تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 283 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام

سال نو همگی مبارک البته قبلا تبریک گفتیم ولی هرکی نگفتیم میگیم خواهیم گفت از همین جور صوبتا !

بله بله نیما وقتی این رو برام ارسال کرد حس قریب (غریب) بهم داست ... حس خوبی بود ... خودکشی !

اون تیکه آخرش هم قبول ندارم حرف بیخود میزنه

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با {عرض، ارض،عرز، ارز، عرظ ، ارظ و ...} تبریک سال نو و جدیدمون به همه طراحای وب عزیز و به عنوان عیدی این عکس فان رو میذارم تا همتون یکم حرص بخورین و به روح پر فتوح دولوپرهای سایت فف درودی عمیق بفرستید و ازین صوبتا . و یکم شاد باشیم دور هم مسخرشون کنیم ! باشد تا آدم نمیشن اینا چه حرفا !

خلاصه یه روزی من و امیر , یکی از ناظرین انجمن که نخواست نامش فاش شود مشغول دیزاین یه سایتی بودیم که یه مشکلی داشت رنگ بک گراند وقتی پنجره مرورگر کوچیک میشد میومد رو بدنه سایت !! کلی حرص خوردیم و حتی قالب سایت رو دو بار از اول دیزاین کردیم حل نشد که آخرش نفهمیدم ناظر فوق الذکر مشکل رو حل کرد . حالا ببین ما چقدر حرص خوردیم ! مسببین این باگ اندازه ما حرص نمیخورن ! میگین نه ؟ سایتشون رو ببینین !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و شات واسه کسایی که هنوز نفهمیدن !

آره دیگه بازم از فف حمایت کنین ! بگین آزاده ! بله آزاده دیزاین اپرا ( یکمی هم IE9 و کروم ملعون ! ) رو استفاده کنه تو اینترفیس و آزاده سایتش ازین مشکلات داشته باشه عه الان دیدم گزینه معروف paste and go رو هم اضافه کرده بالاخره ! !! چه عجب ! یادمه طرفدارای فایرفاکس میگفتن چیز مزخرفیه ولی اپرا استاندارد سازه ! اول کروم از روش برداشت بعد فایر فاکس و ... خیلی از چیزایی که میبینیم یه روزی تو اپرا استفاده میشدن و مسخرشون میکردن ملت !
    سلام. ولی جالبه من این باگ رو با فایرفاکس 3.6 نمیبینم. احتمالاً از قابلیت ‌های جدید نسخه ۴ هست.

3. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه هه
    سال نو مبارک صاحابش باشه و شرکای عزیز
    والا خوب آزار داره مگه کاربر کوچیک کنه صفحه رو
    منم فک کنم به این مورد بر خوردم ولی نادیده گرفتم

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

با {عرض، ارض،عرز، ارز، عرظ ، ارظ و ...} تبریک سال نو و جدیدمون به همه طراحای وب عزیز و به عنوان عیدی این عکس فان رو میذارم تا همتون یکم حرص بخورین و به روح پر فتوح دولوپرهای سایت فف درودی عمیق بفرستید و ازین صوبتا . و یکم شاد باشیم دور هم مسخرشون کنیم ! باشد تا آدم نمیشن اینا چه حرفا !

خلاصه یه روزی من و امیر , یکی از ناظرین انجمن که نخواست نامش فاش شود مشغول دیزاین یه سایتی بودیم که یه مشکلی داشت رنگ بک گراند وقتی پنجره مرورگر کوچیک میشد میومد رو بدنه سایت !! کلی حرص خوردیم و حتی قالب سایت رو دو بار از اول دیزاین کردیم حل نشد که آخرش نفهمیدم ناظر فوق الذکر مشکل رو حل کرد . حالا ببین ما چقدر حرص خوردیم ! مسببین این باگ اندازه ما حرص نمیخورن ! میگین نه ؟ سایتشون رو ببینین !

آره دیگه بازم از فف حمایت کنین ! بگین آزاده ! بله آزاده دیزاین اپرا ( یکمی هم IE9 و کروم ملعون ! ) رو استفاده کنه تو اینترفیس و آزاده سایتش ازین مشکلات داشته باشه عه الان دیدم گزینه معروف paste and go رو هم اضافه کرده بالاخره ! !! چه عجب ! یادمه طرفدارای فایرفاکس میگفتن چیز مزخرفیه ولی اپرا استاندارد سازه ! اول کروم از روش برداشت بعد فایر فاکس و ... خیلی از چیزایی که میبینیم یه روزی تو اپرا استفاده میشدن و مسخرشون میکردن ملت !
    البته در مورد آخر هم باید بگم که موزیلا این دیزاین رو خیلی قبلتر از اپرا 10 رونمایی کرده بود و در اصل اپرا زرنگی کرد و زود کپی کرد

اما در کل هم برای اینکه زیاد دعوا نشه این دیزاین بیشتر از مایکروسافت آفیس کپی برداری شده (منظورم منو هست)

کلا اینجا نیما دور برندارا
    هروقت اپرا مشکلش رو با زبان فارسی و همچنین با جعبه های WYSIWYG درست کرد بعدا شاید بشه مقایسه کرد!
    Last edited by satttanism; 21-03-2011 at 19:28.

6. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام
    سال نو همگی مبارک.
    می خواستم بگم شات رو یه جای دیگه آپلود کنی که یهویی دیدم موقع نقل قول از ناپدیدی در اومد
    گاف جلبی بود، ولی هرچی باشه سگش (بلانسبت جمع) شرف داره به 100 تای IE9!
    مثلا این کد JavaScript رو اگر تو ff و بقیه دیگه تست کنی، قشنگ بهت می گه که این چیه و اون چیه، ولی ie خنگ انگاری هیچی رو نمیشناسه به غیر از [object Object]!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خلاصه اینکه برو خداتو شکر کن که همین ff اومد و به فکر استاندارد سازی افتاد وگرنه منوتو هنوز باید با همون ie6 سروکله می زدیم
    من تازگیا رو هیچ مرورگری تعصب ندارم (قبلنا کسی به safari، تو می گفت...)، و فهمیدم که چه حس باحالیه تعصب نداشتن حالا اگر سودی بهمون میرسید یک چیزی، ولی وقتی ما خودمونو برای یک چیزی که خیلی روش تعصب داریم به آب و آتیش میزنیم و...، آخرشم صاحاباش میرن حال میکنن چه فایده؟! ( همچین حرفایی رو زمانی که تو دوران جهالت بودم شنیده بودم، ولی بهش گوش نمی دادم! )

8. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام
    سال نو همگی مبارک.
    می خواستم بگم شات رو یه جای دیگه آپلود کنی که یهویی دیدم موقع نقل قول از ناپدیدی در اومد
    گاف جلبی بود، ولی هرچی باشه سگش (بلانسبت جمع) شرف داره به 100 تای IE9!
    مثلا این کد JavaScript رو اگر تو ff و بقیه دیگه تست کنی، قشنگ بهت می گه که این چیه و اون چیه، ولی ie خنگ انگاری هیچی رو نمیشناسه به غیر از [object Object]!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خلاصه اینکه برو خداتو شکر کن که همین ff اومد و به فکر استاندارد سازی افتاد وگرنه منوتو هنوز باید با همون ie6 سروکله می زدیم
    من تازگیا رو هیچ مرورگری تعصب ندارم (قبلنا کسی به safari، تو می گفت...)، و فهمیدم که چه حس باحالیه تعصب نداشتن حالا اگر سودی بهمون میرسید یک چیزی، ولی وقتی ما خودمونو برای یک چیزی که خیلی روش تعصب داریم به آب و آتیش میزنیم و...، آخرشم صاحاباش میرن حال میکنن چه فایده؟! ( همچین حرفایی رو زمانی که تو دوران جهالت بودم شنیده بودم، ولی بهش گوش نمی دادم! )
    نه امین جون دوران تعصب گذشته اما از تعصب طرفدارای firefox مثل همین پژمان دو خط بالاتر حرص میخورم

10. 2 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

نه امین جون دوران تعصب گذشته اما از تعصب طرفدارای firefox مثل همین پژمان دو خط بالاتر حرص میخورم
    بیا یه گفت و گو کردیم بهمون چسبوندن متعصب

خوبه گفتم تقلید از آفیس و این حرفا

تازه اصلا گور بابی موزیلا و اپرا و آمریکا و استکبار جهانی و مرگ بر منافق و دیکتار و لیبی و بحرین و فتنه و همه با هم

خودت چطوری نیما؟
    از وقتی مدیر شدی دیگه حالی از ما نمیپرسی!

12. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بابا اینا رو بی خیال
    در هر صورت من خودم به شخصه سایتی رو طراحی میکنم مرورگر base و اصلی ای که روش تست میکنم ff هست
    چون ff درست باشه معمولا safari و chrome و opera هم مشکل حادی ندارن مگر اینکه اسکرپیت خاصی توش به کار رفته باشه
    هر چی کماکان مشکل داریم با توجه به گفته ی امین جان همین IE ذلیل مردس
    حالا 6 اش بیشتر 9 اش کمتر

ولی میگم بچه ها واقعا این سایت های به این بزرگی که Open source و free کار میکنن از کجا مخارشون رو در میارن؟ من خودم یه انجمنه کشکی با 4 تا یوزر زدم زوارم داره در میرهچه برسه به اینا
    اون پروژه رپیدیچ فارسی هم اینقد خوده سایت rapidleech بازی در آورد گزاشتم کنار! حالا چند وقت پیش ایمیل زدن برادر رو ورژن svn کار کن منم فحششون دادم

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلامٌ علیکم
    منم سال نو رو به همه تبریک میگم

دولوپرهای عزیز که پشت سر جناب فف حرف درست میکنید لازم به ذکر است که عرض کنم اون نسخه که براش عیب پیدا کردید بتا بوده است و همچنان که بنده در حال تایپدن میباشم خبری مبنی بر ریلیز نسخه فاینال فف 4 دریافت ننموده ام

بابا تعصب به کنار ولی خداییش بین طراحان وب دیگه کسی نباید برای فایرفاکس ایراد بگیره چون این مرورگر مفیدترین ابزاری هست که یک وب دولوپر میتونه برای کارش استفاده کنه!

15. 3 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

ای بابا! این که تازه ریلیز کندیدیتش اومده که!
    وقتی رسماً اومد، یه ندا به من هم بدین. بوس بوس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •