تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 607 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام...
    منم به نوبه خودم این کار حسنه رو تبریک عرض می نمایم...
    کار جالبیه...
    آقای ایزی سایت وطن دانلود شبیه ساز رو توی قسمت دانلود هاش گذاشته... به نظرم نسخه اصلیش باشه... اگر ممکنه برای کسانی که می خوان دانلود کنن توی صفحه اول بذارید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بیست و سه بخش هست با لینک مستقیم...
    ممنون...

2. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام...
    منم به نوبه خودم این کار حسنه رو تبریک عرض می نمایم...
    کار جالبیه...
    آقای ایزی سایت وطن دانلود شبیه ساز رو توی قسمت دانلود هاش گذاشته... به نظرم نسخه اصلیش باشه... اگر ممکنه برای کسانی که می خوان دانلود کنن توی صفحه اول بذارید...
    کد:
    بیست و سه بخش هست با لینک مستقیم...
    ممنون...

4. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

لینک رو گذاشتم.
    ممنون
    _________
    امروز یه چیزی خوندم، فیلم واقعی دستگیری ریگی در حال ساخت هستش. با این وجود کار ما بی فایده میشه.
    ولی بازم یک برنامه بزاریم این کار رو آزمایشی انجام بدیم.
    یه پرواز آنلاین.
    هم اینکه همه با هم پرواز کردیم و هم خودمونو برای انجام اینطور کارها امتحان کردیم.

احتمالا برای آنلاین پرواز کردن یه تاپیک جدا میزنم و اونجا قرارهامون رو تنظیم میکنیم.
    اون انجمن شمارش پست هم نداره و مشکلی برای قرار گذاشتن و پست زدن نداریم.
    __________________________________________________ ____________
    تقریبا از زمان حضور اقای بهرام چوبینه به جز آموزش های TOOMY آموزش به درد بخور دیگه ای اینجا نوشته نشده و همش چیزهای معمولی و نکته های عادی نوشته میشه.
    میگم بیایم هر چند وقت یه بار روی یک هواپیما زوم کنیم. هرکس هرچی میدونه از این هواپیما بنویسه. در آخر PDF میکنیم برای همه قرار میدیم.

مثلا پیشنهاد میکنم همه از 800-737 هرچی میدونند بنویسند.

خودم شروع میکنم:

Boeing 737-800

نهایت سرعت: 477 نات یا 853 کیلومتر
    برد پرواز: 3521 مایل یا 5425 کیلومتر
    حجم باک: 6875 گالن آمریکا یا 26020 لیتر
    وزن هواپیما (خالی در حالت استاندارد): 41145 کیلوگرم
    بیشترین وزن: 79010 کیلوگرم
    طول از دم تا دماغه: 39.5 متر و یا 129.5 پا
    عرض از نوک بال راست تا چپ: 34.3 متر یا 112 پا و 9 اینچ
    ارتفاع: 12.55 متر و یا 41.16 پا
    ظرفیت: 189 صندلی

آموزش سیستمهای ناوبریشو هم کم کم مینویسم/بنویسید.
    Last edited by ebicross; 07-03-2010 at 19:04.

6. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

لینک رو گذاشتم.
    ممنون
    _________
    امروز یه چیزی خوندم، فیلم واقعی دستگیری ریگی در حال ساخت هستش. با این وجود کار ما بی فایده میشه.
    ولی بازم یک برنامه بزاریم این کار رو آزمایشی انجام بدیم.
    یه پرواز آنلاین.
    هم اینکه همه با هم پرواز کردیم و هم خودمونو برای انجام اینطور کارها امتحان کردیم.

احتمالا برای آنلاین پرواز کردن یه تاپیک جدا میزنم و اونجا قرارهامون رو تنظیم میکنیم.
    اون انجمن شمارش پست هم نداره و مشکلی برای قرار گذاشتن و پست زدن نداریم.
    __________________________________________________ ____________
    تقریبا از زمان حضور اقای بهرام چوبینه به جز آموزش های TOOMY آموزش به درد بخور دیگه ای اینجا نوشته نشده و همش چیزهای معمولی و نکته های عادی نوشته میشه.
    میگم بیایم هر چند وقت یه بار روی یک هواپیما زوم کنیم. هرکس هرچی میدونه از این هواپیما بنویسه. در آخر PDF میکنیم برای همه قرار میدیم.

مثلا پیشنهاد میکنم همه از 800-737 هرچی میدونند بنویسند.

خودم شروع میکنم:

Boeing 737-800

نهایت سرعت: 477 نات یا 853 کیلومتر
    برد پرواز: 3521 مایل یا 5425 کیلومتر
    حجم باک: 6875 گالن آمریکا یا 26020 لیتر
    وزن هواپیما (خالی در حالت استاندارد): 41145 کیلوگرم
    بیشترین وزن: 79010 کیلوگرم
    طول از دم تا دماغه: 39.5 متر و یا 129.5 پا
    عرض از نوک بال راست تا چپ: 34.3 متر یا 112 پا و 9 اینچ
    ارتفاع: 12.55 متر و یا 41.16 پا
    ظرفیت: 189 صندلی

آموزش سیستمهای ناوبریشو هم کم کم مینویسم/بنویسید.
    دوست عزیز ضمن تشکر از شما

میخواستم بگم شرمنده شما و همه دوستان هستم که هموز نتونستم این آموزش رو آماده کنم

چون آخر سال هست و امتحانات هم داره تموم میشه من دگیر این کارهای پروازی بودم یکم دیر شد

اما راجبع آموزش من با شما موافق نیستم

نظر من این هست که بیام یکسری آموزش ها رو تعیین کنیم و بعد شروع به آموزش تایپ هواپیما و دوستانی که از ابتدا نمیدونن این مطالب گفته بشه و زمانی که میریم سراغ آموزش تایپ کسی مشکل نداشته باشه

به عنوان مثال دوستانی که توانایی آموزش دارن ( هر نوع آموزشی ) اما کامل مثل شناختن دستگاهای VOR DME NDB ILS و سایر دستگاه و راه کارکردن با اون ها ویکسری تایپ مخصوص مثل Cessna 172 و سایر هواپیما های سینگل انجین بپردازیم

دوستانی که مایل هستنند اعلام کنن

و کسانیکه با نظر من مخالفن اعلام کنن

8. 2 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوست عزیز ضمن تشکر از شما

میخواستم بگم شرمنده شما و همه دوستان هستم که هموز نتونستم این آموزش رو آماده کنم

چون آخر سال هست و امتحانات هم داره تموم میشه من دگیر این کارهای پروازی بودم یکم دیر شد

اما راجبع آموزش من با شما موافق نیستم

نظر من این هست که بیام یکسری آموزش ها رو تعیین کنیم و بعد شروع به آموزش تایپ هواپیما و دوستانی که از ابتدا نمیدونن این مطالب گفته بشه و زمانی که میریم سراغ آموزش تایپ کسی مشکل نداشته باشه

به عنوان مثال دوستانی که توانایی آموزش دارن ( هر نوع آموزشی ) اما کامل مثل شناختن دستگاهای VOR DME NDB ILS و سایر دستگاه و راه کارکردن با اون ها ویکسری تایپ مخصوص مثل Cessna 172 و سایر هواپیما های سینگل انجین بپردازیم

دوستانی که مایل هستنند اعلام کنن

و کسانیکه با نظر من مخالفن اعلام کنن
    من با هر طور اموزشی موافقم. با نظر شما هم همینطور.

ولی خب آماتورهایی مثل من که نمیتونیم رو حساب اطلاعات شخصیمون آموزش بدیم بهتره با جمع کردن اطلاعات از منابع مختلف آموزش ها رو بزاریم و وقتی بقیه خوندن و مشکل خاصی نداشت به عنوان مرجع استفاده میشه.
    مثلا هنوز کتابچه ی نوین پندار به صورت تایپ شده وجود نداره. برای همین 737 خیلی راحت میشه اموزش نوین پندار رو در کنار آموزشهای تخصصی 737 (که بر روی هواپیماهای مثل Wilco پیاده میشه) قرار داد و استفاده کرد.
    البته قبول دارم نباید یهو سراغ لقمه های بزرگی مثل 737 رفت و من خیلی هارو میشناسم که چون اولین پروازشون رو با 747 انجام دادن از شبیه ساز دلسرد شدن اما من اطلاعاتی که دارم از موتورهای جت با اینکه خیلی کمه ولی همین کم هم از اطلاعاتم در مورد موتورهای ملخی و توربو پراب به مراتب بیشتره.
    من هنوز نمیدونم میکسچر چیه و یا تنظیم گام ملخ رو خیلی سخت تر از N1 فهمیدم.
    در کل اگر بچه ها هرکسی در حد توانش آموزش بده خوبه. چه آموزش تخصصی باشه که فقط دو سه نفر متوجه بشن و یا آموزش مبتدی باشه تا همه متوجه بشن. چون بعدا قصد داریم آموزش ها رو طبقه بندی کنیم حرف شما درسته که فقط اموزشهای نوشته شده تخصصی هستند ولی خب کم کم آموزشهای اماتور هم آماده میشه.
    برای عید میخوام کل اطلاعات و کلمه ها و چیزهایی که باید یک خلبان آماتور بدونه رو آماده کنم. فعلا دارم جمع میکنم.

ولی برای این من اول از همه اسم 737 رو آوردم چون خودم خیلی این هواپیما رو دوست دارم. واقعا محشره.

10. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب این دفعه چندم هست که در مورد آموزش و اینکه "از کجا " و "چطور " شروع کنیم داریم صحبت می کنیم. مطالب چون خیلی گسترده هست، حتما احتیاج به تفکیک تاپیک داریم. مثلا اگر تاپیک آموزشهای پایه، مسیریابی، و... باشه راحت تر میشه سوالهای بعدی رو پاسخ گفت.
    اما در حال حاضر چیکار کنیم؟ به نظر من، یکی از دوستان، سرفصل ها رو فهرست کنه، و از مقدماتی تا پیشرفته و هواپیما تایپ فهرستشو بنویسه. بعد شروع کنیم طبق فهرست جلو بریم وبا توافق نویسندگان اصلی بریم سر موضوع بعدی.
    اینطوری وقتی داریم سیستم VOR یک هواپیمای جت رو می گیم و برای کسی سوال پیش اومد، می تونیم ارجاعش بدیم به فلان صفحه (که VOR رو بحث کردیم.)
    البته این نظر منه تا نظر دوستان چی باشه.

12. 4 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خوب این دفعه چندم هست که در مورد آموزش و اینکه "از کجا " و "چطور " شروع کنیم داریم صحبت می کنیم. مطالب چون خیلی گسترده هست، حتما احتیاج به تفکیک تاپیک داریم. مثلا اگر تاپیک آموزشهای پایه، مسیریابی، و... باشه راحت تر میشه سوالهای بعدی رو پاسخ گفت.
    اما در حال حاضر چیکار کنیم؟ به نظر من، یکی از دوستان، سرفصل ها رو فهرست کنه، و از مقدماتی تا پیشرفته و هواپیما تایپ فهرستشو بنویسه. بعد شروع کنیم طبق فهرست جلو بریم وبا توافق نویسندگان اصلی بریم سر موضوع بعدی.
    اینطوری وقتی داریم سیستم VOR یک هواپیمای جت رو می گیم و برای کسی سوال پیش اومد، می تونیم ارجاعش بدیم به فلان صفحه (که VOR رو بحث کردیم.)
    البته این نظر منه تا نظر دوستان چی باشه.
    مشکل اساسی اینه که نمیتونیم بیشتر از یک تاپیک داشته باشیم.
    مگر اینکه بخش سیمولاتور زده بشه تو سایت که بعید میدونم.
    آموزش های فعلی هم کم نیستند. باید بین صفحات هرکی اتفاقی مطلب مهمی پیدا کرد لینک مطلب رو با عنوانش یادداشت کنه و بده تا جمع بشه.
    تو یه دوره ای بچه ها آموزشهای خوبی میزاشتند که بین صفحات گم شده.

14. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سريالFlight Simulato x را برای اکتیو کردن دارید خواهش می کنم.تازه نصب كردم كليد ميكنم كد ميخواد 25 كاراكتري نوشته مسه سريال ويندوز.پس جه ربطي به كرك داره .سريال بايد بدي ديگه.اين كرك
    کد:
    هم خرابه دوباره بزار.بگين چكار كنم بلد نيستم ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سريالFlight Simulato x را برای اکتیو کردن دارید خواهش می کنم.تازه نصب كردم كليد ميكنم كد ميخواد 25 كاراكتري نوشته مسه سريال ويندوز.پس جه ربطي به كرك داره .سريال بايد بدي ديگه.اين كرك کد:
    http://ifile.it/1zdngbe
    هم خرابه دوباره بزار.بگين چكار كنم بلد نيستم ممنون
    دقیقا نسخه ی نرم افزارت رو بگو.
    چند تا DVD بود؟
    سریال نیازی نیست. کرک کنی رفع میشه.
    به هر حال این کرک نسخه ی X با 2 DVD دانلود کن. غصه نداره
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان سلام

شرمنده این سوال رو دوباره می پرسم(البته یکمی تغییرات پیدا کرده) من یه پستی توی این تاپیک دادم و این بود که هر وقت فرود میومدم تایر چپ هواپیما می ترکید ، حالا وقتی فرود میام تایر نمیترکه ولی ترمز میگرم باز تایر زبون بسته می پکه.
    جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی با fspassengers کار میکنم.

یــا عـــلـــی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •