اپدیت از 3.1.2 به 3.1.3 مجانی هست ؟

اپدیت از 3.1.2 به 3.1.3 مجانی هست ؟

بله مجانی هست
بهترین راه :
برید از سایت زیر firmware 3.1.3 مربوط به ipod touch 3g رو دانلود کنید.
یک back up از ipod بگیرید
itunes را باز کنید و دکمه Shift رو نگه دارید و روی Restore کلیک کنید. تو پنجره ای که باز میشه فایل دانلود شده رو انتخاب کنید .
البته فکر کنم باید قبلش به نت وصل باشه سیستم چون میره از تو سایت apple چک میکنه ورژن رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از جای دیگه ای نمیشه 3.1.3 رو دانلود کرد؟چون توی 127 مگ قطع میشه. جالب اینه که خود ایتونز هم تا نصفه میره و قطع میشه.

احتمالاً اينترنت شما مشكل داره چون من از اين سايت هميشه بدون هيچ مشكلي دانلود ميكنم

ببخشید که زیاد سوال میکنم اخه تازه 1 روزه که خریدمش و کاملا بیتجربه ام.
من تمام موزیکهام رو سینک کردم ولی 3 تا از البومها ازشون چند بار توی ایپاد کپی شده.
مثلا یکی از البومهای گوگوش 2 بار اومده در حالی که توی خود ایتونز هم فقط 1 دونه از این البوم هست.چه کار باید بکنم؟

به این تاپیک مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست من منم همین سایت رو معرفی کردم دیگه.gif)

ببخشید متوجه نشدم. فکر کردم مال شما یه جای دیگه اس

ایول پسر چه خبر توپی. بالاخره ظاهرا ما هم میتونیم اینو Jailbreak کنیم !
فقط چند تا سئوال قبلش دارم : مال من 8GB ورژن 3.1 . میخواستم ببینم حتما باید با iTunes به 3.1.3 ببرمش ؟
خودش Cydia رو روش داره دیگه ؟

اگه تا حالا جیلبریک نکردی فک نکنم نیازی به ریستور به خود 3.1.3 باشه و حق انتخاب داری :ایول پسر چه خبر توپی. بالاخره ظاهرا ما هم میتونیم اینو Jailbreak کنیم !
فقط چند تا سئوال قبلش دارم : مال من 8GB ورژن 3.1 . میخواستم ببینم حتما باید با iTunes به 3.1.3 ببرمش ؟
خودش Cydia رو روش داره دیگه ؟
سیدیا رو هم خودش داره ...Requirements
Any iPad, iPhone, or iPod touch on firmware 3.1.2, 3.1.3, or 3.2.
An activated device: one not stuck on the Connect to iTunes or Emergency Call screen.
Any version of iTunes 9 (including 9.1.1).
Syncing with iTunes before trying this is highly recommended.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)