در جواب اون دوستمون که میگفت اینترنت از کامپیوتر نمیگیره باید بگم اگه گوشیشو تازه خریده بیخودی تلاش نکنه چون این مشکل رامی هست که ازاول رو گوشی هست حتما باید گوشیشو آچدیت کنه بدش مشکل حل میشه
در جواب اون دوستمون که میگفت اینترنت از کامپیوتر نمیگیره باید بگم اگه گوشیشو تازه خریده بیخودی تلاش نکنه چون این مشکل رامی هست که ازاول رو گوشی هست حتما باید گوشیشو آچدیت کنه بدش مشکل حل میشه
در ضمن از این به بعد هرکی سوالی در مورد امنیا داشت در خدمتم چون تا تهشو رفتم دست زدم برگشتم
کسی خواست ویندوز 6.5 هم بریزه بگه
در مورد هر برنامه ای هم که سوال داشتید در خدمتم![]()
برنامه رو پاک کردم از اول نصب کردم اما کمکی نکرد بازم همون مشکل،یه سوال تو خود گوشی چطور باید اونجا هم چیزی رو فعال کرد ؟
من گوشی رو تقریبا ۶ ماهی هست که خریدم زیاد با گوشی ور نرفتم و رام گوشی رو تاحالا اپدیت نکردم ، اگه لینک اپدیت و بهترین اپدیت که برای ویندوز 6.1 اومده رو بذارینممنون میشم، درضمن من فنلاند زندگی میکنم فک کنم رام واسه اپدیت با کسایی که توی ایران و آسیا زندگی میکنن فرق میکنه !![]()
Last edited by police-force; 18-05-2009 at 23:04.
در مورد reply کنارش dissmiss نیست..کنارش منو هست که اونتو dismiss داره...
- در مورد سینک هم توضیح رم متوجه نشدم..فرض کن یه شماره رو تو یکی پاک کنی..حالا سینک کنی شماره دوباره از اونیکی کپی میشه تو اونی که پاک کردی..درسته؟ اینکه نشد...
- ویدجت رو چطور غیرفعاب کنم؟
- الان spdmobile shell3 نصب کردم.. این برنامه مدیریت یک theme هست...حالا چطوری یه thme دیگه نصب کنم؟ یا اینکه فقط یه thme مستقله؟ فرقش با manila2d چیه؟ میشه جفتشو داشت؟ یه جا گفته بود نه؟ اون چیه؟
- دکمه بغل گوشی فقط کاربرد دوربین داره؟
-
Request delivery notifications اینو قبلا رفتم..ولی هرچی تیکشو میزنم از منو میام بیرون دواره میرم تو..میبینم تیکش برداشته شده....
- این چرا اینطوریه..هر سمس با یه ساعتی میاد..یعنییی چههه؟
- حالا SPB Phone Suite چه کار میکنه؟ لازمه با spd shell اینم نصب کنم؟
- این core player هم که هیچی رو play نمیکنه هر فایلی انتخاب می کنم....
-
سلام.
اینو کجا شنیدی؟ Dead شدن یعنی چی؟ از اونایی که میگن زود Dead میشه بپرس ببین اصلا" معنیش رو میدونن.
والا این ریست کردن من که نمیفهمم اصلا" چه ربطی به اون 16 گیگ داره شما اگر کامپیوترت رو هی ریست کنی هاردت فرمت میشه؟!!!
حالا شما فرض کن که اصلا" هارد ریست کنی نه ریست معمولی(یا سافت ریست) چرا باید اون 16 گیگ فرمت بشه؟ مثل اینه که شما کامپیوترت رو ویندوز عوض کنی ,کل درایو هات پاک میشه؟
والا من فکر میکنم این دوستایی که این فتوا هارو میدن اصلا" تا حالا با امنیا که هیچ با هیچ پاکت پی سی کار نکردن و اصلا" نمیدونن پاکت پی سی چیه و اطلاعاتشون یک چیزی در حد 1100 بیشتر نیست.
روي امنيا مثل x1 ميشه پنل يا تم نصب كرد؟
سلام.
در مورد dismiss آره من اشتباه کردم اون مال زمانیه که چند تا اس ام اس داشته باشی.ضمن اینکه من منوها رو از روی آیمیت 9502 نگاه کردم و نوشتم .حسش نبود امنیا رو روشن کنم.
در مورد سینک کردن هم نه اون چیزی که شما فکر کردید اشتباهه.آخرین تغییرات اعمال میشه یعنی وقتی یک شماره رو از رو یکی پاک کنی از رو اونیکی هم پاک میشه.
در مورد اون Delivery شما احتمالا" از منویی که در موقع نوشتن اس ام اس جدید در اختیارتون میزاره استفاده میکنید ,که وقتی میرید داخلش فقط یک گزینه برای فعال کردن دلیوری داره اما اگر از منویی وارد بشید که در صفحه کلی اس ام اس ها هست 2تا گزینه داره یکیش برای دلیوری هست اگر از اونجا فعال کنید دائم فعال میمونه.تست کنید اگر نشد من پچش رو براتون آپلود میکنم نصب کنید مشکلتون حل بشه .
برای غیر فعال کردن ویدجت از مسیر زیر استفاده کنید:
Start=>Setting=>Today تب Items رو بزنید و تیک ویدجت رو بردارید.
در مورد نصب Spb Phone Suite نه لازم نیست حتما" نصب بشه .اونم یکسری امکانات بهتون میده مثل مدیریت وایرلس و بلوتوثو....ضمن اینکه میتونید پروفایلهای مختلفی داشته باشد همچنین قابلیت کال --------( بلک لیست)و....
در مورد Core Player من با یک همچین مشکلی تا حالا برخورد نداشتم و همیشه بدرستس کار میکرده.علت اینکه واسه شما کار نمیکنه رو نمیدونم.شاید مربوط به ستینگ هاش باشه.
در مورد دکمه بغل گوشی در حالت دیفالت 2تا عمل براتون انجام میده با زدن کلید میره تو ؟آلبوم عکسها و با نگه داشتنش بمدت 2 ثانیه دوربین رو فعال میکنه.البته شما میتونید از مسیر زیر کاراییش رو بدلخواه تغیید بدید.
Start=>Setting=>Buttons به این مسیر برید و عملکرد دلخواه رو ست کنید.
سلام.
من از اول با رام فابریک گوشی هم این مشکل رو نداشتم و ندارم به راحتی با اکتیو سینک به اینترنت متصل میشم.
مثل اینکه کیفیت استفاده از امنیا خیلی وابسته به نرم افزارهای که روش نصب می کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)