تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 323 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آموزش موجزانه آپدیت آن لاین گوشی های نوکیا برای صدمین بار:
    1.باتری گوشیتان کاملا شارز شده باشد.(آپ دیت با باتری خالی و یا کمک از طریق شارژر انجام نخواهد شد و خطر داره)
    2.پروفایل گوشی حتما روی جنرال General باشه (غیر این باشه امکان آپ دیت نیست!)
    3.از گوشی به هیچ عنوان استفاده نشود! برای دفع تماس های دریافتی احتمالی دایورت کردن خط پیشنهاد می شود
    4.دانلود نرم افزار NOKIA OVI SUITE یا NSU: Nokia Software Updater از سایت europe.nokia.com که لینکشم دوستان گذاشتند. آخرین ورژنشو دانلود کنید. اینترنت پر سرعت نیازمنده. بهتره OVI SUITE رو نصب کنید چون دانلود نرم افزارهای جانبی فقط با این سویت امکان پذیره(این سویت همون جدید PC SUITE هستش). نیاز به دانلود درایور یو اس بی گوشی که دوستمون تو لینک قبل گذاشتند نیست! چون همین سویت بصورت کامل درایورشو داره.
    5.گوشی رو بعد نصب نرم افزار OVI SUITE از طریق کابل یو اس بی به سیستم وصل کنید. بگذارید کاملا شناسایی کند و تصویر گوشی رو در برنامه ببینید. عنایت داشته باشد که شاید نیاز به ایجاد یک اکانت OVI Store باشد که خیلی راحت فقط یه آدرس ایمیل و یوزر و رمز کاربری میخواد تمام!
    6.محض احتیاط برای دفع خطرهای احتمالی گوشی رو جدا کنید و یکبار ری استارت کنید. سعی کنید از ویندوز سون استفاده کنید.
    حتما بک آپ گیری از سربرگ مربوطه نرم افزار سویت از کلیه قسمتهای گوشی رو انجام دهید. البته اطلاعات مس ممورس حذف نخواهد شد ولی احتیاط کنید. از کنتکت ها پیامک های و همه جا بک آپ بگیرید.
    7.خوب تا اینجا همه چی درسته! بعد اتصال گوشی به سر برگ آپ دیت رفته (چون الان سویت رو کامیپترم نصب نیست احتمالا عبارات مشابهی رو استفاده کنم.) به سربرگ Update رفته و برنامه اتوماتیک نرم افزار فریو ویری موجود و نصب شده رو گوشی و ورژن جدید موجود در اینترنت رو نشان خواهد داد(احتمالا که این دوتاورژن مثل هم باشه یعنی نشون میده که گوشتون بروزه. اگر مشکل فریم ویری داشته باشد مثل عدم ارسال پیامک می تونید reinstall کنید) خوب کلید مربوطه آپ دیت رو بزنید البته تو این سربرگ خود برنامه، ورژن خود نرم افزار OVI SUITE رو چک می کنه که اگه آخرین ورژنشو دانلود کرده باشید می بینید که مینویسد بروزه.
    8.خوب مراحل را تا آخر منتظر باشید به پایان برسد. که بسته به سرعت اینترنت شما زمان خواهد برد(با اینرتنت 512کلیوبیت حدود نیم ساعت طول میکشه)
    9.بعد اتمام دانلود و نصب اتومات رو گوشی صفحه گوشی روشن خاموش و سفید رنگ خواهد شد و گوشی ری ست می شود. تا اینجا نصب فریم ویر به اتمام رسیده.
    10.بعد اتمام کار می تونید از همون سربرگ نرم افزارهای اضافی لیست شده ائم از OVI MAPS رو تیک زده و رو گوشی نصب کنید. البته قبل این کار به 11 بروید
    11.گوشی رو جدا کنید و برنامه OVI MAPS رو اجرا کنید پیغام مربوطه رو گوشی رو تایید کنید و برنامه رو ببنیدید و گوشی رو به کامیپتر وصل کنید.(این یه تجربه هستش برای مقدمه چینی برای نصب نقشه های ایران چون بعضی وقتها ایراد می دهد ).
    12.به سربرگ maps رفته از تگ قاره آسیا کشور ایران رو انتخاب و دانلود کنید. سپس از بخش voice قسمت farsi-female رو نیز نصب کنید. میتونید نقشه های ایران رو دستی هم نصب کنید.
    13.بک آپ گرفته شده رو هارد رو به گوشی Restore کنید.
    14.قربان شما
    Last edited by Help118; 01-12-2010 at 02:13.

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

yek soal dashtam
    be nazare shoma c6 bekharam ya x6?!!!!
    kheili gij shodam,
    x6 khazenie vali c6 moqavematy.x6 batt cmos nadare ke bade.badanash migan bade.keyboardam nadare.
    be nazare shoma kodom behtare?
    man nemitunam tasmim begyram beyne c6 ya x6.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

yek soal dashtam
    be nazare shoma c6 bekharam ya x6?!!!!
    kheili gij shodam,
    x6 khazenie vali c6 moqavematy.x6 batt cmos nadare ke bade.badanash migan bade.keyboardam nadare.
    be nazare shoma kodom behtare?
    man nemitunam tasmim begyram beyne c6 ya x6.
    اولا سلام
    ثانیاخواهشا فارسی بنویس
    ثالثا هرگوشی مزایا و معایب خودشو داره
    رابعا صددرصد ایکس 6
    -----
    صفحه خازنی کلا بهتر از مقاومتیه اصلا شک نکن! یه عالم دیگه ای داره یه راحتی خاص!
    باتری سی موس نداره چه کنیم حالا؟! خدا بگم چیکارش کنه نوکیا رو! ولی زیاد مسئله حادی نیستش! واسه اونایی بده که دم به دقیقه سیمکارت بازی راه میندازن!
    ایکس 6 به هزار ویک دلیل

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال مبتدیانه :
    طریقه سیو فایل هایی که از طریق بلوتوث میگیریم و میره توی اینباکس چه جوری هست ؟

6. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من رفتم 16 گیگ رو گرفتم همه چیزش عالیه مشکل اسپیکر ک 8 گیگم داشت خدا رو شکر این نداره اما یه موضوعی توجه من جلب کرد

درش اون قسمتی که نزدیک اسپیکر بالایش هست و مشخصات دوربین رو نوشته وقتی گوشی (برای صحبت کردن گوشی رو دست میگیری) و انگشت اشاره روی همونجا قرار میگیره وقتی فشار میدی یکمی بالا پائین میره (قیژ قیژ میکنه) این طبیعه ؟
    گوشی من هم همینطوره . فکر کنم مشکل خاصی نداشته باشه. نباید زیاد حساس بود.

8. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

آموزش موجزانه آپدیت آن لاین گوشی های نوکیا برای صدمین بار:
    1.باتری گوشیتان کاملا شارز شده باشد.(آپ دیت با باتری خالی و یا کمک از طریق شارژر انجام نخواهد شد و خطر داره)
    2.پروفایل گوشی حتما روی جنرال Genaral باشه (غیر این باشه امکان آپ دیت نیست!)
    3.از گوشی به هیچ عنوان استفاده نشود! برای دفع تماس های دریافتی احتمالی دایورت کردن خط پیشنهاد می شود
    4.دانلود نرم افزار NOKIA OVI SUITE یا NSU:Nokia Software Updater از سایت europe.nokia.com که لینکشم دوستان گذاشتند. آخرین ورژنشو دانلود کنید. اینترنت پر سرعت نیازمنده. بهتره OVI SUITE رو نصب کنید چون دانلود نرم افزارهای جانبی فقط با این سویت امکان پذیره(این سویت همون جدید PC SUITE هستش). نیاز به دانلود درایور یو اس بی گوشی که دوستمون تو لینک قبل گذاشتند نیست! چون همین سویت بصورت کامل درایورشو داره.
    5.گوشی رو بعد نصب نرم افزار OVI SUITE از طریق کابل یو اس بی به سیستم وصل کنید. بگذارید کاملا شناسایی کند و تصویر گوشی رو در برنامه ببینید. عنایت داشته باشد که شاید نیاز به ایجاد یک اکانت OVI Store باشد که خیلی راحت فقط یه آدرس ایمیل و یوزر و رمز کاربری میخواد تمام!
    6.محض احتیاط برای دفع خطرهای احتمالی گوشی رو جدا کنید و یکبار ری استارت کنید. سعی کنید از ویندوز سون استفاده کنید.
    حتما بک آپ گیری از سربرگ مربوطه نرم افزار سویت از کلیه قسمتهای گوشی رو انجام دهید. البته اطلاعات مس ممورس حذف نخواهد شد ولی احتیاط کنید. از کنتکت ها پیامک های و همه جا بک آپ بگیرید.
    7.خوب تا اینجا همه چی درسته! بعد اتصال گوشی به سر برگ آپ دیت رفته (چون الان سویت رو کامیپترم نصب نیست احتمالا عبارات مشابهی رو استفاده کنم.) به سربرگ Update رفته و برنامه اتوماتیک نرم افزار فریو ویری موجود و نصب شده رو گوشی و ورژن جدید موجود در اینترنت رو نشان خواهد داد(احتمالا که این دوتاورژن مثل هم باشه یعنی نشون میده که گوشتون بروزه. اگر مشکل فریم ویری داشته باشد مثل عدم ارسال پیامک می تونید reinstall کنید) خوب کلید مربوطه آپ دیت رو بزنید البته تو این سربرگ خود برنامه، ورژن خود نرم افزار OVI SUITE رو چک می کنه که اگه آخرین ورژنشو دانلود کرده باشید می بینید که مینویسد بروزه.
    8.خوب مراحل را تا آخر منتظر باشید به پایان برسد. که بسته به سرعت اینترنت شما زمان خواهد برد(با اینرتنت 512کلیوبیت حدود نیم ساعت طول میکشه)
    9.بعد اتمام دانلود و نصب اتومات رو گوشی صفحه گوشی روشن خاموش و سفید رنگ خواهد شد و گوشی ری ست می شود. تا اینجا نصب فریم ویر به اتمام رسیده.
    10.بعد اتمام کار می تونید از همون سربرگ نرم افزارهای اضافی لیست شده ائم از OVI MAPS رو تیک زده و رو گوشی نصب کنید. البته قبل این کار به 11 بروید
    11.گوشی رو جدا کنید و برنامه OVI MAPS رو اجرا کنید پیغام مربوطه رو گوشی رو تایید کنید و برنامه رو ببنیدید و گوشی رو به کامیپتر وصل کنید.(این یه تجربه هستش برای مقدمه چینی برای نصب نقشه های ایران چون بعضی وقتها ایراد می دهد ).
    12.به سربرگ maps رفته از تگ قاره آسیا کشور ایران رو انتخاب و دانلود کنید. سپس از بخش voice قسمت farsi -femaile رو نیز نصب کنید. میتونید نقشه های ایران رو دستی هم نصب کنید.
    13.بک آپ گرفته شده رو هارد رو به گوشی Restore کنید.
    14.قربان شما

نوکیا جان با تشکر این رو نصب کردم اما آیکونش نیامد نیستش اما تو قسمت نصب نامش موجوده چی کنم من اینترنت 128 دارم و ویندوز ایکس پی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوکیا منظورت اینه
    کد:

--------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

دوست من گزینه سیو نداره مثلآ موسیقی با بلوتوث ریختی توی این باکس ولی توی بخش گالری نیست میری شما قسمت موزیک تو گالری و روی گزینه هنرمندان کلیک چپ کنید و یک صفحه میاد بالا و گزینه بروز رسانی پرونده رو کلیک و انتخاب کنید و آهنگ ها نمایان می شوند و برید بخش این باکس اصل موزیک ها رو پاک کنید .
    Last edited by t2download; 01-12-2010 at 12:42. دليل: سکوت

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 سلام

سلام

من رفتم 16 گیگ رو گرفتم همه چیزش عالیه مشکل اسپیکر ک 8 گیگم داشت خدا رو شکر این نداره اما یه موضوعی توجه من جلب کرد

درش اون قسمتی که نزدیک اسپیکر بالایش هست و مشخصات دوربین رو نوشته وقتی گوشی (برای صحبت کردن گوشی رو دست میگیری) و انگشت اشاره روی همونجا قرار میگیره وقتی فشار میدی یکمی بالا پائین میره (قیژ قیژ میکنه) این طبیعه ؟
    دوست من مبارک باشه دوست عزیز ببخشید از من دلخور شدی دیدم دوستان پاسخ شما رو دادند من پاسخ ندادم ولی چون خواستید من پاسخ بدم باشه ممنون.

مبارک باشه دوست من
    دوست من شما بالای کنج گوشی رو میگید یک لبه اش انگار جا نرفته و شکسته یا جدا هست و فشار بدی میره داخل بله من و 2 تا از دوستام 8 گیگ گرفتیم اول فکر کردم مال من اینطور هست اما دیدم نه همه این جور هستند و من که خیلی حساس هستم زیاد اذیت کننده نیست نرمال هست نگران نباش جدیدآ خط تولید نوکیا کمی مشکل داره از گوشی لذت ببر دوست من موفق باشی

11. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نیازی به سیو نداره مثل ورژن 3 سری 60 سیمبیان نیست خودش اتوماتیک سیو میشه فقط برای پخشش باید تو قسمت موزیک پلیرت یه refresh album list بزنی! تمومه

13. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گوشی من هم همینطوره . فکر کنم مشکل خاصی نداشته باشه. نباید زیاد حساس بود.

ممنونم از اینکه با جوابت خیالم رو راحت کردی

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

دوست من مبارک باشه دوست عزیز ببخشید از من دلخور شدی دیدم دوستان پاسخ شما رو دادند من پاسخ ندادم ولی چون خواستید من پاسخ بدم باشه ممنون.

مبارک باشه دوست من
    دوست من شما بالای کنج گوشی رو میگید یک لبه اش انگار جا نرفته و شکسته یا جدا هست و فشار بدی میره داخل بله من و 2 تا از دوستام 8 گیگ گرفتیم اول فکر کردم مال من اینطور هست اما دیدم نه همه این جور هستند و من که خیلی حساس هستم زیاد اذیت کننده نیست نرمال هست نگران نباش جدیدآ خط تولید نوکیا کمی مشکل داره از گوشی لذت ببر دوست من موفق باشی
    سلام باز هم مثل همیشه جوابت کامل عالی و کارآمد واقعا مرسی از لطفت

خیلی خیلی خیالم رو راحت کردی مرسی

آره به نظر این از 8 گیگی که دزد بردش خیلی بهتره و خدا شکر مشکله اسپیکر اون 8 گیگم نداره

حالا یه سئوال دیگه این مثل 5800 GPS داره نحوه استفاده و نصب نقشه رو می خواستم راسته میگن باید PRODUCT نامبر عوض کنی که قابلیت نقشه ریختن پیدا کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نوکیا جان با تشکر این رو نصب کردم اما آیکونش نیامد نیستش اما تو قسمت نصب نامش موجوده چی کنم من اینترنت 128 دارم و ویندوز ایکس پی

کد:

نوکیا منظورت اینه
    کد:

ایرادی نداره که ایکس پی داری ولی دیگه باید به سون مهاجرت کنی 128 داری؟ باید بگم که حدود 136 مگابایت فکر کنم دانلودشه حالا دقیقا نمی دونم با پینگ و کانکت شما چقدر بطول خواهد انجامید!

عزیز من گفتم OVI SUITE رو بردار
    بیا اینم لینکش! سعی کن اینو دانلود کنی میدونی چرا؟ واسه نصب برنامه های جانبی گوشی و OVI mAPS میگم!
    کد:
    حالا اگه میخوای NSU روبرداری و فقط میخوای فریم ویر آپ دیت کنی این پایینی رو بردار فقط نه نقشه ها و نه نرم افزارهای جانبی نصب نخواهد شد محض آپ دیت فریم ویره!
    البته سایت نوکیا ارور داشت لینکشو نداد فقط پیجشو میزارم
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •