دوستان کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟
دوستان کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟
حرفت درسته من 150 تا رفتم با ماشینم . (سر کل کل) فرمون و اتاق اون چنان می لرزید که گفتم بی خیال الان میمیرم >پ.![]()
دوست عزیز حرفتون درسته ولی خوب یه خورده کم لطفی میکنید به نظر من. چرا؟ چون من خودم با پراید 170 تا رفتم بدون هیچ مشکلی فقط یکم فرمون ماشین میلرزید که بخاطره این بود که رینگ ماشین تو دست انداز کج شده بود. ولی خب اشتباهه محضه با این ماشین بیشتر از 100 تا رفتنوشته شده توسط Hektor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز. اولاً راجب نه. راجع به.
دوماً دور موتور بستگی به بار و سرنشین هم داره.تا زمانیکه ماشین دچار کاهش کشش نشده لزومی نداره با دور بالا یا دنده ی سنگین بری.تنبل شدن موتور که یه عده به استنادش میان میگن با دور 4000 الی 5000 باید دنده عوض کرد یه سفسطه بیش نیست.
دوماً.
من اصلاً اعتقاد ندارم پراید بتونه 180 تا بره! مطمئن باش بقول این دوست بالایی یه جای کارت میلنگه! پراید حتی مدل 141 که سنگین ترین نوع پرایده(40کیلو بیشتر) توی 120 تا میخواد پرواز کنه و مثل پر کاه سبکه و کافیه یه مورچه بره زیر تایر تا ماشین از جاده پرت شه بیرون بعد شما حرف از پراید و 180 تا میزنی!
نمیگم دروغ میگی میگم پرایدهای فعلی و تمام ایرانی انژکتوری مال این حرفا نیستن زور بزنه 140 تا برن که در اون حالت هم اونقدر لرزش فرمون و چرخها(بدلیل بالانس نبودنشون) سرشون میاد که کنترل ماشین از دستت در میره..
اشکال از سرعت سنج ماشیناتونه..
دوست من کاسه نمد یه قطعه لاستیکیه و به مرور زمان در اثر گرما تغییر حالت داده و خاصیت الاستیک و کشسان خودشو از دست میده و باعث ایجاد روغن ریزی میشه و این یه امر طبیعیه و به نحوه نگهداری ماشین ربطی نداره
سلام
بحث سرعت پراید شد بگم پسر خاله خودم با پرایدش 180 تا رو توی 10 دقیقه تونتسته بزنه (180-0)
تغییرات ماشین هم فقط منبع اگزوز بود و یه ارت خفن
والا من نمیدونم پراید های جدید چطورین ولی من یک دوگانه 89 داشتم 163 تا تو جاده رفتم باهاش و دیگه بیشتر نرفتم باهاش ولی یک 141 هم سال 87 داشتم که اونم خودش رو میکشت 150 تا بیشتر نمیرفت ، نمیدونم علتش چی بود شاید تنظیم نبوده
پراید ما هم راحت 170 تارو میره ولی خیلی میلرزه میترسم از هم باز بشه دیگه بیشتر از 170 نمیرم
![]()
ولی در کل پراید ماشینی نیست که بشه روی تاپ اسپیدش بحث کرد چون همه مون می دونم بیشتر از 120 تا با پراید چه عواقب بدی داره
عزیز وقتی کسی با پراید با سرعت 60 تا تصادف میکنه بعلت طراحی قدیمی و نداشتن نقاط شکست در بدنه , کل کابین له میشه و فرمون کاملاً میاد بالا و میره توی سینه و صورت راننده و اونوقت بقایای راننده رو با زحمت باید از پنجره در بیارن چون درها بهمراه سقف و کابین له شده و باز نمیشه.. بعد شما حرف از عواقب بد 120 تا میزنی؟..
در ثانی قبلاً گفتم خط تولیدش چون استاندارد نیست ممکنه از هر 10 تا 3 تا بتونه 140 یا 160 هم بره ولی بقیه 120 رو هم بزور برن..
ضمناً رفقا کسی میدونه کیسه ی هوا روی پراید داره نصب میشه یا نه؟ یکی از دوستان ما که 405 داشت بدلیل مصرف بالاش دو ماه قبل فروخت و 132 صفر خرید میگه 1 کیسه ی هوا داره البته فکر کنم بهش دروغ گفته باشن..
چون من سه روز قبل که لیست امکانات رو دست یکنفر دیدم(عکس زیر) حرفی از کیسه ی هوا نبود..
![]()
Last edited by Hektor; 29-12-2011 at 19:00.
اگه اونجوری بخوای حساب کنی که رفتن خارج شهر و مسافرت با پراید بسیار خطرناکه
اون 120 تا رو هم به خاطر این گفتم که بحث از تاپ اسپیده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)