سلام
آره میشه. فقط قراردادت به اسم اون دوستت میشه که هیچ مشکلی نیست.
میخوای کدوم سرویسش رو بگیری؟
سلام
آره میشه. فقط قراردادت به اسم اون دوستت میشه که هیچ مشکلی نیست.
میخوای کدوم سرویسش رو بگیری؟
سلام
میخواد 256 بگیره که 3 گیگ پهنای باند داره ECO256
و ببخشید سوال دیگری دارم اگر بخواهم مثلا همین اکانت را سه ماه بگیرم باید پول 3 ماه را هر ماه بدهم که هر ماه میشود 11.900 یا باید کل پول سه ماه را جلود بدهم که میشود 35.900
و بعد آقا اگر سه ماه بگیریم پهنای باند بیشتری میدن چون جلوی سه ماه نوشته 5+1 یعنی هر ماه 6 گیگابایت پهنای باند میدهن
ممنون
خداحافظ
اگه بخوای 3 ماهه بگیری باید 35900 رو جلو بدی. البته اگه 35900 قیمت 3 ماهه رو به 3 تقسیم کنی حدودا همین عدد 11900 به دست میاد. عددش کمی بزرگتر میشه میشه که اینجا رند کردن.
ببین اون عددی که تو تعرفه جلوی سرویسها نوشته ترافیک دوره هستش. برای 1 ماهه 3 گیگ، برای 3 ماهه 6گیگ و ... یعنی اینکه برای 3 ماه بهت 6 گیگ میدن نه اینکه ماهی 6 گیگ بدن.
سرویسهای شاتل مثل صبا نت و پارس آنلاین نیست که یه سرعت رو با چند ترافیک مختلف ارائه بدن. شما سرویس رو انتخاب میکنی،اگه ترافیکت وسط کار تموم شد که واسه 99 درصد کاربرای شاتل تموم میشه میری پکیج جدید میخری که قیمتهاش تو تعرفه هست.
پس اگه 3 ماهه بگیری حدود 15000 تومن تو 3 ماه به نفعت میشه.
حساب کن اگه بخوای 3 ماه، هر ماه 16900 تومن به شاتل بدی یعنی تو سه ماه 50700 تومن میدی،در حالی که واسه 3 ماهه 35900 میدی.
Last edited by mojtaba-civil; 25-07-2010 at 00:09.
خوش بهالتون! من اینجا(اندیشه تهران) برای 128 kb هر ماه با ترافیک 8 gig دارم 35000 تومان میدم! باز دم شهر خودم گرم!!
ببخشید دیگه ربطی به این تاپیک نداشت اما حق آب وگل دارم دیگه!
سلام
آقا ببخشید زیاد سوال میکنم چون ساپورتاشون کامل پاسخ نمیدن
و اینطور که شما گفتید اگر ماهیانه بخرم بهتره چون ماهی سه گیگ میده ولی اگر سه ماه را خریدم هر ماه زیر دو گیگ بهم میرسه
بعد آقا اگر این سرویس ماهیانه را خریدم و مثلا بعد از چند روز ترافیکش تمام شد ترافیک میدن مثلا ترافیک اضافه بخریم یا باید کار دیگری انجام داد اگر در این مورد هم توضیح دهید ممنون میشوم
لطفا پاک شود
Last edited by jojonice; 25-07-2010 at 01:53.
لطفا پاک شود
Last edited by jojonice; 25-07-2010 at 01:53.
خوب باید بعد از این که ترافیکت تموم شد دوباره ترافیک بخری دیگه ... که تو پارس انلاین قیمت هر گیگ ترافیک 5000 تومن هست ولی دانلود شبانه شما تا اخر ماه پابرجاست و شبا میتونی هم وبگردی کنی هم دانلود کنی ( بدون داشتن ترافیک منظورمه )
سلام
ولی میخواستم از شاتل استفاده کنم چون قیمت پارس آنلاین گرون تر از شاتل است واسه همین خواستم شاتل استفاده کنم ولی جناب mojtaba-civil گفتن که اگر ترافیک تمام شد باید سرویس جدید درخواست بدهی میخواهم بدانم یعنی منظور این است که نمیتونم پهنای باند فقط بخرم
خداحافظ
اونجوری که من گفتم اگه 3 ماهه بگیری بهتره. چون 15هزار تومن کمتر درمیاد و در عوض 3 گیگ هم کمتر ترافیک بهت میدن. اگه بخوای بعد از اتمام ترافیکت 3 گیگ هم بخری، قیمتش 14400 تومن میشه که در مجموع فرق زیادی نمیکنه، کمی کمتر هم میشه.
کلا توصیه من اینه که 3ماهه بگیری.
وقتی که ترافیکت هم تموم شد همونطور که تو پست قبلیم توضیح دادم باید ترافیک رو از شاتل بخری که قیمتهاش تو تعرفه موجوده.
واسه شاتل قضیه کمی فرق میکنه. وقتی ترافیک تموم شد، خبری از سرویس رایگان هم نیست و باید دوباره ترافیک بخریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)