مثه N95 و ...
هر دقیقه حدود 20 مگ حجم میگیره...!
شاد باشی![]()
مثه N95 و ...
هر دقیقه حدود 20 مگ حجم میگیره...!
شاد باشی![]()
خوب يه 4 ثانيه اي هم بسه!جون من بزار يکي باشه؟
راستي از کجا بفهمم ورژن گوشي چنده؟
کد *0000#* رو بزن.
کلا فیلم هایی که گوشیهای نوکیا میگیرن ظرفیتشون خیلی بالاست ... اونم به دلیل رزولوشن مناسب و بیت ریت بسیار بالا هست ... همونطور که می دونید گوشیها می تونند کلیپ های گرفته شده توسط خودشون رو بخوبی نشون بدن ... خالا شما همین کلیپ ها رو بزار تو 6120 ... انقدر بیت ریتش بالاست توان پخششونو نداره ...
نه عزیز همه ی گوشی های نوکیا که اینطوری نیستن !
این گوشی چون 30 فریم در ثانیه میگیره حجمش بالاست .![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه برنامه می خوام به صورت gps نصب کنم که توی نقشه راه های ایران بهم نشون بد ه کجام
می دونین کجا خوبه ؟
بچه ها این گوشی مثه سری های ان عکس و فیلمش توی گالری قاطیه و نمیشه فولدر درست کرد و یا مثلا مثه 5700 ممیشه از این کارها کرد.
با تشکر
بله میشه فولدر زد ولی دردسره هی دونه دونه باید مارک کنی بندازی توی پوشه
من اصلا با این گوشی حال نکردم
بخدا 6600 نصبت پولش بهتر بود 300 تومن دادیم هی دیقه دیقه باید ساین کنی اه ه ه ه ه ه ه ه
همش باید یه دستمال دست باشه صفحش رو تمیز کنی دهنم سرویس شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by hossein_dig; 11-07-2009 at 19:33.
سلام
این تاپیک می تونه کمکتون کنه دوست من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبابا چرا می زنی تو سر گوشیمگه فقط واسه این گوشی باید نرم افزار ساین کرد؟ در ضمن شما گوشی تون هک کنید تا نیاز به ساین کردن هر برنامه ای نداشته باشید. موندن اثر انگشت هم که رو گوشی های تاچ طبیعیه...باید باهاش کنار بیایید.
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)