تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 472 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه abadan110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

والا ما هم توی همین بخرم نخرم های این دوست عزیزمون گیر کردیم. ماشین یک ماه دیگه دستم میاد اما خدایی خیلی مردد و هستم نمیدونم چکار کنم. دو روز دیگه هم باید قسط دومش رو بدم. از طرفی هم اینو کنسل کنم میدونم قراره یه 6-7 درصدی روی قیمتا بره. البته امیدوارم این افزایش بعد از تحویل ما باشه. خلاصه خیلی سردرگم شدیم

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

والا ما هم توی همین بخرم نخرم های این دوست عزیزمون گیر کردیم. ماشین یک ماه دیگه دستم میاد اما خدایی خیلی مردد و هستم نمیدونم چکار کنم. دو روز دیگه هم باید قسط دومش رو بدم. از طرفی هم اینو کنسل کنم میدونم قراره یه 6-7 درصدی روی قیمتا بره. البته امیدوارم این افزایش بعد از تحویل ما باشه. خلاصه خیلی سردرگم شدیم
    قیمت های جدید روز شنبه یا یکشنبه اعلام میشه
    سمند ef7 با توجه به قیمتش نسبت به سایر خودرو ها ارزش خرید داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یه زمانی تو p30world فقط افراد خبره به سوالات جواب میدادن و بقیه سعی میکردن استفاده کنن.الان متاسفانه همه میان نظر میدن.خنده م میگیره میان میگن بنزینی بهتر از گازسوزه مشکل اینه که نه معنی کلمه بهترو میدونن نه گازسوز ) اینکه مدل گازسوز هم قابلیت استفاده از بنزین رو داره و هم گاز خودش یه مزیت خیلی بزرگه.موتورشون که فرقی نداره فقط گازسوز یه تغییرات کوچیکی داره که مناسب گاز بهم باشه و در عین حال از بنزین هم استفاده میکنه.فقط ممکنه تحمل وزن مخزن گاز و در کل سنگین تر شدن ماشین کمی و فقط کمی رو شتاب تاثیر داشته باشه همین.در ضمن اینو هم بگم مردم ایران کلا تو جو زندگی میکنن.جو این افتاد که موتور ef7 مشکل داره بین مکانیکا و نمایندگی ها و ... الان از مشهد تا بندرعباس از هر کی بپرسی همین جملاتو واست تکرار میکنه.نمیدونم چرا فقط رو بعضی چیزا حساس میشن.مثلا یه مدت 405 ها آتیش میگرفتن چپ و راست و کلی هم اخبار گفت اما اون کلیدی که بعضیا به ef7 کردن به 405 نکردن.زیاد به حرف آدمهای نامطلع که فقط عین دستگاه کپی شنیده های غلط خودشونو تکرار میکنن توجه نکنید.از اونایی که این ماشینو داشتن یا دارن و تجربه استفاده دارن سوال کنید.
    ممنون. راجع به اینکه چرا به ef7 این همه گیر دادن ولی به 405 نه که خب پر واضحه! چون 405 پشتش یه "پژو" رو یدک میکشه و ef7 "ملی" بودن رو و مرغ همسایه همواره غازه و اینا...
    من یه ef7 تکسوز دارم، تا الانم که اذیتم نکرده (به یه جز یه صدای دینننگ شبیه خوردن آهن به هم اول حرکت که از دست انداز رد میشم) و فکر میکنم قرار هم نیست اذیتم کنه! هرچی بیشتر حساس بشیم به این چیزا یشتر همه چی میره رو نرو آدم (مث همین صدای دینگ که رو نرو من رفته).
    مهم اینه که بتونیم از ماشین استفاده کنیم و سواریمونو بگیریم، باقیشم توکل به خدا...
    (راستی زوزه کشیدن فرمونو همه سمندا دارن گویا)
    آقا کسی میدونه این صدای دینگ که از عقب ماشین میاد، واسه چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من ماشینو تازه تحویل گرفتم و سیستم سخنگو مثل چراغ ایموبلایزر چشمک میزنه(وقتی درها بسته و دزدگیر فعال هست)، طبیعی هست این مورد؟!
    در ضمن از انصاف نگذریم موتور نرم و بی صدایی داره

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان من ماشینو تازه تحویل گرفتم و سیستم سخنگو مثل چراغ ایموبلایزر چشمک میزنه(وقتی درها بسته و دزدگیر فعال هست)، طبیعی هست این مورد؟!
    در ضمن از انصاف نگذریم موتور نرم و بی صدایی داره
    مشكلي نداره
    بستگي به شركت سازنده أش داره كه موقع فعال بودن چشمك بزنه

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مشكلي نداره
    بستگي به شركت سازنده أش داره كه موقع فعال بودن چشمك بزنه
    اینجوری که مثلا اگه ماشین 20روز خوابیده باشه باتری خالی میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه اینکه دنده ها به شدت سفت هستن، دقیقا مثل اینه که وقتی ماشین خاموشه بدون کلاج بخوای دنده عوض کنی! واسکازین رو باید عوض کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اینجوری که مثلا اگه ماشین 20روز خوابیده باشه باتری خالی میشه!
    نه به هیچ وجه مشکلی ایجاد نمیکنه

یه سوال دیگه اینکه دنده ها به شدت سفت هستن، دقیقا مثل اینه که وقتی ماشین خاموشه بدون کلاج بخوای دنده عوض کنی! واسکازین رو باید عوض کنم؟
    احتیاجی به تعویض واسکازین نیست
    ماشین شما خشکه و تا دنده ها کمی روانتر بشن وقت میبره بعد از 5000 تا درست میشه

10. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا ممنون.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سر دنده سورن گیر میاد توی بازار؟ ایساکو انلاین و چند سایت دیگرو گشتم نیود متاسفانه، خیلی شیکِ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •