تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 245 از 410 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من یک مودم وایر لس تی پی لینک خریدم
    مدلش هست td-w8151n
    تنظیمات مودمش را کامل انجام دادم.... ولی آخر تنظیمات باید چراغ اینترنت روشن بشه ولی روشن نمی شه ( چراغ adsl یعنی همون چراغی که باید فیکس بشه روشن می شه و فیکس می شه اون مشکلی نداره ) ولی چراغ اینترنتم روشن نمی شه
    با همه این حرف ها مودم وایرلسم وصل می شه به اینترنت ولی هیچ سایتی را باز نمی کنه حتی گوکل را باز نمی کنه مشکلش کجاست باید چی کار کنم؟ مودم قبلی من مودم معمولی زیمنس بود .. اون راحت وصل می شه و هیچ مشکلی نداره....

و سوال دوم می خواستم بدونم vpi مخابرات چنده؟ تا اونجایی که می دونم vci برای همه سرویس ها 35
    چند پسقت قبل تر از شما منم گفتم که چنین مشکلی دارم
    شما برید در مودم زیمنستون و mac address مودم زیمنستون رو کپی کنید و در یه جایی یادداشت کنید(پشت خودم مودم هم معمولا مینویسنش)
    بعدش اون یکی مودمتون رو به کامپیوترتون وصل کنید و مک آدرس مودم زیمنس رو در اون قرار بدید و ریستش کنید
    فکر نکنم دیگه واسه اتصال مشکلی واستون پیش بیاد، دلیلش هم همینه که قبلا نوشتم
    من هیچ نمیتوانستم کانکت بشم زنگ زدم بهشون میگم اینطوریه گفتن که تازگی ها سرویس جدیدی راه انداختن که مک مودم رو ثبت میکنه و اگه شما مک مودم خودتون رو تغییر بدین دیگه نمیشه کانکت شد!
    الان من بدبخت دو تا مودم دارم باید برم مک اون یکی رو با این یکی مودم یکی کنم تا بتوانم کانکت بشم

2. 2 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چند پسقت قبل تر از شما منم گفتم که چنین مشکلی دارم
    شما برید در مودم زیمنستون و mac address مودم زیمنستون رو کپی کنید و در یه جایی یادداشت کنید(پشت خودم مودم هم معمولا مینویسنش)
    بعدش اون یکی مودمتون رو به کامپیوترتون وصل کنید و مک آدرس مودم زیمنس رو در اون قرار بدید و ریستش کنید
    فکر نکنم دیگه واسه اتصال مشکلی واستون پیش بیاد، دلیلش هم همینه که قبلا نوشتم
    ممنون دوست عزیز

شما این کار را کردید مشکلتون رفع شد؟
    من مک آدرس مودم قدیمی را نتونستم پیدا کنم.. پشت مودم هم چیزی ننوشته از کجا باید مکش را بگیرم؟
    پشت مودم جدید مک ادرس را نوشته

سوال بعدیم در مورد چراغ اینترنت مودم هست... موقع وصل شدن به اینترنت اون چراغ حتما" باید روشن باشه؟ ( منظورم چراغ adsl نیست)
    شما هم مشکل روشن شدن این چراغ را داشتید؟ چون من تنظیمات مودم را که خوندم نوشته بود بعد از تنظیمات باید حتما" این چراغ روشن بشه ولی با این که صد در صد تنظیمات ر ا درست انجام دادم ولی باز این چراغ روشن نشد
    و آیا مودمتون قبل از این که مک آدرسش را تنظیم کنید به اینترنت وصل می شد یا نه؟ چون برای من وصل می شه ولی هیچ سایتی را باز نمی کنه

4. 2 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

من مک آدرس مودم قدیمی را نتونستم پیدا کنم.. پشت مودم هم چیزی ننوشته از کجا باید مکش را بگیرم؟

سوال بعدیم در مورد چراغ اینترنت مودم هست... موقع وصل شدن به اینترنت اون چراغ حتما" باید روشن باشه؟ ( منظورم چراغ adsl نیست)
    شما هم مشکل روشن شدن این چراغ را داشتید؟ چون من تنظیمات مودم را که خوندم نوشته بود بعد از تنظیمات باید حتما" این چراغ روشن بشه ولی با این که صد در صد تنظیمات ر ا درست انجام دادم ولی باز این چراغ روشن نشد
    و آیا مودمتون قبل از این که مک آدرسش را تنظیم کنید به اینترنت وصل می شد یا نه؟ چون برای من وصل می شه ولی هیچ سایتی را باز نمی کنه
    من که اینکارو کردم الان میتوانم با دو تا مودمم وصل بشم
    برو تو 192.168.1.1
    اونجاها بگردی پیداش میکنی
    آره باید روشن باشه در غیر اینصورت نشون میده که شما به اینترنت وصل نشدید
    نه وصل نمیشد، فقط چراغ adsl روشن میشد و چراغ intenet روشن نمیشد

6. 2 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

مودم قبلیت را وصل کن توی cmd تایپ کنarp -a اینتر کن ببین مک 192.168.1.1 چنده بعد توی پنل مودم جدید مکش را کلون کن ببین مشکل حل می شه.
    ویرایش: مثل اینکه دستور بالا فقط مک LAN مودم را می ده که در حرف آخر با مک WAN مودم فرق داره. مدل دقیق مودم قبلیت چیه؟ توی پنلش خوب گشتی هیچی پیدا نکردی؟
    Last edited by amin_g_p; 27-06-2013 at 15:58.

8. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashkan 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها من یه سوال داشتم........ میخواستم از طریق سایت مخابرات برای adsl ثبت نام کنم میگه با این شماره تلفن نمیشه به شما سرویس بدیم......حالا راهی است که من بتونم اینترنت پر سرعت از مخابرات بگیرم یا نه؟
    اگه هم امکان نداره بگید از کجا خوبه اینترنت پر سرعت یگیرم.

10. این کاربر از ashkan 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما همون طور که دوستان گفتن باید وارد پنل مودم بشی و تنظیمات را روی pppoe بذاری و یوزر پست را وارد کنی تا اتومات مودم وصل بشه بعد هر وسیله ای که به شبکه وصل می شه از اینترنت می تونه استفاده کنه. البته یه نکته ای هست مک مودم و پی سی که یکی نیست دوباره ایراد احتمالا بگیره و کانکت نشه نمی دونم شایدم نگیره!؟

---------

امروز برای من خیلی دیسکانکت می شه!!! تازه هر دفعه باید دستی از پنل مودم وصل بشم مگر نه وصل نمی شه قبلا حداقل اتوماتیک خودش وصل می شد معلوم نیست چیکار کردن مودمم هم قاطی کرده!!
    شلوغش نکنید بابا فقط باید Mode رو روی pppoe میاشتم تا آیتومات وصل شه الآن هم درست شده خودم درستش کردم
    ممنون

12. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من که اینکارو کردم الان میتوانم با دو تا مودمم وصل بشم
    برو تو 192.168.1.1
    اونجاها بگردی پیداش میکنی
    آره باید روشن باشه در غیر اینصورت نشون میده که شما به اینترنت وصل نشدید
    نه وصل نمیشد، فقط چراغ adsl روشن میشد و چراغ intenet روشن نمیشد
    ممنون دوست عزیز

14. این کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مودم قبلیت را وصل کن توی cmd تایپ کنarp -a اینتر کن ببین مک 192.168.1.1 چنده بعد توی پنل مودم جدید مکش را کلون کن ببین مشکل حل می شه.
    ویرایش: مثل اینکه دستور بالا فقط مک LAN مودم را می ده که در حرف آخر با مک WAN مودم فرق داره. مدل دقیق مودم قبلیت چیه؟ توی پنلش خوب گشتی هیچی پیدا نکردی؟
    آقا درود به شرفت
    این دستوری که نوشتید خیلی به دردم خورد
    یک مک بهم داد ( به عنوان physical address)... بعد که توی پنل خود مودم چک کردم دیدم مک خود مودم را داده و حرف آخرش هم هیچ فرقی نمی کرد .. بازم ممنون

16. این کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پنل کاربری این مودمه خیلی پیچیده است .. هزار جور گزینه مختلف داره.. دقیقا" نمی دونم کجا باید این مک جدید را وارد کنم.. تنها جایی که دیدم امکان وارد کردن مک بود.. در قسمت interface setup در بخش wirless دو قسمت داشت که می شد مک جدید اضافه کرد.. یعنی یک ستونی برای اضافه کردن حدود ده مک دیگه وجود داشت
    یک بخش به اسم wds setting که من اینجا را خالی گذاشتم
    و یک بخش دیگه به اسم wirless mac adress filter که بالاش دو گزینه activated و deactivated داره
    که من اکتیوت را زدم
    و مک مودم قبلی را همینجا وارد کردم
    ولی باز هم درست نشد
    مثل قبل مودم وصل می شه به اینترنت ولی هیچ سایتی را باز نمی کنه .. اون چراغ اینترنت هم خاموشه
    راه حلش چیه؟

18. این کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پنل کاربری این مودمه خیلی پیچیده است .. هزار جور گزینه مختلف داره.. دقیقا" نمی دونم کجا باید این مک جدید را وارد کنم.. تنها جایی که دیدم امکان وارد کردن مک بود.. در قسمت interface setup در بخش wirless دو قسمت داشت که می شد مک جدید اضافه کرد.. یعنی یک ستونی برای اضافه کردن حدود ده مک دیگه وجود داشت
    یک بخش به اسم wds setting که من اینجا را خالی گذاشتم
    و یک بخش دیگه به اسم wirless mac adress filter که بالاش دو گزینه activated و deactivated داره
    که من اکتیوت را زدم
    و مک مودم قبلی را همینجا وارد کردم
    ولی باز هم درست نشد
    مثل قبل مودم وصل می شه به اینترنت ولی هیچ سایتی را باز نمی کنه .. اون چراغ اینترنت هم خاموشه
    راه حلش چیه؟
    اینجا که وارد کردی برای محدود کردن دستگاه هایی که از طریق وایرلس وصل می شن هست. جزو Setup های اصلی هست احتمالا باید گزینه ای به اسم Advanced Setup داشته باشه و بعدش MAC Clone اینجا مک را تغییر می دی بعدش یه بار خاموش روشن کن.
    Last edited by amin_g_p; 27-06-2013 at 23:00.

20. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •