بله با دکمه audio (فکر کنم long press باشه)میتونن bass وtreble رو تنظیم کنن .در انکیو 5305 که اینجوریه.
در ضن تنظیمات rock ,...برای موسیقی در 5305 هم وجود نداره.
چهار مود برای گیم وجود داره .
بله با دکمه audio (فکر کنم long press باشه)میتونن bass وtreble رو تنظیم کنن .در انکیو 5305 که اینجوریه.
در ضن تنظیمات rock ,...برای موسیقی در 5305 هم وجود نداره.
چهار مود برای گیم وجود داره .
Last edited by farzadmaham; 09-11-2010 at 11:06.
باس و تریبل و سنتر داره، وقتی روی گزینه ی استریو رفتم سنتر خودش روی منفی 4 بود ولی هر چی تغییرش میدم فرقی احساس نمیکنم حتی روی منفی 12 و یا مثبت 12.
اون دابل باس هم فکر کنم یه جا خوندم اتوماتیک آف هست تا وقتی که یک ساب ووفر نداشته باشی.
برای باس هم یه کاری کردم علاوه بر کم کردن از توی اکولیزر ،که احساس میکنم که باس خیلی نرمتر شد، همانطور که گفتم زیر هر کدوم از پایه ها که به صورت میخ بود یک قطعه هایی از پلاستیک سخت بود من زیر اون پلاستیک ها یه پارچه ی خیلی کلفت گداشتم به قطر 1-2 سانت که پلاستیک ها با کف سرامیک تماسشون مستقیم نباشه، به نظرم باس خیلی بهتر شد، احساس میکنم کمتر صدای بیس خراب می شود.
البته فکر کنم اون پلاستیک های زیر پایه مخصوص زمانیه که بلندگو روی زمین نرم مثل فرش و اینا باشه و میخ برای روی سرامیک و موزاییک و اینا برای احتیاط که روی موزاییک خط نندازه زیرش اون پلاستیک ها رو گذاشته بودم.
منم خودم زیاد نمی دونم ولی اینجا رو نگاه کن شاید بدردت بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
قیمت هاشون رو میشه بگین؟! اصلا تو 700-800 تومن چیزی هست ؟!من به شخصه پایونیر و بعد فیلیپس رو پیشنهاد می کنم
چقدر می خواین هزینه کنید>؟
من میخوام از جوانرود بگیرم!
MKV رو فکر کنم اکثر پلیر ها پخش کنن ولی rmvb رو نمی دونم.
فکر کنم یه چند صفحه از این تاپیک رو نگاه کنی یکسری اطلاعات دست میاد
بلوري پلير سامسونگ 5500 فرمت MKV اجرا ميكنه.
می تونید rs30 or rs50 پایونیر با قیمتهای 840 و 650 خریداری کنید که خیلی عالیه فقط باید ببینید به دیزاین خونتون میباد یا خیر
در غیر این صورت باید آیتم های دیگیری را در نظر گرفت
دوست عزیز سری پایونیر بسیار مناسب است. من خودم rs-30 دارم و توصیه میکنم یه بار صداشو بشنوی.در ضمن من چند ماه پیش مریوان و بانه رفتم بهت توصیه میکنم سینما رو از اونجا نخری چون اولن تفاوتش با تهران نهایت 50 تومنه ثانیا گارانتی هم نیست . بنظرم ارزش نداره سینما رو بگیری ولی تلویزیون ارزش داره اونم نه همه مدلهاش.
از تنها نمایندگی پایونیر تو تهران باید بگیری که آدرسشو بچه ها تو پست های قبلی زدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)