كسي نيود بگه شركت
فن آوا
و
امپراطور
چطورن ؟
فن آوا شرکت معقولیه ، فقط یه کم قیمت هاش بالاس ، اما جواب پس داده ، اما امپراطور رو روش حساب نکن ، اصلا تا جایی که می تونی طرفش نروچند بار نوشتم ، حال ندارم بنویسم
پ ن : یکی از دوستان نزدیک ما ، پدرش تو فن آوا بود ، تعریف می کنه که یه خبر هایی بود ، مجبور شد بیاد بیرون ، خانواده معتقدی هستند ، پدرش نتونسته روی خیلی مسایل چشماشو ببنده ( فقط یه جمله خبری بود ، و گرنه سرویس های بدکی نداره ، فقط قیمت اش یه کم بالاس )
مرسی
یا حق![]()
بعد از مشاهده پست بالا! دایال آپ بهتر است...![]()
من فکر کنم آسیاتک باشه و اگه بخواید از امپراتور بگیرد همون از خوده آسیاتک بگیرید بهتره![]()
با سلام خدمت برو بچ كل
آقا يه سوال...
اون دوستايي كه از سپنتا و آسيا تك سرويس نامحدود دارن ... ميتونيد كمك كنيد كه سرعت دانلودشون چنده؟
من الان صبا نت دارم سرعت دانلودم بين 40 تا 50 هست ولي نا محدود نيست ولي من نا محدود ميخوام
لطف كنيد كمك كنيد
در ضمن اگه سرويس دهنده ي ديگه اي رو ميشناسيد كه نامحدود ميده با پيش شمارره ي 5541 لطف كنين معرفي كنيد و سرعت دانلودشم بديد .....
ممنون
گفتم که ، قبلا نوشته بودم ، دیگه حال نداشتم بنویسم که شما مجبورم کردی
در نگاه اول آره ، هر چند که خودش رد می کنه موکدا ، اما یکی از بچه های پی تی که نمیانده صبا هست ، ازش پرسیدم ، گفت که نماینده اکثر شرکت ها که هست ، فقط صبا نیست ، برای صبا هم انگار نماینده دسته 2 هست ، نماینده نماینده هست ، نماینده مستقیم نیست انگار![]()
کلا از فکرش بیا بیرون ، اگه به خیر نمی گذشت ، من هم جزو اولین قربانی ها بودم الآن
برای مرکز شما ، این ها می دن : شاتل ، آسیا ، صبا ، پارس .
نا محدود آسیا تک که همون سرعت قرار داد هست ، حداقل مزیت آسیا برای حجمی ها نسبت به شاتل هم همین سرعت هست ، که شاتل همون قرارداد رو می ده اما آسیا 500 می ده که به نظر من بد نیست
اگه می خوای نا محدود بگیری ، از این 4 تا فقط آسیا می ده ، قمیت در حد فضا ، نجومیه ... :(
اگه این قدر خوره دان هستی که حمتا باید نا محدود بگیری ، که صبح تا شب و شب تا صبح دان کنی ، خب برو آسیا نا محدود بگیر ، اما اگه اون جوری نیست ، بهتره بذاری با شبانه همون صبا دان بشه ، وگرنه مجبوری که یه پول درست و درمون بدی ، واسه سرعت های دیگه تازه ، 128 30 تومان ، 256 40 تومان ، 512 هم که قربونش برم ، 150 تومان ، دقت کن که حداقل دان شبانه صبا ، با سرعت 500 به بالا هست ، اما اگه نا محدود آسیا رو بگیری ، همون سرعت رو بهت می دن ....
سعی کردم همه چی رو بگم ، نمی خواستم نظرتو نسبت به نا محدود عوض کنم ...
یا حق
Last edited by akhoond; 06-12-2008 at 11:46.
عزیز به نظر من بهترین گزینه برای نامحدود سپنتا هست
اینترنت فایندر نامرد نگفت سپنتا هم هست![]()
اما به نظر من یه نموره قیمت هاش ....![]()
64 نامحدود شاتل یا سپنتا بگیرم سرعت آپ و دان ام چنده تقریبا ؟ خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)