سبک بازیت چطوریه .
    فقط از سیسینیو به نحو احسنت استفاده کن چون کارت اورلپ داره که میتونه ساپورت بسیار خوبی برای توتی باشه . دقیقا کاری که آلوز توی بارسا میکنه .

بهترین پستی که واسه سیسینو چیه حسین جان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •