اپدیت از 3.1.2 به 3.1.3 مجانی هست ؟
اپدیت از 3.1.2 به 3.1.3 مجانی هست ؟
بله مجانی هست
بهترین راه :
برید از سایت زیر firmware 3.1.3 مربوط به ipod touch 3g رو دانلود کنید.
یک back up از ipod بگیرید
itunes را باز کنید و دکمه Shift رو نگه دارید و روی Restore کلیک کنید. تو پنجره ای که باز میشه فایل دانلود شده رو انتخاب کنید .
البته فکر کنم باید قبلش به نت وصل باشه سیستم چون میره از تو سایت apple چک میکنه ورژن رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از جای دیگه ای نمیشه 3.1.3 رو دانلود کرد؟چون توی 127 مگ قطع میشه. جالب اینه که خود ایتونز هم تا نصفه میره و قطع میشه.
احتمالاً اينترنت شما مشكل داره چون من از اين سايت هميشه بدون هيچ مشكلي دانلود ميكنم
ببخشید که زیاد سوال میکنم اخه تازه 1 روزه که خریدمش و کاملا بیتجربه ام.
من تمام موزیکهام رو سینک کردم ولی 3 تا از البومها ازشون چند بار توی ایپاد کپی شده.
مثلا یکی از البومهای گوگوش 2 بار اومده در حالی که توی خود ایتونز هم فقط 1 دونه از این البوم هست.چه کار باید بکنم؟
به این تاپیک مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من منم همین سایت رو معرفی کردم دیگه![]()
ببخشید متوجه نشدم. فکر کردم مال شما یه جای دیگه اس
ایول پسر چه خبر توپی. بالاخره ظاهرا ما هم میتونیم اینو Jailbreak کنیم !
فقط چند تا سئوال قبلش دارم : مال من 8GB ورژن 3.1 . میخواستم ببینم حتما باید با iTunes به 3.1.3 ببرمش ؟
خودش Cydia رو روش داره دیگه ؟
اگه تا حالا جیلبریک نکردی فک نکنم نیازی به ریستور به خود 3.1.3 باشه و حق انتخاب داری :ایول پسر چه خبر توپی. بالاخره ظاهرا ما هم میتونیم اینو Jailbreak کنیم !
فقط چند تا سئوال قبلش دارم : مال من 8GB ورژن 3.1 . میخواستم ببینم حتما باید با iTunes به 3.1.3 ببرمش ؟
خودش Cydia رو روش داره دیگه ؟
سیدیا رو هم خودش داره ...Requirements
Any iPad, iPhone, or iPod touch on firmware 3.1.2, 3.1.3, or 3.2.
An activated device: one not stuck on the Connect to iTunes or Emergency Call screen.
Any version of iTunes 9 (including 9.1.1).
Syncing with iTunes before trying this is highly recommended.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)