ممکنه توضیح بدین برای فعال سازی GPS در این موبایل چکار باید کرد؟
سلام و تشکر از دوستی عزیز Real Madrid C.F
بنده هم مطالبی رو خدمتتون عرض میکنم که إن شاء الله به دردتون میخوره .
اگر حوصله و وقتِ خوندن همه ی مطالب رو ندارین , فقط مطالبِ پر رنگ رو بخونین
================================================
همونطور که دوستی عزیزمون گفتند , gps احتیاج به فعال سازی نداره .
کارهایی که باید انجام بدین :
1 - برای استفاده از گوگل مپِ اچ دی 2 , میتونین یک بسته ی یکماه ی ایرانسل بخرین به قیمت 10 هزار تومن و دیگه تا یکماه میتونین هر چی بخواین از اینترنت استفاده کنین و دانلود کنین و از گوگل مپ هم راحت استفاده کنین .
اما یادتون باشه وقتی کارتون با اینترنت تموم میشه حتما حتماً اینترنت رو قطع کنین چون متاسفانه خودِ گوشی اینکار رو اتوماتیک انجام نمیده ( اگه میشه اتوماتیکش کرد , به من هم یاد بدین لطفاً )
برای قطع اینترنت , دکمه ی قطعِ اتصال رو بگیرین 2 ثانیئ تا منتقل بشین به صفحه ی سیاه رنگِ ارتباطات
حالا رویِ گزینه ی پایینی بزنین و صبر کنین تا اینترنت قطع بشه
البته اگه در قسمت هواشناسی و ساعت , آپشنِ آپدیت رو از کار ننداخته باشین بعد از مدتی خودش دوباره به نت وصل میشه . من هر دو رو از کار انداختم چون دوست ندارم گوشی بدونِ اجازه ی من به نت وصل بشه .
هر وقت خواستم خودم اونها رو آپدیت میکنم .
خب حالا میتونین از گوگل مپ راحت استفاده کنین
گوگل مپ ترکیبی از دو برنامه هست :
برنامه ی اول از طریق اینترنت , نقشه ی محل قرار گرفتنِ شما در کره ی زمین یا نقشه ی هر جای دیگر .مین رو که بخواین دانلود میکنه و میاره روی صفحه .
در کویت سیستم 3G وجود داره که خیلی سریعتر از GSM هست و نقشه ها خیلی سریعتر دانلود میشه
اگر واردِ آپشنِ BAND بشین و اتوماتیک رو انتخاب کنین و به جایی برین که 3G داشته باشه , کنار آنتن روی صفحه , کلمه ی 3G ظاهر میشه . سرعت دانلود با این باند 65 کلیوبیت هست .
اگر 3 جی نباشه ( مثل ایران ) , و شما اشتراکِ اینترنت داشته باشین , حرفِ E ظاهر میشه واگر اینترنت فعال نباشه حرف G ظاهر میشه
2 - برنامه ی دومی که گوگل مپ باهاش کار میکنه یک سیستم جی پی اس هست که به محض روشن کردنی برنامه ی گوگل مپ فعال میشه و امواج عمومیِ رسیده از ماهواره هایِ جی پی اس رو دریافت میکنه و پردازش میکنه و موقیت شما از نظر طول و عرض جغرافیایی و ارتفاعتون از سطح دریاهایِ ازاد و سرعتتون ( اگر در حرکت باشین ) رو محاسبه میکنه و شما رو به صورت یک نقطه ی آبی رنگ روی نقشه ی گوگل مپ نشون میده . اگر اینترنت موبایل فعال نباشه , این برنامه کارایی نداره .
یک نکته ی مهم در مورد برنامه ی گوگل مپ :
بعد از استفاده از اون , مسیر زیر رو دنبال کنین با برنامه ی فایل اکسپلورر و فایلِ CASH-GLM.DAT رو دلیت کنین . این فایل همه ی نقشه هایی رو که دانلود کردین در خودش ذخیره میکنه در مموریِ گوشی و هر چی هم بزرگ و بزرگتر میشه پاک نمیشه و برنامه ی گوگل مپ هم آپشنی برای پاک کردنش نداره . این فایل رو پاک کنین تا مموریِ گوشی بیخودی پر نشه .
مسیرش اینه
APPLICATION DATA -> GOOGLE MAPS -> CASHE
برنامه ی یوتیوب هم همین بساط رو داره و باید هر بار کاش رو دلیت کنین
حالا امروز یه برنامه ی جدید هم در اون سایت قرار داده شده که گفته میشه میتونه مموریِ گوشی رو بدون ریستارت کردن پاک کنه
.gif)

اگه کارش سریع و درست و برنامه اش سبک باشه , چیزِ به درد بخوری هست . رفتم که امتحان کنم ببینم چقدر بخار داره
.gif)
================================================== =====
بهترین برنامه ی جی پی اس که بدون خط موبایل و اینترنت کار میکنه اسمش GPS Sport Tracker هست که یک ماه پیش اومده رو نت . این برنامه حتی وقتی که راه میرین سرعتتون رو نشون میده .
از سایتِ زیر دانلودش کنین ( اگه با مرورگری خود موبایل باشه بهتره و راحت تره ) بعد فایل دانلود شده رو رو مموری کارد بدارین و اون رو باز کنین و برنامه رو رو مموری کارد نصب کنین .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار باهاش خیلی راحته و امکاناتش خیلی زیاد تر از برنامه های دیگه ی مشابه هست

اون خطهای گوشه ی سمت چپِ بالا , تعداد ماهواره های در دسترسِ جی پی اس رو نشون میده و اگه با انگشت لمسش کنین موقعیت ماهواره ها و شماره هاشون و اطلاعات دیگری رو هم نشون میده
حتی میشه همه ی اطلاعات رسیده رو ضبط کرد و ذخیره کرد . خیلی امکانات دیگه هم داره که خودتون میتونین کشفش کنین و در سایت هم توضیح داده شده
================================================
دوستان عزیز من یه سوال هم دارم در مورد برنامه ی گوگل مپ که در سایت freewarepocketpc.net هست
نوشته حتی میشه عکس خیابونها رو هم دید . البته فقط شهرهایی که گوگل با استفاده از دوربینهایِ 4 طرفه ای که بر روی ماشین نصب میشه ازشون فیلمبرداری کرده

آیا کسی این برنامه ی جدید رو امتحان کرده ؟
===================================
یک سوال دیگه :
اگر در خونه ADSL داشته باشیم چطور میشه با استفاده از لپ تاپ و بدون استفاده از راوتِر , با گوشی به نت وصل بشیم ؟؟؟؟
.gif)
اگه کسی بلده به من هم یاد بده لطفاً که کلی ثواب داره
.gif)