وقتی میرم تو بازی کامپیوتر ریستارت میکنه.
وقتی میرم تو بازی کامپیوتر ریستارت میکنه.
از کرک خراب باشه فکر کنم همون که 1 صفحه ابی میاد بعد سیستم ریست میشه؟
از من که ريست نميشه فقط ديگه بازي بالا نمياد!
يکي کمکم کنه!
دوستان من با سیستم زیر فریم در حدود 24 شایدم کمتر میگیرم رزولیشن رو 1152*864 بقیه گرافیکم رو اتو دیدتک میزنم خودش تنظیم میکنه....
.
cpu:E6750
ram:2Gb DDr2 ocz
Vga:8800 Gts 512
driver 181....
chipset p35
.این فریم طبیعی؟/ اگه نیست چی کار کنم؟؟
.
.یه سوال دیگه در حین بازی دوربین برای خودش هی میچرخه یا زوم این و اوت میشه اینو چطور درست کنم؟
تقریبا طبیعیه...شاید با ور رفتن با تنظیمات و مود بتونی چنتا بیشتر بگیری.
مورد دوم هم کرک مشکل داره.از پست اول بگیر.
این هم کرک اتوماتیک . نصب آسان برای GTA IV که کار خودمه:
توجه کنید که کرک مربوط به نسخه 1 از بازی هست. موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچت چیه؟
ویندوزت چیه؟
اگه پچ 1.0.3.0 و ویندوزت xp متن همین مشکلودارم.برو ادیت بازی تو همین فروم یه نرم افزاری دانوش پیچگاه
جان گذاشته برئ دان کن اگه تونستی با هاش کار کنی روشش هم به ما بگو ...
اگه غیر از اینه نمی دونم!!!
من یه مشکل کوچیک دارم.
بازی رو بدون افت فریم با حداکثر کیفیت اجرا میکنم ولی فقط دوتا Reflection Resolution , Shadow Quality رو اگه روی Very High بذارم اشکال بوجود میاد و محیط خوب لود نمیشه!
برای این مشکل راه حلی هست؟
Based on several of the boroughs of New York City and parts of New Jersey, Liberty City, familiar to players of previous games in the series, has been entirely redesigned for GTA IV. Players can expect visible detail down to the weeds growing in the cracks in the sidewalk, cars and buildings of visibly different ages and a much greater level if verticality in the buildings and bridges that they are able to explore as Niko moves through the city streets. In addition, pedestrians in GTA IV are much more realistic. No longer simply moving cardboard cutouts, these NPCs are intelligent, modern, human representations that laugh, cry, eat, drink, use cell phones and ATMs, and talking amongst themselves regardless of Niko’s interaction with them.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)