قيمتي كه ميخره خيلي خوبه...تا وقتي هم كه اون مياد يه گوشي ارزون تا 200 دستت بگير...مثه 78...6220...استار...كوكي...و...
اين لينكم ببين....اگه واقعا اين قيمت با گارانتي بده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمتي كه ميخره خيلي خوبه...تا وقتي هم كه اون مياد يه گوشي ارزون تا 200 دستت بگير...مثه 78...6220...استار...كوكي...و...
اين لينكم ببين....اگه واقعا اين قيمت با گارانتي بده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداشتن دکمه مداد(قلم) که در نوکیا استفاده می شد در این گوشی کارو سخت نمیکنه؟
اتفاقاً منم دارم گوشی رو میفروشم ... یکی هست 360 خواسته ...99% درصد میدم بره ...
سلام دوستان
به نظرم این گوشی از لحاظ امکانات بهترینه.یعنی من از اول دنبال یه گوشی میگشتم که در مرحله اول سیمبین
داشته باشه و بعد امکانات دیگه چون گوشی های زیادی هستن که فقط جاوا دارن.به غیر از اون یه مقدار اذیتی
که سر باتری بود ( که اون هم تموم شد ) این گوشی بهترینه.خودتون این گوشیو از لحاظ امکانات با بقیه مقایسه
کنید ببنید چی کم داره. وای فای ؟ دوربین ؟ بلندگو ؟ ظاهر ؟ مشکل هنگ کردن ؟ سرعت ؟ و ...
هرگوشی پیدا کنید یه نقصی داره یعنی خود سازنده ها این کارو میکنن که بقیه گوشیاشون هم فروش بره.
ولی خب میل خودتونه اگه میتونید یه پولی روش بذارید i8910 HD بگیرید که خیلی عالیه و یا اینکه با این قیمتها
بفروشید 20 تومن بذارید روش یدونه آکش رو بگیرید ( که اونم به دردسرش نمیارزه )
موفق باشید![]()
دوستان شما اين مشتري ها رو از كجا پيدا ميكنيد من حاضرم گوشيمو 330 هم بدم ولي كسي پيدا نميشه لطفا براي من هم از اين مشتري ها پيداكنيد
دوستان گوشیه I8510 خودمو میفروشم ... احتیاج به پول دارم ...واقعاً در حد آک هست .... فقط تا فردا ... قیمت هم 340 تومن ...
فقط عجله دارم .. اینم مشخصات گوشیم هم توی امضام هست .... فقط سریع ..
Last edited by Saman-tci; 15-08-2009 at 21:02.
380-390...
سلام
یه زمانی من خواستم کارکرده بگیرم کسی نبود بفروش الان که پول ندارم همه میخوان بفروشن شانس منه دیگه!!!
قیمت گوشی شاپ:
آقا من آخرش 330 میدم ... فقط عجله دارم .... تا امروز .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)