تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 299 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اون فایل اصلی رو میشه یک جایه دیگه آپلود کنین؟؟؟؟؟؟
    چون من با اون درگیری دارم ( با رپید شیر اصلا قاتیه سایتش )
    راستی یکی میتونه بگه این چه نوع ضربه آزادیه ؟؟

خیلی عجیبه دفاش یک نفر بود و هیچ کس دیگه دو رو برم نبود فاصله ی توپ با دیواره دفاعی هم خیلی نزدیک بود!!!!!
    علت خطاشم نمی دونم یارو بهم تنه زد اینجوری شد!!!!!!!!
    ولی خداییش خیلی گرافیک بازی بالایه ( 10 برابر PES مخصوصا چمنش )

راستی اون نقل و انتقالات زمستانی هم برای من نیومد ( یعنی آرشاوین توی آرسنال نبود باید حتمی پچ ها رو داشته باشم ؟ )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    فیفا بالا اومد ولی بازم همون مشکله قبلی سرجاش ،یعنی توپو موقع استپ میندازه جلو
    دوست عزیز مشکل از دستت هست چون برای مطمئین شدن میتونی بری توی کنترل پنل بعدآ گیم کنترل چون من هم اولا خیال میکردم این فایل اشکال داره ولی از دسته بود در گیم کنترل دیدم که هردو انالوگ زاد متمرکز نیستند در جای خودشون

3. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلامی دوباره.
    یادش بخیر روزهای اول که تاپیکو مسعود زد چه غوغای میکردیم من و مسعود و تورج و چن تا از بچهای دیگه ترکونده بودیم.
    وقتی هم که مشخص شد نکست نیست تاپیک بد فورم سرد شد .
    امیدوارم شماره بعدیش نکست باشه واس کامپیوتر.

5. 2 کاربر از ahmad08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز مشکل از دستت هست چون برای مطمئین شدن میتونی بری توی کنترل پنل بعدآ گیم کنترل چون من هم اولا خیال میکردم این فایل اشکال داره ولی از دسته بود در گیم کنترل دیدم که هردو انالوگ زاد متمرکز نیستند در جای خودشون
    میشه واضح تر بگی الان باید چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

يه تعدادي از بچه ها كه بعد نصب آپديت ترانسفر زمستاني بازيشون آپديت نشده دليل داره شما بعد نصب پچ بايستي بري توي بازي Team Management و از گزينه Reset Squad آنلاين اسكواد رو اپلاي كنيد

براي نصب پچ هم به فايل exe اصلي فيفا 09 نياز داريد بعد نصب پچ دوباره فايل كرك رو ميتونيد بريزيد سر جاش

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسانی که فیفا بازی می کنن می خواستم بدونم نسخه pc این بازی ارزش خریدن رو داره
    میخوام برم یه مدت فیفا بازی کنم ببینم چطوریاست؟
    اونایی که خریدن راضی بودن؟!

داره خودمونی میشه Hamed_P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در اعماق جنگلهاي تاريك و مه آلود.

14

سلام
    لطفا اگر میتونید کمک کنید! این مشکل دیگه دیوونم کرده!!!
    فیفا موقع نصب به خوبی نصب میشه و مشکل نداره سیستم هم خوبه ولی توی بازی تصویر لرزش بدی داره طوری که اصلا نمیتونم راحت و نرم بارز کنم! همه مشخصات گرافیکی هم آوردم پایین باز نشد!!
    دوتا مادربرد عوض کردم نشد یه!! رم 1gb و گرافیک هم 256
    با همین سیستم برادرم بازی میکنه مشکلی نداره!!
    خواهشا کمک!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسانی که فیفا بازی می کنن می خواستم بدونم نسخه pc این بازی ارزش خریدن رو داره
    میخوام برم یه مدت فیفا بازی کنم ببینم چطوریاست؟
    اونایی که خریدن راضی بودن؟!
    ببين دوست خوب من شما الان مدت هاست داري PES بازي مي كني پس الان اگه يه دفعه بخواي فيفا بازي كني براي يه مدتي بحث مقايسه به ذهنت مياد چيزي كه براي فيفا باز ها هم پيش مياد وقتي مي خوان PES بازي كنن گيم پلي متفاوت اين دو بازي وحشتناك با هم اختلاف داره تقريبا توي گيم پلي هيچ 2 نكته مشترك نميشه پيدا كرد واسه همين اگه شما PES باز باشيد همه اش ميخواييد كارهايي مشابه با اونچه كه اونجا انجام ميدين رو اينجا توي فيفا پياده كنين در نتيجه چون موفق نميشيد شروع به انتقاد از بازي مي كنيد و ميگيد اه اه عجب بازيه چرتيه اين مسئله برعكس هم هست من اوايل وقتي به عشق مود BAL مي رفتم PES بازي ميكردم چپ و راست مي زدم توي سر بازي و از همه چيزش ايراد ميگرفتم دليلش همون بحث رواني بود كه عرض كردم چون مي خوام رفتاري مثل فيفا ازش ببينم الان مدت زيادي هست كه شدم PES باز و دلم براي باختن تنگ شده از بس حرفه اي شدم. چند روز پيش اومدم فيفا 09 بازي كنم نه ميتونستم گل بزنم نه شوت درست حسابي مي تونستم بزنم نه ضربه آزاد و نه هيچ چيز ديگه براي اينكه سعي مي كردم كارهاي مشابه PES انجام بدم اونم نميشدضربه آزاد زدن توي اين دو بازي خداهاشون فرق مي كنه پس شما اگه واقعا دلت ميخواد يه مدت كلا فيفا بازي كني يه چند روز بايد همينطور بشيني تمريني ببيني چه طوري هست شرايط بازي بدون اينكه بخواي به ياد بياري چه نقص ها و چه ضعف هايي نسبت به PES داره همونطور كه ميدوني اين بازي نكست جن نيست پس اون شفافيت PES رو نداره (در نماهاي دور) البته در نماهاي نزديك و موقع ضربه دروازه يا وقتي بازي شروع ميشه و ورزشگاه از بالا نشون داده ميشه به قدري با كيفيت هست تصوير آدم كف ميكنه ولي خوب از نماهاي دور مثل PES شفافيت نكست جني رو نداره و حالت 3 بعديبازي اونطور كه توي PES به چشم مياد اينجا در نماي دور به چشم نمياد البته در نماهاي نزديك قضيه كاملا برعكس ميشه ولي چه فايده اصل نماي دور هست. ايلته نورپردازي و توجه به نكات ريز توي فيفا واقعا جالب توجه هست اين مسئله زماني قابل درك تر ميشه كه شما از مانيتور هاي با رزوليشن بالا و يه سيستم گيمينگ قوي استفاده كني و تنظيمات گرافيكي رو روي ماكسيمم كيفيت قرار بدي. حالا با اين جور مسايل شايد آدم كنار بياد ولي مهم ترين مسئله توي بازي فوتبال گيم پلي گيم پلي اي كه برا آدم لذت بخش و روان باشه بنابراين شما براي بازي برو تراينينگ و تعداد بازيكنان تيم CPU رو روي 1 قرار بده تا فقط دروازبان باشه توي دروازه شون بعد برو پاس كاري شوت از راه دور شوت هاي كات دار كه با چرخوندن آنالوگ راست صورت ميگيره و نحوه گل كردن در حالت هاي تك به تك دريبل هايي كه با آنالوگ راست ميشه زد (انتظار نداشته باش هر 15 - 16 نوع دريبلينگ رو همون اولش ياد بگيري) دريبلهاي متفاوتي هست بازيكنهايي مثه كريستيانو يا رونالدينو دريبل هاي خاصي هم ميتونن بزنن كلا موقع بازي سعي نكن از بازي انتقاد كني البته اگه با اين طرز تفكر بري جلو كه هيچ سنخيتي با PES نداره بحث انتفاد منتفي هست. در كل بازي خوبي هست چون خارج از بازي آدم وقتي به غناي تيم هاي موجود و و تعداد بازيكنهاي زياد در بازي كه نگاه ميكنه واقعا جلب توجه ميكنه وجودليگ درجه 4 (دسته 2 انگليس) در نوع خودش جالب هست امكاناتي مثل ضبط ريپلاي با فرمت wmv و قابل پخش روي كامپيوتر امكان جالبي هست الان 2 سالي هست كه به فيفا اضافه شده و خيلي امكانت ديگه و مود جذاب مثله مود مديريت كه هم ارز مستر ليگ هست ميتونه برات سرگرم كننده و جالب باشه البته هميشه گفتم مستر ليگ هيچ وقت نميتونه Manager مود بشه مود مربيگري فيفا يه شاهكاره درست برعكس BAL كه توي PES شاهكاره و مود be a pro فيفا به گرد BAL هم نمي رسه. اگه بازي رو ميخواي بخري حتما تاكيد كن از 2 دي وي دي حاويه فايل هاي RAR باشه چون اينجوري خيالت راحت هست كه نصبش به هيچ عنوان دستكاري نشده. و اميد وار باش از اونهايي نباشه كه فايل كرك شده فيفا رو توي ريشه انداخته باشن چون از داشتن فيال اورجينال fifa09.exe محروم ميشي البته نگران نباش بچه ها لينك دارن ازش نبود لينك ميديم دانلود ميكني اين فايل فقط يه كاربرد داره وقتي پچ نصب مكني exe اصلي رو مي ريزي جاي فايل كرك پچ رو كه نصب كردي دوباره كرك رو كپي مي كني سر جاش

سلام
    لطفا اگر میتونید کمک کنید! این مشکل دیگه دیوونم کرده!!!
    فیفا موقع نصب به خوبی نصب میشه و مشکل نداره سیستم هم خوبه ولی توی بازی تصویر لرزش بدی داره طوری که اصلا نمیتونم راحت و نرم بارز کنم! همه مشخصات گرافیکی هم آوردم پایین باز نشد!!
    دوتا مادربرد عوض کردم نشد یه!! رم 1gb و گرافیک هم 256
    با همین سیستم برادرم بازی میکنه مشکلی نداره!!
    خواهشا کمک!
    رم 1 گيگ واقعا كم هست بخصوص اگه توي بك گراند توي سيستم برنامه هاي ديگه اي در حال اجرا باشند. اون موقع با 1 گيگ كم مياري چه تنظيمات گرافيكي بالا باشه چه پايين

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون کراسر جان
    واقعا توضیح کاملی بود...ممنون...ولی من تصمیم رو گرفتم و میخوام فیفا بازی کنم ...چون توی این مدت pes دیگه برام تکراری شده و هیچ جذابیتی دیگه برام نداره و ازش زده شدم...چون اون سختی که از بازی انتظار دارم توی pes نیست و من دوست ندارم که بازی ها رو راحت ببرم...توی فیفا گل زدن سخت تره یا این که برای من اینطوره که باز اینطوری بیشتر راضی میشم...من هم با این تیمهای لیگ 2 و 3 و حتی 4 که فیفا گنجونده حال می کنم و باعث طبیعی تر شدن بازی میشه...البته حالا حالا ها باید کار کنم تا به فیفا عادت کنم و دستم پر بشه...فقط یک مشکل میمونه اون هم ادیت بازیه که هیچی ازش بلد نیستم بر عکس pes که هر چیزی رو بخوام تغییر میدم.مثلا توی فیفا میشه فیس وارد کرد؟ مثل pes اپشن فایل داره؟برای انجام نقل و انتقالات باید چکار کرد که همه تیمها نقل و انتقالاتشون انجام بشه و خیلی سوال های دیگه؟؟؟
    امیدوارم توی این فروم دوستان من رو راهنمایی کنن.راستی چه شرکتی بازی رو توی دو تا dvd داده؟
    یه خبر هم توی فروم ea خوندم :مثل این که قراره فیفا 2010 برای pc نکست جن بشه...!کسی چیزی میدونه؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون کراسر جان
    واقعا توضیح کاملی بود...ممنون...ولی من تصمیم رو گرفتم و میخوام فیفا بازی کنم ...چون توی این مدت pes دیگه برام تکراری شده و هیچ جذابیتی دیگه برام نداره و ازش زده شدم...چون اون سختی که از بازی انتظار دارم توی pes نیست و من دوست ندارم که بازی ها رو راحت ببرم...توی فیفا گل زدن سخت تره یا این که برای من اینطوره که باز اینطوری بیشتر راضی میشم...من هم با این تیمهای لیگ 2 و 3 و حتی 4 که فیفا گنجونده حال می کنم و باعث طبیعی تر شدن بازی میشه...البته حالا حالا ها باید کار کنم تا به فیفا عادت کنم و دستم پر بشه...فقط یک مشکل میمونه اون هم ادیت بازیه که هیچی ازش بلد نیستم بر عکس pes که هر چیزی رو بخوام تغییر میدم.مثلا توی فیفا میشه فیس وارد کرد؟ مثل pes اپشن فایل داره؟برای انجام نقل و انتقالات باید چکار کرد که همه تیمها نقل و انتقالاتشون انجام بشه و خیلی سوال های دیگه؟؟؟
    امیدوارم توی این فروم دوستان من رو راهنمایی کنن.راستی چه شرکتی بازی رو توی دو تا dvd داده؟
    یه خبر هم توی فروم ea خوندم :مثل این که قراره فیفا 2010 برای pc نکست جن بشه...!کسی چیزی میدونه؟
    ممنون.
    همونطور كه گفتم گيم پلي ها فرق داره شما توي PES از دور يه شوت ساده بزني مطمئنا دروازبان مي گيره توپ رو ولي توي فيفا اكثرا گل ميشه.

در مورد ويرايش مجموعه برنامه هاي فيفا مستر كه توسط آقاي رينالدو هر ساله ارائه ميشه امكان ويرايش فراهم ميشه كه شما بخصوص با نرم افزار جامع كريشن مستر مي تونيد خيلي كارا بكنيد يه تاپيك استيكي توي انجمن آموزش زدم در مورد آموزش كريشن مستر بري اونجا ميتوني چيزاي خوبي ياد بگيري اديت فيفا كلا بهتر از PES هست شما با استفاده از كريشن مستر و ساير برنامه هاي فيفا مستر مي تونيد به بازي چيزها رو اضافه كنيد نه اينكه مجبور باشيد جايگزين كنيد شما مي تونيد يه ليگ جديد به بازي اضافه كنيد يا تيم جديد و لازم نيست مثه PES جايگزين كنيد. تا كنون 3 تا پچ رسمي براي بازي اومده Patch 1 , Patch 2 كه براي گيم پلي بود و آپديت روستر نبود ولي هفته پيش يه آپديت روستر اومده كه كلا تغييرات ترانسفر زمستاني رو اعمال ميكنه شما بازي رو تهيه كنيد بنده شخصا در اختيارتون قرار ميدم البته دوستان و اساتيد اينجا تعدادشون زياد هست خوبي اين تاپيك اينه اكثر اعضا پاسخگو هستند تا پرسشگر. در مورد خريد دي وي دي بازي هم نگران نباش همون 2 دي وي دي رو بخري كه نصبش دستكاري نشده باشه و داخلش فايل exe اصلي موجود باشه خوبه. در مورد فيفا 10 عليرغم اينكه EA كاملا اذعان كرده كه فيفا 10 قرار نيست نكست باشه با اين حال من به همه فيفا خور ها قول دادم و شرط بستم كه فيفا 10 نكست خواهد بود. شك ندارم.

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •