تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 1004 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا منم هستم فقط -- بلد نیستم باقی شو هر جوری بگی پایتم برو دارمت ... هر چی هر وقت گرفتی دو تا بگیر یکیشم واسه من

پینگ پارس آنلاین بد نیست ولی دانلود شبانه بد اومده پایین! عزیز من امروز رفتم مخابرات برای کسب اطلاعات بیشتر یه برگه گرفتم که توش قیمت سرویس ها هست ولی اون قیمتی نیست که چند وقت پیش اینجا دیدم یادمه 512 سه ماهه با 9 گیگ حدود 48 تومن در می اومد ؟ اشتباه می کنم شما الان از چه سرویسی استفاده می کنی چند پول می ده براست که برداشتن الان شبا چه قدر دان دارین ؟ کلا اوضاع چطوره بیام اون ور ؟

یه سوال دیگه از کسایی که پارس آنلاین دارن دوستان حتما می دونند که ساعت دانلود از 12:30 تا 7 هست از 1 تا 6 هم که همه خبر دارن ... من سرعتم تا 1 خوبه 6 تا 7 بد نیست می گم اگه پنل ام رو تا پارس آنلاین ارتقا بدم مثلا یک مگ بگیرم تو تو این ساعت ها که باقی خبر ندارن با سرعت بیشتری دانلود خواهم کرد دیگه درسته؟ الان دوستانی که 512 یا 1 مگ داره سرعت دانلودشون بین 12:30 تا 1 چنده؟؟

خوشم میاد که کلا پایه همه چی هستی

از 12:30 تا 7 رو که منم میدونم بابا، کاربرای پارس که جای خود دارن

در مورد دانلود شبانه اگه لینکهایی که میذارم برای دانلود پهنای باند رو کامل پر کنن هر شب 1 تا 8 حدود 1/5 گیگ می گیرم.

من ماه به ماه شارژ میکنم 17 تومن

لیست قیمتها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

اولا این ارومچی هزار بلا سر مودم و سیم کشی میاره پینگش میاد پایین حداقل من که این کارو نکردم! این اولیش
    دومیش هم اینه که منم زنگ زدم باهاشون صحبت کردم در مورد پینگ ولی اعتراضم به نظرم مورد قبول تر بود نسبت شما. من یه دوره رای sciencedirect پینگ بالای 2000 و لاست فجیعی می گرفتم که مشکل ایجاد می کرد.
    البته شما همچنان می تونید اعتراض بکنید ( و اعتراضتون قابل قبوله ) ولی وقتی طرف مقابل نمی پذیره اصرار چه فایده ای داره؟!؟

حالا آیا واقعا می کنید به جز بازی آنلاین این 100-200 تا پینگ اضافه واقعا اونقدر زیاده که روش جر و بحث بشه؟!
    پ. ن: اون پینگ بالای من هم از طرف اون ها درست نشد، بعد از یه هفته گفتن صبر کن خودش درست بشه، بعد از چند روز هم درست شد. احتمالا باز یه سیم قطع شده بود!!
    فکر کنم نظرات کاربرای دیگه متقاعدتون کرد که پینگ چقدر مهمه !
    در ضمن شما میگی 100 200 تا پینگ مهم نیست ! چطور مهم نیست برادر من ؟! شما تو بازی کلیک کنی 50 میلی ثانیه طول بکشه تا شلیک کنه با اینکه 200 میلی ثانیه طول بکشه فرق نداره ؟!

در ضمن من استفادم فقط بازی نیست . چون نویسنده وبسایت هستم و از VPS استفاده میکنم پینگ برام حیاتیه ! مثلا میری تو VPS روی مای کامپیوتر کلیک میکنی 4 ثانیه بعد کلیکت بهسرور میرسه !!!!!!!!

جدای از همه اینها پینگ همونطور که دوستان گفتن لذت وبگردیو چند برابر میکنه. در کل پینگ خوب حق کاربره ! منم که چیز غیزمعقولی نخواستم. همین تبریزیا با همین آی اس پی من واسه ایران پینگ 20 میگیرن . من تازه گفتم 50 !

4. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خوشم میاد که کلا پایه همه چی هستی

از 12:30 تا 7 رو که منم میدونم بابا، کاربرای پارس که جای خود دارن

در مورد دانلود شبانه اگه لینکهایی که میذارم برای دانلود پهنای باند رو کامل پر کنن هر شب 1 تا 8 حدود 1/5 گیگ می گیرم.

من ماه به ماه شارژ میکنم 17 تومن

لیست قیمتها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همه چیو که نه! چیزای خوب و ... در ضمن دیگرونو با خودت مقایشه نکن استاد
    راستی شما اکانت واسه لیچ نگرفتی ؟ من می خوام از اینجا بگیرم کسی بهتر سراغ نداره ؟ البته چون دانلود شبانم افت کرده بهتره که بدون محدودیت زمانی بگیرم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی جریان 20 درصد تخفیف مخابرات چیه تازه در اومده ؟ خانومه می گفت بعضی از سرویس هامون 20 درصد تخفیف دارن ؟ در مورد ساعات دانلود هم اگه همه خبر دارن چرا ساعت یک سرعت ام از 120 می افته رو 40؟ یعنی پارس آنلاین خودش کم می کنه ؟
    1.5 چرا ؟ کمتر شده چند وقت پیشا می گفتی دو گیگ؟

6. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

من از همین Downloads.ir یه اکانت 20 گیگ گرفتم . تا الان مشکلی باهاش نداشتم . خیلی عالی و سریعه .

8. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من از همین Downloads.ir یه اکانت 20 گیگ گرفتم . تا الان مشکلی باهاش نداشتم . خیلی عالی و سریعه .
    الان یه 160 گیگ گرفتم ولی خاک وچوک ام شد! من فک کردم فضایی که می گیریم همیشگی واسه خودمونه عجب سوتی دادم! با خودم می گفتم چه قدر عالی! نگو لیچ می کنه کم می شه! در واقع فقط 160 گیگ می تونم لیچ کنم بعدش فینیش... راستی الان یه فایل لیچ کردم کنارش نوشته تاریخ انقضا 10/11/90 مگه نامحدود زمانی نیست ؟ اونوقت تمدید فایل یعنی چی؟ اگه بخوام بیشتر رو سرور بمونه باید تمدید کنم ؟ واسه تمدیدم دیلینگ کم می شه ؟ راستی چند نفری که می شه دان کرد؟ آخه من لینک های دانلود رو می خواستم بزارم تو سایتی جماعت بیان دان کنند؟ اصلا واسه همین این اکانت رو گرفتم یه سوال دیگه شما برا کدوم سایت می نویسی؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همه چیو که نه! چیزای خوب و ... در ضمن دیگرونو با خودت مقایشه نکن استاد
    راستی شما اکانت واسه لیچ نگرفتی ؟ من می خوام از اینجا بگیرم کسی بهتر سراغ نداره ؟ البته چون دانلود شبانم افت کرده بهتره که بدون محدودیت زمانی بگیرم
    کد:
    راستی جریان 20 درصد تخفیف مخابرات چیه تازه در اومده ؟ خانومه می گفت بعضی از سرویس هامون 20 درصد تخفیف دارن ؟ در مورد ساعات دانلود هم اگه همه خبر دارن چرا ساعت یک سرعت ام از 120 می افته رو 40؟ یعنی پارس آنلاین خودش کم می کنه ؟
    1.5 چرا ؟ کمتر شده چند وقت پیشا می گفتی دو گیگ؟

شکسته نفسی نکن علیرضا، خیلی وقته با مرام بودنت به همه ثابت شده
    ________

Burst سرویس ها غیرفعال شده قبلا که فعال بود شبها با 95-90 دانلود میکردم واسه همین بیشتر از 2 گیگ میزدم ولی الان که غیرفعال شده شبها متوسط با 60 دانلود میکنم که میشه 1.5 گیگ

اون 20% تخفیف در تعرفه هایی که دیدی لحاظ شده، هر چی بگیری همون قیمتی که تو لیست زده رو باید پرداخت کنی.

شما میتونستی برای تهیه اکانت نامحدود زمانی یا اکانت نامحدود حجمی از ZEVERA.COM خرید کنی، البته نمیدونم به نسبت downloads.ir قیمتهاش و تعداد آپلودسنترهایی که ساپورت میکنه چطوریه.
    Last edited by urumchi; 31-12-2011 at 19:37.

11. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

Burst سرویس ها غیرفعال شده قبلا که فعال بود شبها با 95-90 دانلود میکردم واسه همین بیشتر از 2 گیگ میزدم ولی الان که غیرفعال شده شبها متوسط با 60 دانلود میکنم که میشه 1.5 گیگ
    همین مسئله دست و پا شل می کنه واسه رفتن به مخابرات ... منم الان متوسط شبا 35 40 دان دارم درحالی که 7 تومن کمتر می دم

شما میتونستی برای تهیه اکانت نامحدود زمانی یا اکانت نامحدود حجمی از ZEVERA.COM خرید کنی، البته نمیدونم به نسبت downloads.ir قیمتهاش و تعداد آپلودسنترهایی که ساپورت میکنه چطوریه.
    ایشالله دفعه بعد هرچند قیمتاش اگه اینه که این پایین هست یه ذره گرونتره کیفیت رو نمی دونم
    کد:

13. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

الان یه 160 گیگ گرفتم ولی خاک وچوک ام شد! من فک کردم فضایی که می گیریم همیشگی واسه خودمونه عجب سوتی دادم! با خودم می گفتم چه قدر عالی! نگو لیچ می کنه کم می شه! در واقع فقط 160 گیگ می تونم لیچ کنم بعدش فینیش... راستی الان یه فایل لیچ کردم کنارش نوشته تاریخ انقضا 10/11/90 مگه نامحدود زمانی نیست ؟ اونوقت تمدید فایل یعنی چی؟ اگه بخوام بیشتر رو سرور بمونه باید تمدید کنم ؟ واسه تمدیدم دیلینگ کم می شه ؟ راستی چند نفری که می شه دان کرد؟ آخه من لینک های دانلود رو می خواستم بزارم تو سایتی جماعت بیان دان کنند؟ اصلا واسه همین این اکانت رو گرفتم یه سوال دیگه شما برا کدوم سایت می نویسی؟

نه موب این سایت مثل یه لیچ شخصیه و واسه دانلود فردی !
    فایلا واسه یه زمانی پاک میشن ولی میتونی تمدید کنید . البته امتحان نکردم ببینم دیلینگ کم میکنه یا نه ولی فکر نکنم کم کنه
    واسه دانلود دسته جمعی مشکلی پیش نمیاد منتها باید همه توی IDM یوزر پسورد بدن که میشه همون اکانت خودت ! پس نمیتونی به همه کس بدی فایلارو.

منم الان ادمین فول کنترل سایت Onlinefa72.in هستم

_____

آها الان یادم اومد . این استفاده ای که تو میخوای بکنی ؛ منظورم لیچ کردن و گذاشتن توی سایت هست باید از سایتایی مثل آپلودباز یا هیپ فایل استفاده کنید . که البته آپلودباز به هیچ وجه توصیه نمیشه

15. 2 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    Last edited by fsh_num7; 31-12-2011 at 21:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سعید اگه هستی یه ندا بده یه اپی توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ کادو بدم بهت

18. این کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •