اقا با مودم dsl 200 میشه از سرویس های adsl 2+ استفاده کرد ؟ مثلا A18 لایزر رو جواب میده یا نه ؟
اقا با مودم dsl 200 میشه از سرویس های adsl 2+ استفاده کرد ؟ مثلا A18 لایزر رو جواب میده یا نه ؟
یک سیستم هست که مودمش سالمه و به طور معمولی به اینترنت وصل میشود. ولی به محض اینکه Nokia PC Suite N95 رو نصب میکنم وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم خطای 633 میدهد!!!!(و وقتی پاک میکنم درست میشه) به نظر شما مشکل چیه؟؟؟
[quote=a6l3i;3521821][right]سلام
[quote=omid4mit;3518759]الان که پاکش کردم داره خوب کار میکنه
ی
نه ، اگه IP واسش تعریف نباشه کلا اجازه دسترسی نمیده و اینجوری نیست که یه بار ول کنه یه بار گیر بده. حالا که حذفش کردی چطوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
a6l3i عزیز با تشکر از جوابت
من با بررسی بیشتر و هماهنگی با پشتیبانی شرکت متوجه شدم پهنای باند لایزر در مرکز مخابراتی ما کمه و جوابگوی استفاده تمام کاربرها در آن واحد نیست برای همین دچار قطعی و یا افت سرعت میشه حالا تا یکشنبه صبر میکنم اگه کاری کردن که هیچی (سرویس رو تمدید میکنم) ولی در غیر اینصورت شرکت رو عوض میکنم .
اون قضیه تست با یک کامپیوتر دیگه هم که مشکل نداشت شانسی تو اون موقع مشکلی نداشت که البته همین الان هم که ترافیک زیاد نباشه قطعی ندارم که زیاد طول نمیکشه !
با تشکر
سلام
ميشه مودم هاي adsl را كه هم پورت usbدارند هم اترنت همزمان به دو تا كامپوتر وصل كرد ؟
(مثلا يكي را به pc و ديگري را به لپ تاپ)
اگر نشه مودم هاي adsl وجود داره كه فقط وايرلس باشند و اترنت نداشته باشند؟
ممنون
با سلام
امروز سوالی داشتم و چون برای اون سوال تاپیک جدید باز کردم تاپیک طبق قوانین سایت توسط مدیران بسته شد ، اما من هنوز جواب کامل نگرفتم و مایلم اینجا ادامه بحث رو پی بگیرم ، سوالی که بنده داشتم این بود :
و در ادامه با تحقیق در فرومهای خارجی به این مساله پی بردم که عده ای همین مشکل رو با آپگرید کردن فیرمور مودمشون حل کردند ، البته مدلهای دیگری از مودم بود نه زیمنس ، بنابراین من هم این درخواست رو در ادامه مطرح کردم :نوشته شده توسط m®hsen
سپس یکی از دوستان گرامی پاسخ دادند :نوشته شده توسط m®hsen
خب ، در پاسخ این دوست عزیزمون عرض می کنم که درایور این مودم رو دارم و به کل احتیاجی هم بهش ندارم، چون ارتباط مودمم با کامپیوتر از طریق لن هست و درایور رو برای ارتباط از طریق usb می بایست نصب کنم و این قضیه اصلا به نحوه ارتباط مودمم با سیستم مرتبط نیست بلکه به ارتباط مودمم با تجهیزات مخابرات مربوط است که dsl روی خط توسط مودمم شناسایی نشده.نوشته شده توسط huti_421
دوست عزیز دیگری این پاسخ رو دادند :
طبق فرمایش این دوست گرامی ادامه سوال رو اینجا مطرح کردم و در پاسخ به ایشان عرض کنم که با ریست کردن مودم باز هم باید dsl روی خط توسط مودم شناسایی شود ، همین کار را (یعنی ریست کردن مودم را) کارشناس پارس آنلاین در منزل ما با مودم سیمفونی انجام داد و پس از ریست کردن مودم باز هم led مربوط به dsl ثابت شد. ضمنا بنده تنظیمات پارس آنلاین برای شهر خودمان را هم می دانم و این تنظیمات را بارها انجام دادم و تست کردم ، اما وقتی dsl روی خط شناسایی نمی شود این تنظیمات هم معنی ندارد.نوشته شده توسط ahriman323
همونطور که عرض کردم من هم احتمال ناسارگاری با تجهیزات مخابرات خودمان را می دهم ، اما متاسفانه در سایت سازنده اصلا مودم خود را پیدا نکردم.
دوستان اگر در این مورد (یعنی پیدا کردن فیرمور) کمک کنند بسیار ممنون میشوم و مشکل خیلی ها احتمالا با آپگرید فیرمور حل خواهد شد.
با سپاس
این همون چیزی که بالا توضیحش رو دادی نیست
اگه همونه برای اینکه درستش کنن باید چکار کنم
![]()
[quote=bleu2u4u;3528432]این همون چیزی که بالا توضیحش رو دادی نیست
اگه همونه برای اینکه درستش کنن باید چکار کنم
نه دوست عزیز این جعبه تقسیم خط تلفن هستش.
تایید میشه! جعبه تقسیم هست! یا خط های داخلی..
جعبه pcm کنار کافو توی کوچه هست!این عکس که شما گذاشتین داخل اپارتمان هست!احتمالا!
با سلام من مي خواستم مودم adsl بگيرم كه شركت سرويس دهنده TP-link را پيشنهاد داده است كدام نوع از اين مارك كه دوپورت داشته باشد بهتر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)