تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 905 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض اطلاعات تصویری و نوشتاری در مورد طرز کار گیربکس اتوماتیک

دوستان عزیز ببخشید اگه جای مناسبی برای این سوال نیست
    من به دنبال مقاله (((((کامل!))))) در باره گیرباکس اتوماتیک و نحوه کامل عملکرد اون (بیشتر از اطلاعات خودم ) هستم اینکه از اول و مدل های ساده آمریکایی چجوری با فشار روغن به چرخش در میاد و چجوری با توجه به سرعت و دور موتور و فشار و ... دنده رو به چه شکلی عوض می کنه و صفحه ها رو جابجا می کنه و اینکه در مدل های بعدی ژاپنی چه تغییراتی کرده و دنده های های یا کمک چه فرقی دارند و در ماشین های جدید سیستم فنی تیپ ترونیک و یا گیرباکس برقی esp چجوری کار می کنه و... و مثلا در سرازیری ها چه عاملی به جز ترمز کمک می کنه و... و از این قبیل سوال ها بصورت ساده و جامع
    ممنون می شم از شما
    سلام .
    تو یو تیوب و نت هزاران کلیپ و مقاله در این مورد هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-03-2013 at 12:31.

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوست عزیز میشه عکس دوم رو بیشتر توضیح بدین الان پولی دسته سوپاپ دوم (8 سوپاپ سمت چپ ) دو علامت داره که با توجه به فلشی که از وسط پولی نشون میده باید به علامتی که 3 سانت سمت راست هست برسه !!!! در صورتی که پولی بادامک سمت راستی در جای خودشه (:
    نکته بعدی اینکه آیا این موتور فقط با تسمه علامت داره و جایی روی موتور نداره برای علامت میشه بیشتر توضیح بدین ممنون
    و اینکه الان بیشتر موتور های جدید با بهم ریختن حتی چند دندانه نابوووووود میشن مگه اینطور نیست
    سلام .
    همزمان نبودنِ میل سوپاپ با میل لنگ فقط موقعی خسارت سنگین میزنه که اختلاف به حدی برسه که سوپاپ بخوره به پیستون .
    اگر کمی کمتر باشه باعث سوختن سوپاپ میشه
    اما اگر در حد یکی دو دندونه باشه باعث کم جون شدن موتور و بالا رفتن مصرف سوخت میشه .
    یکی از علتهای بالا رفتن حرارت موتور هم همین تنظیم نبودن تسمه تایم هست .

=====================================
    در مورد اختلاف میل سوپاپ در اون تصویر , بله ظاهراً درست تنظیم نیست .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-03-2013 at 16:44.

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستای عزیز و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید.من پدال کلاج ماشینمو (پراید 90) چون خیلی بالا بودش بوسیله ی چرخوندن پیچی که بالای پدال هستش( تقریبا 5 رزوه) آوردمش پایین.میخواستم بدونم روش کار همین هست یا جور دیگه باید پدال رو تنظیم کرد؟ درضمن آیا پایین آوردن پدال بیش از حد به صفحه کلاچ یا گیربکس آسیب نمیرسونه؟ یا اینکه دور موتور حین حرکت بالاتر از حد معمول نمیره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من یه 206 تیپ 6 دارم وقتی میخوام به چپ یا راست بپیچم یه صدای قیریژ و ویریژ ماشین میده و ترمزاش هم صدا میدن پرسیدم گفتن صدای ترمز از اینه که چنتا توپی شکل تو abs هست که میتونن در بیارن

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستای عزیز و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید.من پدال کلاج ماشینمو (پراید 90) چون خیلی بالا بودش بوسیله ی چرخوندن پیچی که بالای پدال هستش( تقریبا 5 رزوه) آوردمش پایین.میخواستم بدونم روش کار همین هست یا جور دیگه باید پدال رو تنظیم کرد؟ درضمن آیا پایین آوردن پدال بیش از حد به صفحه کلاچ یا گیربکس آسیب نمیرسونه؟ یا اینکه دور موتور حین حرکت بالاتر از حد معمول نمیره؟
    سلام.رگلاژ کردن بیش از حد برای بلبرینگ کلاچ ودیسگ وصفحه مضر هست.یک اهرم رو گریبکس هست که سیم کلاچ با یک مهره به اون متصل میشه.شما اون مهره رو شل کن تا اهرم در حد چند میل لقی پیدا کنه.یک فنر به اهرم وصله باید با فشار دست لقی رومیزون کنی.

8. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون.اما شل کردن مهره ی اهرم و سیم کلاچ باعث نرم شدن کلاچ میشه.تنها راه تنظیم ارتفاع پدال کلاچ همون پیچ بالای پدال هستش.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون.اما شل کردن مهره ی اهرم و سیم کلاچ باعث نرم شدن کلاچ میشه.تنها راه تنظیم ارتفاع پدال کلاچ همون پیچ بالای پدال هستش.
    بعد از اینکه شما پدال کلاچ رو پایین بیارید سیم کلاچ مقداری کشیده میشه که در نتیجه اهرم کلاچ هم کشیده میشه که با شل کردن مهره اهرم کلاچ اون اهرم به حالت اول برمیگرده.منظور من از متن بالا تنظیم مجدد لقی اهرم بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بعد از اینکه شما پدال کلاچ رو پایین بیارید سیم کلاچ مقداری کشیده میشه که در نتیجه اهرم کلاچ هم کشیده میشه که با شل کردن مهره اهرم کلاچ اون اهرم به حالت اول برمیگرده.منظور من از متن بالا تنظیم مجدد لقی اهرم بود.

زدی تو خال.شرمنده اول درست نگرفتم.

12. این کاربر از phobos_tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بین بلبرینگِ کلاچ و پنجه های دیسک باید حداقل 1.5 میلیمتر فاصله باشه وقتی که پا رو از رویِ کلاچ برمیداریم .
    همین 1.5 میلیمتر باعث میشه عمر بلبرینگِ کلاچ چند سال بیشتر بشه چون بلبرینگِ کلاچ طراحی نشده تا دائم بچرخه ( مثل بلبرینگِ چرخ )
    این هم مطلبی در همین مورد

Normally there should be a 1/16" clearance between the face of the bearing and the three release fingers or diaphragm spring of the pressure plate when the clutch is engaged. This fact is important and will be discussed further when we get to the part about setting up the clutch linkage.
    یک شانزدهم اینچ یعنی 1.6 میلیمتر .

اگر کلاچ رو آروم با پا لمس کنین و ببینید داره میلرزه معناش اینه که بلبرینگِ کلاچ داره میچرخه و زود داغون میشه .

تو سایت های فارسی هم مطالبی هست در این مورد
    سلام جناب آقای MOHAMMAD_ASEMOONI . در مورد تست کلاج که فرمودید این تست در زمانی انجام می شود که ماشین در حرکت و در دنده می باشد؟ یا در حال ایستاده و دنده خلاص؟ممنون از جوابتون
    Last edited by رضا ازاد; 04-03-2013 at 22:54.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض سفتی فرمون

سلام.
    پرشیا مدل 86 دارم، فرمونش با توجه به سفتی عمومی پیشیا ها خیلی سفته باید پمپ هیدرولیک عوض کنم؟ یا قبل از اون راه هایی وجود داره؟ در ضمن با چرخوندن ذره ای از فرمون صدای پیسس میده!!!
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •