منم قبلا هنگام اپدیت بازی یه ارور میداد v .p .n زدم درست شد![]()
منم قبلا هنگام اپدیت بازی یه ارور میداد v .p .n زدم درست شد![]()
دوست عزیز احتمالا نت فریم ورک نداری
منم قبلا هنگام اپدیت بازی یه ارور میداد v .p .n زدم درست شد
مرسی از شما
درست شد بالاخره...
از یه کامیپوتر دیگه که مولتی پلیرش سالم بود فایلهاشو کپی کردم ریختم تو کامپیوترخودم و درست شد...
درست فرمودید ..
اون مشکلم بخاطر نداشتن دات نت 3.5 بود رفتم نصب کردم![]()
Last edited by Saeed System; 23-07-2011 at 11:35.
تعریف از خود نباشه اما من تو مپه rust و highrise خیلی شاخم.
از کجا بفهمم ورژن بازی چنده؟
همچین کسی وچود نداره چون همیشه یکی هست که آدم رو بکشه و یا بهتر باشه ....من خودم دیدم افرادی که خیلی خوب بازی می کردن به یه حرکت اشتباه و خیلی ساده مردن یا حتی نایف شدن !!!! کلا باید مپ ها رو بشناسی اونوقت بازی برات آب خوردن میشه ..مثلا من همیشه با این مپ Skidrow مشکل دارم !!!كسي هست كه بازيكن خيلي حرفه اي باشه؟
اخرش باشه ديگه
کلا rust خوراک FFA هستش ..یه جا واستی کلی می تونی بکشی و نیازی به کمپ کردن یا حرکت کردن هم نیست !!!! راستی همین rust کوچکترین مپ این بازی هستش !!!!تعریف از خود نباشه اما من تو مپه rust و highrise خیلی شاخم.
highrise زیاد سوراخ سمبه و بالا و پایین داره ...تازه اگه نری روی پشت بوم و همه رو اسنایپ نکنی !!!
سلام بروبچ
آقا چجوریه بعضیا از پشت دیوارم مارو میبیننو نشونه میرن ؟ جریان چیتو تقلبو ایناس؟ خداییش اصلاً تو کتم نمیره من یه بارم همچین کارایی نتونستم بکنم
عزیز گویا به این نوع تقبل می گن wall ---- یا مختصرا WH ..از پشت دیوار دشمن رو به صورت قرمز نشون میده....آقا چجوریه بعضیا از پشت دیوارم مارو میبیننو نشونه میرن ؟ جریان چیتو تقلبو ایناس؟ خداییش اصلاً تو کتم نمیره من یه بارم همچین کارایی نتونستم بکنم
کلا -- از هر نوعش حال نمی ده و بعد از یه مدت حس بازی رو از بین می بره ..بازی که کشته نشی و ترس از کشته شدن نداشته باشی که حال نمیده .......همش که کشتن نیست اون حس بازی هم هست که موقع آن لاین زدن به آدم دست میده ...برای همینه که آنلاین این همه طرفدار داره ...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)