این حرفو قبول ندارم
چون تا حالا ندیدم جایی به نوع مدرک شما اشاره ای داشته باشن، هر چند که به قول دوستان مدرک کشکه... فقط دانسته های شما هست که به دردتون میخوره.
درسته که پودمانی نقایص خیلی زیادی داره اما دلیل نمیشه که مدرکش مورد قبول نباشه.
این حرفو قبول ندارم
چون تا حالا ندیدم جایی به نوع مدرک شما اشاره ای داشته باشن، هر چند که به قول دوستان مدرک کشکه... فقط دانسته های شما هست که به دردتون میخوره.
درسته که پودمانی نقایص خیلی زیادی داره اما دلیل نمیشه که مدرکش مورد قبول نباشه.
دوست عزیز توی اینترنت نگاهی بندازید.خیلی از شرکتها قبول ندارند مدرکش رو واسه استخدام
سایر دانشگاهها دولتی پیامنور-ازاد تفاوت مدرکی نداه برای استخدام ..
میشه چند تا از این شرکتا رو بگید؟!! ما هرجایی رفتیم کسی اسم دانشگاه رو نپرسید و فقط اسم مدرک و معدل رو میپرسن؟!!! همین الان کلی کارمندای سازمان های مختلف خصوصی و غیر خصوصی(دولتی) دارن میان پودمانی مدرک میگیرن!! اونوخت شما میگی قبول نمیکنن؟!!علمی کاربردی پودمانی رو توصیه نمیکنم چون خیلی مدرک مورد قبولی نداره ...
علمی کاربردی معروفه به اینکه درساش عملی تره تا سایر دانشگاهها که همونیه که مراکز خصوصی میخوان...(کار کردن!)...
در انتها، معمولا دانشگاههای غیر انتفاعی رو قبول نمیکنن و نه علمی کاربردی رو که زیر نظر وزارت علومه!!! اکثر اساتید ما دارن تو دانشگاههای سراسری و نهایتا ازاد تدریس میکنن... مثلا استاد ما میره میشه مدیر گروه تو دانشگاه سراسری و ...
-----------------
در پاسخ جناب شیفو هم باید عرض کنم که ثبت نام برای ورودی ترم بهمن قبلا صورت گرفته، بهمن تا خرداد دانشجو نمیگیره و خرداد برای ترم تابستونی معمولا باز دانشجو نمیگیرن... بنابراین شیفوی گرامی، حدس بنده اینه که ثبت نام بعدی که شما بتونی توش باشی، برای مهر ماه سال 92 میباشه
------------
چرا تاپیکو از مهمیت در اوردن؟!
Last edited by senaps; 15-12-2012 at 00:45.
حرف دوستمون رو تایید میکنم.
ضمن اینکه خیلی از ادارات مثل جهاد دانشگاهی، مدیریت صنعتی، مخابرات و ... الان دانشگاه علمی کاربردی خودشونو دارن و خیلی از کارمنداشون الان دارن توی همین مراکز تحصیل می کنن.
دوست من
افرادی که کارمند هستند و از روش پودمانی استفاده میکنند چون ارتقا هست مشکلی ندارند.
ولی باز هم دیدم سازمان هایی رو که اون رو قبول نداشتند(نیروهای مصلح-اموزش پرورش رو دیدم )
کلا این حرفی که میزنم توی اینترنت هم جست جو کنید میبینید که حرف فقط من نیستش
موفق باشید
واقعا نیروهای مسلح مدرک علمی کاربردی داشته باشی استخدام نمیکنن؟
اگه مطمئنید که برم همون غیر انتفایی که قبول شدم
ببینید علمی کاربردی پودمانی رو عرض کردم برای برخی ادارت مورد قبول نیست.و معتبر نمیدونند اون رو
و ترمی اون اعتبار بیشتری دارد.
برای نیروهای مصلح اینی که گفتم مربوط به چند سال پیش هست
برای اطمینان از امور استخدامی سوال بفرمایید.
مرداد یا تیر ماه استخدامی داشتیم در این خصوص، من مراجعه کردم گفتن باید مدرکت رو بگیری.... گفتم اقا معدلم 17 هست و هیچ واحدی رو نیوفتادم و واحد های باقی مونده پروژه و کاراموزین!! گفت اشکال نداره مدارکت رو بیار....ولی باز هم دیدم سازمان هایی رو که اون رو قبول نداشتند(نیروهای مصلح-اموزش پرورش رو دیدم )
بعدش روز بعد گفت حقیقتش اینه که شما مدارکت کامل نیست و کاردانی نداری هنوز، اونوقت یه نفر با کارشناسی میاد... معلومه که اونو میگیرن نه تو رو!! اون وسط گفته شده بود که غیر انتفاعی نمیگیریم ولی علمی کاربردی غیر انتفاعی نیست!!!
مسئلهی بعدی هم اینه که دانشگاه امام حسین مدرک کارشناسی این داشنگاه رو قبول داره که از همه چیز مهم تر هستش... به همین سادگی!!!
میتونین برید چک کنین با هستههای گزینش سپاه و نیروی انتظامی و ارتش...
میشه بگید چه اداراتی قبول ندارن و معتبر نمیدونن مدرک پودمانی رو؟
علمی کاربردی هم مثل سایر دانشگاه ها حذف قبل از امتحان رو داره؟ به چه شکله؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)