تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 432 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    علمی کاربردی پودمانی رو توصیه نمیکنم چون خیلی مدرک مورد قبولی نداره ...
    ولی ترمی اون بهتر هست
    در کل ازاد سطح علمی بهتری داره ...
    این حرفو قبول ندارم
    چون تا حالا ندیدم جایی به نوع مدرک شما اشاره ای داشته باشن، هر چند که به قول دوستان مدرک کشکه... فقط دانسته های شما هست که به دردتون میخوره.
    درسته که پودمانی نقایص خیلی زیادی داره اما دلیل نمیشه که مدرکش مورد قبول نباشه.

2. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این حرفو قبول ندارم
    چون تا حالا ندیدم جایی به نوع مدرک شما اشاره ای داشته باشن، هر چند که به قول دوستان مدرک کشکه... فقط دانسته های شما هست که به دردتون میخوره.
    درسته که پودمانی نقایص خیلی زیادی داره اما دلیل نمیشه که مدرکش مورد قبول نباشه.
    دوست عزیز توی اینترنت نگاهی بندازید.خیلی از شرکتها قبول ندارند مدرکش رو واسه استخدام
    سایر دانشگاهها دولتی پیامنور-ازاد تفاوت مدرکی نداه برای استخدام ..

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

علمی کاربردی پودمانی رو توصیه نمیکنم چون خیلی مدرک مورد قبولی نداره ...
    میشه چند تا از این شرکتا رو بگید؟!! ما هرجایی رفتیم کسی اسم دانشگاه رو نپرسید و فقط اسم مدرک و معدل رو می‌پرسن؟!!! همین الان کلی کارمندای سازمان های مختلف خصوصی و غیر خصوصی(دولتی) دارن میان پودمانی مدرک میگیرن!! اونوخت شما میگی قبول نمی‌کنن؟!!
    علمی کاربردی معروفه به اینکه درساش عملی تره تا سایر دانشگاه‌ها که همونیه که مراکز خصوصی میخوان...(کار کردن!)...

در انتها، معمولا دانشگاه‌های غیر انتفاعی رو قبول نمیکنن و نه علمی کاربردی رو که زیر نظر وزارت علومه!!! اکثر اساتید ما دارن تو دانشگاه‌های سراسری و نهایتا ازاد تدریس میکنن... مثلا استاد ما میره میشه مدیر گروه تو دانشگاه سراسری و ...

-----------------
    در پاسخ جناب شیفو هم باید عرض کنم که ثبت نام برای ورودی ترم بهمن قبلا صورت گرفته، بهمن تا خرداد دانشجو نمی‌گیره و خرداد برای ترم تابستونی معمولا باز دانشجو نمی‌گیرن... بنابراین شیفوی گرامی، حدس بنده اینه که ثبت نام بعدی که شما بتونی توش باشی، برای مهر ماه سال 92 میباشه

------------
    چرا تاپیکو از مهمیت در اوردن؟!
    Last edited by senaps; 15-12-2012 at 00:45.

6. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میشه چند تا از این شرکتا رو بگید؟!! ما هرجایی رفتیم کسی اسم دانشگاه رو نپرسید و فقط اسم مدرک و معدل رو می‌پرسن؟!!! همین الان کلی کارمندای سازمان های مختلف خصوصی و غیر خصوصی(دولتی) دارن میان پودمانی مدرک میگیرن!! اونوخت شما میگی قبول نمی‌کنن؟!!
    علمی کاربردی معروفه به اینکه درساش عملی تره تا سایر دانشگاه‌ها که همونیه که مراکز خصوصی میخوان...(کار کردن!)...

در انتها، معمولا دانشگاه‌های غیر انتفاعی رو قبول نمیکنن و نه علمی کاربردی رو که زیر نظر وزارت علومه!!! اکثر اساتید ما دارن تو دانشگاه‌های سراسری و نهایتا ازاد تدریس میکنن... مثلا استاد ما میره میشه مدیر گروه تو دانشگاه سراسری و ...
    حرف دوستمون رو تایید میکنم.
    ضمن اینکه خیلی از ادارات مثل جهاد دانشگاهی، مدیریت صنعتی، مخابرات و ... الان دانشگاه علمی کاربردی خودشونو دارن و خیلی از کارمنداشون الان دارن توی همین مراکز تحصیل می کنن.

8. 2 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

-----------------
    در پاسخ جناب شیفو هم باید عرض کنم که ثبت نام برای ورودی ترم بهمن قبلا صورت گرفته، بهمن تا خرداد دانشجو نمی‌گیره و خرداد برای ترم تابستونی معمولا باز دانشجو نمی‌گیرن... بنابراین شیفوی گرامی، حدس بنده اینه که ثبت نام بعدی که شما بتونی توش باشی، برای مهر ماه سال 92 میباشه

------------
    چرا تاپیکو از مهمیت در اوردن؟!
    دوست من
    افرادی که کارمند هستند و از روش پودمانی استفاده میکنند چون ارتقا هست مشکلی ندارند.
    ولی باز هم دیدم سازمان هایی رو که اون رو قبول نداشتند(نیروهای مصلح-اموزش پرورش رو دیدم )
    کلا این حرفی که میزنم توی اینترنت هم جست جو کنید میبینید که حرف فقط من نیستش
    موفق باشید

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست من
    افرادی که کارمند هستند و از روش پودمانی استفاده میکنند چون ارتقا هست مشکلی ندارند.
    ولی باز هم دیدم سازمان هایی رو که اون رو قبول نداشتند(نیروهای مصلح-اموزش پرورش رو دیدم )
    کلا این حرفی که میزنم توی اینترنت هم جست جو کنید میبینید که حرف فقط من نیستش
    موفق باشید
    واقعا نیروهای مسلح مدرک علمی کاربردی داشته باشی استخدام نمیکنن؟
    اگه مطمئنید که برم همون غیر انتفایی که قبول شدم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واقعا نیروهای مسلح مدرک علمی کاربردی داشته باشی استخدام نمیکنن؟
    اگه مطمئنید که برم همون غیر انتفایی که قبول شدم
    ببینید علمی کاربردی پودمانی رو عرض کردم برای برخی ادارت مورد قبول نیست.و معتبر نمیدونند اون رو
    و ترمی اون اعتبار بیشتری دارد.
    برای نیروهای مصلح اینی که گفتم مربوط به چند سال پیش هست
    برای اطمینان از امور استخدامی سوال بفرمایید.

12. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مرداد یا تیر ماه استخدامی داشتیم در این خصوص، من مراجعه کردم گفتن باید مدرکت رو بگیری.... گفتم اقا معدلم 17 هست و هیچ واحدی رو نیوفتادم و واحد های باقی مونده پروژه و کاراموزین!! گفت اشکال نداره مدارکت رو بیار....
    بعدش روز بعد گفت حقیقتش اینه که شما مدارکت کامل نیست و کاردانی نداری هنوز، اونوقت یه نفر با کارشناسی میاد... معلومه که اونو میگیرن نه تو رو!! اون وسط گفته شده بود که غیر انتفاعی نمی‌گیریم ولی علمی کاربردی غیر انتفاعی نیست!!!

مسئله‌ی بعدی هم اینه که دانشگاه امام حسین مدرک کارشناسی این داشنگاه رو قبول داره که از همه چیز مهم تر هستش... به همین سادگی!!!
    میتونین برید چک کنین با هسته‌های گزینش سپاه و نیروی انتظامی و ارتش...

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببینید علمی کاربردی پودمانی رو عرض کردم برای برخی ادارت مورد قبول نیست.و معتبر نمیدونند اون رو
    و ترمی اون اعتبار بیشتری دارد.
    برای نیروهای مصلح اینی که گفتم مربوط به چند سال پیش هست
    برای اطمینان از امور استخدامی سوال بفرمایید.
    میشه بگید چه اداراتی قبول ندارن و معتبر نمیدونن مدرک پودمانی رو؟

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

علمی کاربردی هم مثل سایر دانشگاه ها حذف قبل از امتحان رو داره؟ به چه شکله؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •