تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 288 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کاسه نمد چی میشه که باید عوض شه و به چه علت به این روز افتاده؟ میخوام بدونم دلیل دقیقش چیا میتونه باشه؟
    دوستان کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh_sib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    8Mile Road

پيش فرض

عزیز. اولاً راجب نه. راجع به.
    دوماً دور موتور بستگی به بار و سرنشین هم داره.تا زمانیکه ماشین دچار کاهش کشش نشده لزومی نداره با دور بالا یا دنده ی سنگین بری.تنبل شدن موتور که یه عده به استنادش میان میگن با دور 4000 الی 5000 باید دنده عوض کرد یه سفسطه بیش نیست.
    دوماً.
    من اصلاً اعتقاد ندارم پراید بتونه 180 تا بره! مطمئن باش بقول این دوست بالایی یه جای کارت میلنگه! پراید حتی مدل 141 که سنگین ترین نوع پرایده(40کیلو بیشتر) توی 120 تا میخواد پرواز کنه و مثل پر کاه سبکه و کافیه یه مورچه بره زیر تایر تا ماشین از جاده پرت شه بیرون بعد شما حرف از پراید و 180 تا میزنی!
    نمیگم دروغ میگی میگم پرایدهای فعلی و تمام ایرانی انژکتوری مال این حرفا نیستن زور بزنه 140 تا برن که در اون حالت هم اونقدر لرزش فرمون و چرخها(بدلیل بالانس نبودنشون) سرشون میاد که کنترل ماشین از دستت در میره..
    اشکال از سرعت سنج ماشیناتونه..
    حرفت درسته من 150 تا رفتم با ماشینم . (سر کل کل) فرمون و اتاق اون چنان می لرزید که گفتم بی خیال الان میمیرم >پ.

3. این کاربر از shahrokh_sib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

نوشته شده توسط Hektor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز. اولاً راجب نه. راجع به.
    دوماً دور موتور بستگی به بار و سرنشین هم داره.تا زمانیکه ماشین دچار کاهش کشش نشده لزومی نداره با دور بالا یا دنده ی سنگین بری.تنبل شدن موتور که یه عده به استنادش میان میگن با دور 4000 الی 5000 باید دنده عوض کرد یه سفسطه بیش نیست.
    دوماً.
    من اصلاً اعتقاد ندارم پراید بتونه 180 تا بره! مطمئن باش بقول این دوست بالایی یه جای کارت میلنگه! پراید حتی مدل 141 که سنگین ترین نوع پرایده(40کیلو بیشتر) توی 120 تا میخواد پرواز کنه و مثل پر کاه سبکه و کافیه یه مورچه بره زیر تایر تا ماشین از جاده پرت شه بیرون بعد شما حرف از پراید و 180 تا میزنی!
    نمیگم دروغ میگی میگم پرایدهای فعلی و تمام ایرانی انژکتوری مال این حرفا نیستن زور بزنه 140 تا برن که در اون حالت هم اونقدر لرزش فرمون و چرخها(بدلیل بالانس نبودنشون) سرشون میاد که کنترل ماشین از دستت در میره..
    اشکال از سرعت سنج ماشیناتونه..
    دوست عزیز حرفتون درسته ولی خوب یه خورده کم لطفی میکنید به نظر من. چرا؟ چون من خودم با پراید 170 تا رفتم بدون هیچ مشکلی فقط یکم فرمون ماشین میلرزید که بخاطره این بود که رینگ ماشین تو دست انداز کج شده بود. ولی خب اشتباهه محضه با این ماشین بیشتر از 100 تا رفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

دوستان کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟
    دوست من کاسه نمد یه قطعه لاستیکیه و به مرور زمان در اثر گرما تغییر حالت داده و خاصیت الاستیک و کشسان خودشو از دست میده و باعث ایجاد روغن ریزی میشه و این یه امر طبیعیه و به نحوه نگهداری ماشین ربطی نداره

6. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    بحث سرعت پراید شد بگم پسر خاله خودم با پرایدش 180 تا رو توی 10 دقیقه تونتسته بزنه (180-0)
    تغییرات ماشین هم فقط منبع اگزوز بود و یه ارت خفن

8. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

والا من نمیدونم پراید های جدید چطورین ولی من یک دوگانه 89 داشتم 163 تا تو جاده رفتم باهاش و دیگه بیشتر نرفتم باهاش ولی یک 141 هم سال 87 داشتم که اونم خودش رو میکشت 150 تا بیشتر نمیرفت ، نمیدونم علتش چی بود شاید تنظیم نبوده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

پراید ما هم راحت 170 تارو میره ولی خیلی میلرزه میترسم از هم باز بشه دیگه بیشتر از 170 نمیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ولی در کل پراید ماشینی نیست که بشه روی تاپ اسپیدش بحث کرد چون همه مون می دونم بیشتر از 120 تا با پراید چه عواقب بدی داره

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ولی در کل پراید ماشینی نیست که بشه روی تاپ اسپیدش بحث کرد چون همه مون می دونم بیشتر از 120 تا با پراید چه عواقب بدی داره
    عزیز وقتی کسی با پراید با سرعت 60 تا تصادف میکنه بعلت طراحی قدیمی و نداشتن نقاط شکست در بدنه , کل کابین له میشه و فرمون کاملاً میاد بالا و میره توی سینه و صورت راننده و اونوقت بقایای راننده رو با زحمت باید از پنجره در بیارن چون درها بهمراه سقف و کابین له شده و باز نمیشه.. بعد شما حرف از عواقب بد 120 تا میزنی؟..
    در ثانی قبلاً گفتم خط تولیدش چون استاندارد نیست ممکنه از هر 10 تا 3 تا بتونه 140 یا 160 هم بره ولی بقیه 120 رو هم بزور برن..
    ضمناً رفقا کسی میدونه کیسه ی هوا روی پراید داره نصب میشه یا نه؟ یکی از دوستان ما که 405 داشت بدلیل مصرف بالاش دو ماه قبل فروخت و 132 صفر خرید میگه 1 کیسه ی هوا داره البته فکر کنم بهش دروغ گفته باشن..
    چون من سه روز قبل که لیست امکانات رو دست یکنفر دیدم(عکس زیر) حرفی از کیسه ی هوا نبود..

Last edited by Hektor; 29-12-2011 at 19:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عزیز وقتی کسی با پراید با سرعت 60 تا تصادف میکنه بعلت طراحی قدیمی و نداشتن نقاط شکست در بدنه , کل کابین له میشه و فرمون کاملاً میاد بالا و میره توی سینه و صورت راننده و اونوقت بقایای راننده رو با زحمت باید از پنجره در بیارن چون درها بهمراه سقف و کابین له شده و باز نمیشه.. بعد شما حرف از عواقب بد 120 تا میزنی؟..
    در ثانی قبلاً گفتم خط تولیدش چون استاندارد نیست ممکنه از هر 10 تا 3 تا بتونه 140 یا 160 هم بره ولی بقیه 120 رو هم بزور برن..
    ضمناً رفقا کسی میدونه کیسه ی هوا روی پراید داره نصب میشه یا نه؟ یکی از دوستان ما که 405 داشت بدلیل مصرف بالاش دو ماه قبل فروخت و 132 صفر خرید میگه 1 کیسه ی هوا داره البته فکر کنم بهش دروغ گفته باشن..
    چون من سه روز قبل که لیست امکانات رو دست یکنفر دیدم(عکس زیر) حرفی از کیسه ی هوا نبود..

اگه اونجوری بخوای حساب کنی که رفتن خارج شهر و مسافرت با پراید بسیار خطرناکه
    اون 120 تا رو هم به خاطر این گفتم که بحث از تاپ اسپیده بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •