دانشگاهای درست حسابیش مثل صنعتی اصفهان خب خیلی وضع خوابگاهشون از اینا بهتره..دوست من نقش جهان غیر انتفاهی قبولیده! یکی از اقوام هم که اراک قبول شده بود گفت فقط یک جای کوچیک بود حتی اتاق هم نداشته!این یکی دولتی بود
دانشگاهای درست حسابیش مثل صنعتی اصفهان خب خیلی وضع خوابگاهشون از اینا بهتره..دوست من نقش جهان غیر انتفاهی قبولیده! یکی از اقوام هم که اراک قبول شده بود گفت فقط یک جای کوچیک بود حتی اتاق هم نداشته!این یکی دولتی بود
(نیست من دوستام همه صنعتی شریف و صنعتی اصفهانی هستن) اینه که اونجا رو نمیدونستم !ببخشید دوستان
سلام
از اونایی که پارسال کنکور دادن و قلمچی بودن و موفق هم بودن یه سوال دارم:
شما این بودجه بندی های کانون رو در مورد همه دروس کاملا رعایت میکردید
مثلا دین و زندگی هندسه تحلیلی و یا ادبیاتا و به خصوص عربی.
میشه فراتر از بودجه بندیش خوند؟ مثلا هر یه ماه یه کتاب اختصاصی (مثل هندسه یا گسسته) رو علاوه بر اونا تموم کرد؟
پ.ن: من فارغ التحصیلم
با توجه به پ.ن !! جواب بدید ممنون میشم
نگاه کردم دیدم یه دور برای عربی کافی نیست مثلا مرور درست حسابی نزاشته فکر کنم یا ادبیات. اگه اشتباه کردم بگین.
ممنون
بیشتر از یک دور برای همه ی درسها هست لطفا دوباره نگاه کن
سلام دوست عزیز . لیست پایین اسامی بچه های کانون هستش . فکر کنم بهتره که نظر اکثریت رو بدونی .
AB
arash520
azimzade
elhameli
farshidshd
girl69
hiwas
John Doe
majid_potter7
Molibden
MORINIO
MRTZ HSV
navid_ir
radbehnam
مهسا.ش
morteza_bayan
اره چرا نشه؟اتفاقا اینجوری بهتره جلوتر از برنامه باشی
سلام
دوستای عزیزم عیدتون مبارک .
یه سوال داشتم : میشه توی قلمچی پشتیبان نگرفت ؟ اگه پشتیبان نخوام بهشون بگم نمیخوام یا شماره اشتباهی بدم ؟
راستی پیمان جان شما رفتی ثبت نام کردی ؟ چقدر گرفت ازت ؟ اگه مدارکم بنویسی ممنون میشم .
راجع به دوستانی هم که گفته بودن وقتی به دوستاشون که قبول شدن فکر میکنن روحیشون ضعیف میشه :
همون جور که پیمان گفت به آرزو های خوبتون توی آینده فکر کنید منم اضافه میکنم که موسیقی ای رو که دوست دارید توی این سال فراموش نکنید ، خیلی تو روحیه تاثیر گذاره ، به جای افسوس خوردن ، از گذشته عبرت بگیرید و سعی کنید اشتباهاتی رو که پارسال باعث شد قبول نشید رو امسال تکرار نکنید . مطمئن باشین هرچه به صلاحمون باشه همون میشه ، وقتی میگم صلاحمون منظورم ظاهری و باطنی هستش ، چیزی که زندگیتونو بهتر کنه .
توی این یه سال خدارو فراموش نکنید چون با توجه به اینکه سال سختی رو در پیش داریم نیاز به تکیه گاه محکمی داریم که چه کسی از خدا بهتر ؟
به جمله ی توی امضام هم توجه کنین
مرسی
Last edited by skhammari; 20-09-2009 at 10:37.
هیشکی به من جواب نداد[
3باره می پرسم
از بچه های تهرانی سوال دارم
دبیران مدارس علامه حلی(تیز هوشان) کیان؟
خیلی مهمه هر کس می دونی لطفا اسماشونو بگه
مر30
سلام
من میخوام پیش رو غیر حضوری بخونم.
ترم اول دی و ترم دوم اردیبهشت است؟؟؟
جبرانی برای ترم اول تیر و برای ترم دوم شهریور است؟؟؟ یا فرق داره؟
اگه یکی نتونه مدرک پیش رو به موقع بگیره و تو کنکور قبول بشه مدرکو میتونه بعدا بده به دانشگاه؟ تو سراسرای و آزاد فرق میکنه؟
مثلا شهریور 89 بره آزاد ثبت نام بکنه بعد مدرک پیش رو دی 89 بده؟
یا باید حتما مدرک پیش رو تا شهریور 89 گرفت؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
بچه های من روزی به طور میانگین از اول شهریور 9 ساعت می خونم.
8-14 == 3-5 ساعت درس (ادبیات یا بینش یا عربی یا زبان)
14-20 == 3-4 ساعت درس (گسسته یا هندسه یا شیمی)
20-01 == 3 ساعت درس (ریاضی یا فیزیک)
یعنی هر هفته به طور میانگین 50 ساعت جمعه هم استراحت میکنم!
برنامم اینه:
--------------------------:شنبه ... یکشنبه ...دوشنبه...سه شنبه ... چهار شنبه ... پنج شنبه
هر روز هفته به ترتیب : ادبیات ... بینش ... زبان ... ادبیات ... بینش ... عربی
هر عصر هفته به ترتیب: هندسه ... گسسته ... شیمی ... هندسه ... گسسته ... شیمی
هر شب هفته به ترتیب: فیزیک ... ریاضی ... فیزیک ... ریاضی ... فیزیک ... ریاضی
برنامه رو بر اساس ضرایب هر درس نوشتم. البته برای ادبیات و شیمی زمان کم شده . همه رو میخوام تا عید تموم کنم اما ادبیات و شیمی رو نمیتونم تا اون موقع تموم کنم.
به نظرتون این برنامه خوبه؟
یا بهتره هر روز 5 درس بخونم اونم تخصصی ها رو روز و عمومی ها رو شب؟
اول= 8-11 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
دوم= 11-14 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
سوم= 14-17 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
چهارم= 17-20 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
پنجم= 20-23 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
شنبه : فیزیک ... هندسه ... ریاضی ... شیمی ... زبان
یکشنبه: فیزیک ... گسسته ... ریاضی ... ادبیات ... بینش
دوشنبه: فیزیک ... هندسه ... ریاضی ... شیمی ... عربی
سه شنبه: فیزیک ... شیمی ... ریاضی ... ادبیات ... زبان
چهار شنبه: فیزیک ... هندسه ... ریاضی ... شیمی ... بینش
پنج شنبه: فیزیک ... گسسته ... ریاضی ... ادبیات ... عربی
هر شب هم از رو tick8 گاج لغت ها رو میخونم و معنی میکنم. رکوردم برای هر لغت 1.2 ثانیه است تا حالا 25 صفحه از 95 تا رو خوندم 1.2 ثانیه هم یعنی 500 تا لغت رو تو 600 ثانیه (10 دقیقه) هم میخونم هم معنی میکنم اگه خیلی تنبلی کنم 12.5 دقیقه میشه. امکان فراموشی هم کمه یعنی از 500 تا فوقش 0 الی 2 لغت است. هدفم اینه کل 1900 تا لغت اون کتاب رو بتونم تو 40 دقیقه مرور کنم. به نظرتون این زمان و این روش برای یادگیری خوبه؟ چون تو کتاب نوشته بعد از 8 بار خوندن دیگه لازم نیست بخونید ولی من هر لغت رو هر ماه فکر کنم 50 بار میخونم.
میخوام به غیر از این tick8 هر شب آیات گاج 15 دقیقه + لغات و تاریخ و املا و ... ادبیات رو 45 دقیقه کار کنم (از 23-24)
12 الی 1 شب هم خواب!
من پیش رو غیر حضوری میخوام بخونم و تو هیچ کلاس کنکوری هم شرکت ندارم فقط از رو کتاب درسی و بعدا کتابهای کنکوری وتستی میخونم. آزمون آزمایشی هم ثبت نام نکردم. اما شاید برم قلم چی ثبت نام کنم از 24 مهر ...
معدل دیپلم من هم پایینه! 12.5 :( چون 3 سال تنبلی کردم! دیپلم رو تو دو سال گرفتم چون اصلا به درس علاقه نداشتم! ولی واحدهایی رو که مونده بود با علاقه خوندم و مثلا شیمی 3 رو که واحد مونده بودم 18.75 (فقط با 2 هفته و هر روز 5 ساعت) گرفتم جبر رو 17 هندشه 16.5 عربی 3 رو 16
منظورم اینه من ضعیف نبودم ولی تنبلی میکردم ... اما حالا خوب و با علاقه دارم پیش میرم! (سربازی هم که رفتم 22 سالمه)
حالا نظرتون چیه خوبه همین طوری پیش برم یا برنامه من اشکال داره؟
میشه به عمران دانشگاه تبریز سراسری و یا حداقل آزاد امید داشت؟
برای این رشته چه درصد هایی و رتبه ای میخواد؟
Last edited by Hossein Adeli; 20-09-2009 at 11:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)