سلام..
من TP-Link 8951ND خریدم 85..تک آمتنه..خونم 80 متره همه جا سیگنال گوشیم پره.. راحت کانفیگ شد..اینترنتم مخابراته..
سلام..
من TP-Link 8951ND خریدم 85..تک آمتنه..خونم 80 متره همه جا سیگنال گوشیم پره.. راحت کانفیگ شد..اینترنتم مخابراته..
امروز خریدید..... مبارک باشه
با گارانتی 85 تومن ؟
قبل از خریدش پرسو جو کردین ؟...چی پرسیدین توی بازار جی بهتون پیشنهاد دادن چی رر مناسب ندونستن؟!
سلام..آره دادا با گارانتی سه ساله.. گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.. احتمالا پدر مادر نداره.. طرف تو پاساژ ایران فکر کنم بود آشناس تو این قیمتا تا 90 گفت d-link و اینو یه مودم دیگه که 70 تومان بود..
گفت اینو خودم دارم استفاده می کنم و راضیم..مام همینو ورداشتیم.. فعلا که اوکیه..
دوستان من یه مودم 8951 دارم الان میخواهم بفرشوم و تا حدود 140 تومن خرج کنم یه مودم میخواهم برای خونه 250 متری کامل کامل جواب بده. نظر دوستان در مورد این 2750 چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه مدل دیگه ای هم تو این رنج قیمت سراغ دارید برای خونه 250 متری 2 طبقه بگید بخرم..
Last edited by seyediali3; 15-08-2013 at 20:56.
کسی نیست جواب بده و کمک کنه؟....
2750 سری جدیدش
8961 یا 8968
همشون تست شدن و تایید میشه.
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
دوست عزیز یعنی همشون خونه 250 متری را با سیگنال خوب جواب میدن؟
فقط برام برد وایرلس مهمه و گزینه های دیگه مثل یو اس بی و.. مهم نیست.
شما کدوم مدل را برای بنده پیشنهاد میدین؟ خودم احساس مسکنم 2750 سری جدید بهتر از همه باشه. آنتن 2750 2*5db هست یا 2*2db ?
عزیز من جفتشو بهت پیشنهاد میدم
ولی خودم 8968 دارم فعلا
راضیم برای پاساژ بزرگ چه برسه به خونه 250متری!
5db هم تاثیر چندانی واسه برد نداره تو همین تاپیک رو بخونید دوستان توضیح کامل دادند.
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
دوست عزیز شرمنده به عنوان آخرین سوال من الان 8951 دارم اگه 8968 بگیرم بردش چقدر بیشتره 2 برابر بیشتره هست؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)