تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 275 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

فایل فیکسر رو کجا میشه تهیه کرد؟
    فایل غیکسر معمولا تو پک فارسی سازی هست که دانلود میکنین....یه بار دیگه نگاه کنین...دو تا فایل arabic هست و یه فایل به اسم fixer

در ضمن جناب محمد خان توی هواپیما بهتره از GPS یا هر ارتباط رادیویی دیگه استفاده نکنین....خودتون بهتر میدونین چراشو!!

2. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام

البته بعضی از برنامه ها واقعاً خیلی باحاله

مثل GPS SPORT TRACKER که سرعت و ارتفاعتون رو بهتون میگه با استفاده از ماهواره ها

من تو هواپیمای 727 امتحانش کردم

سرعت رسید به 860 کیلومتر و ارتفاع رسید به 8000 متر

جهت و مختصات دقیق جفرافیایی رو هم داشتم

برام جالب بود که جزو مسافرا بودم اما از سرعت و جهت و ارتفاع اینا مطلع بودم

اما در ارباسِ A300 امتحانش کردم اما اصلا یک ماهوره هم پیدا نکرد !!!! که علتش حتما عایق بودن بدنه ی اون به امواج ماهواره های جی پی اس هست .

گوگل مپ رو هم در مسافرت با قطار تجربه کردم و واقعاً جالب انگیزه

با وجودی که شب بود و همه جا تاریک بود اما میشد راحت فهمید کجا هستی و اطرافت چیه و اون نورهایی که در کنار راه میدیدیم چی هست و کجاست . قبل از رسیدن به هر جا میشه فهمید اسمش چیه و کی بهش میرسیم .

وقتی این گوشی رو خریدمش 10 ماه پیش کفرم رو در اورد و قصه اش رو هم تو همین تاپیک نوشتم

اما حالا خیلی از مشکلاتش حل شده با رام جدید و برنامه هایی که براش ساخته شده

یه کیف خوشکل و مناسب هم بالاخره تو کویت براش پیدا کردم

یکی از خوبیهای این کاور اینه که وقتی قسمت رویی رو کاملا برگردونین به پست , با آهنربا میچسبه به اون و میشه انگشت اشاره رو در اون قرار داد و دیگه نیازی به گرفتن گوشی با تمام دست نیست و میشه راحت با انگشت شصت و یک دستی با گوشی کار کرد

تو کویت خریدمش 20 تومن اما تو اینترنت حدود 12 تومنه . اگه بیاد ایران مطمئناً از 30 یا 35 کمتر نیست

==================================================

یکی از مشکلاتی که هنوز هم حل نشده و ظاهرا اصلاً هم حل نمیشه اینه :

اسم این گوشی در زبانِ عربی " الأسَد " هست و در زبانِ انگلیسی بهش میگن " LEO " یعنی شیر

یعنی صداش باید عین نعره ی شیر باشه اما بدبختانه صداش از موش هم کمتره

بلندگویِ این گوشی هیچ بخاری ازش بلند نمیشه و البته من برنامه هایی هم دیدم که برای تقویت صداش بوده اما باز هم کیفیت صدا تعریفی نداشت چون اصلا کار از ریشه خرابه و گمونم اگه اچ تی سی محض رضای خدا یه نگاهی به بلند گوهایی نوکیا بندازه و ازشون یاد بگیره وضع بهتر میشه

بالاخره تقلید در کارِ خیر هرگز عیب نبوده و نیست

یا حق

بدجوری آدم رو وسوسه میکنی . یه سوال . از این کیفا من تو ایران پیدا نکردم کی میای ایران ؟ میتونی برا ما هم بخری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بدجوری آدم رو وسوسه میکنی . یه سوال . از این کیفا من تو ایران پیدا نکردم کی میای ایران ؟ میتونی برا ما هم بخری؟
    چرا الان دقیقا مشابه این کیف رو دوستان هم تو علائدین هم بازار موبایل دیدن شما یه سری به مبایلستان بزنی عکساشم هست...کلا به کیف کتابی معروفن

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

توی هواپیما بهتره از GPS یا هر ارتباط رادیویی دیگه استفاده نکنین....خودتون بهتر میدونین چراشو!!
    توی هواپیما بهتره از GPS یا هر ارتباط رادیویی دیگه استفاده نکنین....خودتون بهتر میدونین چراشو!!
    سلام دوست عزیز

ممنون از نصیحتِ به جای شما

بله حرفتون درسته . استفاده از دستگاههای الکترونیکی در هواپیما ممکنه خطرناک باشه

اما علت اینکه این رو میگن , این هست که امواجی که از دستگاههای الکترونیکی منتشر میشه بر روی سیستمهای ناوبری و مخابراتیِ هواپیما ممکنه اثر بذاره اما ....

سیستم جی پی اسِ موبایل , تنها یک گیرنده هست و به هیچ وجه موجی رو منتشر نمیکنه

بلکه امواجی رو که از ماهواره های عمومیِ جی پی اس دریافت میکنه پردازش میکنه و سرعت و ارتفاع و مختصات جغرافیایی و تغییرات اونها رو محاسبه میکنه و نشون میده

یعنی ارتباطِ دستگاهِ جی پی اس با ماهواره هایِ جی پی اس یک ارتباطِ کاملاً یک طرفه هست و موبایل هرگز موجی نمیفرسته وقتی که برنامه ی جی پی اس روشن هست .

شما میتونین حتی سیم کارت موبایل رو از روش بردارین و راحت از برنامه ی جی پی اس استفاده کنین چون در این حالت , موبایل فقط یک گیرنده هست و هیچ خطری برای کسی یا چیزی نداره

برای کسبِ اطلاعات بیشتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ================================================

اما برنامه ی گوگل مپِ موبایل به اینترنت احتیاج داره تا تصاویر رو دانلود کنه و نشون بده و واسه همین دایماً باید امواج بفرسته . به همین علت حتی اگر در هواپیما به طور تصادفی امواجِ اینترنت ( gprs ) دریافت بشه , استفاده از اون اصلاً صحیح نیست .

یه چیزی دیگه هم بهتون بگم بین خودمون باشه :

اگر استفاده از موبایل و اینا در هواپیما خطری جدی داشت , مسلماً اقدامات شدیدی انجام میشد برای ممنوع کردنش مثل جریمه ی استفاده کننده یا استفاده از سیستم از کار اندازی که در امتحانات کنکور استفاده میشه و غیره

البته دستگاههایی که اصلا برای جی پی اس طراحی شده اند , خودشون تمام نقشه ی کره ی زمین رو در حافظشون دارند و نیازی به اینترنت ندارند اصلا و راحت موقعیت شما رو در همه جا ( اگر امواج ماهواره ها کافی باشه ) بهتون نشون میدن .

در مورد اون کیف هم بنده الان ایران هستم و چند روز پیش تهران بودم و بازار علاء الدین هم رفتم و چند مدل از کاورهای اچ دی 2 رو دیدم اما قیمتها خیلی گرون تر از کویت بود . نو کویت اون اوایل که تازه اچ دی تو اومده بود بازار , کاورش 30 تومن بود خیلی هم نایاب بود اما حالا فراوون و ارزون شده .

اگه کسی قصد وارد کردن لوازم موبایل از کویت داره پی ام بده

یا حق

6. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ممکنه توضیح بدین برای فعال سازی GPS در این موبایل چکار باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ببینین GPS گوشی ها از همون بدو تولد فعال هست....مبادا برین تو تنظیمات چیزیو تغییر بدین طفلکی ناقص شه!! ولی شما برای استفاده از GPS دو HD2 و هر وین موبایل دیگه ای باید از یکی از چهار تا نرم افزاره زیر استفاده کنین:
    1-Google Maps که خیلی دقیق و حرفه ایه ولی باید یکسره نقششو از اینترنت دانلود کنه و کلی هزینه ی اینترنت گوشیتون میشه واین راه پیشنهاد نمیشه
    2-Ario Eghlim که یه نرم افزاره GPS کاملا ایرانیه که نقشه ی تهرانش خیلی دقیق و کاربردیه ولی بجز تهران بقیشو کم جزئیات و کلی نشون میده ...این یکیو باید خریداری کنین و قیمتش هم 40 تومنه!!
    3-Garmin اینم یه نرم افزاره مجانی ولی کاربردیه که نقشه تهران و شهرستانهای بزرگ رو به صورت کامل و با جزئیات زیاد داره
    4-Oziexplorer این نرم افزار ظاهری قدیمی و بی گرافیک داره ولی مزیت این نرم افزار دارا بودن نقشه ی تمام شهرهای کوچک و بزرگ هستش ولی در قسمت Navigation این نرم افزار مشکل داره

در ضمن خدمتتون بگم که این نقشه ها رو برای Garmin و Oziexplorer باید خودتون دانلود کنین

9. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

3-Garmin اینم یه نرم افزاره مجانی ولی کاربردیه که نقشه تهران و شهرستانهای بزرگ رو به صورت کامل و با جزئیات زیاد داره
    4
    پولیه، ولی تو ایران مجانیه! (کرک شده است )

11. 3 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و تشکر از دوستی عزیز Real Madrid C.F

بنده هم مطالبی رو خدمتتون عرض میکنم که إن شاء الله به دردتون میخوره .

اگر حوصله و وقتِ خوندن همه ی مطالب رو ندارین , فقط مطالبِ پر رنگ رو بخونین

همونطور که دوستی عزیزمون گفتند , gps احتیاج به فعال سازی نداره .

کارهایی که باید انجام بدین :

1 - برای استفاده از گوگل مپِ اچ دی 2 , میتونین یک بسته ی یکماه ی ایرانسل بخرین به قیمت 10 هزار تومن و دیگه تا یکماه میتونین هر چی بخواین از اینترنت استفاده کنین و دانلود کنین و از گوگل مپ هم راحت استفاده کنین .

اما یادتون باشه وقتی کارتون با اینترنت تموم میشه حتما حتماً اینترنت رو قطع کنین چون متاسفانه خودِ گوشی اینکار رو اتوماتیک انجام نمیده ( اگه میشه اتوماتیکش کرد , به من هم یاد بدین لطفاً )

برای قطع اینترنت , دکمه ی قطعِ اتصال رو بگیرین 2 ثانیئ تا منتقل بشین به صفحه ی سیاه رنگِ ارتباطات

حالا رویِ گزینه ی پایینی بزنین و صبر کنین تا اینترنت قطع بشه

البته اگه در قسمت هواشناسی و ساعت , آپشنِ آپدیت رو از کار ننداخته باشین بعد از مدتی خودش دوباره به نت وصل میشه . من هر دو رو از کار انداختم چون دوست ندارم گوشی بدونِ اجازه ی من به نت وصل بشه .

هر وقت خواستم خودم اونها رو آپدیت میکنم .

خب حالا میتونین از گوگل مپ راحت استفاده کنین

گوگل مپ ترکیبی از دو برنامه هست :

برنامه ی اول از طریق اینترنت , نقشه ی محل قرار گرفتنِ شما در کره ی زمین یا نقشه ی هر جای دیگر .مین رو که بخواین دانلود میکنه و میاره روی صفحه .

در کویت سیستم 3G وجود داره که خیلی سریعتر از GSM هست و نقشه ها خیلی سریعتر دانلود میشه

اگر واردِ آپشنِ BAND بشین و اتوماتیک رو انتخاب کنین و به جایی برین که 3G داشته باشه , کنار آنتن روی صفحه , کلمه ی 3G ظاهر میشه . سرعت دانلود با این باند 65 کلیوبیت هست .

اگر 3 جی نباشه ( مثل ایران ) , و شما اشتراکِ اینترنت داشته باشین , حرفِ E ظاهر میشه واگر اینترنت فعال نباشه حرف G ظاهر میشه

2 - برنامه ی دومی که گوگل مپ باهاش کار میکنه یک سیستم جی پی اس هست که به محض روشن کردنی برنامه ی گوگل مپ فعال میشه و امواج عمومیِ رسیده از ماهواره هایِ جی پی اس رو دریافت میکنه و پردازش میکنه و موقیت شما از نظر طول و عرض جغرافیایی و ارتفاعتون از سطح دریاهایِ ازاد و سرعتتون ( اگر در حرکت باشین ) رو محاسبه میکنه و شما رو به صورت یک نقطه ی آبی رنگ روی نقشه ی گوگل مپ نشون میده . اگر اینترنت موبایل فعال نباشه , این برنامه کارایی نداره .

یک نکته ی مهم در مورد برنامه ی گوگل مپ :

بعد از استفاده از اون , مسیر زیر رو دنبال کنین با برنامه ی فایل اکسپلورر و فایلِ CASH-GLM.DAT رو دلیت کنین . این فایل همه ی نقشه هایی رو که دانلود کردین در خودش ذخیره میکنه در مموریِ گوشی و هر چی هم بزرگ و بزرگتر میشه پاک نمیشه و برنامه ی گوگل مپ هم آپشنی برای پاک کردنش نداره . این فایل رو پاک کنین تا مموریِ گوشی بیخودی پر نشه .

مسیرش اینه

APPLICATION DATA -> GOOGLE MAPS -> CASHE

برنامه ی یوتیوب هم همین بساط رو داره و باید هر بار کاش رو دلیت کنین

حالا امروز یه برنامه ی جدید هم در اون سایت قرار داده شده که گفته میشه میتونه مموریِ گوشی رو بدون ریستارت کردن پاک کنه

اگه کارش سریع و درست و برنامه اش سبک باشه , چیزِ به درد بخوری هست . رفتم که امتحان کنم ببینم چقدر بخار داره

================================================== =====

بهترین برنامه ی جی پی اس که بدون خط موبایل و اینترنت کار میکنه اسمش GPS Sport Tracker هست که یک ماه پیش اومده رو نت . این برنامه حتی وقتی که راه میرین سرعتتون رو نشون میده .

از سایتِ زیر دانلودش کنین ( اگه با مرورگری خود موبایل باشه بهتره و راحت تره ) بعد فایل دانلود شده رو رو مموری کارد بدارین و اون رو باز کنین و برنامه رو رو مموری کارد نصب کنین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کار باهاش خیلی راحته و امکاناتش خیلی زیاد تر از برنامه های دیگه ی مشابه هست

اون خطهای گوشه ی سمت چپِ بالا , تعداد ماهواره های در دسترسِ جی پی اس رو نشون میده و اگه با انگشت لمسش کنین موقعیت ماهواره ها و شماره هاشون و اطلاعات دیگری رو هم نشون میده

حتی میشه همه ی اطلاعات رسیده رو ضبط کرد و ذخیره کرد . خیلی امکانات دیگه هم داره که خودتون میتونین کشفش کنین و در سایت هم توضیح داده شده

دوستان عزیز من یه سوال هم دارم در مورد برنامه ی گوگل مپ که در سایت freewarepocketpc.net هست

نوشته حتی میشه عکس خیابونها رو هم دید . البته فقط شهرهایی که گوگل با استفاده از دوربینهایِ 4 طرفه ای که بر روی ماشین نصب میشه ازشون فیلمبرداری کرده

آیا کسی این برنامه ی جدید رو امتحان کرده ؟

===================================

یک سوال دیگه :

اگر در خونه ADSL داشته باشیم چطور میشه با استفاده از لپ تاپ و بدون استفاده از راوتِر , با گوشی به نت وصل بشیم ؟؟؟؟

اگه کسی بلده به من هم یاد بده لطفاً که کلی ثواب داره

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-09-2010 at 23:08. دليل: اضافه ی مطلب

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

]

اگر در خونه ADSL داشته باشیم چطور میشه با استفاده از لپ تاپ و بدون استفاده از راوتِر , با گوشی به نت وصل بشیم ؟؟؟؟

اگه کسی بلده به من هم یاد بده لطفاً

اگه ویندوزت ویستا هستش sync center رو نصب کن روی سیستمت،با سیستمت به اینترنت کانکت شو،و بعد با بلوتوث یا کابل usb به راحتی می تونی از اینترنت کامپیوترت،روی گوشی استفاده کنی.

15. 3 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه ویندوزت ویستا هستش sync center رو نصب کن روی سیستمت،با سیستمت به اینترنت کانکت شو،و بعد با بلوتوث یا کابل usb به راحتی می تونی از اینترنت کامپیوترت،روی گوشی استفاده کنی.
    دست شما سلامت باشه دوست عزیز

ممنون از پاسخ سریعتون و راهنماییتون

راه افتاد

17. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •